Hirdetés feladása
Marina 75 motor sailer
Vitorlázás
Minden régió
2019. szeptember 24
2463 Tordas, Szabadsag ut 2/f
6.500.000 Ft
Finn gyartmanyu Marina 75 moror sailer teljeskoruen felujitott remek allapotban elado. Muanyag test, mahagoni kabin, burmai teak fa deck. A hajo trailerrel es balatonszemesi kikotohellyel egyutt elado. Tovabbi reszletek erdeklodesre.
Saffier 23 SE
Vitorlázás
Balaton
2019. október 12
Vonyarcvashegy
16 Ft
Szép és gyors Daysailer, élvezet vele vitorlázni. Torqeedo 2. 0 KW motorral. 2012-ben tették vízre, gennackerrel (UllmanSails), Harken veretekkel, szerelvényekkel. 2018: code 0 (UllmanSails), Harbeck kikötői trailer Autopilot/Raymarine ST2000 Plus, Antifouling 2019: új fock / Ullman FiberPath, új grósz / Ullman FiberPath, + a régi nagyvitorla is hozzá tartozik, Torqeedo Lithium Battery 3,500 Wh, + töltő Torqeedo Power 24-3500. Cockpit pesenning, téli takaróponyva. Érvényes hajólevele és kötelező felszerelése van, csak két pádli kell hozzá és indulhat.
Dehler Dehlya 25 Ks
Vitorlázás
Minden régió
2019. október 8
Balatonfenyves
4.600.000 Ft
Kitűnő állapotú Dehler Dehlya 25, fockroller,lazyjack, mercury 9.9 külmotor; kielschwertes és vízballasztos így rendkívül stabil. Hossz. 7.60 Szél. 2.49 Merülés 45-130 Harbeck dupla tengelyes- rendszámos műszakis futóval. Az ár fix 4.6.- mill Ft Érd.: dr Varga István 0630/227-3433
Pelso 21
Vitorlázás
Minden régió
2019. október 10
1.650.000 Ft
Kiváló állapotú 21 lábas vitorlás Velencei kikötő hellyel eladó.Villanymotor hajtású 2 akkuval napelemes töltéssel. Három kiváló vitorlával.Tartozik hozzá egy vizsgás tréler is.
6 személyes Balaton 25 vitorlás hajó eladó!
Vitorlázás
Balaton
2019. október 9
3.200.000 Ft
Teljes vizsgafelszereltséggel eladó kényelmes, jó állapotú vitorlás hajó, 2024-ig érvényes műszaki vizsgával. Helye: Balatonfüred Paksi Kikötő Felszereltsége: - Yanmar 1GM10 motor - kerekes hajótároló - viharfock, grósz, génua vitorlák - halradar - mélységmérő - mentőmellények
Balaton 24
Vitorlázás
Balaton
2019. október 9
9700 Szombathely, Gazdag E. u. 11.
2.590.000 Ft
Alig használt grósz, beépített yanmar YSE-8 diesel motor, lift kiel (65-120cm merülés), 2 éves takaróponyva, sólyakocsi. Mélységmérő, halradar.
Rebell Seaskip
Vitorlázás
Minden régió
2019. október 5
Badacsony Füge köz 3.
2.000.000 Ft
Betegség miatt eladó kényelmes túravitorlásunk extrákkal. Megtekinthető a badacsonyi vitorlás kikötőben. Részletekért kérem keressen telefonon vagy e-mailben.
AMI-15 vitorlás kishajó + téli tárolással (árban)
Vitorlázás
Minden régió
2019. szeptember 2
Balatonboglár
800.000 Ft
Eladó szeretett vitorlás hajónk. 2019-ben vizsgáztatva, 5 évre kapta meg a műszakit. 2019-ben komoly felújítást kapott a hajó. Belsőleg új kárpit, világítás, ablakok. Minden eszköz karban tartva. 12 V-os rendszer kiépítve, akkumulátor benne. 1 szezont használt 3.67kW-os külmotor belső tankkal. 3 vitorla van a hajóhoz, viharfok, fok, grosz (alig használt). 4 fő a maximális befogadó képessége. Fix kieles. Kezdő hajónak, vagy egy párnak tökéletes választás ára és fenntartása miatt is. Könnyen kezelhető, könnyű hajó. Család növekedése miatt, nagyobbra váltás szükséges, csak ezért került eladó sorba. Fonyódi Bahart kikötőben megtekinthető. Kerekes kocsi van hozzá, rendszám nélkül. Az ár irányár!
COMET 23 lábas vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2019. október 7
Balatonboglár, BAHART kikötő
2.390.000 Ft
COMAR COMET 701, 7 személyes, meglepően fürge, ugyanakkor stabil, családi túrázásra kiválóan alkalmas tőkesúlyos vitorláshajó balatonboglári kikötőhellyel eladó. Hosszúsága: 7.0 m, szélessége: 2.6 m, merülése: 1.4 m. Fekvőhely 4 személy részére. Felszereltség: jó állapotú grósz, génua, fokroller, álló- és futókötélzet, teljes kötelező felszerelés. Kis fogyasztású, megbízható BMW dízel belmotor, új mélységmérő, téli tároló állvány.
Balaton 18H eladó
Vitorlázás
Minden régió
2019. szeptember 22
Alsóörs
1.390.000 Ft
Eladó a képeken látható 6 személyes Balaton 18 hosszított vitorláshajóm (22 láb). A hajó szép állapotú, szép fehér, nincs kisárgulva. Minden évben algagátlóztam, a fa részek lakkozva. Minden kötelező felszerelése szinte teljesen új, idén frissen viszgáztattam, 2024 májusig érvényes a hajólevél. Vadi új fokroller merev vorstaggal, illetve szintén új lazy bag van a hajón. 6 személyre van vizsgáztatva. Újszerű, rendszeresen karbantartott 2.5-ös yamaha külmotor van rajta, ami nagy szélben is simán viszi a hajót. Október elejéig-közepéig még vizen van a hajó, de utána a kikötőben a hozzá tartózó tároló kocsin megtekinthető.
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Vitorlázás
A Kékszalag verseny a vitorlázás legnemesebb hagyományait egyesíti, Európai szintű vitorlás verseny, mely komoly történelmétől fogva ma éppen a modern, komoly felszereltséggel bíró hajóknak, vitorlásoknak nyújt remek versenyélményt és lehetőséget. Azonban itt is – mint ahogy valamennyi sportversenynél – nagyon fontos a biztonság és az alapos felkészülés, már csak azért is, mert a természeti erőkkel plusz még a komoly ellenfelekkel való párhuzamos küzdelem igencsak próbára teszi mind a kitartásunkat, mind az akaraterőnket, fizikai és szellemi teherbírásunkat, állóképességünket –a hajónkról nem is beszélve! Nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy a hajónkat elsősorban műszaki szempontból készítsük fel a nagy megmérettetésre, ami ha lehet, már időben történjen meg, ne pedig közvetlenül a verseny előtti napon! Nézzük át alaposan a kormánykerekeket, a vitorlákat, és persze a horgonyt és a horgonykötelet is. Ha valahol kisebb szakadást észlelünk, ezt foltozzuk, illetve javíttassuk meg, és jó ha tartalék horgonnyal is készülünk majd az útra. A világítást illetve az akkumulátorok állapotát is mindenképpen ellenőrizzük, és ott is meg kell győződnünk arról, hogy elegendő töltöttséggel vállalkozunk az útra. Érdemes felhúzva megnézni a vitorlákat, és kipróbálni mindent – nehogy ott a nagy napon derüljön ki bármi kellemetlenség, hiba. A hajónk ellenőrzése és műszaki felkészítése mellett fel kell készítenünk a csapatot is, illetve érdemes stratégiai valamint biztonsági tervvel is készülni, ezek pl. a biztonsági mellény illetve a heveder felvételétől egészen a vitorla gyors felhúzásáig terjednek, de az is fontos hogy kidobjuk a horgonyt, leadjuk a vészjelzést illetve időben hívjunk segítséget, ha baj közeledne. Ehhez a csapatot, hajónk legénységét érdemes felkészíteni, és jó, ha mindenkinek előre meg van határozva a biztonsági feladata, amit biztosan ismer és tud is annyira, hogy nem pánikol be, hanem azonnal cselekszik, és a megfelelő sorrendben, időben teszi mindezt. A csapat felkészítésére egyébként is már jó időben gondot kell fordítanunk: legyen meg mindenkinek a saját posztja, feladata, építsünk ki egy kis legénységet magunk körül, és – ha viszünk is családtagot, barátot magunkkal – mindenképpen legyenek tapasztalt, profi vitorlások, akikkel elindulunk, legyen kiválasztva ki a csapatkapitány. Amire még szintén nagyon érdemes figyelni, hogy miket viszünk magunkkal? A biztonsági és hajós felszerelések mellett a megfelelő ruházaton és váltóruhán túl még érdemes ügyelnünk az elegendő ásványvízre és élelemre, a megfelelő javítókellékekre, hevederekre, de legyen nálunk kötél, zseblámpa, ragasztószalagok, illetve az UV védelemre is gondolva napellenzősapka, napszemüveg… És a lista még közel sem teljes! Hát igen, egy komoly versenyre komoly kell legyen a felkészülés is…
Vitorlázás
Aki már régóta vitorlázik, vagy legalábbis jobban ismeri a hajózási szakmai eseményeket, már bizonyára tudja: az idén július 14-ére tűzték ki az országos Kékszalag néven ismert, hosszú távú vitorlás versenyt, mely a Balaton és a vitorlázás szerelmeseinek legnagyobb ünnepe már hosszú idők óta – egészen pontosan 1934 óta – és szinte már eggyé vált a balatoni vitorlázással. A Kékszalag sok tekintetben egyedi, már eleve a hossza és az időtartama miatt is. Mind a megtett távolság, mind pedig az az idő, amit a hajónkon vitorlázással töltünk – jóval nagyobb állóképességet, fizikai illetve szellemi megterhelést ró ránk, hajós versenyzőkre – ha úgy döntünk, hogy indulunk a versenyen. Hajónkat is komoly próbatételnek tesszük ki nyilván ez idő alatt, ezért nagyon fontos az alapos felkészülés, minden tekintetben, hiszen a résztvevők egyszerre küzdenek meg a természeti erőkkel, vízzel és széllel – és természetesen az ellenfelekkel is. Hol tudok nevezni, ha szeretnék indulni? A fővárosban, 2016. július 6-án, 12 és 20 óra között tud majd nevezni, 9000 Ft-os nevezési díj ellenében minden indulni készülő vitorlás versenyző, a már ismert és szokott helyeken: Budapesten a 14. kerületben, a Magyar Sport Házának földszinti tárgyalótermében. A pontos cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Természetesen idén is él a helyszíni, balatonfüredi nevezés, melynek pontos időpontja és helyszíne az alábbi: 2016. július 13. 11 és 22 óra között – elég tág az időintervallum – és mindezt a Balatonfüred Kékszalag rendezvénysátorban tudjuk megtenni, melynek pontos címe: 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 8. Ha szeretnénk kipróbálni magunkat és a hajót, vagyis elindulni, rajtolni a versenyen, akkor érdemes odafigyelnünk és nem lekésnünk a nevezési időpontokat, mert sem a verseny napján illetve a kiírt nevezési időpontokon túl már nem fogadnak el nevezéseket a verseny szervezői! Mit kell tudni röviden a Kékszalag versenyek helyszíneiről: Mekkora távot tesznek meg a versenyzők, és honnan indul a rajt? Az egyik legfontosabb tudnivaló maga a verseny távja, ez pedig légvonalban mérve 160 kilométer, amit persze egyénileg navigálva, hogy a lehető leggyorsabban célt érjenek, vagyis, nem egyenesen tesznek meg a versenyzők. A rajt Balatonfüred kikötőjéből indulva, Balatonkenesén át – itt lesz az első pályajel – majd innen Siófok felé haladnak a versenyzők. A Tihanyi-szoroson átkelve egészen Keszthelyig vitorlázva fordulnak vissza, hogy elérjék újra a célállomást, a balatonfüredi kikötőt. Kép forrása: http://www.kekszalag.hu/ Szerző: Náray Vilmos
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.