Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 26 lábtól

Elan 444
Vitorlázás
Minden régió
2021. április 10
1173 Budapest
159.000 Euro
Eladó egy 2013-as évjáratú Elan 444-es vitorlás. 4 kabin+2 fürdő. Kitűnő állapot, orrsugár kormány, állófűtés, teljes értékű hűtő-fagyasztó, teak borítású fedélzet, 2,1m belmagasság. hatalmas szalon+4 kabin+2 fürdő, teak fedélzet borítás, fürdő platform és még számos extra. 1,75m merülés! Roll nagy vitorla és Roll genua. Balatonon, jelenleg a parton megtekinthető. Igény esetén 2022-es évre kikötőhelyet tudok biztosítani.
Bavaria 44
Vitorlázás
Minden régió
2022. június 17
1173 Budapest
105.000 Euro
Eladó egy 2004-es évjáratú Bavaria 44-es vitorlás. 4 kabin+2 fürdő. Kitűnő állapot, orrsugár kormány, teljes értékű hűtő, 1,85 m belmagasság. hatalmas szalon+4 kabin+2 fürdő, inverter, plusz még számos extra. 1,65m merülés! Roll nagy vitorla és Roll genua. Balatonon megtekinthető. Igény esetén 2022-es évre kikötőhelyet tudok biztosítani.
BAVARIA 42 VISION - KIKÖTŐHELY OPCIÓVAL
Vitorlázás
Minden régió
2022. június 17
195.000 Euro
Első tulajdonostól, a Balatonra vásárolt, tavi kieles Bavaria Vision 42 eladó! A hajó kitűnő, újszerű állapotban van, - kétkormányos kivitel, igazi Bruce Farr remekmű! -2 nagy méretű, kényelmes duplakabin + tágas, luxus felszereltségű szalon + teljes értékű zuhanyozó található a hajóbelsőben. Volvo Penta D2-40 belmotor (40LE, 18 üzemóra), teljes GARMIN navigációs rendszer, autopilottal és VHF rádióval. Hűtő-fűtő klíma, orr- és farsugár kormány, bimini és sprayhood, elektromos horgonycsörlő és még sok extra teszi élvezetesé a hajón töltött időt! Ropogós Elvström rollgrósz és rollgénua, 12 főre vizsgáztatva, érvényes magyar okmányokkal. Összegezve: Könnyű kezelhetőség, kimagasló vitorlázó tulajdonságok, igazi elagancia, csodás úszó apartman! Nagyon jó ár/érték arány, - ez a hajó most 195.000.- Euro+ÁFA. További információkért hívjon bizalommal!
VIKO S30 cruiser
Vitorlázás
Balaton
2022. szeptember 26
8296 Monostorapáti
33.000.000 Ft
Új VIKO S30 Cruiser eladó. 12 fős! Feltüntetett ár nettó! +27% áfa Részletes felszereltsége: TAVI TŐKESÚLY 1,65m, körkormány, elektromos Lewmar horgonycsörlő, delta horgony lánccal, Yanmar 1GM10C diesel belmotor Z kihajtással, 5db fix oldalablak az alsóhéjban, nyíló ablak szúnyoghálóval a hátsó fekhelyeknél illetve a mosdóban, marine WC, víznyomást szabályzó rendszer flexibilis csaptelepek, Dometic 2 égős gázfőzőlap, Dometic CRX 50 kompresszoros hűtő fagyasztó funkcióval, zárható orrkabin, modern tölgy bútorzat, szürke textil huzat a matracokon (még fóliás), elektromos fenékszivattyú, Fusion 2 zónás audio rendszer 4db vízálló LED megvilágítású hangszóró kívül 8 átmérőben a kabinban 6,5 méretben, parti áram csatlakozás kábellel és átalakítóval, Victron akkumulátor töltő bluetooth csatlakozással, Garmin gpsmap 722 chartplotter és gwing wireless- vezeték nélküli széljelzővel balaton térképpel-kormányállásra szerelve, átmenőlatnis nagyvitorla, kötelező felszerelés 12 főre. Kivehető háttámlák a cockpitban, cockpit asztal szintén vitorlázás után elrakható. Névre írva. Alsóörsön előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
Solina 800 vitorlás
Vitorlázás
Balaton
2022. szeptember 17
22.500.000 Ft
Új, 2022-es Solina 800 típusú vitorlás eladó. 8 főre vizsgáztatva, 6 felnőtt részére fekhely két szeparált hálókabinban és a szalonban. Tengeri „C.” kategóriás, legkisebb merülése mégis csak 39 cm. Néhány extra a gazdag felszereltségből: Ebersprecher állófűtés, konyha, hűtőszekrény, gombnyomással üríthető WC, CDX radiál grósz és fok, genakker. Az ár rejtett költséget nem tartalmaz, az a Balatonra leszállítva és üzembe helyezve értendő. Úgyszintén tartalmazza az ár a beépített 10 lóerős önindítós, távirányítós Tohatsu motort is. Ára 22.500.000.- HUF (85 Ft/zloty árfolyamon) Érdeklődni lehet: 06304688252 vagy kellner.box@gmail.com
Beneteau Oceanis Clipper 361 kikötővel
Vitorlázás
Balaton
2022. szeptember 9
8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2.
92.000 Euro
Az alábbi linken minden részlet megtalálható: https://elado-vitorlashajo-kikotovel.webnode.hu/
Klasszikus, jól felszerelt, komfortos túravitorlás
Vitorlázás
Tisza-tó
2022. szeptember 7
Abádszalók
3.000.000 Ft
Jól karbantartott, szépen felújított, jól felszerelt túra vitorlás eladó. Víztartály, hideg - meleg víz rendszer, önindítós beépített 10 LE-s motor, aktív - passzív kormányzás, navigáció, mélységmérés, halradar, rádió, hat hangszóró, hűtő, zuhany, mosogató, gáztűzhely, 6+2 férőhely, bimini-tető, körkormány, napelem, elektromos tartalék motor, több garnitúra vitorla.... stb. Beépített akku töltés, parti áram. Daruzás nélkül, ki- , besólyázhatóan vízre tehető. Kikötő hely: Tisza-tó. Érvényes hajólevél és minden kötelező felszerelés.Csónak, morotcsónak csónakmotor érdekel....
Jeanneau 36i
Vitorlázás
Minden régió
2019. november 21
1173 Budapest
94.000 Euro
Eladó egy 2012-es évjáratú Jeanneau 36i típusú vitorlás. szalon+fürdő+ 3 kabin. yanmar motor, hideg-meleg víz, hűtőt-fagyasztó, bimini, sprayhood, nagy vitorla és roll genua, elektromos horgonycsörlő, műszerezve (raymarine szél, mélység-sebesség-hőmérséklet, auto-pilot, chartplotter), Új Vetus orrsugár kormány, dörzsléc.
Bavaria 40 cruiser
Vitorlázás
Minden régió
2021. március 3
1173 Budapest
126.000 Euro
Eladó egy 2013-es évjáratú Bavaria 40-es vitorlás. 2 fürdő+ 3 kabin+2,1m belmagasság. Volvo penta motor, hideg-meleg víz, hűtő-fagyasztó, bimini, sprayhood, roll nagy vitorla és roll genua, elektromos horgonycsörlő, műszerezve (garmin szél, mélység-sebesség-hőmérséklet, auto-pilot, chartplotter), Vetus orrsugár kormány,
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.