Hirdetés feladása
Balatonfűzfő
Vitorlázás
Balaton
2020. március 24
Veszprém
490.000 Ft
Kategóriaváltás miatt eladóvá vált szeretett hajónk. Nagyon sokat foglalkoztunk vele, új árboc, frissen kárpitozott matracok, kulturált pici kabin, el lehet aludni benne még akár két felnőttnek és két gyereknek is. Téli, nyári új takaróponyva készült hozzá, merev forstag fokrollerrel. Lazy jack. Kellemes kis hajó, csak vízre kell tenni és élvezni.
Laser kisvitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2020. április 3
330.000 Ft
Eladó jó állapotú Laser kisvitorlás menetkészen. Hossz 423 cm,szélesség 137 cm,súly 65 kg,vitorla 7 m2. Tetőcsomagtartón szállítható. Angol gyártmány. https://www.vitorlazas.hu/vitorlas-lexikon-hajok-laser.html https://de.wikipedia.org/wiki/Laser_(Bootsklasse) Szállításban segíthetek.
AMI 15
Vitorlázás
Minden régió
2019. július 13
850.000 Ft
AMI 15 tipusú vitorlásom hajócsere miatt eladóvá vált. Kívűl-belűl szép, megkimélt állapotban. Elektromos külmotorral, rendszámos utánfutóval, aminek műszakija 2020 novemberig érvényes. Hajólevél 2020.07. hó-ig. Megtekinthető az Agárdi MOHOSZ kikötőben. Ára: 850 000 Ft.
Bucero 22 sport vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2020. március 15
Szántód
820.000 Ft
Bucero 22-es sportos tőkesúlyos, nagyon stabil tengeri vitorlás hajó eladó. Akár kezdőknek, de a hajótest kialakítása (formája) miatt igazi gyors sportos vitorlázásra is alkalmas. A hajó tulajdonosától eladó, lejárt magyar hajólevéllel, motor nélkül, a hajólevélben sem szerepel motor, a hajótest alkalmas kül és belmotor beszerelésére is. 2020.03. frissen algagátlózva, ozmózismentes, teljes vitorlázattal (grosz, fok, viharfok), fokroller, orrkilépő, farkilépő, fürdőlétra, kötelező felszerelés, téli takaróponyva, tárolókocsi, újszerű akkuval. Méretei: hossz:6,6m, szélesség: 2,2m, merülés: 1,2m, súly: 1,05T. A hajó Szántódon tekinthető meg. A fényképek frissek, valóban így néz ki a hajó, azonnal elvihető. Szántódon tárolás hosszabb távon is ingyenesen megoldható.
Eladó Klepper Jeton !
Vitorlázás
Minden régió
2019. augusztus 31
450.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó egy Klepper Jeton , trapézolható vitorlás , teljes vitorlázattal (grósz , fock , spinakker). A hajóhoz jár még utánfutó ami jelenleg német papirokkal rendelkezik de levizsgáztatható , szétszedhető sólyakocsi , trapézmellény és egy 2 lóerős evinrude motor. A futó kötélzete cserére érett de azonnal vízretehető! Ha kérdése van keressen!
Eladó 23 lábas vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2020. március 6
Miskolc
1.399.000 Ft
Eladó egy Puma23 típusú vitorlás hajó. Érvényes hajólevéllel rendelkezik (2023.07.11). Egy 5 LE Evinrude külmotorral rendelkezik. Hossza 7 méter, szélessége 2,21 méter. Legnagyobb merülés 1,1 m. Vitorlái jó állapotban vannak (grósz, fock, viharfock). Tárolókocsi jár hozzá, benne van az árban. 4 fekvőhely, mini hűtő, mobil wc.
Vitorlás 445,Jolle
Vitorlázás
Minden régió
2020. március 16
345.000 Ft
Eladó Gouteron Simoun 445 francia jolle . A hajótest 445 cm hosszú,177 cm széles üvegszálasműanyag ,110 kg. Alu árbóc és baum. Trapézolható. A nagyvitorla 7 m2 ,fock 3 m2.Engedély nélkül hajózható. Szállítás megoldható.
Eladó AMI-15 vitorlás hajó
Vitorlázás
Minden régió
2020. március 23
Balatonboglár
600.000 Ft
Eladó szeretett Ami-15 típusú kis vitorlás hajónk. Kezdőknek, horgászoknak a legjobb választás lehet. Kis merülése és csekély súlya miatt. Egy szezont futott szinte új külmotorral és tárolókocsival együtt adom. Friss műszaki van a hajón (tavaly készült). Előző szezonban új belső kárpitot kapott és egy komolyabb felujításon esett át. Új elektronikai hálózat került bele, ledes világítással. Tartozik hozzá egy fok, viharfok és egy grosz. Megvétel után csak hajózni kell vele, nincs vele kötelező munka. Megtekinteni Bogláron lehet, csarnokban van.
Viktória 22
Vitorlázás
Minden régió
2020. március 22
Balatonkenese
1.600.000 Ft
Eladó holland gyártmányú 22 lábas vitorlás. Korához képest rendkívül jó állapotban. Befogadóképessége: 6 fő Fekhely 4 fő részére. Összes szükséges felszereléssel. Kéttengelyes parti tárolókocsival, méretre gyártott téli takaróponyvával. Megtekinthető: Balatonkenesén Hajóról bővebben itt: http://home.planet.nl/~ruit2022/org/folder.htm
Budapest 1221 Arany János u. 8
Vitorlázás
Balaton
2020. március 18
1221 Bp. Arany János u. 8
7.100.000 Ft
Eladó a CSILIGE nevű 25-ös T-jolle Balatonkenesei kikötőhellyel A hajó a T-jolle Kft. műhelyében készült 2012-ben. Megkímélt állapotú, csak család által használt svertes vitorlás. Minden évben szakműhely által lett felkészítve a szezonra és téliesítve is. Szendvics szerkezetű üvegszálas hajótest, belül mahagóni bútorzat és szövet kárpit, a kokpitban pedig teak fa burkolat található. Külmotor 4 ütemű, 4 lóerős, évente szervizelt Yamaha motor, eljtő- és beépített 20L-es üzemanyag tankkal. Téli ponyva és 2db tároló bak tartozik még hozzá. Felszerelések: - Alu árbóc, young stággal, top felhúzóval, trapézokkal - Karbon spi bumm és fel-le szerelhető orrsudárral (túrázáshoz) - Furlex 50S- fokroller, merev vorstág, nagy vitorlánál lazy - Veretek: Harken, Seldén, Antal - Műszerek: Nexus Nx sorozat, (mélység,sebesség,út,stopper+szélmüszer), Windex - Raymarine ST1000 autopilot - Parti csatlakozás, konektor, beépített akku töltő - 230V és 12V-ról működő hűtő - Cd-s rádió, kokpit hangszórókkal - Beépített mosogató, 20L-es víz és 20L-es szennyvíz tartállyal - Nagy méretű, rozsdamentes fürdő létra - Grosz sottnál traveller kocsi és racsnis torony - 1Sails verseny génua - Tuss Sails pentex vitorla garnitura - Dacron vitorla garnitúra - Fritz spinakker A hajó 6 személyes, belül 4 fő számára van fekhely. Ágyak és a kokpitládák alatt légkamrák találhatóak. A merülés 25-160 cm, így part közelbe is könnyedén ki lehet menni vele. Súlya 1t, de alakja miatt nagyon stabil. Könnyen navigálható, minden kötél hátra van vezetve, ezért 1 ember is el tudja vezetni. Versenyzésre és túrázásra egyaránt alkalmas. A hajó YS száma 103 Eredményei: - 2013 Kékszalag I. hely 25 jolle osztályban - Dér kupa II. hely - 2015 ORC EB. III. hely A hajó ára ezévi kifizetett balatonkenesei kikötőjellyel: 7,3m Ft, megtekinthető: Balatonkenesén ill. Lepsényben
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Vitorlázás
A Kékszalag verseny a vitorlázás legnemesebb hagyományait egyesíti, Európai szintű vitorlás verseny, mely komoly történelmétől fogva ma éppen a modern, komoly felszereltséggel bíró hajóknak, vitorlásoknak nyújt remek versenyélményt és lehetőséget. Azonban itt is – mint ahogy valamennyi sportversenynél – nagyon fontos a biztonság és az alapos felkészülés, már csak azért is, mert a természeti erőkkel plusz még a komoly ellenfelekkel való párhuzamos küzdelem igencsak próbára teszi mind a kitartásunkat, mind az akaraterőnket, fizikai és szellemi teherbírásunkat, állóképességünket –a hajónkról nem is beszélve! Nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy a hajónkat elsősorban műszaki szempontból készítsük fel a nagy megmérettetésre, ami ha lehet, már időben történjen meg, ne pedig közvetlenül a verseny előtti napon! Nézzük át alaposan a kormánykerekeket, a vitorlákat, és persze a horgonyt és a horgonykötelet is. Ha valahol kisebb szakadást észlelünk, ezt foltozzuk, illetve javíttassuk meg, és jó ha tartalék horgonnyal is készülünk majd az útra. A világítást illetve az akkumulátorok állapotát is mindenképpen ellenőrizzük, és ott is meg kell győződnünk arról, hogy elegendő töltöttséggel vállalkozunk az útra. Érdemes felhúzva megnézni a vitorlákat, és kipróbálni mindent – nehogy ott a nagy napon derüljön ki bármi kellemetlenség, hiba. A hajónk ellenőrzése és műszaki felkészítése mellett fel kell készítenünk a csapatot is, illetve érdemes stratégiai valamint biztonsági tervvel is készülni, ezek pl. a biztonsági mellény illetve a heveder felvételétől egészen a vitorla gyors felhúzásáig terjednek, de az is fontos hogy kidobjuk a horgonyt, leadjuk a vészjelzést illetve időben hívjunk segítséget, ha baj közeledne. Ehhez a csapatot, hajónk legénységét érdemes felkészíteni, és jó, ha mindenkinek előre meg van határozva a biztonsági feladata, amit biztosan ismer és tud is annyira, hogy nem pánikol be, hanem azonnal cselekszik, és a megfelelő sorrendben, időben teszi mindezt. A csapat felkészítésére egyébként is már jó időben gondot kell fordítanunk: legyen meg mindenkinek a saját posztja, feladata, építsünk ki egy kis legénységet magunk körül, és – ha viszünk is családtagot, barátot magunkkal – mindenképpen legyenek tapasztalt, profi vitorlások, akikkel elindulunk, legyen kiválasztva ki a csapatkapitány. Amire még szintén nagyon érdemes figyelni, hogy miket viszünk magunkkal? A biztonsági és hajós felszerelések mellett a megfelelő ruházaton és váltóruhán túl még érdemes ügyelnünk az elegendő ásványvízre és élelemre, a megfelelő javítókellékekre, hevederekre, de legyen nálunk kötél, zseblámpa, ragasztószalagok, illetve az UV védelemre is gondolva napellenzősapka, napszemüveg… És a lista még közel sem teljes! Hát igen, egy komoly versenyre komoly kell legyen a felkészülés is…
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.