Hirdetés feladása
Birdie 24 svéd hajó eladó
Vitorlázás
Minden régió
2017. november 6
4225 Debrecen, Gönczy Pál utca 40/b.
2.400.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó Birdie 24 svéd vitorlás. 10 Le-s Volvo Penta 2001 diesel belmotor, fock roller, lazy jack, közúti ikertengelyes-ráfutófékes szállító trailer, téli takaró ponyva, kötelező felszereléssel, orrkilépő, fürdőlétra, stb., 6 fős befogadó képesség, műszaki érvényesség 2022.05.30; méretei 7,4 m - 2,41 m, 1,25 m merülés. Belső fa burkolat most lett felújítva. Friss ozmózis védelem, algagátlózás. Megtekinthető a balatonlellei kikötőben. ár: 2,4 MFt, további információ: Baranyai József 30 / 436 87 67, teamperfekt@chello.hu
22 lábas vitorlás beépített motorral
Vitorlázás
Minden régió
2017. május 8
Ábrahámhegy
1.490 Ft
Nagyobb hajó vásárlása miatt eladnám 22 lábas hollandiában épült vitorlás hajómat. A meghajtásról egy Suzuki 15 LE-s beépített külmotor gondoskodik. A hajó kialakítása miatt kiválóan alkalmas túrázásra, horgászatra egyaránt. A vásznak újak, alig használtuk. Teljes felszerelés, valamint tárolókocsi jár hozzá. Műszaki vizsga 2021-ig érvényes. T: 30 916 6643 70 389 0486
Finn Dinghy vitorlás
Vitorlázás
Balaton
2017. november 24
290.000 Ft
Eladó Finn Dinghy ( http://docplayer.hu/7433086-A-vitorlas-hajokrol.html ) vitorlás hajózható,menetkész állapotban. Alu árbóc és baum. A hossz 450 cm ,a széléesség 151 cm.,súly 107 kg. A test üvegszálas műanyag.Vitorla 10 m2.Engedély nélkül hajózható. Szállítás megoldható.
Rebell seaskip vitorlázat és tőkesúly nélkül
Vitorlázás
Tisza-tó
2017. november 19
-
350.000 Ft
Rebell seaskip eladó rudazat, vitorlázat és tőkesúly nélkül. szállítás megoldható.
Eladó Rebell
Vitorlázás
Minden régió
2017. november 18
1.850.000 Ft
Jó felszereltségű, jó elosztású Rebell Seaskip II. vitorlás hajó tárolókocsival, téli takaróponyvával eladó! Felszereltség: - merev vorstagos fock-roller, nagy orrvitorla UV-védő csíkkal - Lazy-Jack, hozzá cipzárazható UV-álló oldalponyvával nap és eső elleni védelem miatt - LED kombinált árbocfény - beépített Johnson 8 LE-s külmotor - orrkilépő horgonnyal, fürdőlépcső - rozsdamentes (kor) víztartály, 130 liter - Pioneer rádió + hangszórók oxidmentes rézkábellel szerelve - kapcsolótábla akkumulátortöltés kijelzéssel, 12V-os csatlakozóval (pl. autós kompresszorhoz) - Forex automata akkutöltő, új munkaakkumulátorral - mosogató elektromos szivattyúval szerelt vízcsappal, fenékvíz-szivattyú - hűtő (12 V /220 V / gáz lehetőséggel) - 6 személy számára vizsgáztatva, 4 személy számára kényelmes fekhellyel, különálló orrkabinnal - szúnyogháló az orrkabin ablakra és a bejárathoz
Rebell Seaskip vitorláshajó
Vitorlázás
Minden régió
2017. június 15
1.500.000 Ft
Jó állapotú Rebell Seaskip vitorláshajó 9,9-es Yamaha külmotorral, két garnitúra vitorlázattal, merev vorstagos fockrollerrel, lazy Jack-kel, belépővel, kiülővel, fürdőlétrával, hűtővel, beépített mosogatóval, sólyakocsival, eladó.
Navimor Nefryt 24
Vitorlázás
Minden régió
2017. október 18
Alsóörs
2.000 Ft
Téli áron, a hajó eladása sürgőssé vált. Vizen van télen is, keringetik körülötte a vizet, így megtekinthető előre egyeztetett időpontban. Kikötőhely rendezve májusig.
vitorlás test eladó
Vitorlázás
Balaton
2017. november 10
750 Ft
7mx 2,45m vitorlás test mahagóni belsővel szivacsaival,gyári ponyvájával eladó...sólyakocsi megbeszélhető.. 06209392992
Vitorlás 445 cm
Vitorlázás
Minden régió
2017. november 10
250.000 Ft
Eladó Gouteron Simoun 445 tip.(francia ) vitorlás hajózható,menetkész állapotban. Alu árbóc és baum. A hossz 445 cm ,a széléesség 177 cm.,súly 110 kg. A test üvegszálas műanyag.Engedély nélkül hajózható. Szállítás megoldható.
Eladó vitorláshajó
Vitorlázás
Minden régió
2017. október 30
1.700.000 Ft
Kategória: Vitorláshajó Típus: Rebell seeskip, 25 láb Ár: 1700 000.-Ft Évj: 1995 Állapot: normál Hossz: 7.6 m Szél: 2.45 m Bef. kép. 6 fő Fekhely: 4 fő Motor: kűlmotor Motor tip: Parsun F5BM, Motor telj: 5 LE (3.67 KW) Eladó: 1995-ös gyártású Rebell seaskip, rendszeresen karbantartott, jó állapotú tőkesúlyos túravitorlás, alig használt 4 ütemű benzines Parsun kűlmotorral, jó állapotú vitorlázattal (fock, grosz), merev forstaggal, fockrollerrel, lazy-Jack-el, beépített mosogatóval, Wc-vel, fürdőlétrával, tárolókocsival, mahagoni belsővel. A kikötőhely tovább bérlése megoldható! Könnyű kezelhetőség, kezdő vitorlázóknak is ajánlható.
Szerviz, javítás
Style Jacht Kft
+3688460530
8192 Hajmáskér Hrsz. 020/1
info@stylejacht.hu
Balaton Szerviz, javítás Kereskedő Vitorlás hajó 25 lábig

Scholtz Imre cége, a Style Jacht Kft mindegy 50 év alatt közel 500 hajó elkészítésével férkőzött a hajósok kegyeibe. A cég szolgáltatásai felölelik a sorozat- és egyedi hajóépítést fából és műanyagból, hajófelújítást, hajókereskedelmet, szálerősítésű műanyagból készült termékek széles skáláját, belsőépítészeti és ipari felhasználásra is.
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Vitorlázás
A Kékszalag verseny a vitorlázás legnemesebb hagyományait egyesíti, Európai szintű vitorlás verseny, mely komoly történelmétől fogva ma éppen a modern, komoly felszereltséggel bíró hajóknak, vitorlásoknak nyújt remek versenyélményt és lehetőséget. Azonban itt is – mint ahogy valamennyi sportversenynél – nagyon fontos a biztonság és az alapos felkészülés, már csak azért is, mert a természeti erőkkel plusz még a komoly ellenfelekkel való párhuzamos küzdelem igencsak próbára teszi mind a kitartásunkat, mind az akaraterőnket, fizikai és szellemi teherbírásunkat, állóképességünket –a hajónkról nem is beszélve! Nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy a hajónkat elsősorban műszaki szempontból készítsük fel a nagy megmérettetésre, ami ha lehet, már időben történjen meg, ne pedig közvetlenül a verseny előtti napon! Nézzük át alaposan a kormánykerekeket, a vitorlákat, és persze a horgonyt és a horgonykötelet is. Ha valahol kisebb szakadást észlelünk, ezt foltozzuk, illetve javíttassuk meg, és jó ha tartalék horgonnyal is készülünk majd az útra. A világítást illetve az akkumulátorok állapotát is mindenképpen ellenőrizzük, és ott is meg kell győződnünk arról, hogy elegendő töltöttséggel vállalkozunk az útra. Érdemes felhúzva megnézni a vitorlákat, és kipróbálni mindent – nehogy ott a nagy napon derüljön ki bármi kellemetlenség, hiba. A hajónk ellenőrzése és műszaki felkészítése mellett fel kell készítenünk a csapatot is, illetve érdemes stratégiai valamint biztonsági tervvel is készülni, ezek pl. a biztonsági mellény illetve a heveder felvételétől egészen a vitorla gyors felhúzásáig terjednek, de az is fontos hogy kidobjuk a horgonyt, leadjuk a vészjelzést illetve időben hívjunk segítséget, ha baj közeledne. Ehhez a csapatot, hajónk legénységét érdemes felkészíteni, és jó, ha mindenkinek előre meg van határozva a biztonsági feladata, amit biztosan ismer és tud is annyira, hogy nem pánikol be, hanem azonnal cselekszik, és a megfelelő sorrendben, időben teszi mindezt. A csapat felkészítésére egyébként is már jó időben gondot kell fordítanunk: legyen meg mindenkinek a saját posztja, feladata, építsünk ki egy kis legénységet magunk körül, és – ha viszünk is családtagot, barátot magunkkal – mindenképpen legyenek tapasztalt, profi vitorlások, akikkel elindulunk, legyen kiválasztva ki a csapatkapitány. Amire még szintén nagyon érdemes figyelni, hogy miket viszünk magunkkal? A biztonsági és hajós felszerelések mellett a megfelelő ruházaton és váltóruhán túl még érdemes ügyelnünk az elegendő ásványvízre és élelemre, a megfelelő javítókellékekre, hevederekre, de legyen nálunk kötél, zseblámpa, ragasztószalagok, illetve az UV védelemre is gondolva napellenzősapka, napszemüveg… És a lista még közel sem teljes! Hát igen, egy komoly versenyre komoly kell legyen a felkészülés is…
Vitorlázás
Aki már régóta vitorlázik, vagy legalábbis jobban ismeri a hajózási szakmai eseményeket, már bizonyára tudja: az idén július 14-ére tűzték ki az országos Kékszalag néven ismert, hosszú távú vitorlás versenyt, mely a Balaton és a vitorlázás szerelmeseinek legnagyobb ünnepe már hosszú idők óta – egészen pontosan 1934 óta – és szinte már eggyé vált a balatoni vitorlázással. A Kékszalag sok tekintetben egyedi, már eleve a hossza és az időtartama miatt is. Mind a megtett távolság, mind pedig az az idő, amit a hajónkon vitorlázással töltünk – jóval nagyobb állóképességet, fizikai illetve szellemi megterhelést ró ránk, hajós versenyzőkre – ha úgy döntünk, hogy indulunk a versenyen. Hajónkat is komoly próbatételnek tesszük ki nyilván ez idő alatt, ezért nagyon fontos az alapos felkészülés, minden tekintetben, hiszen a résztvevők egyszerre küzdenek meg a természeti erőkkel, vízzel és széllel – és természetesen az ellenfelekkel is. Hol tudok nevezni, ha szeretnék indulni? A fővárosban, 2016. július 6-án, 12 és 20 óra között tud majd nevezni, 9000 Ft-os nevezési díj ellenében minden indulni készülő vitorlás versenyző, a már ismert és szokott helyeken: Budapesten a 14. kerületben, a Magyar Sport Házának földszinti tárgyalótermében. A pontos cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Természetesen idén is él a helyszíni, balatonfüredi nevezés, melynek pontos időpontja és helyszíne az alábbi: 2016. július 13. 11 és 22 óra között – elég tág az időintervallum – és mindezt a Balatonfüred Kékszalag rendezvénysátorban tudjuk megtenni, melynek pontos címe: 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 8. Ha szeretnénk kipróbálni magunkat és a hajót, vagyis elindulni, rajtolni a versenyen, akkor érdemes odafigyelnünk és nem lekésnünk a nevezési időpontokat, mert sem a verseny napján illetve a kiírt nevezési időpontokon túl már nem fogadnak el nevezéseket a verseny szervezői! Mit kell tudni röviden a Kékszalag versenyek helyszíneiről: Mekkora távot tesznek meg a versenyzők, és honnan indul a rajt? Az egyik legfontosabb tudnivaló maga a verseny távja, ez pedig légvonalban mérve 160 kilométer, amit persze egyénileg navigálva, hogy a lehető leggyorsabban célt érjenek, vagyis, nem egyenesen tesznek meg a versenyzők. A rajt Balatonfüred kikötőjéből indulva, Balatonkenesén át – itt lesz az első pályajel – majd innen Siófok felé haladnak a versenyzők. A Tihanyi-szoroson átkelve egészen Keszthelyig vitorlázva fordulnak vissza, hogy elérjék újra a célállomást, a balatonfüredi kikötőt. Kép forrása: http://www.kekszalag.hu/ Szerző: Náray Vilmos