Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 26 lábtól

VERL 27 vitorlás sürgősen, áron alul eladó
Vitorlázás
Balaton
2019. augusztus 14
Balatonlelle
1.350.000 Ft
Áron alul sürgősen eladó egy VERL 27 britt túravitorlás holland kivont hajólevéllel. Hossz: 8,32 m Szélesség: 2,69 m Merülés: 1,37 m Megtekinthető Balatonlellén. Irányár: 1.350.000 Ft.
8m OD eladó
Vitorlázás
Minden régió
2019. augusztus 14
4.990.000 Ft
Szép állapotban lévő 8M OD eladó. Teljes felszereltség, verseny vitorla garnitúra, 4LE külmotor, pArti tárolókocsi, sérülésmentes hajótest. Friss vizsgával eladó. Almádiban megtekinthető.
charter management szolgáltatás
Vitorlázás
Horvátország
2019. augusztus 22
Uvala Baluni 8, 21000 Split - Croatia
1 Euro
Csatlakoz Magyar Charter flottánkhoz! Van hajód az Adrián és szeretnéd nyereségesen üzemeltetni akkor várunk Spliti központunkban. Amit kínálunk: - elsőosztályú kikötőhely, - magyar személyzet, - hajó folyamatos karbantartása, - megfelelő bevétel, - azonnali kifizetés. - maximális rugalmasság.
Kültségmegosztás
Vitorlázás
Balaton
2019. augusztus 22
1 Ft
Vitorlás hajó költségmegosztásába tudnék beszállni vitorlázásért cserébe a Balaton déli partján! Elsősorban Balatonlelle, Boglár vagy Szemes, de szóba jöhet Fonyód Szárszó vagy Földvár is!
H BOOT , ARTEKNO ALKALMI ÁRON ELADÓ
Vitorlázás
Minden régió
2019. augusztus 19
Nürtingen
3.000 Euro
Jó állapotú Artekno H Boot kihasználatlanság miatt eladó. Jelenleg Svájcban található. Motor és tréler NINCS a hajóhoz. Eladási ára komplett vitorlázattal, kiegészítőkkel 990 ezer Ft vagy 3000 Euro
Eladó motoros vitorlás
Vitorlázás
Balaton
2019. augusztus 16
3.800.000 Ft
- két kabin - diesel motor - körkormány - fokroller - roll bum - 26 láb - belső vízrendszer
Hunter 260 eladó
Vitorlázás
Minden régió
2019. július 5
6.490.000 Ft
A Hunter 260 egy igazi családi túrahajó, egyszerű kezelhetőséggel és kicsi fenntartási költséggel. A hajótest nagyon komfortos, tágas cockpit és cabin jellemzi. A könnyen variálható belsőtér kényelmes akár 6 felnőtt számára, a hajó befogadó képessége 9 fő. A konyha egységnél megtalálható egy beépített hűtő, mosogató és egy soha nem használt főző és sütő kombináció. Mellette a találhatóak az elektromos kezelőszervek, egy VHF rádió és egy vadonatúj GPS a Garmintól. Elől található egy V 2 személyes ágy, középen a szalonban az asztal forgatható emelhet és süllyeszthető, így nagy alvórész alakítható ki. Hátul a cockpit alatt található egy elforgatott 2 személyes ágy. A szalonban megtalálható egy leválasztott mosdó, wc - vel és vizes ruha tárolóval. Az áramellátásról 2 akkumulátor gondoskodik választó kapcsolóval és automata töltővel. Vitorlázatát tekintve genua és nagyvitorla, igény szerint genakker jár hozzá. A fockrolleren keresztül betekerhető orrvitorlán élvédő a nagyvitorlán lazy véd az UV ellen. Ezen felül van hozzá spyrahood és bimini is. A szalonban az összes ablakra belül felpatentolható napvédő. A műszerezettséget kiegészíti egy sebesség mélység mérő, egy ST1000 autopilot. A gondtalan ki és beállásról kikötőhelyünkre pedig egy megbízható Yanmar 10Le beépített motor gondoskodik. A Hunter 260 egy olyan vitorlás ami a 26 lábas mérete ellenére egy 30 lábas hajó komfortjával vetekszik, jóval kedvezőbb áron.
28 lábas, kényelmes, megkímélt túrahajó eladó!
Vitorlázás
Minden régió
2019. július 7
4.400.000 Ft
28 lábas túrahajó 180 cm állómagasságú kajüttel, konyharésszel, wc-vel, 5-6 fekhellyel, 8 személyes befogadóképességgel, beépített motorral eladó a Balatonon. Érdeklődni csak e-mailben, megtekinteni előzetes egyeztetés után lehetséges! Irányár 4.400.000.-Ft Érdeklődni: eladovitorlashajo@gmail.com
Beneteau First Class 8
Vitorlázás
Balaton
2019. augusztus 12
1124 Budapest, Vércse u 7
3.200.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó nagyon szép állapotú Beneteau First Class 8 sportvitorlás. Ami van hozzá: Grósz, 2 db Génua, Fok, Spi. Minőségi veretek, versenyvitorlázat. Nagyon jó állapotú Suzuki külmotor. Autopilot. Közuti forgalomba helyezhető traler.
Scampi 30
Vitorlázás
Minden régió
2019. július 7
4.500.000 Ft
30 lábas Scampi,svéd tengeri vitorlás,Lombardini belmotorral sok vitorlával,teljes felszereléssel,kitűnő állapotban eladó. Tel:+36 30 784 56 61
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Balaton
Már most hatalmas az érdeklődés a szeptember 6-tól 8-ig tartó Balaton Boat Show-ra, amelynek ezúttal is a balatonkenesei Kenese Marina-Port lesz a házigazdája. „Tavaly is rekordszámú vendég jött el vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlást, motorost és elektromos hajót, valamint rengeteg hajózási kiegészítőt, ruházatot felvonultató rendezvényre. Az idén még többen lesznek, ugyanis a vízi kiállítóhelyek már júniusban beteltek, a szárazföldön és vízen bemutatott hajók, motorcsónakok, elektrojet-ek száma megközelíti a 100-at.” - mondta Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója, aki hozzátette: a Balaton Boat Show és az év elején a fővárosban megrendezett Budapest Boat Show közötti stratégiai együttműködéssel két olyan rendezvény kapcsolódik össze szorosabban, melyre a piaci szereplők fontos megjelenési lehetőségként tekintenek és kiemelkedő részei a marketing és értékesítési stratégiájuknak. A Balaton Boat Show rendhagyó értelemben egy „hajószalon”, amely mindenkinek izgalmas programot kínál, legyen szó a hajózással először találkozó vendégekről, régóta hajózó vagy éppen hajóvásárlást fontolgató látogatókról. A vevőjelöltek szinte biztosan megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb kínálatot. Ráadásul a kiállításon kaphatják a legjobb ajánlatokat, nem beszélve arról, hogy a modelleket össze is hasonlíthatják egymással. Rápolthy Edit elmondta: a kiállított hajók többsége idén is vitorlás lesz. Folytatódik a trend, egyre nagyobb hajókkal jönnek a gyártók és forgalmazók, több 49-50 lábas hajó is lesz a főszereplők között. Több újdonság is várható: számos premierrel mutatkoznak be a hazai gyártók és forgalmazók egyaránt (Elan E4, NAUTEN, Hanse, Antila Yachts, Fareast, Freeboat, Flaar 5.3 Smart Power...stb). Az elektromos hajók többsége a vízen is kipróbálható lesz. A vízen bemutatott hajók mellett a kiállítók rengeteg hajózáshoz kapcsolódó eszközt, kiegészítőt is hoznak Balatonkenesére szeptember első hétvégéjén, a kiállítás szárazföldi területen elfoglalt mérete is rekordot dönt idén. E mellett több színes program is várja az érdeklődőket. A kikötő bárteraszán rendezett Ford „Dokk Talks” program keretében érdekes információkat, beszélgetéseket hallhatnak az érdeklődők a Balatonról, hajózásról, vitorlázásról. A Balaton Boat Show-ra a helyszínen vásárolhatók jegyek, de a kiállítás weboldalán augusztus 31-ig előzetes regisztrációval kedvezményes belépőjegyet lehet igényelni. További információ: www.balatonboatshow.hu
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Vitorlázás
A Kékszalag verseny a vitorlázás legnemesebb hagyományait egyesíti, Európai szintű vitorlás verseny, mely komoly történelmétől fogva ma éppen a modern, komoly felszereltséggel bíró hajóknak, vitorlásoknak nyújt remek versenyélményt és lehetőséget. Azonban itt is – mint ahogy valamennyi sportversenynél – nagyon fontos a biztonság és az alapos felkészülés, már csak azért is, mert a természeti erőkkel plusz még a komoly ellenfelekkel való párhuzamos küzdelem igencsak próbára teszi mind a kitartásunkat, mind az akaraterőnket, fizikai és szellemi teherbírásunkat, állóképességünket –a hajónkról nem is beszélve! Nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy a hajónkat elsősorban műszaki szempontból készítsük fel a nagy megmérettetésre, ami ha lehet, már időben történjen meg, ne pedig közvetlenül a verseny előtti napon! Nézzük át alaposan a kormánykerekeket, a vitorlákat, és persze a horgonyt és a horgonykötelet is. Ha valahol kisebb szakadást észlelünk, ezt foltozzuk, illetve javíttassuk meg, és jó ha tartalék horgonnyal is készülünk majd az útra. A világítást illetve az akkumulátorok állapotát is mindenképpen ellenőrizzük, és ott is meg kell győződnünk arról, hogy elegendő töltöttséggel vállalkozunk az útra. Érdemes felhúzva megnézni a vitorlákat, és kipróbálni mindent – nehogy ott a nagy napon derüljön ki bármi kellemetlenség, hiba. A hajónk ellenőrzése és műszaki felkészítése mellett fel kell készítenünk a csapatot is, illetve érdemes stratégiai valamint biztonsági tervvel is készülni, ezek pl. a biztonsági mellény illetve a heveder felvételétől egészen a vitorla gyors felhúzásáig terjednek, de az is fontos hogy kidobjuk a horgonyt, leadjuk a vészjelzést illetve időben hívjunk segítséget, ha baj közeledne. Ehhez a csapatot, hajónk legénységét érdemes felkészíteni, és jó, ha mindenkinek előre meg van határozva a biztonsági feladata, amit biztosan ismer és tud is annyira, hogy nem pánikol be, hanem azonnal cselekszik, és a megfelelő sorrendben, időben teszi mindezt. A csapat felkészítésére egyébként is már jó időben gondot kell fordítanunk: legyen meg mindenkinek a saját posztja, feladata, építsünk ki egy kis legénységet magunk körül, és – ha viszünk is családtagot, barátot magunkkal – mindenképpen legyenek tapasztalt, profi vitorlások, akikkel elindulunk, legyen kiválasztva ki a csapatkapitány. Amire még szintén nagyon érdemes figyelni, hogy miket viszünk magunkkal? A biztonsági és hajós felszerelések mellett a megfelelő ruházaton és váltóruhán túl még érdemes ügyelnünk az elegendő ásványvízre és élelemre, a megfelelő javítókellékekre, hevederekre, de legyen nálunk kötél, zseblámpa, ragasztószalagok, illetve az UV védelemre is gondolva napellenzősapka, napszemüveg… És a lista még közel sem teljes! Hát igen, egy komoly versenyre komoly kell legyen a felkészülés is…
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.