Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 26 lábtól

Eladó Carvela vitorlás
Vitorlázás
Balaton
2024. április 15
Budapest, XIV.
1.590.000 Ft
22 év közös vitorlázás után eladó a Dulcinea! 1974-es Caravela 25 lábas, tőkesúlyos tengeri kishajó, Svájcból érkezett 22 éve, azóta a mienk. Biztonságos és könnyen hajózható, rendszeresen szervizelt Yamaha 8LE külmotorral, fok- és nagyvitorlával, álló belmagasságú nappalival, sólyakocsival, évente algagátlózva, festegetve, javítgatva, ápolgatva, szeretgetve. 2026-ig érvényes vizsgával! Jó kis hajó!
Ohlson 8.8
Vitorlázás
Balaton
2024. április 11
Eger
8.250.000 Ft
Eladó Ohlson 8.8 vitorlás hajó kihasználatlanság miatt.Grósz,fok vitorla,fok roller,bimini tető,lézi jeck,Ferimen diesel belmotorral,stb.
Beneteau Oceanis 343
Vitorlázás
Minden régió
2023. szeptember 28
1173 Budapest
29.500.000 Ft
Eladó egy 2006-os évjáratú Beneteau 343 típusú vitorlás. Tavi tőkesúly, 1,43m merülés, szalon+fürdő+ 3 kabin. yanmar motor, hideg-meleg víz, hűtőt-fagyasztó, bimini, sprayhood, nagy vitorla és roll genua, elektromos horgonycsörlő, műszerezve (raymarine szél, mélység-sebesség-hőmérséklet, auto-pilot, chartplotter), orrsugár kormány, alu dörzsléc, tavaszi karbantartások elvégezve
Elan 444
Vitorlázás
Minden régió
2021. április 10
1173 Budapest
65.000.000 Ft
Eladó egy 2013-as évjáratú Elan 444-es vitorlás. 4 kabin+2 fürdő. Kitűnő állapot, orrsugár kormány, állófűtés, KLÍMA, teljes értékű hűtő-fagyasztó+ külön fagyasztó láda, teak borítású fedélzet, 2,1m belmagasság. hatalmas szalon+4 kabin+2 fürdő, teak fedélzet borítás, fürdő platform és még számos extra. 1,8m merülés! Roll nagy vitorla és Roll genua. Balatonon, jelenleg a parton megtekinthető. Igény esetén kikötőhelyet tudok biztosítani. Teljesen új algagátló rendszer 2024-ben.
Bavaria 44
Vitorlázás
Minden régió
2023. január 31
1173 Budapest
41.500.000 Ft
Eladó egy 2004-es évjáratú Bavaria 44-es vitorlás. 4 kabin+2 fürdő. Orrsugár kormány, teljes értékű hűtő. Hatalmas szalon+4 kabin+2 fürdő, inverter, plusz még számos extra. Raymarine műszerek, elektromos horgonycsörlő 1,65m merülés! Roll nagy vitorla és Roll genua. Balatonon megtekinthető. Igény esetén kikötőhelyet tudok biztosítani. Teljesen új algagátló rendszer, propeller 2024-ben.
Jeanneau SunLight 31 kitűnő állapotban
Vitorlázás
Balaton
2024. március 13
13.500.000 Ft
Eladó a Ventus et Amores Jeanneau Sun Ligt 31 vitorláshajó. Jó állapotú, folyamatosan karbantartott, kényelmes és biztonságos, de mégis gyors és jó menet tulajdonságokkal rendelkező hajó. 10 éve van családunk tulajdonában, az évek során több neves versenyen is sikerült eredményeket elérni, mint pl. Kékszalag, pünkösdi regatta, Bahart regatta YSII, 1-3. hely. A hajó 8 személyes és 6 ember számára biztosít fekvőhelyet. 1,45m tavi tőkesúly, mellyel gond nélkül hajózhatsz és köthetsz ki szinte bármelyik kikötőben. Felszereltség: - Yanmar 2GM20 16LE diesel beépített motor - Összecsukódó propeller - Körkormány - Raymarine automata kormány - cockpit zuhany - Rendkívül kényelmes fürdőlétra - LazyJack, Sprayhood, Bimini - 2 db hátsó kiülő - Orrkilépő horgony tartóval - Teakfa fedélzet - 3 éves Seldén Furlex 204S fockroller - 1 éves fall stopperek - Harken csörlők - Ozmózis védelem, VC17M extra algagátlóval kezelve - 1 db telel latnis nagyvitorla és 2 db rollreff genoa, 1 db Spinnaker - 12V kompresszoros hűtő - 2 db akkumulátor akkutöltővel - Bluetooth rádió, külső és belső hangszórókkal, - 230V csatlakozó a szalonban és USB töltő minden kabinban, valamint a kormányállásban - Eberspacher diesel állófűtés - 16 színben állítható LED hangulatfény - 8 db EN395/396 mentőmellény és teljes hajózási hatóság által előírt felszerelés - Téli takaróponyva - Kikötői tároló kocsi Kérésre további képeket küldök. Kikötőhelyet nem tudok biztosítani!
Beneteau Evasion eladó!
Vitorlázás
Minden régió
2024. március 13
8220 Balatonalmádi József Attila út 41
5.200.000 Ft
Szereted a Kényelmes és Komfortos hajókat? Akkor ezt a hajó Neked találták ki! Beneteau EVASION 25 vitorláshajó eladó! Adatok: - hossza: 8.2 m - szélesség: 2.70 m - merülés: 1.17 m - súly: 2750 kg A hajó kitűnő állapotnak örvend, minden jóval felszerelve. Motor : Yanmar diesel 1 hengeres, 25 LE-s Tároló kocsi igény szerint 500 000 Ft. Hívjon vagy írjon!
LAGOON 440 KATAMARÁN VITORLÁS HAJÓ - KIKÖTŐHELLYEL
Vitorlázás
Minden régió
2023. október 29
Balaton
1 Ft
LAGOON 440 KATAMARÁN VITORLÁS HAJÓ ELADÓ! Megkímélt, kitűnő állapot, szuper felszereltség! Tulajdonosi változat, kizárólag tulajdonosi használat! Az egyik legkedveltebb, királykategóriás modell, hatalmas külső és belső terek jellemzik. Nagyon jó vitorlázó tulajdonságok, diszkrét elegancia, minőség és luxuskivitel! Tulajdonosi változat, igazi 3 szintes úszó luxusnyaraló, - nagy élvezeti értékkel! 12 főre vizsgáztatva (igény esetén 20 fő befogadására felminősíthető), érvényes magyar okmányokkal, panorámás balatoni kikötőhellyel! További információkért, kérem hívjon bizalommal!
vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2023. december 30
Gyenesdiás
9.200.000 Ft
FPC 30-as vitorláshajó jó állapotban eladó. Bimini, hűtő, mikró, téli takaró, tárolókocsi, 15LE-s beépített Suzuki motor,kötelező felszerelések. Vizsga: 2028 júliusig. Kikötőhely külön megbeszélés tárgya, Megtekinthető, a gyenesi kikötőben.
ELADÓ NAU330 HAJÓHELY opcióval
Vitorlázás
Minden régió
2022. október 30
18.000.000 Ft
Kényelmes családi túrahajó és a legnépszerűbb osztályban NAU330 yardstick előnyszám nélkül versenyezhetsz vele. Egyszemélyes vitorlázásra is tökéletesen alkalmas. Kategóriájában nyert Keszthely-Kenese versenyt és egyszemélyes tókerülőn osztályban 2. abszolútban 8. helyezett. Nem kell kompromisszumot hoznod a kényelem és a gyorsaság között. 5 vitorlával, tároló kocsival, szükség esetén Balatonkenesei hajóhellyel. Telefonszámom: +36 20 494 3809 e-mail: birot.patronus@datatrans.hu Biró Tamás
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.