Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 26 lábtól

H boat eladó
Vitorlázás
Minden régió
2019. április 21
Alsóörs
2.150.000 Ft
Fritzmeier H Boot szép állapotban eladó. Yamaha 8le belmotor, komplett vitorlázat, fockroller, parti tárolókocsi. Vizsgafelszereléssel
Regina 30-as Subi-Dubi !!!
Vitorlázás
Minden régió
2019. április 18
Budakalász
5.150.000 Ft
Regina 30-as . Elado a Subi-Dubi !!! ⛵⛵⛵ Verseny-grosz,genua,spinacker, Túra - grosz,genua . Viharfock. Jó állapotban verseny és tura kész !!! Kivül belül felujitva !!!
Vitorlás bérlés BAHART túramatricával Bavaria 34, Bavaria 30, Fly 30, Twister 800n
Vitorlázás
Minden régió
2019. január 20
8226 Alsóörs Vasút utca 7.
30.000 Ft
Bavaria 34, Bavaria 30, Fly 30, Twister 800n Szeretnél vitorlázni a Balatonon? Akkor keress minket, legyen szó egyéni bérlésről, vagy sétavitorlázásról! A hét bármely napján várunk Téged Alsóörsön az új BAHART kikötőben. A 2019-as évtől már 4 saját hajónk áll rendelkezésedre, ezáltal még szélesebb rétegnek állunk rendelkezésre: Bavaria 34 Twister 800n Fly 30 ​Bavaria 30​ Hajóink jól felszereltek, mind 2007-2008-as építésű, fiatal hajók beépített dízelmotorral, tőkesúllyal. Keress minket az interneten Hungarian Sea Yacht néven, és a weboldalunkon láthatod, hogy melyik hajóra mikor van szabad időpont, illetve tájékozódhatsz az árainkról egyaránt. Bizalmadért cserébe , 10 nap bérlés után korlátlan ideig 5%-os törzsbérlői kedvezményt nyújtunk minden bérelt nap után. A kedvezmény, illetve a napok száma nem veszik el a szezon végén, továbbvihető a következő szezonra! Kérdésed van hívj bármikor, vagy írj nekünk e-mailt! +36/20-358-96-01 www.hungarianseayacht.hu Csak te és a Balaton! Hungarian Sea Yacht
Eladó kétárbocos vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2018. február 8
Balatonboglár, Erzsébet u.70
100 Ft
Eladó a Balaton egyik legnagyobb kétárbocos vitorlása"Phoenix". Hajózási engedélyes, működő hajózási vállalkozás. A hajó a Balatonboglári vitorlás kikötőben található, akár jelenlegi helyén (Balatonboglár) is tovább üzemeltethető, bevezetett vendégkörrel, személyzettel, értékesítési háttérrel. A hajó test és árboc anyaga: alumínium, állapota: kiváló, 30 személyes méretek: 18 x 3,7 x 1,9, vitorla felülete: 200m2, motor: 100LE, dízel, típus:Csepel-D413 teljes súlya: 14,5 tonna, kiel súlya:7 tonna Bővebb információk és fotók a www.yachtparty.com oldalon. Árral kapcsolatban: e- mailen vagy személyesen.
Jeanneau Fantasia 27
Vitorlázás
Minden régió
2019. február 26
Balatonfüred
3.990.000 Ft
Eladó a képen látható Jeanneau Fantasia 27 típusú vitorlás hajó. 8 személyre vizsgáztatott, nagyon megbizható, tágas, kényelmes családi tura vítorlás hajó. Konyha és wc is van a hajon. Renault dizel beépített motorral, jó grósszal, génuával. Szél, mélység, sebesség mérővel, kerekes tároló kocsival, a szükséges felszerelésekkel.
8360 Keszthely Hóvirág u 9
Vitorlázás
Minden régió
2019. január 29
8360 Keszthely Hóvirág u 9
1 Ft
Malard Francia hajó eladó 8x2.7 méteres kéthengeres nanni dizel motorral egyenes kihajtással ,grósz-génua-spinnaker, a hajó felúji tásra szorul ,adok vele egy régebi típusú 470-es verseny hajót. Ár:1 000 000 Ft
Vitorlás bérlés: minőségi hajók elérhető áron (Bahart matricával) - Bavaria, Jeanneau, Dufour, Contest, LM
Vitorlázás
Balaton
2019. április 17
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
25.000 Ft
Verhetetlen ár-érték arányú vitorlásainkat kínáljuk bérlésre a Balaton legfrekventáltabb kikötőiből (Siófok, Balatonfüred, Alsóörs, Fonyód). Bérelhető hajóink: Bavaria C 34, Bavaria 30 Plus, Jeanneau Rush 31, Contest 30, Dufour 1800, LM 22, Avance 24. 6 fős hajóink kiválóak gyakorláshoz illetve kisebb társaságoknak, 8 és 10 fős hajónk pedig remek választások túravitorlázásra. Nagyobb hajóink olyan extrákkal vannak felszerelve, mint a hordozható LCD TV és JBL bluetooth hangszóró. Az összes vitorlásunk Bahart matricás, ami ingyenes kikötési lehetőséget biztosít a Bahart kikötőiben szerte az egész Balatonon. Érdeklődőknek vagy kevesebb tapasztalattal rendelkezőknek igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a bérlés során. További információ elérhető a https://balatonpro.hu/ oldalon vagy a megadott elérhetőségeink valamelyikén a hét minden napján.
Barberis Sciachhetra 26 belmotoros állómagasságú szalonnal
Vitorlázás
Minden régió
2019. március 18
Budapest
1.800.000 Ft
Svájcból származó, eredeti megkímélt állapotú, nagyon jó helykihasználású, 1,76 m szalon belmagasságú 5 személyes és 5 fekhellyel rendelkező Olasz gyártmányú esztétikus hajó eladó, mely 2017 őszén lett behozva Magyarországra. Belső: eredeti szép fa felületek (oldalburkolatok, tárolók, válaszfalak, alsó járófelület), a szalonban két ágy, melyből az egyik duplává alakítható, előtte az orrkabin felé vezető átjáróban jobbra WC helyiség, balra tároló, elől pedig az orrkabin két férőhellyel, tetőablakkal. Az összes ágy alatt tárolóhely, illetve a szalonban két oldalt egymás fölött két sorban rakodóhelyek. Van egy hordozható gáztűzhely is, de mi ezeket nem használtuk. A beépített motor (Farymann diesel 4.18 kW) mellett két oldalt hátrafelé (cockpit alatt) két nagy mélységű tárolóhely van. Cockpit: Két oldalt és hátul kényelmes ülőfelületek, korlát, kormányhosszabbító, motor gáz- és irányváltó kar a cockpit hátsó belső részén, hátsó pad felhajtható, zárható, alatta nagy méretű tárolóhely. Felszerelés: reffelhető grósz (svájci rajtszámos), jó minőségű árbóccsúcsig érő génua, merev forstag, fock roller, opcionális tartozék igény szerint (felárral) árbóccsúcsig érő spinakker, genakker és spinakker bum. Cockpitből kezelhető az összes mozgókötélzet, 4 nagy csörlő és további kötélszorítók, így egyedül is vezethető. Fedélzet: esztétikus, kényelmes nagy felületek, első részen fedeles horgonykamra, korlát, hátul lehajtható fürdőlépcső. Algagátlózás 2018 áprilisban volt, azóta vízen van. Szlovák hajólevéllel rendelkezik (hajólevélben szereplő méretei: 7,80 m x 2,56 m) a vizsga 2022. szeptemberig érvényes. A Szlovák hajólevél az EU belvizein - így természetesen Magyarország vizein is - érvényes, az esetleges versenyezési szándéknak sem akadálya, tavaly egy versenyen meg is nyertük vele a YS III. kategóriát (YS száma 113): nagy vitorlafelületei miatt gyors, emellett stabil is a tőkesúlynak köszönhetően. Önsúly 1800 kg (ebből 800 kg tőkesúly), összsúly 2,2 t.
vitorás
Vitorlázás
Balaton
2019. április 14
15.000.000 Ft
vitorlás hajót keresek ,személy autók beszámításával
Dehler Delanta 75
Vitorlázás
Minden régió
2019. március 7
2.950.000 Ft
Eladóvá vált családi kedvencünk, karbantartott nagyon jó állapotban. Dehler Delanta 75, 7,5 méter hosszú, 2,5 méter széles túrahajó. 4 hengeres beépített Honda külmotorral, mélység és sebesség mérővel, kiülőkkel, tárolókocsival, új munkaakkumulátorral, 12 V - 220 V átalakítóval felszerelve.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Vitorlázás
A Kékszalag verseny a vitorlázás legnemesebb hagyományait egyesíti, Európai szintű vitorlás verseny, mely komoly történelmétől fogva ma éppen a modern, komoly felszereltséggel bíró hajóknak, vitorlásoknak nyújt remek versenyélményt és lehetőséget. Azonban itt is – mint ahogy valamennyi sportversenynél – nagyon fontos a biztonság és az alapos felkészülés, már csak azért is, mert a természeti erőkkel plusz még a komoly ellenfelekkel való párhuzamos küzdelem igencsak próbára teszi mind a kitartásunkat, mind az akaraterőnket, fizikai és szellemi teherbírásunkat, állóképességünket –a hajónkról nem is beszélve! Nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy a hajónkat elsősorban műszaki szempontból készítsük fel a nagy megmérettetésre, ami ha lehet, már időben történjen meg, ne pedig közvetlenül a verseny előtti napon! Nézzük át alaposan a kormánykerekeket, a vitorlákat, és persze a horgonyt és a horgonykötelet is. Ha valahol kisebb szakadást észlelünk, ezt foltozzuk, illetve javíttassuk meg, és jó ha tartalék horgonnyal is készülünk majd az útra. A világítást illetve az akkumulátorok állapotát is mindenképpen ellenőrizzük, és ott is meg kell győződnünk arról, hogy elegendő töltöttséggel vállalkozunk az útra. Érdemes felhúzva megnézni a vitorlákat, és kipróbálni mindent – nehogy ott a nagy napon derüljön ki bármi kellemetlenség, hiba. A hajónk ellenőrzése és műszaki felkészítése mellett fel kell készítenünk a csapatot is, illetve érdemes stratégiai valamint biztonsági tervvel is készülni, ezek pl. a biztonsági mellény illetve a heveder felvételétől egészen a vitorla gyors felhúzásáig terjednek, de az is fontos hogy kidobjuk a horgonyt, leadjuk a vészjelzést illetve időben hívjunk segítséget, ha baj közeledne. Ehhez a csapatot, hajónk legénységét érdemes felkészíteni, és jó, ha mindenkinek előre meg van határozva a biztonsági feladata, amit biztosan ismer és tud is annyira, hogy nem pánikol be, hanem azonnal cselekszik, és a megfelelő sorrendben, időben teszi mindezt. A csapat felkészítésére egyébként is már jó időben gondot kell fordítanunk: legyen meg mindenkinek a saját posztja, feladata, építsünk ki egy kis legénységet magunk körül, és – ha viszünk is családtagot, barátot magunkkal – mindenképpen legyenek tapasztalt, profi vitorlások, akikkel elindulunk, legyen kiválasztva ki a csapatkapitány. Amire még szintén nagyon érdemes figyelni, hogy miket viszünk magunkkal? A biztonsági és hajós felszerelések mellett a megfelelő ruházaton és váltóruhán túl még érdemes ügyelnünk az elegendő ásványvízre és élelemre, a megfelelő javítókellékekre, hevederekre, de legyen nálunk kötél, zseblámpa, ragasztószalagok, illetve az UV védelemre is gondolva napellenzősapka, napszemüveg… És a lista még közel sem teljes! Hát igen, egy komoly versenyre komoly kell legyen a felkészülés is…
Vitorlázás
Aki már régóta vitorlázik, vagy legalábbis jobban ismeri a hajózási szakmai eseményeket, már bizonyára tudja: az idén július 14-ére tűzték ki az országos Kékszalag néven ismert, hosszú távú vitorlás versenyt, mely a Balaton és a vitorlázás szerelmeseinek legnagyobb ünnepe már hosszú idők óta – egészen pontosan 1934 óta – és szinte már eggyé vált a balatoni vitorlázással. A Kékszalag sok tekintetben egyedi, már eleve a hossza és az időtartama miatt is. Mind a megtett távolság, mind pedig az az idő, amit a hajónkon vitorlázással töltünk – jóval nagyobb állóképességet, fizikai illetve szellemi megterhelést ró ránk, hajós versenyzőkre – ha úgy döntünk, hogy indulunk a versenyen. Hajónkat is komoly próbatételnek tesszük ki nyilván ez idő alatt, ezért nagyon fontos az alapos felkészülés, minden tekintetben, hiszen a résztvevők egyszerre küzdenek meg a természeti erőkkel, vízzel és széllel – és természetesen az ellenfelekkel is. Hol tudok nevezni, ha szeretnék indulni? A fővárosban, 2016. július 6-án, 12 és 20 óra között tud majd nevezni, 9000 Ft-os nevezési díj ellenében minden indulni készülő vitorlás versenyző, a már ismert és szokott helyeken: Budapesten a 14. kerületben, a Magyar Sport Házának földszinti tárgyalótermében. A pontos cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Természetesen idén is él a helyszíni, balatonfüredi nevezés, melynek pontos időpontja és helyszíne az alábbi: 2016. július 13. 11 és 22 óra között – elég tág az időintervallum – és mindezt a Balatonfüred Kékszalag rendezvénysátorban tudjuk megtenni, melynek pontos címe: 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 8. Ha szeretnénk kipróbálni magunkat és a hajót, vagyis elindulni, rajtolni a versenyen, akkor érdemes odafigyelnünk és nem lekésnünk a nevezési időpontokat, mert sem a verseny napján illetve a kiírt nevezési időpontokon túl már nem fogadnak el nevezéseket a verseny szervezői! Mit kell tudni röviden a Kékszalag versenyek helyszíneiről: Mekkora távot tesznek meg a versenyzők, és honnan indul a rajt? Az egyik legfontosabb tudnivaló maga a verseny távja, ez pedig légvonalban mérve 160 kilométer, amit persze egyénileg navigálva, hogy a lehető leggyorsabban célt érjenek, vagyis, nem egyenesen tesznek meg a versenyzők. A rajt Balatonfüred kikötőjéből indulva, Balatonkenesén át – itt lesz az első pályajel – majd innen Siófok felé haladnak a versenyzők. A Tihanyi-szoroson átkelve egészen Keszthelyig vitorlázva fordulnak vissza, hogy elérjék újra a célállomást, a balatonfüredi kikötőt. Kép forrása: http://www.kekszalag.hu/ Szerző: Náray Vilmos
Szerviz, javítás
Fodor Flotta
+36202999150
fodorflotta@gmail.com
Balaton Szerviz, javítás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Úszóhajó, lakóhajó Kajak Kenu Evező

Üdv! Fodor Dániel vagyok, hajóépítő! Vállalom fa, és műanyag hajók külső, belső felújítását, átalakítását. Kérdésékkel keressenek nyugodtan. tel.:06 20 2999150 email: fodorflotta@gmail.com Jó szelet!