Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 25 lábig

Szörfjolle DeltaJet
Vitorlázás
Budapest és környéke
2021. július 19
2072 Zsámbék
115.000 Ft
Eladó a képen látható surfjolle, trimarán Open board Surfjolle . Mérete 310x160cm, kb. 50kg, tetőcsomagtartón szállítható. Terhelhetősége 2fő, kb. 200kg. Szörfvitorla szerelhető rá, egy komlett vitorlázatot adok hozzá, nem újszerű, de azzal használtuk (a képeken). + egy vitorlát is tudok adni. Szállításban tudok segíteni.
7 m es jollenkreuzer
Vitorlázás
Minden régió
2021. május 27
1.600.000 Ft
7 m es vitorlás kieler svertes,alacsony merülésű 2024 szeptemberig érvényes hajólevéllel frissen karbantartott 4 ü suzuki df 6 al motorral( 1 éves,nincs a hajólevélen de minden papír megvan hozzá) tavaj javított vitorlákkal,kötelező felszerelésekkel eladó. Közuti utánfutóval,2021 decemberig vizsgáztatva. Kikötőhely Agárd VVSI!
Finn Dinghy
Vitorlázás
Minden régió
2021. április 13
1.500 Euro
Finn Dinghy , alu árboc - bum ; igényesen felújítva ,kötélzet - csigák felfrissítve , 10 nm engedély nélkül vezethető : sólyakocsi nélkül 1500 EUR = Ft vagy takaróvászon és műanyagvédőponyvával és másik sólyakocsival 595 .-
dehler varianta65
Vitorlázás
Minden régió
2021. június 28
2.000.000 Ft
2023-érvényes hajólevél,5före vizsgásztatva,kettö garnitúra vitorla,5ps négyütemü Parsum motor,50lbs villany motor,wc,rádió,mélység-sebesség mérö,merűlés70-130cm-ig.redszámos futó ára .620000ft.A hajó ára-2000000ft
Balatonőszöd
Vitorlázás
Balaton
2021. július 14
450.000 Ft
Eladó Hobie Cat 14 Katamarán Méretek: 4,27 méter hosszú 2,34 m széles Teherbírás: 160 kg Tömege: 109 kg Árbóc: 6,78 m Árbócvitorla: 10,46 m2 Orrvitorla: 3,20 m2 Vitorlák jó állapotban. Trapézzal felszerelt. Új ponyva. Megtekinthető Balatonőszödön.
24 lábas túra vitorlás hajó
Vitorlázás
Minden régió
2021. július 13
1.330.000 Ft
Eladó 1974-ben épített, majd 2014-ben lajstromba helyezett 24 lábas vitorláshajó, Hajólevél van hozzá, hatósági szemle szükséges. Hossz: 7,2 m Szélesség: 2,1 m Magasság: 9.2 m Merülés: 1.1 m 2014-ben teljes külső és belső javításon esett át. Új gél, új fény és algatátó réteg került fel. Yamaha 5 LE sülmotor is ekkor került fel újonnan. Új fok és main vitorla, lazy jack, elektromos bilge pumpa, új fények külső és belső egyaránt. 6 személyre lett vizsgáztatva 2014-ben. A vétel minden kötelező felszereléssel együtt értendő. 2 felnőtt és 2 pici gyerek részére ideális egy hétvégi túrázáshoz. Polírozás, alga gátló, takarítás és friss hatósági vizsga után egy nagyon jó élményt adó hölgy Ő!
Scholtz 22  Touring + utánfutó + kikötőhely
Vitorlázás
Minden régió
2021. június 14
5.800.000 Ft
Nagyon megkímélt Scholtz 22 touring kihasználatlanság miatt eladó Balatonlellei kikötőhellyel. 4 éve van tulajdonomban, szezononként 3-4 napon volt használva. Évente karbantartva (alga, polír..stb), télen csarnokban tárolva. Fix tőkesúly, 4LE Yamaha motorral, rádió-hangszóró kívül/belül, automata pilottal..minden szükséges tartozékkal, 2022.09.09 -ig érvényes műszakival. Balatonlellén a parthoz közel, első soros optimális kikötőhellyel. Horgonyzott rendszámos utánfutóval, forgalmival, igény esetén műszaki vizsgával (biztosítás folyamatosan fizetve).
Balatonfenyves
Vitorlázás
Balaton
2021. július 10
Budapest
2.350.000 Ft
Jolle 15, fiatal 7 éves hajó, kiváló állapotban, teljes felszereléssel, felújítva, teljesen rendbe téve, friss kötélzettel, fák cseréjével eladó.
Archambault Baghera
Vitorlázás
Minden régió
2021. május 26
Pécs
690.000 Ft
Eladó egy Archambault Baghera kieler vitorláshajó (6.15m hosszú és 2.1m széles) teljes felszereléssel, több garnitúra vitorlával és tárolókocsival. A hajó hagyatékból került hozzánk, előre egyeztetett időpontban tekinthető meg Gárdonyban. Igény esetén kikötőhellyel a VVSI kikötőben. Esetleg motor vagy kisebb jolle beszámítása lehetséges.
Engedély nélkül vezethető Escape Cha Cha
Vitorlázás
Minden régió
2021. június 15
Dunaújváros
75.000 Ft
Eladó egy ENGEDÉLY NÉLKÜL VEZETHETŐ 25 Kg !!! súlyú vitorlás. Tetőcsomagtartón vagy akár egy kombiban is szállítható! PE test, két részre szedhető alu árboc. 5 perc alatt készre szerelhető. Két kitűnő állapotú vitorla van hozzá. Különböző nagyságúak, különböző szélerőséghez. Gyári adatai szerint 91 kg-os vitorlázó is hajózhatja.
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.