Hirdetés feladása
Külmotoros Sugar Sand Tango eladó
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. augusztus 13
2.700.000 Ft
Kis fogyasztású, 50 LE-s kétütemű Tohatsu motorral szerelt Sugar hajótest gyári utánfutóval eladó. Műszaki érvényesség: hajó - 2020; utánfutó - friss.
Tiszalök-Régi üdülőtelep, Vásárhelyi sétány
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. augusztus 22
4033 Kászon utca 6.
980.000 Ft
Tiszalök Régi üdülőtelepen, vízről, jól karbantartott, 4,75 m hosszú, 2005 -ös évjáratú, lajstromszámos, 5 személyes félkajütös hajó eladó. Ladoga-2 tip. üvegszálas, trimarán test, 60 LE Yamaha kültéri motor siklást segítő szárnnyal, elektr. fenékszivattyú és motortrimm, friss vizsgás, új akku, téli-nyári ponyva, halradar, tréler (frsz. nélkül) minden kötelező felszerelés (5 mentőmellény, mentőpatkó, horgony, csáklya, tartalék műanyag üzemanyagtartályok, stb.). Ajándék vízifánk! IRÁNYÁR: 980 000 Ft Érdeklődni: 06/30/205 03 16 Lakfalvi József
Motorcsónak: 2019-es új open csónak, csónakmotorral
Motorcsónak
Budapest és környéke
2019. augusztus 22
1.490.000 Ft
2019 júliusban üzembe helyezett open csónak eladó. Biztonságos , méretei: 470 x 180cm , magas oldalfal. Családi hajózásra és horgászáshoz is ideális. Orrkiülő rész , mely Inox korláttal magasított , napozó-fekvő felületté alakítható egy mozdulattal. Hatalmas tároló rekeszei a mentőmellénytől a hűtoládáig mindent elnyelnek. Horgászbotok is zárhatóan tárolhatók. Kis fogyasztású 10 lóerős Honda BF9.9 4 ütemű önindítós motor hajtja. Bontatlan bimini tető biztosítja az árnyékot. Teljes csónakot betakaró ponyva jár hozzá. Tel:
Közép konzolos motorcsónak
Motorcsónak
Budapest és környéke
2019. augusztus 21
2.750.000 Ft
Eladó jó állapotú 5mx190 es közép konzolos motorcsónak 2014 es Yamaha 40/60as 4 hengeres benzinbefecskendezős motorral,2 db gyári digitális műszerrel, gyári y-coop lopásgátló rendszerrel ami táv irányítóval működtethető.A motorban 103 üzem óra van.A csónakhoz megvan az összes napozó szivacs kiválló állapotban,gps,horgony kikötő bikák bimini tető,fenék víz szivattyú tároló rekeszek fürdő létra,állíthatósegédmotor tartó.Az után futó nem tartozék.Tel:+36202240687
Ügyes kis motorcsónak, új garos Suzuki DF BRF 9,9/20, rendszámos futóval, 40 Km/h!
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. augusztus 20
Budapest / Vác / Gyál
1 Ft
Januári motor, új festés, új forgatható és lehajtható ülések, ultra könnyű test, fantasztikus tempó jogsi nélkül, de nem a szépségéről híres.. Tiszán / Dunán 40 Km /h-t et megy egy 95 kilós emberrel azaz velem, 2 felnőtt + két gyerek + egy kutya 37 Km/h bárhol-bármikor, atom stabil hatalmas élmény. Tank-akku elől, tolórudas kormánymű. 2019 Januárban kapott egy festést alapozóval + algagátlót + az új motort + (1 M), üléseket, vasalatokat. 2019 május új komputer + 10 Le ( 200 000 Ft.-) Ez gyárilag egy 20 lovas motor, bár ezt valószínűleg mindenki tudja. A távkaros önindítós motorban nincs 30 óra, garos, első 20 órás szervíz megvolt, adom a kiscsigát és a 9,9 es komputert. Szakszerű és normális bejáratás volt. Rendszámos Futó Carflex, nagyon-nagyon egyszerű cucc, nem különösebben szép, most kapott új SKF csapágyakat, jók a gumik, megy teszi a dolgát. Zsír új fóliás szélvédő nincs feltéve, adom hozzá. 8 éves kislányom kicsörlőzi a csónakot. Ha menni akarsz a lehető leggyorsabban csónakkal jogsi nélkül, nem akarsz táncolni benne, nem akarsz 2-3 millát elkölteni és fontos a megbízhatóság hát hajrá! 2019.08 készült Tiszai hasítós videót küldök. Megbontva: Futó: 249 000.- Test komplett: 349 000.- kb ennyi is költöttem rá. Motor: 899 000.- (ezt annyira nagyon nem akarom eladni) Futó csak csónakkal vagy csónak eladása után... Jelenleg szárazon, de vételár beumutatása után tesztelhető a dunán. Üdv!
Gumicsónak motorral
Motorcsónak
Minden régió
2019. augusztus 18
Bp.XVIII.ker
270.000 Ft
Jó állapotban lévő Bark310 gumicsónak egy 5le kétütemű Yamaha motorral eladó.Tartozékok:Hordtáska,pumpa,evezők,javító szett,kötelek,sólyakerék,mellény,hálozati és szivargyújtós kompresszor. Összehajtott állapotban egy átlagos személyautó csomagtartójában is szállítható.
Autócsere kis motorosra
Motorcsónak
Minden régió
2019. augusztus 18
Csornai kistérség
500.000 Ft
32 éves örökséget cserélnék ráfizetéssel is egy kis motorosra vagy ülős jetskire, de csak papírral rendelkezőre. Renault 5 GTS 1.4 benzin, gyári állapot. 32 éve egy kézben volt, az örökség után átírva, törzskönyv névre szól.
motoros kishajó eladó
Motorcsónak
Minden régió
2019. augusztus 12
9200 Mosonmagyaróvár, Kálnoki út 47/B
790 Ft
ELAN GT 435 S sikló hajótest YAMAHA 40 HRO háromhengeres kétütemű motorral szerelve. A test jó állapotban, a motor frissen szervizelve, kiváló állapotban van. Négy személy szállítására alkalmas könnyű gyors hajó. Hajólevelének érvényessége 2019.április 29. Igény szerint rendszámozható futóval együtt is eladó.
Hellas 450-es
Motorcsónak
Budapest és környéke
2019. augusztus 9
495.000 Ft
4.5m-es hellas open kormányállásos hajó eladó. Hajó levele nincs. Olaszból származik.
Delta Lux sport motorcsónak eladó
Motorcsónak
Minden régió
2019. augusztus 8
Nagymaros
3.200.000 Ft
Eladó a képeken látható, nagyon szép állapotú, Delta Lux CHALLANGER motorcsónak. 140 üzemórát futott. Teljes felszereltséggel, Yamaha F60 típusú motorral keresi új gazdáját. Érdeklődni telefonon lehetséges.
Kereskedő
MEGA BOAT ÉVLAZSO KFT.
+36308487634
2837 Vértesszőlős Határ út. 014/38 hrsz.
info@megaboat.hu
Duna és környéke Kereskedő Bolt, webshop Egyéb szolgáltatás Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Horgászcsónak Csónak felszerelés

Vitorlázás
Van azonban némi tennivalónk, mielőtt vízre szállnánk kedvenc hajónkkal. Sokunk biztos nem is látta hajóját ősz óta. Talán néhányan nem is tudják, a kikötőben hol is keressék… Ilyenkor jön a fejtőrés: mit is, hogy is, mivel ? Bizonyára a hajókivétel alkalmával mindenki magas nyomású mosóval teljesen tisztára, simára varázsolta hajója vízvonal alatti részét. Ilyenkor a jobb minőségű algagátlót nem kell csiszolni. Egyszerűen kenjük fel az új réteget. Az algagátlóknak alapvetően két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik az önkopó, vagy önpolírozó, a másik a kemény algagátló. Amennyiben önkopó, akkor a fellazult felület nem engedi megtapadni az algákat. A kemény fajtánál a rétegből kiáramló hatóanyag akadályozza az algák felrakódását. A munkálatok végzése során nagyon fontos az egészségünk és a környezetünk védelme. Használjunk védőszemüveget, védőkesztyűt, védőruhát és védőmaszkot ! Az üres dobozokat és az elhasznált szerszámokat mindenképp megfelelő gyűjtőhelyre vigyük ! Ha ezzel végeztünk, jöhet a vízvonal fölötti rész. Elsőként tisztítószerrel mossuk le a hajó felső részét, távolítsuk el az elmúlt szezon szennyeződéseit. Ha úgy ítéljük meg nem árt átpolírozni a hajó testet. A polírozáshoz használjunk műanyag felületekhez kifejlesztett anyagot. Nézzük át a kötelek állapotát, szükség estén cseréljük ki azokat. A fa részeket lakkozzuk, ha kell fáig lecsiszolva, ajánlatos lecsavarozni a műanyagról. A vereteket olajozzuk vagy zsírozzuk meg. Hasznos lehet a zsírzó spray. A csörlőket ajánlatos szétszedni és tisztítás után vízálló zsírral bekenni. Ajánlatos vízre tétel előtt elvégezni, hogy elkerülendő az alkatrészek vízbe esését. Vitorlás esetén ajánlatos egy rongyot húzni benne fel-le, hogy a beragadt port eltávolítsuk. A kabin belsejében sem árt szétnézni. Biztosan találunk pár dolgot ami felújításra, tisztításra, cserére szorul. Ellenőrizzük a műszerek, valamint az elektromos rendszer állapotát.
Balaton
Idén 82 éves a balatoni viharjelzés, a 30 viharjelző állomásból álló rendszert március végén kapcsolták be. Ennek örömére a Hajómánián is átismételjük, hogy mit jelentenek az egyes állások. A viharjelzés életet ment, ezért hajósoktól a strandolókig mindenkinek ajánlott az ismerete, annál is inkább, mert a szakemberek szerint az idén a korábbi évekhez képest erősödő viharokra lehet számítani. Egyértelmű jele a tavasznak és a hajózási szezon közeledtének, hogy március utolsó napján bekapcsolták a balatoni viharjelzést. Az életmentő berendezést az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság képviselői közösen kapcsolták be. A viharjelzés nem csak a tájkép miatt fontos, a fényjelzés ismerete életet menthet a nagy tavainkon. A Balatonon három medencére osztva (nyugati-, középső- és keleti medence) összesen 30 viharjelző berendezést üzemeltet az OMSZ. A Hajómániánál meggyőződésünk, hogy a viharjelzés ismerete az egyik legfontosabb, űzzön az ember bármilyen vízi sportot, éppen ezért nem lehet elégszer ismételni a jelentéseit. Alapfok – nincs fényjelzés A viharjelzés alapfokon áll, és nem jelez a következő esetekben: - gyenge légmozgás (0-15 km/óra), a víz teljesen sima - mérsékelt szél (15-25 km/óra), a víz gyengén fodrozódik, enyhe hullámok láthatóak - élénk szél (25-40 km/óra), az előzőnél nagyobb, úgynevezett közepes hullámok tapasztalhatóak Első fokú viharjelzés – percenként 45 villanás Első fokú viharjelzésről beszélhetünk, és fényjelzést láthatunk a következőknél: - erős szél (40-60 km/óra), megjelennek az előzőeknél nagyobb hullámok, de még nem annyira veszélyes - gyakorlott szörfösök kedvence - csónakok és a fürdőzők csak a part közelében lehetnek Másodfokú viharjelzés – percenként 90 villanás A másodfokú viharjelzéssel már nem lehet viccelni, a következőkre számíthatunk, ha gyakori a viharjelző fényjelzése: - viharos szél (60-80 km/óra); tarajos hullámok a tavon, a csónakoknak ilyenkor már tilos vízre menni és a nagyobb vitorlás hajók is csak a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával futhatnak ki. - erős vihar (80-100 km/óra); a hatalmas hullámok tetejéről elporzik a víz, ekkor már a motoros hajóknak is ki kell kötniük. - orkán (100 km/óra felett); a vízfüggöny mellett porzik a víz, a látótávolság a nullával egyenlő. A speciális mentőhajókon kívül senki nem mehet a vízre. - másodfokú viharjelzés esetén szigorúan tilos a tóban fürdeni A balatoni viharjelző-rendszert folyamatosan fejlesztik, a fényjelzőket LED-es világítótestekre cserélik. Az egyik medencében már megtörtént az átállás, a tengeri körülményekre kifejlesztett égők energiatakarékosak, fényük pedig messzebbről is látható. Természetesen a balatoni viharjelző-rendszer is halad a korral, idén már okostelefonokra kifejlesztett viharjelző applikációk is segítik a hajósokat. Ha valamiért nem látnánk a viharjelzőt, a telefonunk segít nekünk.
Szerviz, javítás
Fodor Flotta
+36202999150
fodorflotta@gmail.com
Balaton Szerviz, javítás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Úszóhajó, lakóhajó Kajak Kenu Evező

Üdv! Fodor Dániel vagyok, hajóépítő! Vállalom fa, és műanyag hajók külső, belső felújítását, átalakítását. Kérdésékkel keressenek nyugodtan. tel.:06 20 2999150 email: fodorflotta@gmail.com Jó szelet!