Hirdetés feladása

Motoros hajó 5m-ig

Eladó Olympic 490 SX elektromos hajó
Motorcsónak
Minden régió
2023. november 20
Budapest, XVI.
7.990.000 Ft
Méretváltás miatt eladó egy 2022-es Olympic 490 SX típusú hajó. Bimini tetővel, kikötő ponyvával, téli ponyvával, fürdőlétrával, teljes párnázattal, fenékszivattyúval, 4db oldal fender ütközővel, kötelező felszerelésekkel (horgony, 2db evező, teleszkópos csáklya). A hajótest 5 év garanciás. Egyéb kiegészítők az árban fedélzeti lámpák, 12V szivargyújtó 2db, 5V usb csatlakozó, Helix 7X MSI GPS G4N térképes halradar Epropulsion Navy 6.0 Evo motorral és 3db 80AH (12kW) akkumulátorral gyári töltővel szerelve. Hatótáv: 8,5km/h -40km, 5km/h -99,9km, max seb. 10,5km/h 12V-os rendszer az irányfényeknek, Bluetooth FM rádió 2db hangszóró. A töltéshez 220V betáp kábel. A hajó irány ára : 7 990 000,- Ft A hajó lajstromszámos. Nagy tavainkon elektromos üzemben engedély nélkül vezethető! Külön eladó egy 2022 -es Honda BF50 50 lóerős benzinmotor 10 üzemórával. (szintén 5 év garanciás) Ára : 2 250 000,- Forint Együttes vásárlás esetén az ár megbeszélendő. A hajó megtekinthető: Balatonkenese Horgászegyesület Érdeklődni lehet a tulajdonosnál: Czene Csaba tel: 0670 315 9206
Dózsa Gy, 27,
Motorcsónak
Minden régió
2023. augusztus 27
Mohács
1.900.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó kedvenc hajóm, SUZUKI DF 50 A motorral, akár külön külön is, OB 2-es testel lajstromozva. T:205810370
Rinya 4.4
Motorcsónak
Minden régió
2023. október 16
Budapest
2.150.000 Ft
Eladó egy szuper kis motoros hajó, Tisza tavon használtuk, gyors, keveset fogyaszt, horganyzott futóval, kötelező tartozékokkal. 4,4 hossz, 1,7 széles, tolórudas kormánymű, power trimmes 45 le négyütemű Honda motor.
Piranha Espada speedboat + rendszámos utánfutó
Motorcsónak
Minden régió
2023. szeptember 15
3.300.000 Ft
Eladóvá vált Piranha Espada típusú speedboat-om és rendszámos utánfutója. A magyar hajólevél idén nyáron lett meghosszabbítva és így 2028-ig érvényes, az utánfutó műszaki vizsgája pedig 2024.05 hóig érvényes. A hajót 2014-ben hoztuk be Hollandiából és később itthon lett az eredeti 75 lóerős Evinrude motorja egy 90 lóerős, power trim-es, V4-es Evinrude-ra cserélve. A motorcsere során a motor teljesítményéhez igazodó kormánymű lett beépítve és a hajó egy orrtankot is kapott. Vaddisznó a hajó, gyors és dinamikus közlekedésre kiválóan alkalmas. A 90-es motor átadásakor a szerelő demonstrálta a képességeit, erről kép mellékelten, videó meg itt: https://youtu.be/mwF6KoJpvlE Van rajta vízisí / fánk húzására használható rúd is, de erről nincs tapasztalatom, mert mi nem használtuk.
Angelo Molinari 435 motorcsónak
Motorcsónak
Tisza és környéke
2023. augusztus 5
Mindszent
1.555.000 Ft
Angelo Molinari 435 katamarán (435x190 cm) kormányállásos, távkaros csónak 521 cm3, 20 LE Johnson motorral eladó. A test sérülésmentes, jó állapotú, nagyon stabil, műbőr szivacspárnákkal. Téli takaróponyva van tartozékként. A motorban szezon előtt olajcsere, gyertya csere megtörtént. A tavalyi szezonban új tankot és üzemanyagcsövet kapott egy porlasztó tisztítás után. Jelenleg a Tiszán a mindszenti Kukszi kikötőben megtekinthető, kipróbálható.
SBPEM
Motorcsónak
Minden régió
2023. május 4
1.400.000 Ft
5 m-es kabinos kishajó motor és utánfutó nélkül eladó!
Szerviz, javítás
Fodor Flotta
+36202999150
fodorflotta@gmail.com
Balaton Szerviz, javítás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Úszóhajó, lakóhajó Kajak Kenu Evező

Üdv! Fodor Dániel vagyok, hajóépítő! Vállalom fa, és műanyag hajók külső, belső felújítását, átalakítását. Kérdésékkel keressenek nyugodtan. tel.:06 20 2999150 email: fodorflotta@gmail.com Jó szelet!
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Vitorlázás
Van némi tennivalónk, mielőtt vízre szállnánk kedvenc hajónkkal. Sokunk biztos nem is látta hajóját ősz óta. Talán néhányan nem is tudják, a kikötőben hol is keressék… Ilyenkor jön a fejtőrés: mit is, hogy is, mivel ? Bizonyára a hajókivétel alkalmával mindenki magas nyomású mosóval teljesen tisztára, simára varázsolta hajója vízvonal alatti részét. Ilyenkor a jobb minőségű algagátlót nem kell csiszolni. Egyszerűen kenjük fel az új réteget. Az algagátlóknak alapvetően két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik az önkopó, vagy önpolírozó, a másik a kemény algagátló. Amennyiben önkopó, akkor a fellazult felület nem engedi megtapadni az algákat. A kemény fajtánál a rétegből kiáramló hatóanyag akadályozza az algák felrakódását. A munkálatok végzése során nagyon fontos az egészségünk és a környezetünk védelme. Használjunk védőszemüveget, védőkesztyűt, védőruhát és védőmaszkot ! Az üres dobozokat és az elhasznált szerszámokat mindenképp megfelelő gyűjtőhelyre vigyük ! Ha ezzel végeztünk, jöhet a vízvonal fölötti rész. Elsőként tisztítószerrel mossuk le a hajó felső részét, távolítsuk el az elmúlt szezon szennyeződéseit. Ha úgy ítéljük meg nem árt átpolírozni a hajó testet. A polírozáshoz használjunk műanyag felületekhez kifejlesztett anyagot. Nézzük át a kötelek állapotát, szükség estén cseréljük ki azokat. A fa részeket lakkozzuk, ha kell fáig lecsiszolva, ajánlatos lecsavarozni a műanyagról. A vereteket olajozzuk vagy zsírozzuk meg. Hasznos lehet a zsírzó spray. A csörlőket ajánlatos szétszedni és tisztítás után vízálló zsírral bekenni. Ajánlatos vízre tétel előtt elvégezni, hogy elkerülendő az alkatrészek vízbe esését. Vitorlás esetén ajánlatos egy rongyot húzni benne fel-le, hogy a beragadt port eltávolítsuk. A kabin belsejében sem árt szétnézni. Biztosan találunk pár dolgot ami felújításra, tisztításra, cserére szorul. Ellenőrizzük a műszerek, valamint az elektromos rendszer állapotát.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
FreeBoat Kft
+36209342268
1037 Budapest Besnyői u 13
czekeattila@yahoo.com
Budapest és környéke Bolt, webshop Motoros hajó 5m-ig

FreeBoat Kft által hazai gyártásu strand katamarán.4 személyes,CE vizsgás. Motor nélküli ár! Elektromos motorral szerelhető,engedély nélkül vezethető. RENDELHETŐ