Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 25 lábig

J24 one design eladó
Vitorlázás
Minden régió
2022. május 18
1.990.000 Ft
J24 eladó! Ha szeretnél egy elérhető árú one design hajót amivel akár túrázni akár versenyezni lehet, akkor a J24 a Te hajód. Kötelező felszerelések, Johnson 2.5le 4ütemű motor, több garnitúra vitorla, parti tárolókocsi. Szezonra felkészített állapotban várja új tulajdonosát. (J24 EB - Balatonfüred 2023) Balatonalmádiban parti tárolás megoldható.
Balaton 25 vitorlás eladó
Vitorlázás
Minden régió
2022. június 19
6.000.000 Ft
1990-es évjáratú, belmotoros B25 vitorlás hajó 2022. augusztus 1-jei átadással, kikötőhely nélkül eladó. Augusztus 1. és szeptember 10. között a jelenlegi kikötőhely átmeneti használata esetleg megoldható. A fedélzeten a szokásos felszerelés (2+2 db csörlő, 2x3 stopper, 2 horgony, cookpitba vezetett kötélzet) mellett farkiülő, bimini, fürdőplatform, rugós merev alba, orrbelépő és merevforstag van. A fából készült rúdkormány acélrúddal megerősített. A hajó elektromos rendszere felújításra került, 220V parti áram is két körös biztosítéktáblával védett. Lowrance Mark4 típusú, halradaros műszer, távírányítós AKAI MP3-CD lejátszós rádió, 2 db beltéri és 2 db vízálló kültéri hangfallal. A hajóba 2018-ban vadonatúj (számlás, hajólevélben átvezetett) Vetus M213 belmotor került beszerelésre, ami kb. 50 üzemórát működött (kikötői ki- és beállások). A hajtás „Z” tribes, kétlevelű hajócsavarral. A mozgókötélzet folyamatosan cserélt. A vitorlázat közepesen használt grószból, UV védővel ellátott fockból, top spinakkerből+baumból, illetve tartalék grósz vitorlából áll. A grósz lazyjackba érkezik, a fockot fockharisnya védi. A hajóhoz tartozik egy, a baumra szerelhető, alig használt árnyékoló-esőfogó ponyva is. A kabinban 3 éves 220V-12V-gázüzemű Dometic RC 1205 GC hűtőszekrény és mobil vegyi WC van. A szivacsok és a mosható huzatok 4 évesek, újszerű állapotban vannak. A hajólevél 2023.08.07-ig érvényes, de megegyezés szerint idén az augusztusban is szemléztethető, így 2027. augusztusig lesz érvényes. Az ár tartalmazza a kerekes tárolókocsit. A hajó jobb oldala valamikor az 1990-es évek végén megsérült, de az akkori javítást követően ennek nyomai nem észlelhetők, sőt a lekötéseket az átlagosnál is jobban megerősítették, azóta is megbízhatóan üzemelnek. A test ozmózismentes, a vízretétel előtt évente algagátlózott. 2017-ben a deck teljes felújításon esett át.
Katamarán
Vitorlázás
Minden régió
2022. április 2
Siofok
790.000 Ft
Eladó! Hobie Cat 17 kiülős katamarán vitorlás használható, jó állapotú 790.000 Ft. Ha szükséges alu. sólyakocsi + 25.000 Ft. Az ár 2 óra gyakorlatbahozó, felkészítő vitorlázást tartalmaz! Megtekinthető Siófokon.
Katamarán , Hobbie Cat 14
Vitorlázás
Minden régió
2022. május 17
445.000 Ft
Eladó Hobbi Cat 14 katamarán. Technikai adatok : 4, 27 méter hosszú 2, 34 m széles Tömege: 109 kg Árbóc: 6, 78 m Vitorla: 10 m2 Szállítás megoldható.
Jolle 15
Vitorlázás
Balaton
2022. június 20
Balatonfenyves
2.300.000 Ft
Jolle 15 Eladó, nagyon jó állapotú, jól felszerelt 8 éves svertes sporthajó. Nem fából készült, de ami fa rajta, az fel lett újítva, sértetlen állapot, jó vitorlák, Yamaha motor, fok roller...stb.
NEPTUN AMI15
Vitorlázás
Velencei-tó
2022. június 18
850.000 Ft
Típusváltás miatt eladó Neptun AMI 15 vitorlás korának megfelelő állapotban, karbantartott. Vitorlázat nagyon jó állapotú nagyvitorla, orrvitorla, génua. Fix svert, 80cm merülés. Az elektromos motor új állapotú, Rhino BLX 70, nagy tolóerejű 100Ah-s Rocket munkaakkumulátorral. Csónak kategóriájú tartozékokkal, kerekes tárolókocsival azonnal elvihető. Megtekinthető Agárdon időpont egyeztetéssel. Kikötőhely megoldható.
Finn Dinghy  vitorlás jolle
Vitorlázás
Minden régió
2022. április 24
450.000 Ft
Finn Dinghy ex - versenyhajó , alu árbóc - bum , 10nm hagyományos vitorla , hajótest (alul -felül) fényezve hajófestékkel , anyag ~ 80.- , légkamrás padlózat" , takaróponyva , alapárban ; + igény esetén sólyakocsi , fólia vitorla
Finn Dinghy
Vitorlázás
Minden régió
2022. május 21
360.000 Ft
Finn Dinghy vitorlás jolle Holland , carbon árbóc , alu bum , dacron vitorla ( + Fólia Választható) teljes kötélzet (öreg) hajótesten használati hibák , de azonnal hajóható .... sólykocsi ,fólia vitorla alapáron felül ! import hajó ...
RS Quba vitorláscsónak kiváló állapotban eladó
Vitorlázás
Minden régió
2021. november 9
Nyergesújfalu
790.000 Ft
Eladásra kínálom a képeken látható, RS Quba Sport típusú kisvitorlást, teljes körű felújítást követően, nagyon szép állapotban, minden alkatrészével együtt (csónaktest, árbóc, bumm, kis- és nagyvitorla, svert, kormánylapát, kötélzet, sójakocsi, kötelező tartozékok).--------------- Engedély nélkül vezethető, kis tömege miatt könnyen szállítható és sólyázható. Terhelhetősége max. 3 személy (225 kg), gyártási éve 2012. Seldén alu sport árbóc és kicker tartozik hozzá (6,2 méter, nem szétszedhető típus). Tökéletes tanulni, gyakorolni, vagy egyszerűen csak strandvitorlázni (játszani).--------------- 2019/2020-ban a teljes kötélzet, minden csavar, seklik, rögzítők, lábtartók, légkamra zárókupakok, fogantyúk, tömítések, stb., valamint a csigák nagyrésze újra lett cserélve, azóta viszont csak a garázsban áll (Covid). Az orrvitorla vadonatúj. A nagyvitorla jó állapotú (ropogós), reffelhető(!), két kisebb repedés vitorlatapasszal javítva. A csónaktest fel lett polírozva, előtte két helyen kétkomponensű műgyantával valamint gyári RS műanyaggal lett javítva (farokcsonk kopott volt, illetve egy vékony repedés volt a svertházon belül ez belülről és alulról lett javítva, felülről nem látható). A légkamra 1 napos tesztelés után is teljesen száraz.---------------- Extrák: a kormányrúd szénszálas designcsőből készült és behajható könyökkel rendelkezik (de az eredeti fémcsövet is hozzá adom, azaz bármikor átcserélhetők). Evezőhüvely szintén felszerelve (utángyártott változat). A sólyakocsi át lett alakítva szétszedhetővé (csavarokkal kell a részeit egymáshoz rögzíteni), így befér a csomagtartóba, a csónaktest pedig feltehető a tetőcsomagtartóra (58 kg).---------------------- További tartozékok: vadonat új hordtáska (a vitorlázatnak, svertnek, kormánylapátnak), kisvitorla tartó zsák, új takaróponyva+zsák, műanyag pádli, szapoly, egy pár evezővilla, 4 kg-os horgony, zászló, angol nyelvű használati útmutató.-------------- Az eladás oka: kihasználatlanság (nem tudom vízközelben tárolni).------------ Esti órákban valamint hétvégén megtekinthető, előre egyeztetett időpontban. Szállításban esetleg tudok segíteni.---------------- További információ: https://foghmarine.com/rs-quba.pdf
Scholtz 22-est vennék
Vitorlázás
Balaton
2022. június 1
1 Ft
Üdvözlet! Scholtz 22-est keresek, leginkább Touring kivitelt vennék, de szóba jöhet bármelyik típusa.
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.