Hirdetés feladása
Eladó DUBLÓ
Kajak-kenu
Minden régió
2018. május 26
Szentendre Ady Endre u. 115
150.000 Ft
Nagyon jó állapotú DUBLÓ eladó. Tavaszi kezelést igényel, de így is vízbiztos. Anyaga mindenhol jó állapotú. Guruló ülések jók, nem akadnak. Kihasználatlanság miatt kerül eladásra.
Használt két személyes portya kajak eladó
Kajak-kenu
Budapest és környéke
2018. augusztus 8
65.000 Ft
Pk2 típusú portya kajak használható állapotú, de egy festés polírozás már rá férne.
2 db Bic Ouassou kajak féláron
Kajak-kenu
Minden régió
2018. július 12
Balatonberény
94.000 Ft
Bolti ár feléért vihetőek!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 db Bic Ouassou 1 személyes kajak eladó. Hossz 260 cm, 78 cm szelesek, 21 kg sulyuak es 110 kg teherbirasuak. Mindkettő kajak ülő része körüli részét elengedte a műanyag,vagyis kettévált,utolsó 2 képen láthatók a hibák. Egyiken hosszabban,másikon rövidebben. Kék hosszan, sárga pár helyen. Mindkettő kajak használt állapotú. Bolti új ár 2 db kajak 2x90.000 Ft. Áfamentes számla! Hétvégén is elérhető vagyok. 06206222844
Fa kenu ,vitorlás kenu
Kajak-kenu
Minden régió
2018. július 22
Penc
190.000 Ft
2 személyes fa kenu, vitorlás kiegészítéssel, oldalúszóval. teljes értékű kenuként is használható, vagy vitorlásként, könnyű (kb25Kg). Minden felszerelésével egyben eladó
Túrakajak Point 65n
Kajak-kenu
Minden régió
2018. július 22
Vác
275.000 Ft
Használt tengerikajak újszerű állapotban eladó.Ideális folyami, belvízi túrakajak. Hajótestének formája nagy stabilitást valamint jó sebességet és fordulékonyságot biztosít, valamint a parton is könnyen kezelhető. Nagy beülőnyílása egyszerű be- és kiszállást tesz lehetővé, tároló rekeszében egy hosszú túranap minden kelléke bőven elfér.
Szinte teljesen új három személyes Bic Kalao kajak kiegészítőkkel.
Kajak-kenu
Duna és környéke
2018. július 21
Baja
218.000 Ft
Eladó két alkalommal használt, szinte teljesen új 3 személyes Bic Kalao kajak kiegészítőkkel. A BIC legnagyobb, 3 felnőtt számára is megfelelő kajakja, motorral is szerelhető. Hossza: 435cm, szélessége: 88cm, tömege: 39,5kg, teherbírása: 320kg Kiegészítők: 3 db kajak ülés 2 db kitűnő minőségű, eloxált alumínium nyelű Beach kajak evező (1 db 215cm-es két részes és 1db 225 cm-es egyrészes) 1 db vízhatlan táska 45literes Tetőcsomagtartón szállítható! https://world.bicsport.com/kayak/kayaks/product/kayak-kalao-jaune.html
C1 kenu tartó ponyva
Kajak-kenu
Minden régió
2018. július 15
10.000 Ft
Eladó C1 kenuhoz (Hódy) készült takaró. Újszerű állapotban van méretek: hossz - 520, legszélesebb pontja: 60 cm
Rainbow Vulcano 4.60 expedition felszerelt kajak
Kajak-kenu
Balaton
2018. július 12
Balatonberény
205.000 Ft
Eladó a képeken látható gyönyörű állapotú olasz Rainbow Vulcano 460 tengeri, tavi kajak, túrakajak, fitness prémium kajak. Nem a sima base változat,hanem a 2 pakolható gumifedeles tárolós és egyéb kiegészítős expedition változat. Felszerelés( a kajakhoz adom): Tribord kajakevező lapát, Rainbow ülés, Riber vízhatlan tároló csomag, egyszerű mentőmellény. Anyaga polietilén(merevfalú műanyag)nem törékeny üvegszál, illetve sit on top(magán a kajakon ül a sportoló)nem kényelmetlen beülős típus. Személyes tapasztalat:nagyon gyors,útvonaltartása kiváló, nagyon stabil(egyáltalán nem borulékony), belseje kiválóan pakolható, nagyon megbízható sporteszköz. A kajak hossza 460 cm, súlya 24 kg, 67 cm széles, max kb 130 kg-mal terhelhető. A Balatonra kifejezetten ajánlom, de tengerre is kiváló választás. A kajak kölcsönzőbe lett volna, de meghiúsult a nyitás, ezért eladó. Ez a kajak egyébként sem lett volna odavaló. Az ár egyben értendő az összes felszerelésével, de akár azok nélkül is meg tudunk rá egyezni, Balatonberényben vehető át személyesen. Az eladásról áfamentes számlát adok! Hétvégén is elérhető vagyok. 06206222844.
Új kétszemélyes túrakajak
Kajak-kenu
Budapest és környéke
2018. július 1
Horány
315.000 Ft
Eladó egy vadiúj 580 cm hosszú nagyon stabil kétszemélyes tengeri túra kajak. Két színösszetételben. Hatalmas tárolókkal, ajándék kormány szerkezettel. Megtekinthető Horányban, vagy Budakalászon. Anyagösszetétel LLDPE inteligens műanyag, nagyon ellenálló, törhetetlen. Kezdőknek, haladóknak egyaránt ajánlott.Van hozzá ugyancsak új kajakszállító tetőcsomagtartó 23.000,ill kiskocsi 19.000 Ft-ért.
Tahe Marine Austin 3 személyes PE kenu
Kajak-kenu
Budapest és környéke
2018. június 18
225.000 Ft
Hossza 465 cm, szélessége 90 cm, súlya 46 kg, terhelhetősége 270 kg. Kék és narancs színben. Új hajó. Karbantartásmentes, törhetetlen polietilén, légzsákos ülések.
Kereskedő
Krajcsovics Zoltán
+36305018199
4030 Debrecen Álmos utca 1.
krajcsovics67@gmail.com
Régió Kereskedő Bolt, webshop Horgászcsónak Ladik Kajak Kenu

Kajak-kenu
Noha már októbert írunk a naptár szerint, az időjárás szerint még néha-néha meleg lesz. Azonban, ha hajós élményekben gazdag, kora őszi vízi túrákra vágyunk, akkor éppen itt az idő, hogy szétnézzünk a szervezett kajakos illetve kenus programok között. Hiszen ilyenkor csodaszép a táj, a nagy hőségtől sem kell már tartanunk, és a természet is az egyik leggazdagabb arcát fordítja felénk. Folyókon vagy tavakon? Lehet akár egyszerre mindkettő: például a csodálatos szép, és látnivalók terén rendkívül gazdag Tisza-tó. Egyik túralátogató mesélte, hogy számára egyszerűen lenyűgöző élmény volt. Persze ehhez sokat tett hozzá egy jó stílusú, hiteles és szórakoztató túravezető is, aki bizony ilyen esetekben mintegy idegenvezetőként is meg kell, hogy állja a helyét. A tó és a körülötte lévő élővilág bemutatása és – persze mindezek saját, testközelből való megismerése – adja a legfőbb élményt, és mellette pedig már csak hab a tortán, hogy eközben hódolhatunk egyik kedvenc vízi sportunknak is, és az értékes szabadlevegőn lehetünk. Madarak szempontjából a lehető legjobb időszak következik… Bizony, ha szép madarakat szeretnénk megfigyelni, és esetleg lencsevégre kapni, akkor az őszi idény lesz erre a legmegfelelőbb, hiszen ebben az időszakban sokkal több, érdekesebb látnivalónk lehet a többi évszakhoz képest. Ilyenkor már a seregélyek és a fecskék is gyülekeznek, hogy a nádasokban elbújva némi tápanyagban gazdag csemegét vegyenek magukhoz a hosszú vándorút előtt. A seregélyeket is megfigyelhetjük már ilyenkor, ahogy a tőlük megszokott alakzatban szelik át az eget, hogy kukacokra és egyéb puhatestű állatkákra vadásszanak. Vadkacsákat, sőt már ludakat is szép számmal kaphatunk lencsevégre ilyentájt, ekkorra már egyre többen és többen lesznek, ahogyan a szárcsák is több ezres kolóniákban repülve gyülekeznek. Izgalmas, három részre osztható vízi világ A fokozottan védett területű Tisza tó izgalmas, látnivalókban dúsgazdag vízi világát három külön részre oszthatjuk – főleg védettség, illetve a növény – és állatvilág szempontjából. Északabbra a fokozottan védett részt, míg középen a bárki számára megtekinthető területet lelhetjük fel, egyre délebbre haladva, a nyílt víztükör irányába, ahol akár még a jet-ski használata is megengedett. Kenuval, illetve alacsonyabb teljesítményű motorcsónakkal szépen be tudjuk járni majd ezt a területet, melyet leginkább Tiszafüred vagy Poroszló irányából lesz érdemes megközelítenünk. A sűrű és dúsan növő növényzet pedig remek bújócskát ad majd nekünk, ahol csónakunkból kiváló alkalom nyílik majd a különböző, szebbnél szebb madarak és madárrajok megfigyelésére.
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kajak-kenu
A kajakozás és a kenuzás egyaránt remek szabadidős tevékenység, akkor is, ha csak hobbiszinten űzzük, érdemes belevágnunk. Fejleszti kitartásunkat, erőnlétünket és kiváló alkalom arra is, hogy a természetben, hazánk gyönyörű vizein töltsük szabadidőnket. Mielőtt vízi járgány vásárlására adnánk a fejünket, nézzük meg először is, mi is a különbség az egyes főbb típusok, vagyis a kajak és a kenu között? Rövid kis összefoglalónkból laikusuk is könnyedén megtalálhatják a főbb válaszokat, melyek alapján már könnyebb lesz dönteni. Anyag szempontjából hasonló a kínálat A hajók anyagát tekintve hasonló a kínálat mind a kajakok, mind pedig a kenuk esetében. Ma már nem csak fából készülnek a hajótestek, hanem egyre inkább előtérbe kerül a korszerű műanyag, de fém vagy üvegszálakkal készült hajókban is evezhetünk, melyek sokkal biztonságosabbak a modern technológiáiknak köszönhetően. Hajótestek és méretek A kajakok könnyebbek és keskenyebbek, könnyebben irányba tehetjük a hajót - a kenuk viszont nagyobb méretükből is adódóan kevésbé borulékonyak. Itt mélyebben és félig nyújtott lábbal ülünk a hajóban. A kenu ugyanis a kajakhoz képest tágasabb is, belső terében több a hely: itt padokon ülve evezünk. Míg a kajakban általában egyedül, vagy másodmagunkkal lapátolunk, addig egy kenuban többen evezünk egyszerre. Mi az, ami a leginkább eltér a két hajótípus között? Ez nem más, mint az evező és az evezés módja! A kenuhoz egytollú evezőt kapunk, csak egy oldalon kell egyszerre eveznünk. Az előttünk és a mögöttünk ülő a másik oldalon mártja vízbe a lapátját, így kiegyenlítődik az erő. A kajakhoz viszont kéttollú evező jár: a nyél mindkét végén lapát van, melyet felváltva merítünk a vízbe az egyik, majd a másik oldalon. Eltarthat egy darabig, mire ráérzünk a helyes technikára. Ez a fajta evezési gyakorlat minden izomcsoportot jótékonyan megdolgoztat vállunkban, hátunkban, karjainkban, sőt még hasizmainkat is erősíti. Magányos vízi fotós vagy inkább közösségi móka? Ezt is érdemes eldönteni, milyen kikapcsolódásra vágyunk a leginkább a vizeken? Ha inkább egyedül, csőre töltött fényképezőgéppel szeretjük élvezni a vizek kincseit, nem félünk az evezés kihívásaitól, és csöndesebb, gyorsabban suhanó vízi járgányt szeretnénk, akkor a kajak a mi hajónk. Ha vinnénk az egész családot, vagy túrázás közben is társasággal buliznánk, sőt, a kutyánkat sem szívesen hagyjuk otthon, kenut válasszunk.