Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 26 lábtól

Albin Tour 80 tengeri vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2018. február 17
Balatonszemes Kikötő u.1
2.890.000 Ft
Svéd tengeri túravitorlás eladó! A híres Albin gyár által gyártott, kiváló állapotban lévő TUR 80 típusú 7 főre vizsgáztatott vitorlás kényelmes és elegáns hajó. Orrkabin + főkabin. Álló magasság. Felszereltsége: fok roller, 2 orrvitorla, fővitorla, beépített janmar motor, 80 literes beépített víztartály, beépített WC, elektromos szivattyú a mosogatóhoz,nagy cockpit, új lazy jack, igényes, felújított mahagóni belső, szervizelt motor, új három ágú réz hajócsavar, új belső kárpit, új kárpitozott, igényes habszivacs fekvőhelyek. Hifi rádió, hűtőszekrény (opcionális téli takaró,) A hajó a Balatonra ideális, 28 láb hosszú, 2,5 m széles. Fenntartása gazdaságos. Most friss műszakival, esetleg Balatonszemesi hajó beálló átvétellel. Megtekinthető Balatonszemesi kikötőben. Érdeklődni a +36209420617 telefonon
vitorláshajó
Vitorlázás
Balaton
2018. február 8
Balatonboglár
2.000.000 Ft
Eladó vitorláshajók Balatonbogláron, 24-30 láb között.
KERESEK !!!
Vitorlázás
Minden régió
2018. január 30
Ábrahámhegy
1 Ft
Keresek saját célra jó állapotban lévő, megkímélt min. 30 lb hosszú vitorlást. Feltételek: min 30 láb, belmotor, megkimélt állapot, hajólevél Fontos: max. 160 cm merülés, minimum 6 fő befogadás, max. 15 millió forint. Előny: jó állapotú saját hajóm (26 láb) beszámítása érték egyeztetéssel.
Eladó vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2018. január 5
0 Ft
B31-es nyújtva, elsőgazdás, eladó vagy társat keresek a fenntartáshoz. Nem újgazdagokra, hanem igazi hajóstársra gondolok, aki meg tudja becsülni a tradícionálisan jó és megbízható hajót. Eddig még minden vihart hibátlanul teljesített, tengerre készült, megerősített tőkesúllyal, nyugati árbóccal és fix kötélzettel. Igényes építés, teack deck, mahagóni belső, okumé, 22 lovas 3 hengeres Vetus motorral, 60 órányi üzemanyaggal, vízrendszer stb. Nyugdíj miatt minden észszerű megoldás érdekel.
X79 gyári állapotban eladó
Vitorlázás
Balaton
2018. február 21
4.450.000 Ft
X Yachts X79 modellje gyári jó állapotban eladó. Nagy sorozatszámban készült túra-sport vitorlás hajó. Több garnitúra vitorla, (North Sails és egyéb típusúak) jó állapotban. Majdnem teljes új HARKEN veretezés. Mercury 4Le (2010)es motorral. Friss algagátlás és szezon előtti felkészítés. 6fő befogadóképesség. 4 felnőtt + 2 gyerek számára fekhely.
Rebell 31 vitorlás eladó
Vitorlázás
Minden régió
2018. február 19
5.900.000 Ft
Eladó Rebell 31 lábas vitorlás hajó teljes vitorlázattal, kötélzettel és kötelező felszereléssel. További felszerelés: elektromos horgony, TV, hütőszekrény, elektromos wc, mélységmérő, Bimini, beépített Volvo penta diesel motor, fokroller, orrkilépő, fürdőlépcső. 1,70-et merül, tőkesúlyos. Rendelkezik versenyengedéllyel. Eddig Balatonfüreden a Hotel Flamingóban állt, a hely megújítható. Megtekinthető Füreden a Hajógyárban. Irányár: 5.900.000 Ft. Érdeklődni: +36(30)686-1125, +36(20)392-5274
Francia YACHT ELADÓ
Vitorlázás
Minden régió
2016. augusztus 24
Siófok Baross Gábor u.18
3.999.999 Ft
32 lábas Gyári Francia vitorlás 10x 3 m-es, Balatonaligai kikötőben ELADÓ . 2 garnitúra vitorla ,náza műszerek, robotkormány, Volvo -Penta diesel motor. 2020-ig műszaki vizsga. Kitűnő állapot. 9 fő befogadóképes . 7 ágy , wc , tusoló . 2016 -ban átfestve fehérre, 4.4 ton.
Fonyód - Pécs
Vitorlázás
Minden régió
2018. február 15
5.650.000 Ft
Extra tágas kokpit. Kokpit asztal. Led világítás. Hangulat világítás. Bumba épített kokpit világítás. Fedélzet világítás. Fokroller, lazy jack. Árbóc állító-döntő rendszer. Konyha, gáztűzhely, mosogató. 2 kabin + szalon(körbeülhető asztallal) Mindannyiunkba ott van az a bizonyos tengerész érzés, amitől hajósok leszünk. A Twister 800 egy túra és regatta hajó egyben, amely ötvözi a sebességet, a kényelmet és biztonságot egyben. A Twister 800 örömmel tölti meg a szabadidőt, a vitorlázás könnyedsége és sebessége elbűvöli a legénységet. A Twister 800 kaland és felejthetetlen élmény. Átírásban, műszakiztatásban, jogosítványban, gyakorlásban tudok segíteni. Keress bizalommal. Hétfőtől vasárnapig 8-tól 20 óráig.
MODE 967 eladó
Vitorlázás
Balaton
2018. február 13
1025 Bpest, Cseppkő u 77/B
9.500.000 Ft
Szép állapotban tartott, igényesen kialakított belső terű MODE 967 típusú (Molnár Dezső átal Hunter Impala, ill. Regina alapokon gyártott) 32 lábas vitorlás eladó. Felszereltség: génua (26 nm), grosz (30 nm), spinnaker, 14 LE beépített VETUS motor, fock roll, lazy, sprayhood., téli, hajóra szabott, hőszigetelt különleges ponyva, guruló tároló állvány. A hajó beépített konyhával, mosdóval. a hátsó fedélzeten zuhanyzóval van felszerelve. A hajó 2007-ben készült 2020-ig vizsgáltatva. Ugyanott a balatonalmádi Öreghegyi TVSK kikitőben kezdezményes költségű örökös kikötőhelyet biztosító részvénycsomag is eladó. A vitorlás és a kikötőhely együttesen, illetve a hajó külön is eladó.
Eladó Nautic 330 Sport kitűnő állapotban!
Vitorlázás
Balaton
2018. február 13
Balatonalmádi József Attila út 41.
20.500.000 Ft
A hajó ideális versenyzésre vagy túrázásra. Tágas belső tér és gyorsaság jellemzi ezt a hajó típust! Adatok: - Évjárat: 2010 - Hossza: 9.98 méter - Szélesség: 3.30 méter - Merülés: 1.79 méter - Összsúlya 3500 kg ebből ballaszt 1100 kg A hajó ismérvei: Állómagasság (1.85 m) Belső fa burkolat, konyha, hűtő, WC, Nexus műszerek, robotpilóta, téli nyári takaróponyva és hajó állvány. A hajó test anyaga: Műanyag Árboc: Alumínium Spibum: Karbon Vitorlák: Nagyvitorla (Grósz), Spinnaker, Genakker, Génua, Orrvitorla (Fock) 8 személyre vizsgáztatva. Beépített VOLVO-PENTA 13 KW dízel motorral. A hajó megtekinthető Balatonkenesén előzetes időpont egyeztetéssel. Ár: 20.5 millió forint Hívjon! 06 30 9100 533
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Vitorlázás
A Kékszalag verseny a vitorlázás legnemesebb hagyományait egyesíti, Európai szintű vitorlás verseny, mely komoly történelmétől fogva ma éppen a modern, komoly felszereltséggel bíró hajóknak, vitorlásoknak nyújt remek versenyélményt és lehetőséget. Azonban itt is – mint ahogy valamennyi sportversenynél – nagyon fontos a biztonság és az alapos felkészülés, már csak azért is, mert a természeti erőkkel plusz még a komoly ellenfelekkel való párhuzamos küzdelem igencsak próbára teszi mind a kitartásunkat, mind az akaraterőnket, fizikai és szellemi teherbírásunkat, állóképességünket –a hajónkról nem is beszélve! Nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy a hajónkat elsősorban műszaki szempontból készítsük fel a nagy megmérettetésre, ami ha lehet, már időben történjen meg, ne pedig közvetlenül a verseny előtti napon! Nézzük át alaposan a kormánykerekeket, a vitorlákat, és persze a horgonyt és a horgonykötelet is. Ha valahol kisebb szakadást észlelünk, ezt foltozzuk, illetve javíttassuk meg, és jó ha tartalék horgonnyal is készülünk majd az útra. A világítást illetve az akkumulátorok állapotát is mindenképpen ellenőrizzük, és ott is meg kell győződnünk arról, hogy elegendő töltöttséggel vállalkozunk az útra. Érdemes felhúzva megnézni a vitorlákat, és kipróbálni mindent – nehogy ott a nagy napon derüljön ki bármi kellemetlenség, hiba. A hajónk ellenőrzése és műszaki felkészítése mellett fel kell készítenünk a csapatot is, illetve érdemes stratégiai valamint biztonsági tervvel is készülni, ezek pl. a biztonsági mellény illetve a heveder felvételétől egészen a vitorla gyors felhúzásáig terjednek, de az is fontos hogy kidobjuk a horgonyt, leadjuk a vészjelzést illetve időben hívjunk segítséget, ha baj közeledne. Ehhez a csapatot, hajónk legénységét érdemes felkészíteni, és jó, ha mindenkinek előre meg van határozva a biztonsági feladata, amit biztosan ismer és tud is annyira, hogy nem pánikol be, hanem azonnal cselekszik, és a megfelelő sorrendben, időben teszi mindezt. A csapat felkészítésére egyébként is már jó időben gondot kell fordítanunk: legyen meg mindenkinek a saját posztja, feladata, építsünk ki egy kis legénységet magunk körül, és – ha viszünk is családtagot, barátot magunkkal – mindenképpen legyenek tapasztalt, profi vitorlások, akikkel elindulunk, legyen kiválasztva ki a csapatkapitány. Amire még szintén nagyon érdemes figyelni, hogy miket viszünk magunkkal? A biztonsági és hajós felszerelések mellett a megfelelő ruházaton és váltóruhán túl még érdemes ügyelnünk az elegendő ásványvízre és élelemre, a megfelelő javítókellékekre, hevederekre, de legyen nálunk kötél, zseblámpa, ragasztószalagok, illetve az UV védelemre is gondolva napellenzősapka, napszemüveg… És a lista még közel sem teljes! Hát igen, egy komoly versenyre komoly kell legyen a felkészülés is…
Vitorlázás
Aki már régóta vitorlázik, vagy legalábbis jobban ismeri a hajózási szakmai eseményeket, már bizonyára tudja: az idén július 14-ére tűzték ki az országos Kékszalag néven ismert, hosszú távú vitorlás versenyt, mely a Balaton és a vitorlázás szerelmeseinek legnagyobb ünnepe már hosszú idők óta – egészen pontosan 1934 óta – és szinte már eggyé vált a balatoni vitorlázással. A Kékszalag sok tekintetben egyedi, már eleve a hossza és az időtartama miatt is. Mind a megtett távolság, mind pedig az az idő, amit a hajónkon vitorlázással töltünk – jóval nagyobb állóképességet, fizikai illetve szellemi megterhelést ró ránk, hajós versenyzőkre – ha úgy döntünk, hogy indulunk a versenyen. Hajónkat is komoly próbatételnek tesszük ki nyilván ez idő alatt, ezért nagyon fontos az alapos felkészülés, minden tekintetben, hiszen a résztvevők egyszerre küzdenek meg a természeti erőkkel, vízzel és széllel – és természetesen az ellenfelekkel is. Hol tudok nevezni, ha szeretnék indulni? A fővárosban, 2016. július 6-án, 12 és 20 óra között tud majd nevezni, 9000 Ft-os nevezési díj ellenében minden indulni készülő vitorlás versenyző, a már ismert és szokott helyeken: Budapesten a 14. kerületben, a Magyar Sport Házának földszinti tárgyalótermében. A pontos cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Természetesen idén is él a helyszíni, balatonfüredi nevezés, melynek pontos időpontja és helyszíne az alábbi: 2016. július 13. 11 és 22 óra között – elég tág az időintervallum – és mindezt a Balatonfüred Kékszalag rendezvénysátorban tudjuk megtenni, melynek pontos címe: 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 8. Ha szeretnénk kipróbálni magunkat és a hajót, vagyis elindulni, rajtolni a versenyen, akkor érdemes odafigyelnünk és nem lekésnünk a nevezési időpontokat, mert sem a verseny napján illetve a kiírt nevezési időpontokon túl már nem fogadnak el nevezéseket a verseny szervezői! Mit kell tudni röviden a Kékszalag versenyek helyszíneiről: Mekkora távot tesznek meg a versenyzők, és honnan indul a rajt? Az egyik legfontosabb tudnivaló maga a verseny távja, ez pedig légvonalban mérve 160 kilométer, amit persze egyénileg navigálva, hogy a lehető leggyorsabban célt érjenek, vagyis, nem egyenesen tesznek meg a versenyzők. A rajt Balatonfüred kikötőjéből indulva, Balatonkenesén át – itt lesz az első pályajel – majd innen Siófok felé haladnak a versenyzők. A Tihanyi-szoroson átkelve egészen Keszthelyig vitorlázva fordulnak vissza, hogy elérjék újra a célállomást, a balatonfüredi kikötőt. Kép forrása: http://www.kekszalag.hu/ Szerző: Náray Vilmos