Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 25 lábig

Hajótest!
Vitorlázás
Minden régió
2022. augusztus 22
9495.Kópháza
300.000 Ft
Felujításra szoruló állapot, se idő,se hozzáértés!!Csere érdekel! Ajànlatokat meghalgatok!
Vitorlás kishajó 18 láb
Vitorlázás
Minden régió
2022. szeptember 20
750.000 Ft
Eladó 18 lábas vitorlás kishajó, 5 személyes, hossz: 5,92m szélesség 2,07m, alu árbóc és baum, a svert a tőkesúlyba felhúzható. Egy garnitúra használt vitorlával - fock és grósz. Tartozékok: fürdőlétra, újszerű matrac garnitúra. Parti tárolás 2023. március végéig megoldott. Kikötőhely és sólyakocsi nélkül. Hajólevél 2023.05 hó-ig érvényes. Irányár: 750.000,- Ft A Yamaha 2.5 külmotor további 300.000,- Ft-ért megvásárolható hozzá. Megtekinthető Balatonfűzfőn, parton.
Egyedi vitorláshajót
Vitorlázás
Balaton
2022. szeptember 25
Dunaföldvár
1.390.000 Ft
Eladó 1974-ben épített, majd 2014-ben lajstromba helyezett 24 lábas vitorláshajó, Hajólevél van hozzá, hatósági szemle szükséges. Hossz: 7,2 m Szélesség: 2,1 m Magasság: 9.2 m Merülés: 1.1 m 2014-ben teljes külső és belső javításon esett át. Új gél, új fény és algatátó réteg került fel. Yamaha 5 LE sülmotor is ekkor került fel újonnan. Új fok és main vitorla, lazy jack, elektromos bilge pumpa, új fények külső és belső egyaránt. 6 személyre lett vizsgáztatva 2014-ben. A vétel minden kötelező felszereléssel együtt értendő. 2 felnőtt és 2 pici gyerek részére ideális egy hétvégi túrázáshoz. Polírozás, alga gátló, takarítás és friss hatósági vizsga után egy nagyon jó élményt adó hölgy Ő!
Nacra F18 Infusin MK1 versenykatamarán
Vitorlázás
Minden régió
2022. szeptember 12
9.900 Euro
A képen látható Nacra F18 Infusion, teljes versenyvitorlázattal eladó. A hajóhoz tartozik még egy nagy kerekű sólyakocsi. A vitorlák 2021-es vitorlák vannak hozzá. A HAJÓ TÉLI TÁROLÁSA CSARNOKBAN MEGOLDHATÓ (TUDOK SEGÍTENI BENNE)
Túrajolle-15
Vitorlázás
Balaton
2022. szeptember 12
2.200.000 Ft
15-ös túrajolle eladó. Méretei: 6,65×1,95 m, merülés: 0,3-1,2 m. Befogadóképessége: 4 fő. Műanyag alsó héj, mahagóni és rétegelt lemez felépítmény, alu árbóc, acél svert és kormánylap. Vitorlák: grósz, fock. (Opcionális: spinnaker, génua, fock, vihargrósz) Tartozékok: 5 LE négyütemű külmotor, fockroller, fürdőlétra, matracok, nyári ponyva, téli takaróponyva, sólyakocsi, kötelező felszerelés (nem teljes körű). Új (2 szezont használt) állókötélzet és futókötélzet, széljelző, klemmek, LED fény, akku. Kötelek hátra vezetve, csúszkás grósz, kormányrögzítő: a hajó egykezes vitorlázásra lett alakítva. 2025-05-05-ig érvényes magyar hajólevéllel. Kikötőhely nélkül. Állapota: szerkezetileg kiemelkedően jó, esztétikailag jó. Megtekinthető Alsóörsön, még vízen van.
Repülő Hollandi  FD
Vitorlázás
Minden régió
2022. szeptember 10
270.000 Ft
FD Flayig Duchtman ;komplett hajó alu árbóc ,bum , vitorlázat komplett x2 , van ropogós is!! + spi , hajótest alul rendben , felül dek felújitandó .. takaró alsó- felső ponyva , beülő L es (sólyakocsi nélkül ,de felfekvőkkel !!)
Műanyag kalóz felújítva
Vitorlázás
Minden régió
2022. augusztus 25
Balatonfüred
850.000 Ft
Tavaly felújított műanyag, német sport kalóz vitorlás teljes felszereléssel eladó. Tökéletes/ újszerű állapotú műanyag test. Szép állapotú kezelt keményfa fedélzetű könnyű hajó. Felszerelések: saválló svert, boss kúpositott verseny árboc baum, kormány, sólyakocsi. Használt, de használható vitorlákkal. Alja algagátlóval ellátott. Azonnal használható. Motortartó, fürdőlétra felszerelése megoldható. Méretek: Hossz: 5 m Szélessége: 1, 6 m Súly: kb 220 kg Előnyei: Egy személy által könnyen mozgatható, nyaraló udvarán tárolható, nem kell hozza hajóvezetői, kitűnő tanuló hajó.
Vitorlás 470
Vitorlázás
Balaton
2022. augusztus 19
455.000 Ft
André Cornu 470-es vitorlás kitűnő állapotban eladó.Fock, grósz, spinakker vitorlákkal. A hajótest üvegszálas műanyag, légkamrákkal. Francia gyártmány.Méretek: 470 x 169 cm, súly :120 kg, vitorlafelület :10m2 (nem engedélyköteles).Trapézolható. Szállítás megoldható. https://en.wikipedia.org/wiki/470_(dinghy)
RS Quba vitorláscsónak kiváló állapotban eladó
Vitorlázás
Minden régió
2021. november 9
Nyergesújfalu
690.000 Ft
Eladásra kínálom a képeken látható, RS Quba Sport típusú kisvitorlást, teljes körű felújítást követően, nagyon szép állapotban, minden alkatrészével együtt (csónaktest, árbóc, bumm, kis- és nagyvitorla, svert, kormánylapát, kötélzet, sójakocsi, kötelező tartozékok).--------------- Engedély nélkül vezethető, kis tömege miatt könnyen szállítható és sólyázható. Terhelhetősége max. 3 személy (225 kg), gyártási éve 2012. Seldén alu sport árbóc és kicker tartozik hozzá (6,2 méter, nem szétszedhető típus). Tökéletes tanulni, gyakorolni, vagy egyszerűen csak vitorlázni.--------------- 2019/2020-ban a teljes kötélzet, minden csavar, seklik, rögzítők, lábtartók, légkamra zárókupakok, fogantyúk, tömítések, stb., valamint a csigák nagyrésze újra lett cserélve, azóta viszont csak a garázsban áll. Az orrvitorla vadonatúj. A nagyvitorla jó állapotú (ropogós), reffelhető(!), két kisebb repedés vitorlatapasszal javítva. A csónaktest fel lett polírozva, előtte két helyen kétkomponensű műgyantával valamint gyári RS műanyaggal lett javítva (farokcsonk kopott volt, illetve egy vékony repedés volt a svertházon belül ez belülről és alulról lett javítva, felülről nem látható). A légkamra 1 napos tesztelés után is teljesen száraz.---------------- Extrák: a kormányrúd szénszálas designcsőből készült és behajható könyökkel rendelkezik (de az eredeti fémcsövet is hozzá adom, azaz bármikor átcserélhetők). Evezőhüvely szintén felszerelve (utángyártott változat). A sólyakocsi át lett alakítva szétszedhetővé (csavarokkal kell a részeit egymáshoz rögzíteni), így befér a csomagtartóba, a csónaktest pedig feltehető a tetőcsomagtartóra (58 kg).---------------------- További tartozékok: vadonat új hordtáska (a vitorlázatnak, svertnek, kormánylapátnak), kisvitorla tartó zsák, új takaróponyva+zsák, műanyag pádli, szapoly, egy pár evezővilla, 4 kg-os horgony, zászló, angol nyelvű használati útmutató.-------------- Az eladás oka: kihasználatlanság (nem tudom vízközelben tárolni).------------ Esti órákban valamint hétvégén megtekinthető, előre egyeztetett időpontban. Szállításban esetleg tudok segíteni.---------------- További információ: https://foghmarine.com/rs-quba.pdf
Katamarán
Vitorlázás
Minden régió
2022. április 2
Siofok
790.000 Ft
Eladó! Hobie Cat 17 kiülős katamarán vitorlás használható, jó állapotú 790.000 Ft. Ha szükséges alu. sólyakocsi + 35.000 Ft. Az ár 2 óra gyakorlatba hozó, felkészítő vitorlázást tartalmaz! Megtekinthető Siófokon.
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.