Hirdetés feladása
motorcsónak
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. október 8
2132 Göd ,Kálmán utca
650.000 Ft
Helwig 4,5x1,75 m-s hajótest, üveg/PES kompozit hajótest,4személyre vizsgáztatva.2024-ig érvényes hajólevéllel,40 LE SUZUKI DT 40-s kül- motorral ,suzuki vezérlő konzollal.Jó műszaki állapot. Sólyakocsi(nincs rendszáma),német gyármány,kiváló műszaki állapotú,közúti forgalomra alkalmas.
Boxxer 450 Motorcsónak eladó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2019. október 7
400.000 Ft
Boxer 450-es motorcsónak test motor nélkül eladó!
motoros kishajó eladó
Motorcsónak
Minden régió
2019. augusztus 12
9200 Mosonmagyaróvár, Kálnoki út 47/B
690 Ft
ELAN GT 435 S sikló hajótest YAMAHA 40 HRO háromhengeres kétütemű motorral szerelve. A test jó állapotban, a motor frissen szervizelve, kiváló állapotban van. Négy személy szállítására alkalmas könnyű gyors hajó. Hajólevelének érvényessége 2019.április 29. Igény szerint rendszámozható futóval együtt is eladó.
Sugo 430 Yamaha 2T 70hp trim Eladó!
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. október 1
Budakalász
1.499.000 Ft
Sugó 430 motorcsónak, Yamaha 70 lóerős kétütemű trimes motorral, rendszámos utánfutóval ELADÓ! Gyors és könnyű hajó(70-80 km/h) vízisportolásra, túrázásra ideális! Az ár utánfutóval, GPS-es halradarral, kicsi és utazó ponyvával, kötelező felszerelésekkel együtt értendő! Az utánfutón a vizsga lejárt (igény esetén elintézem) a hajóvizsga jövőre esedékes!
Bayliner E5
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. szeptember 26
7.290.000 Ft
Eladó a képeken látható Bayliner E5 típusú hajó Suzuki Df 80-as motorral. A hajó és a motor is 2019-ben lett üzembe helyezve. A “szettben” 29 üzemóra van, szinte új. A hajó extra tartozéka az alapfelszereltségen túl egy középen nyitható szélvédő, takaróponyva, bimini tető (ez a képeken nem látszik), halradar. A test algagátlózva van. Az árban benne van egy szintén 2019-es rendszámos ráfutófékes csónakszállító utánfutó. Hajólevél 2029-ig, utánfutó műszaki 2023-ig érvényes.
Alumínium csónak test
Motorcsónak
Budapest és környéke
2019. szeptember 24
budakalász
355.000 Ft
"Progress 2" alumínium csónaktest, kitűnő forma. 4.8 méter hosszú. Hibátlan szegecselések, a farban külön motor tér, az orrban hatalmas pakoló rész. Szükség esetén a szállítása megoldható.
Fiberline G15 hajótest Johnson 50 motorral rendszámos utánfutóval eladó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. szeptember 15
980.000 Ft
Fiberline G15 hajótest Johnson 50 motorral rendszámos utánfutóval eladó. Érvényes hajólevél. Érvényes műszaki az utánfutón.
eladó Esox Lucius nevű kishajó
Motorcsónak
Minden régió
2019. szeptember 12
Suzuki Marine kikötő Baja
1.250.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó a képen látható kishajó. A motor burkolata kicsit kopott, (de alatta mint egy új), én vagyok a 2. tulajdonosa, és 5 éve a Suzuki Marine szakszervízben teljes motorgenerált kapott(önindítós, az első tavaszi indításnál is 2-3. ra indul) Az test 6 éves, egy finn test mintájára készült, 5 légkamrás (extrák: szivargyújtó, automata fenékszivattyú, radar(új)) a futó pedig 4 éve készült (nem rendszámos!). 5 személyes, kb 40 km/h-ra képes, az ár tartalmazza a hajót, ponyvát,futót, és a teljes felszerelést. Végig hangárban tartott(nyáron is) a Suzuki Marine kikötőben Baján. Műszaki érvényesség:2023.05.31.
Vízi gokart
Motorcsónak
Minden régió
2019. augusztus 6
320.000 Ft
Eladó egy szuper kis vízi gokart,Yamaha 6 Le kétütemű berántós motorral. A kis járgány 30 km/h sebességre képes a vízen. Nagyon nagy élmény vele a vízen száguldani,hiszen nagyon közel van a vízhez és nagyon érezni a sebességet. Szinte ugyanaz az érzés mintha egy gokartba ülne az ember,csak vízen sokkal nagyobb élmény! 2019 tavaszán fényeztem gyöngyház metál kék színre a kis járgányt. Tolórudas kormányművel és távkarral van szerelve. Az élményt még jobban fokozza az elejébe beszerelt 2 db JBL hangszóró. A hifi helye is ki van alakítva,az akkumulátor pedig elfér az elejébe a tank mellett. Kis súlya miatt/kb 40 kg/ autó tető csomagtartóján kényelmesen szállítható,a motor kettő perc alatt le és fölszerelhető. Motor súlya 28 kg. Horvátországban minden engedély nélkül használható,mivel a mérete miatt vízi sportezköznek minősül. Videó megtekinthető róla Facebook oldalamon a megosztásaim között. Telefonszám alapján megtalálható vagyok Facebook-on. Komoly érdeklődő esetén e-mail-be is küldök videót. Irányára: 400.000 Ft.
Kiskunhalas
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. szeptember 3
6400 Kiskunhalas Erzsébe királyné tér 1/b.
350.000 Ft
Eldadó vagy elcserélhető egykeveset futott kétütemű önindítós YAMAHA csónakmotor rövid tríbbel.Cserébe 25 LE lehetőleg önindítós csonakmotor hasonló kategóriában érték egyeztetéssel.
Kereskedő
MEGA BOAT ÉVLAZSO KFT.
+36308487634
2837 Vértesszőlős Határ út. 014/38 hrsz.
info@megaboat.hu
Duna és környéke Kereskedő Bolt, webshop Egyéb szolgáltatás Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Horgászcsónak Csónak felszerelés

Vitorlázás
Van azonban némi tennivalónk, mielőtt vízre szállnánk kedvenc hajónkkal. Sokunk biztos nem is látta hajóját ősz óta. Talán néhányan nem is tudják, a kikötőben hol is keressék… Ilyenkor jön a fejtőrés: mit is, hogy is, mivel ? Bizonyára a hajókivétel alkalmával mindenki magas nyomású mosóval teljesen tisztára, simára varázsolta hajója vízvonal alatti részét. Ilyenkor a jobb minőségű algagátlót nem kell csiszolni. Egyszerűen kenjük fel az új réteget. Az algagátlóknak alapvetően két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik az önkopó, vagy önpolírozó, a másik a kemény algagátló. Amennyiben önkopó, akkor a fellazult felület nem engedi megtapadni az algákat. A kemény fajtánál a rétegből kiáramló hatóanyag akadályozza az algák felrakódását. A munkálatok végzése során nagyon fontos az egészségünk és a környezetünk védelme. Használjunk védőszemüveget, védőkesztyűt, védőruhát és védőmaszkot ! Az üres dobozokat és az elhasznált szerszámokat mindenképp megfelelő gyűjtőhelyre vigyük ! Ha ezzel végeztünk, jöhet a vízvonal fölötti rész. Elsőként tisztítószerrel mossuk le a hajó felső részét, távolítsuk el az elmúlt szezon szennyeződéseit. Ha úgy ítéljük meg nem árt átpolírozni a hajó testet. A polírozáshoz használjunk műanyag felületekhez kifejlesztett anyagot. Nézzük át a kötelek állapotát, szükség estén cseréljük ki azokat. A fa részeket lakkozzuk, ha kell fáig lecsiszolva, ajánlatos lecsavarozni a műanyagról. A vereteket olajozzuk vagy zsírozzuk meg. Hasznos lehet a zsírzó spray. A csörlőket ajánlatos szétszedni és tisztítás után vízálló zsírral bekenni. Ajánlatos vízre tétel előtt elvégezni, hogy elkerülendő az alkatrészek vízbe esését. Vitorlás esetén ajánlatos egy rongyot húzni benne fel-le, hogy a beragadt port eltávolítsuk. A kabin belsejében sem árt szétnézni. Biztosan találunk pár dolgot ami felújításra, tisztításra, cserére szorul. Ellenőrizzük a műszerek, valamint az elektromos rendszer állapotát.
Balaton
Idén 82 éves a balatoni viharjelzés, a 30 viharjelző állomásból álló rendszert március végén kapcsolták be. Ennek örömére a Hajómánián is átismételjük, hogy mit jelentenek az egyes állások. A viharjelzés életet ment, ezért hajósoktól a strandolókig mindenkinek ajánlott az ismerete, annál is inkább, mert a szakemberek szerint az idén a korábbi évekhez képest erősödő viharokra lehet számítani. Egyértelmű jele a tavasznak és a hajózási szezon közeledtének, hogy március utolsó napján bekapcsolták a balatoni viharjelzést. Az életmentő berendezést az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság képviselői közösen kapcsolták be. A viharjelzés nem csak a tájkép miatt fontos, a fényjelzés ismerete életet menthet a nagy tavainkon. A Balatonon három medencére osztva (nyugati-, középső- és keleti medence) összesen 30 viharjelző berendezést üzemeltet az OMSZ. A Hajómániánál meggyőződésünk, hogy a viharjelzés ismerete az egyik legfontosabb, űzzön az ember bármilyen vízi sportot, éppen ezért nem lehet elégszer ismételni a jelentéseit. Alapfok – nincs fényjelzés A viharjelzés alapfokon áll, és nem jelez a következő esetekben: - gyenge légmozgás (0-15 km/óra), a víz teljesen sima - mérsékelt szél (15-25 km/óra), a víz gyengén fodrozódik, enyhe hullámok láthatóak - élénk szél (25-40 km/óra), az előzőnél nagyobb, úgynevezett közepes hullámok tapasztalhatóak Első fokú viharjelzés – percenként 45 villanás Első fokú viharjelzésről beszélhetünk, és fényjelzést láthatunk a következőknél: - erős szél (40-60 km/óra), megjelennek az előzőeknél nagyobb hullámok, de még nem annyira veszélyes - gyakorlott szörfösök kedvence - csónakok és a fürdőzők csak a part közelében lehetnek Másodfokú viharjelzés – percenként 90 villanás A másodfokú viharjelzéssel már nem lehet viccelni, a következőkre számíthatunk, ha gyakori a viharjelző fényjelzése: - viharos szél (60-80 km/óra); tarajos hullámok a tavon, a csónakoknak ilyenkor már tilos vízre menni és a nagyobb vitorlás hajók is csak a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával futhatnak ki. - erős vihar (80-100 km/óra); a hatalmas hullámok tetejéről elporzik a víz, ekkor már a motoros hajóknak is ki kell kötniük. - orkán (100 km/óra felett); a vízfüggöny mellett porzik a víz, a látótávolság a nullával egyenlő. A speciális mentőhajókon kívül senki nem mehet a vízre. - másodfokú viharjelzés esetén szigorúan tilos a tóban fürdeni A balatoni viharjelző-rendszert folyamatosan fejlesztik, a fényjelzőket LED-es világítótestekre cserélik. Az egyik medencében már megtörtént az átállás, a tengeri körülményekre kifejlesztett égők energiatakarékosak, fényük pedig messzebbről is látható. Természetesen a balatoni viharjelző-rendszer is halad a korral, idén már okostelefonokra kifejlesztett viharjelző applikációk is segítik a hajósokat. Ha valamiért nem látnánk a viharjelzőt, a telefonunk segít nekünk.
Szerviz, javítás
Fodor Flotta
+36202999150
fodorflotta@gmail.com
Balaton Szerviz, javítás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Úszóhajó, lakóhajó Kajak Kenu Evező

Üdv! Fodor Dániel vagyok, hajóépítő! Vállalom fa, és műanyag hajók külső, belső felújítását, átalakítását. Kérdésékkel keressenek nyugodtan. tel.:06 20 2999150 email: fodorflotta@gmail.com Jó szelet!