Hirdetés feladása
Naya 670
Motorcsónak
Minden régió
2018. május 1
nagytarcsa
21.990.000 Ft
NAYA 670 motorcsónak. A legkorszerűbb technológiával, rétegelt ragasztással készül, kanadai vöröscédrus, mahagóni, tölgy és irokó válogatott minőségi anyagok és Dnvgl minősítéssel rendelkező epoxi gyanta felhasználásával. A hajótest felületkezelése során 4 réteg epoxi alapozó, majd 16 ! réteg International két komponensű PU lakk került a felületre, minek okán a hajótestre 10 év gyártói garanciát adunk! 115 LE Yamaha külmotor, kabin, 2+1 személy számára ágy, valamint egy fürdőszoba állómagassággal, benne WC, zuhany, kézmosó. Ezen kívül cockpit zuhany, beépített konyha gáztűzhellyel, hűtővel. Ezért a hajó alkalmas, akár több napos túrázásokra is. Nyitható tetőablakok és kabin ablak, üzemanyag tank 115 L, víztank 85 L. szennyvíztank 80 L, fürdőplatform és napozási lehetőség az orr részen. Kereső lámpa, beépített GPS, és mélységmérő, valamint kötelező felszerelések. _CE norma szerint, C kategória. _Szállítható személyek: 6 fő. _hossz: 670 cm, szélesség 249 cm, merülés 35 cm. Igény esetén lehetőség van a külmotor cseréjére vagy beépített motorra, vagy elektromos hajtásra! Kérem keressen bizalommal, a hajó gyártójaként messzemenően figyelembe tudjuk venni az Ön igényeit!
Papucs
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. április 15
850.000 Ft
Eladó nagyon szép igényes kivitelezésű mahagóni/borovi fenyő/okumé anyugú fa papucs. Hossz 4,8m szélesség 1,5m súlya 4 személyes 2020 ig érvényes hajólevél. A csónakhoz tartozik a csónaktároló kocsi (nem vizsgás) teljes takaró ponyva kárpitozott kényelmes ülések. Az ár alkuképes!
Elan Gt Family Yamaha 40/60
Motorcsónak
Minden régió
2019. február 19
1.790.000 Ft
Eladó egy szép állapotú közép konzolos 5 méteres Elan Gt Family 40/60 4 ütemű,power tribes ,karburátos,4 hengeres,996 cm3-es Yamaha motorral.A motorban 335 üzem óra van.A képen látható utánfutó nem eladó.Kikötő bikák,kötél vezetők,fürdő létra,segédmotor tartó,menetfények,fenékvíz szivattyú.Szállításban tudok segíteni.
Motorcsónakom kisebbre cserélném!
Motorcsónak
Minden régió
2019. április 15
0 Ft
Évente egyszer a tengeren használt gumicsónakom egyben elcserélném kisebbre. Kb. a gumicsónak 3,5m és a motor 9,9Kw lenne az ideális. Esetleg csak a motort is elcserélném kisebbre.
Horgász túrahajó
Motorcsónak
Minden régió
2019. április 15
9028 Győr
1.250 Ft
A hajóval kapcsolatban minden szükséges kárdésre E-mail ban válaszolok. Nagy sok műszaki leírás van. PL vollanymotor hajtás napelemmel töltött akkulátorok autómatikával. pihenő 2 személynek. Hűtő, mobil WC napvédö. Eső és párabiztos stb, stb
Sea Ray 14 jethajó
Motorcsónak
Minden régió
2019. március 3
Miskolc
700.000 Ft
Eladó Sea Ray 14 láb hosszú jethajó gyárilag 90 lóerős Mercury csónakmotorral szerelve. Német hajólevéllel rendelkezik. Sajnos a CDI megadta magát, megvettem az újat de még nem ért haza. Karburátorok felújítva, új tűszelepek, tömítések. Motor szépen,könnyen átfordul. Kárpitok gyáriak, épek de a szegők feslenek. Trélert ajándékba adom hozzá, nem rendszámos. Ponyva és bimini tető jár hozzá. Csere, beszámítás nem érdekel.
Quicksilver 510 cruiser Yamaha 100le motorral
Motorcsónak
Minden régió
2019. február 24
4.300.000 Ft
Quicksilver 510 cruiser /évj.2003/ megkímélt. rendszeresen karbantartott, kitűnő állapotú, yamaha 100le motorral, hozzátartozó egy éves trélerre,kötelező felszereléssel, halradarral, automata fenékszivattyúval eladó, Hajólevél2021 11.hó-ig érvényes, a futó 2020 10.hóig. Bővebb információt telefonon.
Ticino 480 + Yamaha + utánfutó
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. április 9
Szendehely, Verőce
1.160.000 Ft
Osztrák Meyer Boat által gyártott hajótest. Ticino 4,8x1,45m, mindössze 110Kg. Új alapára a testnek közel 4000 Euro! A hajón extra: elöl-hátul rozsdamentes korlátok, Ülő helyek alatt tárolók, beépített világítás. A Motor egy gyári, bontatlan állapotban lévő Yamaha 9.9D, nyitva 15 lóerőre, 30-35Km/h a dunán! Rendszámos, gyári, horganyzott utánfutó benne van az árban. Kiváló horgászni, túrázni, 12 literes tank van hozzá. + ajándék 1 pár evező. 5 éve a tulajdonom, nagy hajóra váltás miatt eladó.
5 méteres csónak eladó
Motorcsónak
Minden régió
2019. április 8
6500 Baja
550.000 Ft
Horgászni , túrázni kitűnően alkalmas lapos aljú ladik eladó.
Hajó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 26
Algyő
650.000 Ft
Eladó a képen látható 5m*1,7 méteres műanyag kajüttös kishajó 60 lóerős 2 ütemű olajinjektoros, powertrimmes yamaha motorral. A hajón belső kárpitozás szükséges. A hajóhoz tartozik egy utánfutó is, de az felújításra szorul.
Szerviz, javítás
Fodor Flotta
+36202999150
fodorflotta@gmail.com
Balaton Szerviz, javítás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Úszóhajó, lakóhajó Kajak Kenu Evező

Üdv! Fodor Dániel vagyok, hajóépítő! Vállalom fa, és műanyag hajók külső, belső felújítását, átalakítását. Kérdésékkel keressenek nyugodtan. tel.:06 20 2999150 email: fodorflotta@gmail.com Jó szelet!
Vitorlázás
Van azonban némi tennivalónk, mielőtt vízre szállnánk kedvenc hajónkkal. Sokunk biztos nem is látta hajóját ősz óta. Talán néhányan nem is tudják, a kikötőben hol is keressék… Ilyenkor jön a fejtőrés: mit is, hogy is, mivel ? Bizonyára a hajókivétel alkalmával mindenki magas nyomású mosóval teljesen tisztára, simára varázsolta hajója vízvonal alatti részét. Ilyenkor a jobb minőségű algagátlót nem kell csiszolni. Egyszerűen kenjük fel az új réteget. Az algagátlóknak alapvetően két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik az önkopó, vagy önpolírozó, a másik a kemény algagátló. Amennyiben önkopó, akkor a fellazult felület nem engedi megtapadni az algákat. A kemény fajtánál a rétegből kiáramló hatóanyag akadályozza az algák felrakódását. A munkálatok végzése során nagyon fontos az egészségünk és a környezetünk védelme. Használjunk védőszemüveget, védőkesztyűt, védőruhát és védőmaszkot ! Az üres dobozokat és az elhasznált szerszámokat mindenképp megfelelő gyűjtőhelyre vigyük ! Ha ezzel végeztünk, jöhet a vízvonal fölötti rész. Elsőként tisztítószerrel mossuk le a hajó felső részét, távolítsuk el az elmúlt szezon szennyeződéseit. Ha úgy ítéljük meg nem árt átpolírozni a hajó testet. A polírozáshoz használjunk műanyag felületekhez kifejlesztett anyagot. Nézzük át a kötelek állapotát, szükség estén cseréljük ki azokat. A fa részeket lakkozzuk, ha kell fáig lecsiszolva, ajánlatos lecsavarozni a műanyagról. A vereteket olajozzuk vagy zsírozzuk meg. Hasznos lehet a zsírzó spray. A csörlőket ajánlatos szétszedni és tisztítás után vízálló zsírral bekenni. Ajánlatos vízre tétel előtt elvégezni, hogy elkerülendő az alkatrészek vízbe esését. Vitorlás esetén ajánlatos egy rongyot húzni benne fel-le, hogy a beragadt port eltávolítsuk. A kabin belsejében sem árt szétnézni. Biztosan találunk pár dolgot ami felújításra, tisztításra, cserére szorul. Ellenőrizzük a műszerek, valamint az elektromos rendszer állapotát.
Balaton
Idén 82 éves a balatoni viharjelzés, a 30 viharjelző állomásból álló rendszert március végén kapcsolták be. Ennek örömére a Hajómánián is átismételjük, hogy mit jelentenek az egyes állások. A viharjelzés életet ment, ezért hajósoktól a strandolókig mindenkinek ajánlott az ismerete, annál is inkább, mert a szakemberek szerint az idén a korábbi évekhez képest erősödő viharokra lehet számítani. Egyértelmű jele a tavasznak és a hajózási szezon közeledtének, hogy március utolsó napján bekapcsolták a balatoni viharjelzést. Az életmentő berendezést az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság képviselői közösen kapcsolták be. A viharjelzés nem csak a tájkép miatt fontos, a fényjelzés ismerete életet menthet a nagy tavainkon. A Balatonon három medencére osztva (nyugati-, középső- és keleti medence) összesen 30 viharjelző berendezést üzemeltet az OMSZ. A Hajómániánál meggyőződésünk, hogy a viharjelzés ismerete az egyik legfontosabb, űzzön az ember bármilyen vízi sportot, éppen ezért nem lehet elégszer ismételni a jelentéseit. Alapfok – nincs fényjelzés A viharjelzés alapfokon áll, és nem jelez a következő esetekben: - gyenge légmozgás (0-15 km/óra), a víz teljesen sima - mérsékelt szél (15-25 km/óra), a víz gyengén fodrozódik, enyhe hullámok láthatóak - élénk szél (25-40 km/óra), az előzőnél nagyobb, úgynevezett közepes hullámok tapasztalhatóak Első fokú viharjelzés – percenként 45 villanás Első fokú viharjelzésről beszélhetünk, és fényjelzést láthatunk a következőknél: - erős szél (40-60 km/óra), megjelennek az előzőeknél nagyobb hullámok, de még nem annyira veszélyes - gyakorlott szörfösök kedvence - csónakok és a fürdőzők csak a part közelében lehetnek Másodfokú viharjelzés – percenként 90 villanás A másodfokú viharjelzéssel már nem lehet viccelni, a következőkre számíthatunk, ha gyakori a viharjelző fényjelzése: - viharos szél (60-80 km/óra); tarajos hullámok a tavon, a csónakoknak ilyenkor már tilos vízre menni és a nagyobb vitorlás hajók is csak a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával futhatnak ki. - erős vihar (80-100 km/óra); a hatalmas hullámok tetejéről elporzik a víz, ekkor már a motoros hajóknak is ki kell kötniük. - orkán (100 km/óra felett); a vízfüggöny mellett porzik a víz, a látótávolság a nullával egyenlő. A speciális mentőhajókon kívül senki nem mehet a vízre. - másodfokú viharjelzés esetén szigorúan tilos a tóban fürdeni A balatoni viharjelző-rendszert folyamatosan fejlesztik, a fényjelzőket LED-es világítótestekre cserélik. Az egyik medencében már megtörtént az átállás, a tengeri körülményekre kifejlesztett égők energiatakarékosak, fényük pedig messzebbről is látható. Természetesen a balatoni viharjelző-rendszer is halad a korral, idén már okostelefonokra kifejlesztett viharjelző applikációk is segítik a hajósokat. Ha valamiért nem látnánk a viharjelzőt, a telefonunk segít nekünk.
Bolt, webshop
FreeBoat Kft
+36209342268
1037 Budapest Besnyői u 13
czekeattila@yahoo.com
Budapest és környéke Bolt, webshop Motoros hajó 5m-ig

FreeBoat Kft által hazai gyártásu strand katamarán.4 személyes,CE vizsgás. Motor nélküli ár! Elektromos motorral szerelhető,engedély nélkül vezethető. RENDELHETŐ