Hirdetés feladása

Úszóhajó, lakóhajó

Lakóhajó
Csónak
Minden régió
2018. október 5
Budapest
8.000.000 Ft
2018-as partiszemlével, érvényes hajólevéllel. - kétkörös motorhűtés - orrkormány - 350l diesel üzemanyagtartály - 300l-es rozsdamentes víztartály - bojler /230V/ vagy hűtővizes melegítés - hideg-melegvíz ellátás - zuhany - pumpás WC - alsó felső kormányállás - pb gáztűzhely - hűtő 230v/12v/gáz - webasto állófűtés - Panasonic rádió
Túra lakó hajó
Motorcsónak
Minden régió
2018. október 14
Szeged Teréz u 47
1.200.000 Ft
Eladó egy igazán kényelmes stabil túra és lakó hajó. A tetején két három felnőtt kényelmesen napozhat, alhat. A konyha mosogató minden főzési igényt kielégít. Az orrban lévő kihúzható tálca minden felszerelést elnyel. Önindítós első tulajdonos motor egyenletese biztosan mozgatja. Hat felnőttel megpakolva 8-10 Km/ó a sebessége. Típusváltás miatt eladó nagyon szeretjük ,de kinőttük. https://www.youtube.com/watch?v=R_5S_HhC2kw&feature=youtu.be
Mobil stég
Motorcsónak
Minden régió
2018. október 1
Fehérgyarmat
80.000 Ft
Új és használt stégek eladók! Alkalmazási terület: 1. Úszó dokkok, csónak kikötő, ponton dokk, úszó kikötők, mólók, yacht kikötő, hajókikötő, komp kikötő, úszó rakpart. 2.. Úszó hidak, pontonhidak, úszó járdák, a víz sétány, víz átjáró, úszó medence. 3.. Úszó munkaállványok, víz platformok, vízi sportokhoz platform, úszó faház, Az ár m2-re vonatkozik, amely tartalmazza az összekötő elemek árát, a korlátot kötélzettel.
Eladó Kikötő
Motorcsónak
Tisza és környéke
2018. szeptember 23
3465 Tiszabábolna
50.000.000 Ft
Eladó egy 13 éve működő kikötő Tiszabábolnán. Kiépített áram, betonlapos parkoló, sólyapálya és működő büfé tartozik hozzá. Az építmény műszaki érvényessége:2022.08.hó. Ha felkeltette érdeklődését komoly szándék vezérli, keressen minket személyesen.
Úszómű
Csónak
Duna és környéke
2018. szeptember 20
21.999.000 Ft
Itt érdemes kikötnie! A környék legmenőbb szórakozóhelyét, a teljes körűen felújított The Old Barge Pub nevű hajót kínáljuk megvételre a ráckevei Duna ágon, amely 100 fő befogadására is kényelmesen alkalmas, de a nyitó bulin ennél is többen voltunk. A bár- és éttermi berendezéseken kívül adjuk még a fullosan felszerelt konyhát és kiegészítő helyiségeket, valamint a grillezésre, füstölésre és bográcsozásra is alkalmas teraszunkat. Itt minden a vendégek kényelmét szolgálja. És ha ez még nem elég, akkor a parton további 1500 m² bérelhető felületet is biztosítunk a vendégek számára. Ezen a területen külső asztalokkal megnövelhető a hajó vendégtere, de kiállítások és vásárok megrendezésére is alkalmas. Opcionálisan emeletráépítés is megvalósítható, így némi átalakítással úszó lakássá (lakásokká) varázsolható a hajó, amely a ma divatos airbnb megtérülést biztosíthatja. További extrák még a kiépített szellőztető és kamera rendszer, a profi hang- és fénytechnika, a 2 LCD tv, a 3 klímaberendezés, kandalló, 6 kombi hűtő és a távfelügyeletre bekötött riasztórendszer. Technikai adatok: • gyártási éve: 1894 • közforgalmi úszómű • érvényes magyar okmányok • fenéklemez és borda csere 2009-ben megvalósult, dokumentáltuk • Hossz 33 m • Szélesség 6 m • Vízkiszorítás cca 50 tonna • Utolsó szárazdokk: 2009 május Irány ára: 21,999 MFt Érdeklődni: Mihalik Péter: 06 30 922 4170 Ha szimplán csak a vízen szeretne járni, abban is tudok segíteni, de ezzel a hajóval sokkal jobban jár, úgyhogy ha sikerült megnyernem a figyelmét, forduljon hozzám bizalommal.
Téliesítés zsugorfóliával
Motorcsónak
Minden régió
2018. augusztus 23
1 Ft
Védje hajóját zsugorfóliával a téli szezon idején! Nincs szükség fedett tárolásra, mert a zsugorfólia tökéletes védelmet nyújt az UV sugarak, szél, eső és más káros elemek ellen. A tavaszt nem nagytakarítással kell kezdenie, hanem hajózással:)
Lakóhajó
Motorcsónak
Minden régió
2018. június 30
Győr
1.500.000 Ft
Eladó egy egyedi építésű lakóhajó. Kitűnő restaurálási alap. A belső fa elemek mahagóniból vannak. Van benne 220V-os hűtő, parti áram, WC, víztartály, mosogató, mélységmérő. 2 db benzin üzemű Volvo Penta (B16) hajtja. Kikötői futón van, ami benne van az árban.
#
+36302066900
kapcsolat@uszo-hazak.hu
Tisza-tó Úszóhajó, lakóhajó

Motorcsónak
Ismét eljött a hajósok által „ gyűlölt” időszak, melyről sejtettük, hogy megérkezik, de most, hogy itt van egyenesen utáljuk… Itt az ősz, vége a hajós szezonnak mely oly sok kellemes élményt hozott számunkra. Sajnos ez már a múlt, ki kell vennünk kedvencünket a vízből, téliesíteni kell, és egy elhelyezni egy biztonságos helyen. Ha mindez rendben, már csak sóhajtoznunk kell a tavasz jöttéig… Addig is: A daru által történő kiemelésnél fokozottan ügyeljünk, hogy a gurtni ne tegyen kárt a hajótestben, adott esetben a drótköteleinkben. Mert a mozgó kötélzet ugye már rég egy zsákban van… Fokozottan figyeljünk a hajó kocsira ( melyet gondosan átnéztünk, kerekeit felfújtuk) történő elhelyezésre, rögzítésre. A parton alaposan tisztítsuk meg a hajótestet az algától. Legegyszerűbb módja a magasnyomású mosó. Ezek után tegyük a hajónkat a kikötőmesterek által előkészített helyre. Itt már kényelemesen el tudjuk távolítani a hajóbelsőben esetlegesen fellelhető vizet, ( wc, konyha, fröccshöz használt szódás üveg, stb ). A környezet fokozott védelme mellett töltsük fel motorunkat fagyállóval ! Ajánlatos az akkumulátort kiszerelni, és a tél folyamán időnként feltölteni. A belső munkálatok elvégzése után – ha van- gondosan takarjuk le ponyvával, melyet fixáljunk is a viharos szél ellen. Végül nem árt a kocsi alátámasztását ellenőrizni. Ha mindez megvan, hátradőlhetünk, és várhatjuk az első tavaszi napsugarakat.
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
Motorcsónak
A múlt heti cikkünkben megismerkedhettünk a hajógyártást forradalmasító olasz EOLO gyárral, és a Capelli márkával is. Speciális innovációival immár 45 esztendeje beírták magát a hajógyártás történelmébe, mellyel – nem véletlenül – Európa egyik piacvezető RIB hajómárkájának számítva. Végtelenül változatos és sokrétű kínálat – magas minőségben A Fortunato család jeles példával szolgált elől a megújulásra való folyamatos képességével, mely napjaink egyik legnagyobb kihívása. A 4 métertől egészen a 8.30 méter hajóhosszig gyártó cég még az idei évben, várhatóan 2016 év vége előtt elkészül a legújabb típussal, mellyel ismét új távlatokat nyitnak majd a hajózás egének horizontján. A mára már világhíres ELOLO hajógyártó többféle különböző kategóriákban gyárt hajókat – a szabadidős termékeken át, az egészen luxus jachtokig. A Capelli hajómárka pedig szintén olasz területről, de már egy másik térségből származik. A Capelli Olaszország vezető hajó márkája mely világszerte nagyon népszerű, ők készítik és gyártják többek között a Gumi RIB hajókat, a nyitott orrkiülős hajótól a nagyobb yachtokig minden igényt kielégítő termék palettával rendelkezik A CAPELLI márka: A története a gyárnak 1974-re visszamenőleges amikor is David Capelli végtelen kreativitásának és a Pó folyó íránti szeretetének köszönhető,hogy elinditotta az üzletet, eleinte kisebbtől középes méretig gyártottak hajókat. A fordulópont a genovai hajókiállításon 1986-ban következett be, amikor a Capelli hajógyár bemutatta az első 4,7 méter (Fisherman) „Halász” hajóját amivel elragadó sikert nyertek a kiállítás alatt. - 1992-ben a Capelli család belevágott egy nagy volumenű befektetésbe ami meg is hozta nekik a világ hírű sikert ezt az első gumi rib hajójának köszönhetig amivel egyedülállók voltak a piacon. A Hajógyár jelenleg 16 különböző modell gyárt ezek főleg üvegszálas csónakok és 29 különböző felfújható rib hajók.A sikerét az egyre fejlődő Capelli gyár sikerét annak tudható be,hogy két fő tényezőt vesznek figyelembe a gyártás során: a következetes minőség a gyártás során és a hajók maguk és előremutató szervezeti struktúrája a társaság jelenleg a legprecizebb gumi hajókat gyártja a piacon amit az Olasz parti örség is előszeretettel vásárol. A Minőség amiben hiszünk David Capelli azok a hajógyártók közé tartozik aki semmit sem bíz a véletlenre. Több pint 42 éves gyártási multal volt szerencséjük minden kis apró fortéját ki tapasztalni a minőségi hajók gyártásához, az évek során a tervezés és a designon kívül a mai napig minden egyes hajó építése elött az összes alkatrész egyessével ellenőrzik a minőség ellenőreik,hogy a tradicionális minőségi hajógyártás megőrizzék. Összeszerelés előtt, komoly erőfeszítéseket tesznek abban,hogy a hajó alkatrészei kiválló minőségűek legyenek. Náluk nem az idő számít hanem az,hogy 100% minőséget adhassanak a Capelli felhasználóknak. A Hajók minden esetben több minőség ellenörzési ponton menek keresztül mire elérkezik a várva várt csomagolás és szállítási pillanat. Nem véletlen,hogy 1992 óta Európa vezető hajógyártójának hívják. Végre elhoztuk ezt most Önöknek 2017-es szezon számos újdonsággal vár Önökre ugyan is 2016-os genovai hajókiállításon sikeres megálapodással már Magyarországon , Szlovákiában és Ausztriában is a Multi Yacht group márkához tartozik a képviselési joga, így bevezető árakon most 10-20%-os előrendelési kedvezménnyel várja minden kedves érdeklődőt a Magyarországi képviselet. További információkért és részletes árajánlatért kérem keressék Szalai Andrást aki részletes felvilágosítást ad minden felmerülő kérdésükre az alábbi telefonszámon. 0630/5218547 Árak, típusok, kedvezmények Ezek között is most a 7.30-as külső motoros járgány, induló ára – a motor nélkül természetesen - mindössze 23.900 euro nettó, mely az EOLO hajók tekintetében egy erős felső-középkategóriás mezőnybe tehető. Az EOLO termékek árkategóriája egyébként elég széles skálán mozog: a motorok nélküli nettó áraik 8.400-tól egészen 38.900 euro között választhatók, és weboldalunkon is megrendelhetők, most november végéig kiemelt kedvezményekkel! A magas minőségű, nagy múltú, márkás cég legújabb, legkönnyebb, gumiból készült hajókat most bevezető áron kínáljuk egészen 2016. november 31-ig, most 15-20% -os kedvezményekkel. Már-már luxusélményt viszünk házhoz országszerte: az EOLO 7.30-ast most érdemes előfoglalni, kihasználva a magas kedvezményeket! Az ország valamennyi régiójába szállítjuk a 7,3 méter hosszal, 2,55 m szélességgel és – motorral együtt – kb. 1600 kilóra tehető csúszásmentes fedélzet-kialakítású személyhajót, mely útjai alatt 7 fő szállítására alkalmas. A 12V-os hálózati csatlakozással bíró, teljes elektromos felszereltséggel valamint külső-belső világítással és komplett elektromos kialakítással, navigációs fényekkel és üzemanyag kijelzőjével praktikus és modern életvitelünkhöz könnyedén illeszthető, kényelmes választás. A hajó U alakú kabinrésszel, ággyá alakítható étkezősarokkal, plexi tolóajtó zárral, és tároló rekeszekkel igazi luxus élményt nyújt, melyhez a tároló rekeszek, a teljes párnázat és kárpitozás, a minőségi és igényes külső és belső világítás már csak hab a tortán!