Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 26 lábtól

Dolphin 28 vitorlás 1 éves
Vitorlázás
Minden régió
2020. július 6
19.600.000 Ft
Eladó a képeken látható hibátlan állapotú, összesen pár napot használt vitorlás. Új állapotúnak is nevezhetnénk. Egyedi kialakítások, klíma, a Likey -vitorlák még bőven ropogósak. Opcionálisan kikötőhellyel együtt.
Elan 384
Vitorlázás
Minden régió
2019. november 21
1173 Budapest
24.500.000 Ft
Eladó egy 2008-as évjáratú Elan 384 típusú vitorlás. szalon+2 fürdő+ 3 kabin+2,1m belmagasság. Volvo penta motor, hideg-meleg víz, hűtő-fagyasztó, bimini, sprayhood, roll nagy vitorla és roll genua, kitünő állapotú vitorlák, elektromos horgonycsörlő, műszerezve (raymarine szél, mélység-sebesség-hőmérséklet, auto-pilot, chartplotter), Új Vetus orrsugár kormány, 1,6m merülés!
Keszthely
Vitorlázás
Minden régió
2019. augusztus 29
33.000 Euro
Eladó egy igényes, kifogástalan állapotban lévő újszerű Beneteau First 30E nagyon sok extrával. A hajó 2025. április 07.-ig érvényes hajólevéllel rendelkezik. A hajó alja 2019. tavaszán 6+1 réteges Tar-2 ozmózis védelmet kapott, és az egész hajó fel lett polirozva, vadonat új bimini, lasyjack, sprayhood, napsátor, kormány takaró. Kéthengeres Volvo Penta diesel motor, elektromos horgony csörlő, autopilot, két garnitúra vitorla (gross + genua) az egyik Elvstöm. Kétlyukas gáztűzhely sütővel, pumpás wc, hideg-meleg viz,farzuhany, farkiülők, szalonban kétszemélyes ággyá alakitható ülőrész, orrkabin, plusz achter kabin, teak boritású cokpic, új akkumulátorok - új töltő, téli takaró ponyva,tároló kocsi.... stb.
Hajó tároló kocsi 33láb
Vitorlázás
Minden régió
2020. július 7
Aszófő
610.000 Ft
Eladó a képen látható vitorlás kishajó tároló kocsi! Eddig egy 33 lábas Bavaria töltötte téli álmait rajta! Terhelhetősége 6-7tonnáig! Erős robosztus kivitel, könnyen gurúl, állítható a mérete (szélesség, és mélység), minőségi 3 rtg.ű festett szerkezet! Megtekinthető előre egyeztetett időpontban Aszófőn !
eladó
Vitorlázás
Minden régió
2019. július 6
b.almádi
4.500.000 Ft
6-7 személynek ideális túra vitorlás kihasználatlanság miatt részben eladó.Kényelmes ,jól felszerelt , beépített renault diesel motorral,biminivel ,fürdő plattformmal ellátott, hűtő, konyha sarok, motoros wc , kényelmes szalon ,flexi teak borítás stb.
Albin Vega vitorlás kishajó - Fonyód
Vitorlázás
Balaton
2020. július 5
3.950.000 Ft
Raymarine autopilot, fokozatmentes előre-hátra, elektromos hűtőtáska 12/220 V, nagyméretű farkilépő, farkiülő, alternativ traveller, indukciós lap, USB autórádió, kötelező felszerelés, (5-ös jegyzék), lazy jack, szivargyújtó csatlakozások, elektromos édesvíz szivattyú, növelt kormányfelület, merülés 1,17 m. Minden működik, azonnal vitorlázható. Megtekinthető Fonyód BHZRT kikötő,
Dixi 35-Balaton 25 Kiadó-bérelhető
Vitorlázás
Minden régió
2016. június 21
Balatonmária-fűrdő
30 Ft
10 személyes ,körkormányos -autopilot .mélység -sebesség mérő,hűtő ,wc,rádió,hàtsó kiülők,teleszkopos alba,fürdő platform,Bimini top,2 hátsó kabin,nappali,fux, merev forstag,orr kilépő,laysi jack.Kiadó.Balaton 25 szintén extrás vitolás kiadó.
Elliott960
Vitorlázás
Minden régió
2020. július 5
Balatonalmádi
7.900.000 Ft
Eladó egy ELLIOTT 960 -as családi és versenyvitorlázásra egyaránt alkalmas hajó. 8 személyes. 6 fekvőhely. Gyors, könnyű (2,5 t), sportos építés. Beépített motor: Yanmar Diesel 1 GM10. Komplett vitorlázat. Karbon spinakker rúd, Messner csörlők, Ronstan csigák, veretek. Mosdó helység, mobil WC-vel. Mahagóni berendezés. Levizsgáztatva, (szemlére kiírva : most április 28.) A teljes biztonsági, szemlére kötelező felszerelés és a Marinpool mentőmellények, pufferek tartozékok. Sólyakocsival. Balatonfüreden megtekinthető.
Hunter 260 eladó
Vitorlázás
Minden régió
2020. május 8
5.990.000 Ft
A Hunter 260 egy igazi családi túrahajó, egyszerű kezelhetőséggel és kicsi fenntartási költséggel. A hajótest nagyon komfortos, tágas cockpit és kabin. 8 fő befogadó képesség, 6 felnőtt számára fekhely. Yanmar 10le beépített motor. Elektromos hűtőláda, vízrendszer és a wc használatához szükséges beépített szennyvíz tartály. Sprayhood, vitorla takarók. Parti tároló kocsi. Intelligens akkumulátor töltő, mélység és sebesség műszer. GPS. 1.07m merüléssel, eredetei gyári állapotban, átalakítás mentesen, hibátlan hajótesttel eladó.
Albin Vega vitorlás kishajó - Fonyód
Vitorlázás
Balaton
2020. július 2
3.950.000 Ft
+ Fűtés, Raymarine autopilot, fokozatmentes irányváltó, elektromos hűtőtáska 12/220 V, nagyméretű farkilépő, farkiülő, fokroller, élvédő, lasy jack, alternativ traveller, indukciós lap, USB autórádió, kötelező felszerelés, (5-ös jegyzék), lazy jack, szivargyújtó csatlakozások, elektromos édesvíz szivattyú, növelt kormányfelület, merülés 1,17 m. Minden működik, azonnal vitorlázható. Megtekinthető Fonyód BHZRT kikötő.
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.