Hirdetés feladása
 Novamarine2 RIB Motorcsónak 50le-s Yamaha motorral trailerrel
Motorcsónak
Minden régió
2019. június 10
1.650.000 Ft
Eladó Novamarine2 ARMY 4.45 méteres üvegszálas merevtestű RIB motorcsónak. Hypalon anyagú 4 kamrás rib. Eredetileg az olasz haditengerészetnek készült nagyon gyors és tsabil motorcsónak. Kiváló tengerre és folyóvízre egyaránt, nyaralásokra búvárkodni vagy akár mentőhajónak. (eredetileg 9 személyes de 6 személyre vizsgáztatva kis és sportos mérete miatt) Jár a hajóhoz a gyári Profi tüzihorganyzott Ellebi hajószállító utánfutója, görgős megoldásnak köszönhetően akár egy személy vízre bocsájthatja és a hajó kisólyázása is nagyon gyors és gondmentes. A hajótest egy éve felújításon esett át: padlózata új vízálló műgyantázott padlólemezeket kapott, összes csavar kormányállás rozsdementes csavarokra kicserélve. Új ledes radarállványra elhelyetett nagyteljesítményű reflektorok, új fenékvíz szivattyú. új horgászbot tartók. Lowrance GPS es halradarral. Motorja önindítós kiválló 3 hengeres 2 ütemű nyomatékos 50Le-s Yamaha. Az orrészbe beépített 30 literes müanyag üzemanyag tank. Végsebessége dunán mérve nem teljesen sima vizen 72Km/h. Érvényes hajólevéllel, traileren friss vizsga! teljes menetfelszereléssel kötelező kellékekkel, kötelekkel és mindennel ami a legális hajózáshoz kellhet! A trailer 90kg a motorcsónak 220kg kb így kisebb személyautóval is könnyedén húzható! Hatalmas élmény vizen beleülsz és már száguldhatsz is a vizen! Ha érdekel a hajó kérésre küldök még fotókat videókat.
Motorcsónak
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. június 25
1.200.000 Ft
Aqvaviva Nagy orrkiülős hajó,túrázásra, horgászatra, pergetésre, alkalmasan,teljes felszereléssel,takaróponyvával,futóval, okmányok nélkül, osztrák lajstromszáma megvan, tehát lekövethető, 40-Le motorral, ami magyar hajóleveles, eladó. Több info. 209271386 Esetleg 2006-tól szmgkocsi beszámítást, cserét, meghalgatok.
csónak, motorral, utánfutóval együtt
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. június 24
2459 Rácalmás, Szigetfő utca 33.
750.000 Ft
Eladó hajólevéllel rendelkező 4,1 méter hosszú Váci csónak, rajta lévő 9,9 LE Yamaha négyütemű motorral, utánfutóval együtt. Távkar és kormányállás van a hajón. A csónakon takaróponyva, és bimini-tető is van. Irányár: 750 eFt. Tel: 30/2558-420
Karsai Fahajó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2019. június 22
Budapest
1.000.000 Ft
Eladó a képen látható szép állapotú Karsai Fahajó. A hajótest mahagoni fából készült, alapozóval és svédvörös páccal lekenve. Ezután 5 réteg Uv álló Epoxi gyanta és 5 réteg lakk került rá kívül-belül. Teljesen vízmentes. A motor 2009-es Suzuki 15/9.9, szezonra felkészítve, új olaj, gyertyák és vízkerék. A vételár tartalmazza a hajót, a motort, 12L-es műanyag tankot és a sólyakocsit is.
Glastron Laraya SSV 163 motorcsónak Mercury 45 négyütemű motor +futó
Motorcsónak
Minden régió
2019. június 13
2500 Esztergom
2.250.000 Ft
Eladó Glastron Laraya SSV 163 típusú motorcsónak, méretei 4,95x2,00m, 5 személyes, zárható tárolórekesz, műanyag üzemanyag tank, jó akkumulátor, takaróponyva. Mercury 45 négyütemű csónakmotorral, hosszúcsizmás, powertrimes, gyári Mercury beépített távkarral, gyári műszerekkel. Jó motorikus állapotban, csöndes járás, rendkívül alacsony fogyasztás. Új algavédelem, szezonra felkészítve. Atlas típusú rendszám nélküli utánfutóval!
Motorcsónak
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. június 18
Ráckeve
650.000 Ft
Eladó Gyári Rió 400 Olé Hajó motorral solyakocsival együtt. Azonnal vízre tehető használható.400x170 mérete. Állitható solyakocsi más hajóhoz is használható . A hátsó ülés alatt nagy tároló a hajótest aljában szintén tárolórekesz található. Az ülések állithatóak és fektethetőek . A motorhoz hozzáillő gyári távkar van. Ára 650000 ft együtt
Quicksilver 510 cruiser Yamaha 100le motorral
Motorcsónak
Minden régió
2019. február 24
3.900.000 Ft
Quicksilver 510 cruiser (évj.2003) megkímélt. rendszeresen karbantartott, kitűnő állapotú, yamaha 100le motorral, kötelező felszereléssel, halradarral, automata fenékszivattyúval eladó, Hajólevél2021 11.hó-ig érvényes. Bővebb információt telefonon.
Motoros kishajó
Motorcsónak
Tisza-tó
2019. június 16
Poroszló
1.500.000 Ft
Eladó motoros kishajó. Hajó: Rio Nautica 500 Onda, Motor: Volvo Penta 82,4kW. A hajó magyar, a trailer külföldi papirokkal. Irányár: 1.500.000Ft.
Horgász-Túra hajó, önindítós-távkaros motorral, futóval komplett
Motorcsónak
Minden régió
2019. június 14
Szigetszentmárton
1.100.000 Ft
Eladó egy makulátlan állapotú hajó. 4,7 méter hosszú, 1,60 széles, 4 személynek teljesen kényelmes. Tartozik hozzá egy 2011 évjáratú makulátlan állapotú 9.9/15lovas Mercury önindítós motor. Gyári mercury távkarral, kulcsos indítás-leállítás! A hajón egy speciális gyöngyház zöld metál fényezés található. Alul egy nagyon erős műgyantás-algagátlós festék! Végig körbe led világítás található a hajóban. USB-s mp3-as fejegység, 2 hangszóró. nagyon jól szól. Illetve egy műszaki vizsgás papíros utánfutóval adom komplett.
Zodiac 260 Aeró keeles gumicsónak
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. június 14
Mezőtúr
330.000 Ft
Eladó egy újszerű állapotban lévő (egy szezont használt), légpadlós gumicsónak. A légpadló miatt könnyű, kis helyre összehajtható, nyaralásra felkészítve. Ára: 150 eFt, a 4 lóerős, szintén újszerű állapotban lévő Yamaha csónakmotor, rendszeresen szervizelve + 180 eFt. Érdeklődni: +36(húsz)4828632
Kereskedő
MEGA BOAT ÉVLAZSO KFT.
+36308487634
2837 Vértesszőlős Határ út. 014/38 hrsz.
info@megaboat.hu
Duna és környéke Kereskedő Bolt, webshop Egyéb szolgáltatás Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Horgászcsónak Csónak felszerelés

Vitorlázás
Van azonban némi tennivalónk, mielőtt vízre szállnánk kedvenc hajónkkal. Sokunk biztos nem is látta hajóját ősz óta. Talán néhányan nem is tudják, a kikötőben hol is keressék… Ilyenkor jön a fejtőrés: mit is, hogy is, mivel ? Bizonyára a hajókivétel alkalmával mindenki magas nyomású mosóval teljesen tisztára, simára varázsolta hajója vízvonal alatti részét. Ilyenkor a jobb minőségű algagátlót nem kell csiszolni. Egyszerűen kenjük fel az új réteget. Az algagátlóknak alapvetően két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik az önkopó, vagy önpolírozó, a másik a kemény algagátló. Amennyiben önkopó, akkor a fellazult felület nem engedi megtapadni az algákat. A kemény fajtánál a rétegből kiáramló hatóanyag akadályozza az algák felrakódását. A munkálatok végzése során nagyon fontos az egészségünk és a környezetünk védelme. Használjunk védőszemüveget, védőkesztyűt, védőruhát és védőmaszkot ! Az üres dobozokat és az elhasznált szerszámokat mindenképp megfelelő gyűjtőhelyre vigyük ! Ha ezzel végeztünk, jöhet a vízvonal fölötti rész. Elsőként tisztítószerrel mossuk le a hajó felső részét, távolítsuk el az elmúlt szezon szennyeződéseit. Ha úgy ítéljük meg nem árt átpolírozni a hajó testet. A polírozáshoz használjunk műanyag felületekhez kifejlesztett anyagot. Nézzük át a kötelek állapotát, szükség estén cseréljük ki azokat. A fa részeket lakkozzuk, ha kell fáig lecsiszolva, ajánlatos lecsavarozni a műanyagról. A vereteket olajozzuk vagy zsírozzuk meg. Hasznos lehet a zsírzó spray. A csörlőket ajánlatos szétszedni és tisztítás után vízálló zsírral bekenni. Ajánlatos vízre tétel előtt elvégezni, hogy elkerülendő az alkatrészek vízbe esését. Vitorlás esetén ajánlatos egy rongyot húzni benne fel-le, hogy a beragadt port eltávolítsuk. A kabin belsejében sem árt szétnézni. Biztosan találunk pár dolgot ami felújításra, tisztításra, cserére szorul. Ellenőrizzük a műszerek, valamint az elektromos rendszer állapotát.
Balaton
Idén 82 éves a balatoni viharjelzés, a 30 viharjelző állomásból álló rendszert március végén kapcsolták be. Ennek örömére a Hajómánián is átismételjük, hogy mit jelentenek az egyes állások. A viharjelzés életet ment, ezért hajósoktól a strandolókig mindenkinek ajánlott az ismerete, annál is inkább, mert a szakemberek szerint az idén a korábbi évekhez képest erősödő viharokra lehet számítani. Egyértelmű jele a tavasznak és a hajózási szezon közeledtének, hogy március utolsó napján bekapcsolták a balatoni viharjelzést. Az életmentő berendezést az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság képviselői közösen kapcsolták be. A viharjelzés nem csak a tájkép miatt fontos, a fényjelzés ismerete életet menthet a nagy tavainkon. A Balatonon három medencére osztva (nyugati-, középső- és keleti medence) összesen 30 viharjelző berendezést üzemeltet az OMSZ. A Hajómániánál meggyőződésünk, hogy a viharjelzés ismerete az egyik legfontosabb, űzzön az ember bármilyen vízi sportot, éppen ezért nem lehet elégszer ismételni a jelentéseit. Alapfok – nincs fényjelzés A viharjelzés alapfokon áll, és nem jelez a következő esetekben: - gyenge légmozgás (0-15 km/óra), a víz teljesen sima - mérsékelt szél (15-25 km/óra), a víz gyengén fodrozódik, enyhe hullámok láthatóak - élénk szél (25-40 km/óra), az előzőnél nagyobb, úgynevezett közepes hullámok tapasztalhatóak Első fokú viharjelzés – percenként 45 villanás Első fokú viharjelzésről beszélhetünk, és fényjelzést láthatunk a következőknél: - erős szél (40-60 km/óra), megjelennek az előzőeknél nagyobb hullámok, de még nem annyira veszélyes - gyakorlott szörfösök kedvence - csónakok és a fürdőzők csak a part közelében lehetnek Másodfokú viharjelzés – percenként 90 villanás A másodfokú viharjelzéssel már nem lehet viccelni, a következőkre számíthatunk, ha gyakori a viharjelző fényjelzése: - viharos szél (60-80 km/óra); tarajos hullámok a tavon, a csónakoknak ilyenkor már tilos vízre menni és a nagyobb vitorlás hajók is csak a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával futhatnak ki. - erős vihar (80-100 km/óra); a hatalmas hullámok tetejéről elporzik a víz, ekkor már a motoros hajóknak is ki kell kötniük. - orkán (100 km/óra felett); a vízfüggöny mellett porzik a víz, a látótávolság a nullával egyenlő. A speciális mentőhajókon kívül senki nem mehet a vízre. - másodfokú viharjelzés esetén szigorúan tilos a tóban fürdeni A balatoni viharjelző-rendszert folyamatosan fejlesztik, a fényjelzőket LED-es világítótestekre cserélik. Az egyik medencében már megtörtént az átállás, a tengeri körülményekre kifejlesztett égők energiatakarékosak, fényük pedig messzebbről is látható. Természetesen a balatoni viharjelző-rendszer is halad a korral, idén már okostelefonokra kifejlesztett viharjelző applikációk is segítik a hajósokat. Ha valamiért nem látnánk a viharjelzőt, a telefonunk segít nekünk.
Szerviz, javítás
Fodor Flotta
+36202999150
fodorflotta@gmail.com
Balaton Szerviz, javítás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Úszóhajó, lakóhajó Kajak Kenu Evező

Üdv! Fodor Dániel vagyok, hajóépítő! Vállalom fa, és műanyag hajók külső, belső felújítását, átalakítását. Kérdésékkel keressenek nyugodtan. tel.:06 20 2999150 email: fodorflotta@gmail.com Jó szelet!