Hirdetés feladása

Motoros hajó 5m-ig

Eladó egyedi Stasz Lajos motorcsónak
Motorcsónak
Duna és környéke
2022. június 27
Verőce
1.250.000 Ft
Egyedi, Stasz Lajos által tervezett motorcsónak, érvényes, magyar okmányokkal. 10 éve vagyok a tulajdonosa, de nagycsaládosként már kicsi nekünk a hajó. 4 személyes 60 Le Yamaha külmotoros Fánkozásra, vizisíre tökéletes. 400kg saját tömeg 7 literes óránkénti fogyasztás
RIB DAWN MARINE
Motorcsónak
Minden régió
2022. június 22
Kozármisleny
2.590.000 Ft
RIB 3,9m kitűnő állapotban 2021vásárlás egyszer használt a tengeren komplett eladó.Jár hozzá 4 mentőmellény -100m kötél- evező- 4puffer- kikötő bolya- ponyva-2 horgony-létra és még sok apróság.
Füke 490
Motorcsónak
Minden régió
2022. június 20
Vác
3.390.000 Ft
Füke 490 motorcsónak rendszámos utánfutóval eladó. A motor Yamaha 40 XWTL 2 hengeres, 2 ütemű, bontatlan állapotban (2 henger 1 karburátor). A csónak 2027 májusáig érvényes műszaki vizsgával rendelkezik. Kizárólag a Dunán volt használva, vizen sohasem volt tárolva (fűtött garázsban állt). Az utánfotó a csónakhoz gyártott, vízálló LED lámpával szerelt, a sólyázást megkönnyítő plusz csörlő, kihúzható vonóhorog, illetve a párnafárról való elemelést biztosító görgőkkel. A képen látható Toyota RAV 4 is eladó a hajóval + 800 000 Ft-ért (külön csak a hajó értékesítése után eladó).
Bayliner 1700 Capri
Motorcsónak
Duna és környéke
2022. június 19
Pécs
2.870.000 Ft
Eladó egy jó állapotban lévő orrkiülős, 17 lábas Bayliner Capri hajó 70 lóerős Yamaha (2 ütemű, külön olajzású, elektromos trimmes) motorral. A belseje hibátlan, gyári állapotú. A takaróponyva és a bimini újszerűek, 1 évesek. A gyári sólyakocsit a vételár tartalmazza. A hajó friss, 5 éves magyar vizsgával rendelkezik és saját tulajdonomban van.
Gumicsónak,motorral,rendszámos utánfutóval eladó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. június 14
Budapest
1.050.000 Ft
380 cm hosszú holland gumicsónak,6 lóerős Yamaha ,négyütemű motorral, műszakis utánfutóval eladó. Egyszerűen nincs időm használni ! Az egész szett Hollandiából származik,minden eredeti számlájával együtt 2015-ben lett vásárolva. Az utánfutó is holland,nem egy sufniban gyártott guruló szemétdomb. Talán ha tíz alkalommal volt vízen, a motor és a csónak is is kitűnő állapotban van,a tárolásból eredő karcokat leszámítva. A csónakhoz üléspárnák,az elejébe a padlóra való párna, orrtároló, evezők,pumpa,javító készlet tartozik,valamint lenyitható sólyakerekek. A motor fejtankról és kültankról is használható,van is hozzá. Van még speciális kulccsal zárható rozsdamentes zár a satuhoz,nem kisipari szar,hanem gyári megoldás. Egyben szeretném eladni,legfeljebb arra vagyok nyitott,ha valakinek utánfutó nélkül kell a csónak,és motor együtt. Az utánfutó magában nem eladó. Kupecek,részeg emberek ne hívjanak,nincs sok türelmem hozzájuk !
BLUE STAR smart 470
Motorcsónak
Minden régió
2022. június 11
Pécs
2.350.000 Ft
Jó állapotú hajótest, közép kormány állással ( tolórudas kormányművel) Hajótesbe épített 70 l-es üzemanygtank + szintjelző. Takaróponyva, fürdőlétra. Az első ülések alatt tárolóhelyekk kialakítva. Napozó betét, amivel egybefüggő felületté alakítható a hajó orr része. Újonnan vásároltam, most kategóriát váltunk így eladnám. 50 le ig motorizálható. Jelenleg egy 50 le DF suzuki van rajta. Azzal kipróbálható. Érvényes vizsgával rendelkező utánfutó is van hozzá. A futó, és esetleg a motor külön megállapodás tárgyát képezi
Porter PRO 480
Motorcsónak
Tisza-tó
2022. június 6
Mezőkövesd
6.500.000 Ft
Eladóvá vált kiváló állapotú Porter 480 PRO alu hajó Mercury 30 LE (hosszú csizma, önindító, power trim, karos) motorral, Motorguide Xi3 54" 12V 55LB trolling motor + mechanikus jackplate, casco és kötelező biztosítással + tartozékok; 2021 októberében üzembe helyezett!
Motoros gumicsónak
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. május 27
budapest
3.500.000 Ft
Eladó egy 360-as Zodiac alurib. rendkívül könnyű, 49 kg a test súlya. Van rajta egy Suzuki powertrimmes 3 hengeres 30 Le legújabb fejlesztésű motor. A hajó komplett motorral együtt 2020-ban vizsgázott. COVID és különböző okok miatt kb. 10 üzemóra van benne, még garanciális a ,motor. 20 üzemóránál kell először szervízbe vinni. Gyári műszerekkel van felszerelve a hajó. Kikötőbikák vannak rá csináltatva. Orrkorlát, hátsó korlát, 2 db bőrülés, a kormányszekrényben nagy rakodó tároló. Az ülésekkel és a kormányszekrénnyel komplett egyben ki lehet emelni, ha le van engedve a hajó, és a motort sem kell lekötni róla, azt is vele együtt le lehet emelni. Ezekután a csónakot elektromos motorral el lehet vinni bármelyik tóra, evezővel, paddal és így lehet használni. Az egész átszerelés kb. 15 perc. A hátsó két kerékkel mind a tavakon, mind a Dunán lehet partra húzni a hajót egy embernek. Érdeklődni bármikor, kizárólag telefonon.
Quicksilver 510 csónak pótkocsival
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. március 30
1.850.000 Ft
Sajnos alig marad időnk a hobbinkra. Íme néhány fontos tény: Első öntözés: 2009. május első tulajdonosa. Motor: Tohatsu MD50 A/B kétütemű közvetlen üzemanyag-befecskendezéses (kicsi/könnyű/erős/gazdaságos) külön motor. A motornak kb. 300 üzemóra. Nagyon megbízható, és soha nem vallott kudarcot. Kormányzás: Hidraulikus Kikötő fedele A lerakódásgátlót a következő szezonban kell elvégezni.
ROTO 450 S Family
Motorcsónak
Minden régió
2022. március 25
5.993 Euro
Új hajó raktárról! 3 rétegű PE szendvics szerkezetű műanyagból készült, 4,5 méteres kormányállásos rendkívül strapabíró, gondozásmentes új hajó eladó, raktárról azonnal vihető. Rendelhető alapszínek: fehér, szürke, piros, zöld. Tartozékok a megjelenített árban: - Kormányállás + szélvédő . - Kormány + kormánybovden . - Rozsdamentes korlát . - Rozsdamentes motortartó . - Hátsó + első tároló doboz . Előnyei: - Gondozásmentes (nincs szükség alga gátlóra) . - UV és időjárás álló (nem fakul ki, nem szívja ki a nap) . - Illesztés és ragasztás nélküli technológiával készül . - Könnyű és teljesen újrahasznosítható anyagból készül . Technikai információk: - Súly: 220 kg . - Hossz: 4,5 m . - Magasság: 0,82 m . - Szélesség: 1,8 m . - Szállítható személyek száma: 5 fő . - Max súly: 677 kg . - Max motor 40 Le . — Videó: https://www.youtube.com/watch?v=b8GeSoDgSs8 — Új utánfutó raktárról: 470 000 Ft + 55 000 Ft forgalomba helyezés.
Szerviz, javítás
Fodor Flotta
+36202999150
fodorflotta@gmail.com
Balaton Szerviz, javítás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Úszóhajó, lakóhajó Kajak Kenu Evező

Üdv! Fodor Dániel vagyok, hajóépítő! Vállalom fa, és műanyag hajók külső, belső felújítását, átalakítását. Kérdésékkel keressenek nyugodtan. tel.:06 20 2999150 email: fodorflotta@gmail.com Jó szelet!
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Vitorlázás
Van némi tennivalónk, mielőtt vízre szállnánk kedvenc hajónkkal. Sokunk biztos nem is látta hajóját ősz óta. Talán néhányan nem is tudják, a kikötőben hol is keressék… Ilyenkor jön a fejtőrés: mit is, hogy is, mivel ? Bizonyára a hajókivétel alkalmával mindenki magas nyomású mosóval teljesen tisztára, simára varázsolta hajója vízvonal alatti részét. Ilyenkor a jobb minőségű algagátlót nem kell csiszolni. Egyszerűen kenjük fel az új réteget. Az algagátlóknak alapvetően két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik az önkopó, vagy önpolírozó, a másik a kemény algagátló. Amennyiben önkopó, akkor a fellazult felület nem engedi megtapadni az algákat. A kemény fajtánál a rétegből kiáramló hatóanyag akadályozza az algák felrakódását. A munkálatok végzése során nagyon fontos az egészségünk és a környezetünk védelme. Használjunk védőszemüveget, védőkesztyűt, védőruhát és védőmaszkot ! Az üres dobozokat és az elhasznált szerszámokat mindenképp megfelelő gyűjtőhelyre vigyük ! Ha ezzel végeztünk, jöhet a vízvonal fölötti rész. Elsőként tisztítószerrel mossuk le a hajó felső részét, távolítsuk el az elmúlt szezon szennyeződéseit. Ha úgy ítéljük meg nem árt átpolírozni a hajó testet. A polírozáshoz használjunk műanyag felületekhez kifejlesztett anyagot. Nézzük át a kötelek állapotát, szükség estén cseréljük ki azokat. A fa részeket lakkozzuk, ha kell fáig lecsiszolva, ajánlatos lecsavarozni a műanyagról. A vereteket olajozzuk vagy zsírozzuk meg. Hasznos lehet a zsírzó spray. A csörlőket ajánlatos szétszedni és tisztítás után vízálló zsírral bekenni. Ajánlatos vízre tétel előtt elvégezni, hogy elkerülendő az alkatrészek vízbe esését. Vitorlás esetén ajánlatos egy rongyot húzni benne fel-le, hogy a beragadt port eltávolítsuk. A kabin belsejében sem árt szétnézni. Biztosan találunk pár dolgot ami felújításra, tisztításra, cserére szorul. Ellenőrizzük a műszerek, valamint az elektromos rendszer állapotát.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
FreeBoat Kft
+36209342268
1037 Budapest Besnyői u 13
czekeattila@yahoo.com
Budapest és környéke Bolt, webshop Motoros hajó 5m-ig

FreeBoat Kft által hazai gyártásu strand katamarán.4 személyes,CE vizsgás. Motor nélküli ár! Elektromos motorral szerelhető,engedély nélkül vezethető. RENDELHETŐ