Hirdetés feladása

Vitorlás hajó 25 lábig

Katamarán vitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2024. április 22
Szeged Kiskundorozsma
1.950.000 Ft
Eladó a képeken látható vitorlás katamarán. Hossza 7,65 m, szélessége 6m. Vitorlázata jó állapotban van. Tartozik hozzá egy Honda 2.3 külmotor. Összerakva utánfutón szállítható. Tornádó típus másolata. A hajó teljesen jó, menetkész állapotban van.
Rebell Seaskip
Vitorlázás
Minden régió
2024. április 8
1.410.000 Ft
Eladó Rebell, 1.41 MFt Nagyobbra váltás miatt eladó egy közel 40 éves, teljesen felszerelt Rebell Seaskip típusú vitorlás kishajó, 2027.05-ig érvényes vizsgával. 10-éves Tuss fock, grósz. Vihargrósz, viharfock. Fockroller. Sok szekrény, tárolórekesz. Fürdőlépcső. Megtekinthető az Alsóörsi Bahart kikötő második mólójánál. Ára: 990 000 Ft. Megbízhatóan működő Mercury F5 ML 4 LE 4-ütemű külmotor 180 000 Ft Kormányozható kerekes, 2019-ben készült tárolóbak, 240 000 Ft. Érdeklődni: galgyula64@gmail.com 70 238 0029
Műanyag Kalóz kompletten
Vitorlázás
Minden régió
2024. április 10
790.000 Ft
Szép állapotú műanyag kalóz vitorlás, vitorlákkal, felszereléseivel kompletten, sólyakocsival, ponyvával, evezővel. Alja algagátlóval ellátott, azonnal használható. Kb 10 évig nem kell hozzá nyúlni. Nem kell hozzá hajóvezetői, kiváló tanuló hajó, nádasban is ki köthető, télen nyaraló udvarán is tárolható. Ugyanitt kalóz solyakocsi 80-100 eft/db áron és kalóz verseny baum 65 eft-ért eladó. Méretei: hossz: 5 m Szélesség:1.6 m
Eladó Jeanneau Love Love vitorláshajó
Vitorlázás
Balaton
2024. március 30
Tagyon, Veszprém megye
1.190.000 Ft
Tulajdonostól eladó Jeanneau Love Love tipusú vitorlás-hajó 2028 májusig érvényes műszaki vizsgával, fokrol-lerrel, közúton nem használható rendszám nélküli sója-kocsival, magyarországi lajstromszámmal és hajólevéllel, 6LE-es 4 ütemű SUZUKI külmotorral! A hajóhoznem tartozik kikötőhely.
Hunter 23.5
Vitorlázás
Minden régió
2024. március 20
5.000.000 Ft
Eladó egy vízballasztos trailer sailer,üresen 900 kg.10 le.önindítós Yamaha,autopilot,valódi teak a cockpitban,szépen felújítva.Harbeck trailer opció hozzá.Tengeri part menti vizsga is van.Alku a hajónál.
Neptun 22
Vitorlázás
Minden régió
2023. április 5
3.500.000 Ft
Eladó ez a klasszikus vitorlás. NEPTUN 22 teljes felszereltséggel, megkímélt állapotban. Backdecker változat, emelhető tetővel ( állómagasság a kabinban!! ) Kiel-Schwertes kivitel, merülés 0,5 / 1,05 m Teljes vitorlázat, szinte új, beépített Sole diesel, mélységmérő, VHF Rádió, Bilgepump a motortérben Teljes kötélzet, fenderek, stb. beépített mosogató csappal, elektromos pumpával és leeresztővel Azonnal használható Megtekinthető Esztergomban T.: +36 70 208 45 11 További részletek: www.holop.com/xy/Neptun-22
VITORLÁS KISHAJÓ
Vitorlázás
Minden régió
2023. február 13
750.000 Ft
Felújítandó kis vitorlásunk családi okok miatt eladó! Árbóc sajnos eltűnt az évek alatt, régebb óta a parton áll hajótartó bakon,aminek kerekei nincsenek. Evenrude motor van hozzá. Magyar hajóleveles. Csatolok régebbi képeket is amikor még vízen volt. Szállításban nem tudok segíteni, kérem csak komoly érdeklődök hívjanak mert nem ott tartózkodom ahol a hajó van.
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Vitorlázás
Aki vitorlás élményekre vágyik, ám nem szeretne borsos áron beruházni egy hajóra illetve a hozzá tartozó, teljes vitorlás felszerelésekre – mit tud tenni? Nem kell lemondanunk a vitorlázás élményéről akkor sem, ha egy kicsit laposabb a pénztárca! Az első megoldás, hogy nézzünk szét a használt hajók és vitorlások piacán, hiszen az internetes apróhirdetéseket – ha alaposan átböngésszük – igazi kis kincsekre, csodás ajánlatokra is rálelhetünk. Ha csupán ki szeretnénk próbálni, át szeretnénk élni az élményt, akkor érdemes lehet elgondolkodni a hajó bérlésén. Ez remek alkalom arra is, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e később saját hajót vásárolni. Persze, ha még csak teszteljük magunkat, illetve még sohasem vitorláztunk, és egyelőre csakis a kíváncsiság vezérel bennünket, akkor egyelőre biztosan elegendő egy-két vezetett vitorlástúra, illetve később egy-egy alkalommal a bérelt hajó, a saját csapatunkkal vagy családtagjainkkal… Szerveznek ma már a vitorlázást megismerni vágyók számára kifejezetten olyan utakat, vitorlástúrákat, ahol hivatásos hajóvezetők, hajóskapitányok kezelik a hajót, ám a résztvevők számára adott mégis a lehetőség, hogy a bátrabbak önállóan is megpróbálkozhassanak a vezetéssel, betekintést nyerhessenek a hajózás ismereteibe, legalább az alapok szintjén. Ezek a remek programok az egy-két órás túráktól a hosszabb, akár félnapos elfoglaltságig is terjedhetnek, és remek lehetőséget kínálnak akár osztálykirándulások, vagy céges csapatépítés ötletére is. Ha jó áron szeretnénk kifogni mindezeket, akkor érdemes az elő- vagy az utószezoni vitorlás túrákat választanunk. Egyrészt, mert a tavaszi illetve őszi idényben kedvezőbbek az árak, másrészt pedig elkerülve a nagy nyári hőséget, jobban tudunk koncentrálni, ha tanulni szeretnénk a hajózást, illetve kellemesebb időt foghatunk ki, és a szél is garantáltabban lesz jelen. A vitorlás bérlése tehát igazi kikapcsolódás, elegáns és egyszerre sportos élmény, csupa izgalommal karöltve, amit érdemes kipróbálni mindenkinek, aki szereti a Balatont, és a vizeket, és a fürdés mellé valami újszerű kikapcsolódásra vágyik. Aki pedig azon gondolkodik, hogy venne egy saját hajót, ám még kevés tapasztalattal bír – annak szinte kötelező, de legalábbis nagyon ajánlott több ilyen túrán is részt vennie, hogy tapasztalatokat szerezzen mind az átélt élménnyel, mind pedig a hajókkal és a vitorlázással kapcsolatban is.
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.