Hirdetés feladása
Allroudmarin AS380 Samba Gumicsónak
Motorcsónak
Minden régió
2018. június 15
Budapest
730.000 Ft
Eladó egy nagyon szép, megkímélt állapotu 2008-as évjáratu Allroundmarin AS380 Samba típusu gumicsónak.6 személyes. Aluminium merev padlózattal, csákjával,gyári takaró ponyvával,lapátokkal,eredeti padzsákkal,horgászbottartókkal. Rendszámos ,érvényes műszakis utánfutóval és egy 6LE Mariner 4 ütemü motorral. Külön külön is eladó. Motor: 175000Ft CSónak:385000FT Utánfutó:165000FT Balogh típusu 1987-es évjárat.Friss vizsga új gumik,új csapágyak.
Motorcsónak eladó
Motorcsónak
Minden régió
2018. június 9
Dunavecse Városkert u.3.
950 Ft
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált, családi kedvenc motorcsónakunk, Mercury 75 (power tribes) automata motoremelős kétütemű motorral. 6 személyre vizsgáztatva, teljes felszereléssel ami vizsgához szükséges. 1 év műszakival rendelkezik még, halradar, rádio, hangfalak extrákkal rendelkezik. A hajó és motorja príma állapotban van, bármikor hadra fogható! A csónaktest kb. 5 éve teljes felújitáson esett át, belső bordázat és a fartükör megújult. A hozzá tartozó utánfutó vizsgája lejárt, de igény esetén azonnal vizsgáztatható! A hajó, plus teljes felszerelés extrákkal 950.000Ft irányáron eladó. A futó ára 170000Ft érdeklődni: 06 .20.9191866 számon lehet
Nordson Nereid veterán motorcsónak
Motorcsónak
Minden régió
2018. június 8
2.800.000 Ft
Eladó egy 1959-ben gyártott, Nordson Nereid típusú, 5 személyes, dán, veterán, mahagóni motorcsónak. Gyönyörű forma, remek állapot, hiánytalan eredeti veretezés, egyedi megoldások! A hajó 2014-ben felújításra került, a hajó felső része, - a deck, valamint a hajóbelső új lakkozást kapott. A kivehetővé alakított, bal ülés támlájára egy kinyitható asztal került beépítésre, és a szélvédő is cserélve lett. A hajó teljes kárpitozása új, - speciális csúszásmentes hajókárpit anyaggal. Egyedi körfény, zászlótartó, húzó-nyomó kapcsolók, műszerek, 12v csatlakozó! A hajó egy 65 lóerős olaj injektoros kétütemű Suzuki motorral van szerelve, ami remek menetdinamikát biztosít. A kormány agy és a tolórudas bowden valamint a gáz és irányváltó bowdenek újjak, a kormánykerék, egy eredeti Nardi fa sport kormány - igazi kuriózum! Mind a hajó, mind pedig a motor kifogástalan állapotú, motorcsónak német hajó levéllel rendelkezik, honosítható! A hajóhoz tartozik egy Bimini tető valamint egy rendszám nélküli utánfutó! A hajó, a felújítás óta néhány alkalommal volt vízen, Baján a Petőfi szigeten csónakgarázsban ideális körülmények között tárolva! Szállításban tudunk segíteni!
Kolibri motorcsónak
Motorcsónak
Minden régió
2018. május 30
Sarkad
1.180.000 Ft
Jogosítvány és bármilyen engedély nélkül használható, vadonatúj kb félórát használt motorcsónak eladó, vadonatúj mercury 5 lovas motorral, vadonatúj utánfutóval egyben eladó, amin műszaki érvényes 2021.07.20-ig, minden vadonatúj kb egy éve vásárolt még garanciásak, teljes komplett tartozékkal, takaró ponyva, napernyő, pót üzemanyag tartály, horgony, mentőmellények, evezők, minden más kötelező tartozék, csak kompletten egyben eladó, csak komoly vevők érdeklődjenek, üzenetet olvasok.
Géczy Trimarán motorcsónak
Motorcsónak
Minden régió
2018. május 9
Dunaharaszti
1.149.999 Ft
Eladó Géczy Trimarán 25 lovas csónakmotorral és a hozzá tartozó rendszámos utánfutóval.Kevés üzemórával,kítünő állapotban,érvényes hajólevéllel. 50 km/h végsebességgel.
motorcsónak Suzuki 75LE power trim 5személyes 2023 műszaki
Motorcsónak
Minden régió
2018. június 15
Szombathely
1.050.000 Ft
A fényképen látható 4.35m hosszú 1.77 m széles 5 személyes motorcsónak eladó Suzuki power trimmees 75 LE-s motorral, mely frissen jött a szervizből. Komoly érdeklődés esetén kipróbálás természetesen lehetséges. A motor kitűnő állapotban van, és üzembiztos. A hajót felkészítettem az idei szezonra, de közben vettem egy nagyobbat, és ezért került eladósorba. A csónak testről azt kell tudni, hogy trimerán szerű ami azt jelenti hogy nagyon stabil. Ez motorcsónak! Ha valaki az élményt keresi akkor ajánlom... ha csak csónakázni szeretne ne ezt vegye meg. (szerintem egy 75LE fél háromnegyed gázon kevesebbet eszik mint egy kis teljesítményű motor nyélgázon....) Műszaki 2023-ig érvényes. A hajóhoz adom a kötelező felszereléseket, és természetesen az utánfutót, ami bármikor forgalomba helyezhető (osztrák okmányokkal rendelkezik). Amennyiben megegyeztünk a hajót akár házhoz is szállítom.
AGA MARINE 650
Motorcsónak
Duna és környéke
2018. június 14
Vác
8.500.000 Ft
Első tulajdonostól 300 üzemórával. Az állapota gyönyörű, akár az újé. V6-os 225Le négyütemű Honda motor röpíti a testet kis fogyasztás mellett. Személyautóval is könnyedén húzható a súlya miatt. Az árban benne foglaltatik a hajóhoz gyártott vizsgás futó.
Aluminium csónak
Motorcsónak
Duna és környéke
2018. június 12
220.000 Ft
Eladó szegecselt aluminium csónak Bónifokon!Méretei:4,70m hosszú   1,20m fenék szélesség.A fa részei felujitásra szorulnak de maga a hajó test kitünö állapotban van.Hátul a motor jobb és bal oldalán légkamra lett kialakitva.két ülés alatt nagy tárhely.Az orrát teleszkóp nyitja.Képet kérésre küldök még!
Naya 670
Motorcsónak
Minden régió
2018. május 1
nagytarcsa
21.990.000 Ft
Az egyik legmodernebb technológiával készült fa építési anyagú "speed strip" palánkozási módú "cold moulding" eljárással burkolt motoros bemutató kishajó. A hajótestre 10 év gyártói garanciával! 115 LE Yamaha külmotor, kabin, 3 személy számára ágy, WC, zuhany, cockpit zuhany, beépített konyha gáztűzhellyel, hűtővel. Nyitható tetőablakok és kabin ablak, üzemanyag tank 115 L, víztank 85 L. szennyvíztank 80 L. Kereső lámpa, beépített GPS, és mélységmérő, valamint kötelező felszerelések.
Eladó ZODIAC  MK2 Futura 4,2m+ futó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2018. június 11
399.000 Ft
Eladó ZODIAC MK2 Futura 4,2m+ futó, kifogástalan állapotban, Bimini tetővel, kormányállással, ülőpaddal.
Bolt, webshop
FreeBoat Kft
+36209342268
1037 Budapest Besnyői u 13
czekeattila@yahoo.com
Budapest és környéke Bolt, webshop Motoros hajó 5m-ig

FreeBoat Kft által hazai gyártásu strand katamarán.4 személyes,CE vizsgás. Motor nélküli ár! Elektromos motorral szerelhető,engedély nélkül vezethető. RENDELHETŐ
Balaton
Idén 82 éves a balatoni viharjelzés, a 30 viharjelző állomásból álló rendszert március végén kapcsolták be. Ennek örömére a Hajómánián is átismételjük, hogy mit jelentenek az egyes állások. A viharjelzés életet ment, ezért hajósoktól a strandolókig mindenkinek ajánlott az ismerete, annál is inkább, mert a szakemberek szerint az idén a korábbi évekhez képest erősödő viharokra lehet számítani. Egyértelmű jele a tavasznak és a hajózási szezon közeledtének, hogy március utolsó napján bekapcsolták a balatoni viharjelzést. Az életmentő berendezést az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság képviselői közösen kapcsolták be. A viharjelzés nem csak a tájkép miatt fontos, a fényjelzés ismerete életet menthet a nagy tavainkon. A Balatonon három medencére osztva (nyugati-, középső- és keleti medence) összesen 30 viharjelző berendezést üzemeltet az OMSZ. A Hajómániánál meggyőződésünk, hogy a viharjelzés ismerete az egyik legfontosabb, űzzön az ember bármilyen vízi sportot, éppen ezért nem lehet elégszer ismételni a jelentéseit. Alapfok – nincs fényjelzés A viharjelzés alapfokon áll, és nem jelez a következő esetekben: - gyenge légmozgás (0-15 km/óra), a víz teljesen sima - mérsékelt szél (15-25 km/óra), a víz gyengén fodrozódik, enyhe hullámok láthatóak - élénk szél (25-40 km/óra), az előzőnél nagyobb, úgynevezett közepes hullámok tapasztalhatóak Első fokú viharjelzés – percenként 45 villanás Első fokú viharjelzésről beszélhetünk, és fényjelzést láthatunk a következőknél: - erős szél (40-60 km/óra), megjelennek az előzőeknél nagyobb hullámok, de még nem annyira veszélyes - gyakorlott szörfösök kedvence - csónakok és a fürdőzők csak a part közelében lehetnek Másodfokú viharjelzés – percenként 90 villanás A másodfokú viharjelzéssel már nem lehet viccelni, a következőkre számíthatunk, ha gyakori a viharjelző fényjelzése: - viharos szél (60-80 km/óra); tarajos hullámok a tavon, a csónakoknak ilyenkor már tilos vízre menni és a nagyobb vitorlás hajók is csak a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával futhatnak ki. - erős vihar (80-100 km/óra); a hatalmas hullámok tetejéről elporzik a víz, ekkor már a motoros hajóknak is ki kell kötniük. - orkán (100 km/óra felett); a vízfüggöny mellett porzik a víz, a látótávolság a nullával egyenlő. A speciális mentőhajókon kívül senki nem mehet a vízre. - másodfokú viharjelzés esetén szigorúan tilos a tóban fürdeni A balatoni viharjelző-rendszert folyamatosan fejlesztik, a fényjelzőket LED-es világítótestekre cserélik. Az egyik medencében már megtörtént az átállás, a tengeri körülményekre kifejlesztett égők energiatakarékosak, fényük pedig messzebbről is látható. Természetesen a balatoni viharjelző-rendszer is halad a korral, idén már okostelefonokra kifejlesztett viharjelző applikációk is segítik a hajósokat. Ha valamiért nem látnánk a viharjelzőt, a telefonunk segít nekünk.
Kereskedő
Varga-Ropi Kft.
+36303858061
9330 Kapuvár Kossuth u. 9.
info@motorokhazakapuvar.hu
Kereskedő Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től

Többéves tapasztalattal rendelkező hazai hajóépítő cég által gyártott elektromos hajók értékesítésében közreműködünk. Új és használt elektromos hajók készletről, és egyedi megrendelésre egyaránt vásárolhatók.