Hirdetés feladása
Laser Standard
Vitorlázás
Velencei-tó
2020. július 7
975.000 Ft
Teljes verseny felszerelés, árboc felsőtag alumínium, karbon kormányhosszabbító, Zhik gurtni. A vitorla 50%-os állapotban, tartalék latnikkal. Alsó és felső ponyva, szabvány sólyakocsi. A hajó jó állapotban van, tavon használt, nyáron-télen hangárban tárolt. Megnézhető Agárdon.
Eladó Elliott 770
Vitorlázás
Balaton
2020. július 1
8.480.000 Ft
Eladó Elliott 770 Röviden: 2019-ben teljes körűen felújított túrára és versenyre egyaránt magas szinten felszerelt tőkesúlyos vitorláshajó rendszámos tároló kocsival, fonyódi kikötőhellyel eladó! Részletes leírás:Eladó a Bébee nevű Elliott 770 típusú vitorlás hajó. Tervezés: GregElliott, New Zeland Gyártás: Hajógyár, Balatonfüred -A hajó 770 cm hosszú, 250 cm széles, mozgatható tőkesúlyos, merülése 0,48-1,75 m, 1089Kg, 25nm nagyvitorla, 15nm orrvitorla, 70 nm bő szeles vitorla. 6 fekvőhelyes vitorlás hajó. A hajót 2019-ben teljes körűenfelújítattam, kívül és belül egyaránt. -Vitorlák:Tartozik a hajóhoz 1 túra és 1 versenyszett. Túra:Doyle/dakronnagyvitorla, PannonSails/europen-pentex fok, Doyle/poly genakker. Verseny(2019-es vitorla szett): HunSails/Europen-pentex nagyvitorla carbon erősítéssel, HunSails/öntött carbon orrvitorla, NorthSails/nagy genakker és Doyle/vihargenakker.-4LE Yamahakülmotor, hibátlan működéssel. -Rendszámostároló kocsi, értelemszerűen forgalmi engedéllyel. -A hajót túrázásra és versenyzésre egyaránt felszereltük.Túra szempontjából fontos a steppelt bőr belső kárpitozás, hibátlan szövet ülő és fekvő matracok, lazy jack, autopilot csatlakozás kiépítés, USB-bluetooth rádiós fejegység, kültéri hangszórókkal, konnektorok, 12V csatlakozók, led-es belső világítás, gyári kapcsolótábla, új akkumlátor, profi csepptöltős akkumlátor töltő, jó minőségű rakodó polcok, állítható magasságú hevederek a fedélzeten. -Versenyzésre tökéletesen fel van készítve a hajó, jó minőségű veretek, profi verseny kötélzet, Raymarine kombinált műszer, profi csúszásgátlás, lábhevederek, carbon kormánylapát, hibátlan víz alatti felület, ozmózismentes hajóalj, VC17-es algagátlás, télen saját tároló kocsin való tárolás.-Eredmények: Országos Bajnokság 3. helyezett, One Design versenyfutamokon …4.3.2.1. helyezett, idén összetettben a 2. helyen. 2019-es Kékszalag Elliott 770 3. helyezett. Túraversenyeken sok 1. helyezett. -Kikötőhely:A hajót a Balaton egyik legvédettebb kikötőjében, fonyódi kikötőhellyel árulom. Kikötőhely ügyben érdemes körül nézni mert a Balaton igen csak telített, szinte lehetetlen helyet kapni, komoly várólisták vannak. -Elliott 770 osztály: Végül de nem utolsó sorban engedjék meg, hogy ne legyek teljesen tárgyilagos, szeretném reklámozni az Elliott 770 osztályt, amely minden komoly pályaversenyen 8-10-12 egységet vonultat fel, túraversenyeken is össze szokott jönni az osztály. Mindenki talál magának ellenfelet a mezőnyben. Az osztály összetart szárazföldi és vízi edzések tekintetében elméleti és gyakorlati oktatásokkal támogatva a versenyzőket, köszönhetően az osztálykapitányunk és az osztályban mindig lelkesen tevékenykedő hajósok kitartó munkájának! A hangulat a versenyeken és az azt követő parti eseményeken is fergeteges. -Jelenleg is versenyzünk a hajóval, vízen van, szívesen meg tudom mutatni és ki tudjuk próbálni előre megbeszélt időpontban.Erre a hajóra csak fel kell ülni és elhajózni vele.
Dehler Delanta 76 Vitorláshajó
Vitorlázás
Balaton
2020. július 10
Keszthely
1.950.000 Ft
mindennapos használatból,tökéletes állapotú,beépített wc,üzembiztos dízelmotor,80 centiméteres vízen már úszik,fürdőplatform a fartükrön,friss 5 év műszakival
Vitorlás eladó
Vitorlázás
Balaton
2020. július 9
Budapest
180.000 Ft
Kis kedvencünk típusváltás miatt eladóvá vált. Egy fő számára is könnyen kezelhető kis vitorlás. Kis szélben is remekül siklik. Vezetői engedély nélkül is használható.
Vitorlás ,Jolle 390
Vitorlázás
Balaton
2020. július 8
360.000 Ft
Eladó Equipe 390-es francia jolle (rohanó gép ) . Tetőcsomagtartón szállítható,súlya 63 kg.A hajó 390 cm hosszú,145cm széles ,fock 3 m2,grosz 5 m2, spinakker 8 m2. Trapézolható. Alu árbóc és baum. Személyzet : 2 fő.Szállítás megoldható. https://it.wikipedia.org/wiki/L%27%C3%89quipe_(natante)
B21/H eladó
Vitorlázás
Minden régió
2020. április 19
8600 Siófok
1.550.000 Ft
Jó állapotú B21 Hosszított vitorlás teljes vitorlázattal, kötelező felszerelésekkel, érvényes magyar hajólevéllel, igény esetén BALATONSZEMESI KIKÖTŐHELLYEL ELADÓ! A hajó rendszeresen karbantartott, víz és ozmózismentes. Szezonra fel van készítve, algavédelemmel frissen ellátva. Téli takaróponyvával, sólyakocsival együtt, de kikötőhely nélkül eladó. Csere lakóautóra, lakókocsira, mobilházra, kisebb értékű autóra érdekel. Telefon: 06704333777
Achat jolle eladó
Vitorlázás
Minden régió
2020. július 3
8372 Cserszegtomaj
195.000 Ft
Achat jolle 420 vitorlás, teljes felszereléssel,igény esetén forgalomba helyezhető utánfutóval, Cserszegtomajon eladó! Horgászcsónaknak is kiváló!
JOLLE Vitorlás eladó  10,5 m2
Vitorlázás
Balaton
2020. július 5
Százhalombatta
210.000 Ft
műanyag test, alu árboc és bum hossz: 4 m, szélesség: 1,5 m kötélzet, svert, kormány, grosz, fock utánfutóval (rendszám nékül)
Vitorlás 420,Jolle
Vitorlázás
Minden régió
2020. június 24
390.000 Ft
Eladó Lanaverre 420 francia jolle . A hajótest 420 cm hosszú,163 cm széles üvegszálasműanyag ,80 kg. Alu árbóc és baum. Trapézolható. Fock,grósz és spinakker vitorlákkal.Engedély nélkül hajózható. Szállítás megoldható. https://fr.wikipedia.org/wiki/420_(voilier)
Laser vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2020. június 19
320.000 Ft
Laser kisvitorlás szép megkímélt állapotban hajózásra készen eladó. 423 cm hosszú,139 cm széles,súlya 60 kg.Alu árbóc és baum,üvegszálas műanyag hajótest légkamrával.Tetőcsomagtartón könnyen szállítható. Angol gyártmány. Szállítás megoldható. https://en.wikipedia.org/wiki/Laser_(dinghy)
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.