Hirdetés feladása

Úszóhajó, lakóhajó

Lakó és Túrahajó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. április 12
3.500.000 Ft
Váci hajógyárban épült, nosztalgia jelleggel felújított lakó és parti hajó. Horgászásra ideális választás, a hátsó treppni részből akár kutyogtatni is lehet. A hajón két háló kajüt található, egy kis nappali konyha fülke valamint szivattyús wc. A fedélzet orrán hatalmas napozóhely lett kialakítva. A kormányállás mögött kényelmes terasz található. A motor új, márkakereskedőtől vásárolt és beépített Beta Marine Dízel 31 Le. Eddig megtett üzemidő mintegy 100 óra. Fogyasztása 2-3 liter közötti óránként. A teljes gépészet 2015-ben teljes mértékben kicserélésre került. Kormánymű és bovdenek, fenékszivattyú, víz és üzemanyagtartály, folyóvizes mosogató, Volvo Penta Z hajtómű. Érdekességként megemlítjük, hogy Tarnavölgyi György újságíró ezzel a hajóval jutott el az Atlanti-óceánig 1992-ben, amiről könyvet is írt, Áthajóztam Európát címmel. Akkor egy 15 lóerős külmotor mozgatta a hajót.
Eladó Lakóhajó
Motorcsónak
Minden régió
2019. április 1
500.000 Ft
Eladó nagyhajó Sürgősen eladó vagy elcserélhető egy Dísel kistraktorra. 80%-ig kész a lakóhajó, hosszúsága 7m, vizsgáztatható Johnson külmotorral, két tengelyes szállítókocsival. Ár: : 600000,-Ft Érdeklődni: :+3630/3744291
Eladó lakóhajó tárolókocsival!
Motorcsónak
Tisza-tó
2019. március 29
Poroszló
550.000 Ft
Üvegszálas testre épített horgászhajó tárolókocsival eladó! Méretek:6,3m X 2m Belmagasság: 1,9m Küzdőtér:140cm X 190cm A hálófülke hőszigetelt,benne 2fix ágy,ami franciaággyá alakítható. Tartozékok:100W-os napelem,100Amperórás akkumlátor,töltésvezérlő,rádió,220V-os inverter,szivargyújtó,külső-belső LED világítás,bottartó,leszúrókarók. A hajó Poroszlón előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető.
Otthonos egyedi lakóhajó eladó
Motorcsónak
Tisza-tó
2019. január 20
2.600.000 Ft
Érvényes műszaki vizsgával, 7 személyes, egyedi építésű lakóhajó eladó. 3 fő kényelmesen alhat benne. 50Le megbízható Johnson motorral. Nagyon biztonságos, kis merülésű, kiválóan alkalmas tavon való közlekedésre is. Hajótároló tréler van hozzá, a hajó mérete: 7×2,20 m. Néhány éve teljesen fel lett újítva, folyamatosan karban van tartva, szerető gazdái vagyunk. A hajó igényesen fel van szerelve: wc, tv-usb, antenna, napelem, ventilátor, hűtő, gáztűzhely, fűtés, 12V konektorok, konyhai munkapult szekrényekkel, halradar, sok tárolási lehetőséggel, hátulján fürdőlétrával, stb.) A hajó tetején napozóterasz lett kialakítva. Akár több napos kényelmes pihenésre és horgászatra alkalmas.
Kikötő a Felső-Tiszán
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 20
100 Ft
A kikötő 1800m2, mely 3 saját tulajdonú beépítetlen telek, 1 beépített telek és önkormányzattól bérelt telekből tevődik össze. A kikötő drótkerítéssel körülvett terület. A terület 2 részre osztható. Az egyik felén történik a szezonális hajó tárolás és sólyázás. Itt található egy 50mx5m -es beton leeresztő sólyapálya és 2 db lépcsősor. Száraz és vízen való tárolás egyaránt működik a kikötőben, hiszen 2db engedélyeztetett 25m2-es modul rendszerű úszóstég van felállítva a Tiszán. A vendégház a kikötő területén található, mely 10 férőhelyes.Teljesen felújított, 2 fürdőszoba és 2 konyha lett kiépítve, illetve az alsó részén egy büfé műödik, a campingesek számára> Hivatalos kemping engedéllyel rendelkezik 250 fő befogadására, zuhanyzóval, mosdóval. A faház kiadás folyamatos. A kikötő területén található egy 210m2-es alumínium vázas sátor, ami tökéletes helyszínt biztosít esküvők, motoros találkozók … lebonyolítására.
Eladó lakóhajó
Motorcsónak
Minden régió
2018. december 23
Budapest
17.900.000 Ft
95%-ban kész lakóhajó eladó. A hajótest acél, 19.8 méter hosszú, 5 méter széles. Így kedvtelési hajóvezetői engedéllyel is vezethető. A lakórész 42m2. Nappali szoba, háló, fürdőszoba-wc, konyha. A konyha vadonatúj Bosch eszközökkel van felszerelve. A nappaliban kandallóhelyet is kialakítottunk. Minden helységben új radiátorok vannak, melyeket elektromos cirkó kazán fűt. 1000 literes tiszta víz és 1000 literes szennyvíztartály biztosítja a hosszabb utak vízellátását. A 2x500 literes és 100 literes napi tartály üzemanyagtartály feltöltésével szinte ki sem kell kötni :) A nyílászárok szintén újak, thermo üvegesek. Beszerelésre került egy dízel aggregátor is, amely az alkalmi áramellátást biztosítja. Ezenfelül a lakórészben hűtő-fűtő klíma berendezés található. A hajót 300 lóerős turbodízel Volvo Penta motor hajtja. Kormányműve hidraulikus. Idén nyáron a hajó vízvonal feletti része újra lett festve, minőségi anyagokkal. Ami befejezésre vár... a belső részben a nappali szoba burkolata, bár jó minőségű faanyagokból készült, elnagyolt és befejezetlen. Ezenkívül a kormányállás nincs teljesen kész. Be van vezetékelve, de a faburkolat ott hiányzik (az anyag meg van hozzá). Az eredeti tervrajzok alapján a hajóra bármikor lehet hajólevelet igényelni. Ennek megszerzésében is tudunk segíteni. A hajó jelenleg a Kis Duna dokkban van, éves kikötőhellyel. A megjelölt ár, irányár!
Relcraft Saphire 23
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 17
Tiszalök
2.990.000 Ft
A mi családunkban nagy hagyománya van a hajózásnak, én magam is a Tisza partján születtem és nőttem fel. Ezt a hajót mi hoztuk Hollandiából körülbelül 10 évvel ezelőtt. Ott is nagyon gondos gazdája volt, minden szezon előtt cserélte az olajat, nagyon odafigyelt a hajóra. Édesapám is gondos ember volt, ez a hajó volt nyugdíjas évei alatt a szíve csücske. A képen látható hátsó horgász/fürdő platformot mi építettük rá saválló csövekből miután megvettük. Egy angol gyártmányú 4 hengeres, 4 ütemű Leyland-Thorneycroft motor hajtja. Jelenleg egy jó meredek csiga van rajta, ezzel olyan 2200-as fordulat a maximum, ezzel a hajó kimegy a világból, de édesapám 1500-1800 között használta. Az orrában egy nagy teljesítményű orrsugárhajtómű is van, így egy helyben tud fordulni, kikötéskor szélben nagyon nagy segítség. A hajóban 4 ember tud aludni, kettő nagy kényelemben az orrában kialakított ágyon, kettő pedig az étkező átalakításával. A felszereltség része egy mosogató és gáztűzhely, gázpalack, hűtőgép, ami működik parti áramról, akksiról és gázról is. Van benne külön wc helyiség kézmosóval. A hajó orrában van egy 250 Amperes tárolóakksi, amihez inverter kapcsolódik, így álló helyzetben is van 220 Volt a fedélzeten, természetesen partiáram csatlakozás is van, ez töltheti az akkumulátort. A fenékszívattyú autómata. Az indítóakkumulátorra semmilyen fogyasztó nincs kötve, így azt véletlenül nem lehet lemeríteni. Ez is gyakorlatilag új, Varta Silver tipusú, télen meleg helyen, rendszeresen feltöltve tároltam. A hajót 3 éve nem használjuk, téliesítve áll Tiszalökön. Egy-két dolgot rendbe kell szedni rajta, pár fa alkatrész is elbírna egy lakkozást, vagy cserét, de ez inkább a vezetőállásban van így, a kabin hibátlan állapotú. Ha én venném meg, ezeket pár munkaórával rendbeszedném. Az önindítót teljesen felújítottuk, a vízpumpa is gyakorlatilag új. Az olajcserét minden tavasszal elvégeztük rajta, a trimlap tartó csövet még most cseréljük savállóra, illetve egy gumiharangot is, így készen fog állni a szezonra. Ha komoly a szándék, adok hozzá egy Webasto gázolajos állófűtést is, amit nagyon könnyű beszerelni. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha van kérdésük, hívjanak nyugodtan! Köszönettel, Pataky Péter
Lakóhajó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 6
Hódmezővásárhely
150.000 Ft
Fém vas hajó nagy kajüttel eladó.Méret 6mx1.6mx0.5m A váz rész jó állapotban van.Szállításban nem tudok segíteni.
Lakó hajó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. február 26
Hódmezővásárhely
150.000 Ft
Fém vas hajó nagy kajüttel eladó.Méret 6mx1.6mx0.5m A váz rész jó állapotban van.Szállításban nem tudok segíteni.
Fém lakó hajó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. február 18
Hódmezővásárhely
150.000 Ft
Hat méteres fém lakóhajó eladó.Szerkezetileg stabil,festést,felújítást igényel.Szállításban nem tudok segíteni.
Szerviz, javítás
Fodor Flotta
+36202999150
fodorflotta@gmail.com
Balaton Szerviz, javítás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-ig Motoros hajó 5m-től Úszóhajó, lakóhajó Kajak Kenu Evező

Üdv! Fodor Dániel vagyok, hajóépítő! Vállalom fa, és műanyag hajók külső, belső felújítását, átalakítását. Kérdésékkel keressenek nyugodtan. tel.:06 20 2999150 email: fodorflotta@gmail.com Jó szelet!
Motorcsónak
Ismét eljött a hajósok által „ gyűlölt” időszak, melyről sejtettük, hogy megérkezik, de most, hogy itt van egyenesen utáljuk… Itt az ősz, vége a hajós szezonnak mely oly sok kellemes élményt hozott számunkra. Sajnos ez már a múlt, ki kell vennünk kedvencünket a vízből, téliesíteni kell, és egy elhelyezni egy biztonságos helyen. Ha mindez rendben, már csak sóhajtoznunk kell a tavasz jöttéig… Addig is: A daru által történő kiemelésnél fokozottan ügyeljünk, hogy a gurtni ne tegyen kárt a hajótestben, adott esetben a drótköteleinkben. Mert a mozgó kötélzet ugye már rég egy zsákban van… Fokozottan figyeljünk a hajó kocsira ( melyet gondosan átnéztünk, kerekeit felfújtuk) történő elhelyezésre, rögzítésre. A parton alaposan tisztítsuk meg a hajótestet az algától. Legegyszerűbb módja a magasnyomású mosó. Ezek után tegyük a hajónkat a kikötőmesterek által előkészített helyre. Itt már kényelemesen el tudjuk távolítani a hajóbelsőben esetlegesen fellelhető vizet, ( wc, konyha, fröccshöz használt szódás üveg, stb ). A környezet fokozott védelme mellett töltsük fel motorunkat fagyállóval ! Ajánlatos az akkumulátort kiszerelni, és a tél folyamán időnként feltölteni. A belső munkálatok elvégzése után – ha van- gondosan takarjuk le ponyvával, melyet fixáljunk is a viharos szél ellen. Végül nem árt a kocsi alátámasztását ellenőrizni. Ha mindez megvan, hátradőlhetünk, és várhatjuk az első tavaszi napsugarakat.
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
Motorcsónak
A múlt heti cikkünkben megismerkedhettünk a hajógyártást forradalmasító olasz EOLO gyárral, és a Capelli márkával is. Speciális innovációival immár 45 esztendeje beírták magát a hajógyártás történelmébe, mellyel – nem véletlenül – Európa egyik piacvezető RIB hajómárkájának számítva. Végtelenül változatos és sokrétű kínálat – magas minőségben A Fortunato család jeles példával szolgált elől a megújulásra való folyamatos képességével, mely napjaink egyik legnagyobb kihívása. A 4 métertől egészen a 8.30 méter hajóhosszig gyártó cég még az idei évben, várhatóan 2016 év vége előtt elkészül a legújabb típussal, mellyel ismét új távlatokat nyitnak majd a hajózás egének horizontján. A mára már világhíres ELOLO hajógyártó többféle különböző kategóriákban gyárt hajókat – a szabadidős termékeken át, az egészen luxus jachtokig. A Capelli hajómárka pedig szintén olasz területről, de már egy másik térségből származik. A Capelli Olaszország vezető hajó márkája mely világszerte nagyon népszerű, ők készítik és gyártják többek között a Gumi RIB hajókat, a nyitott orrkiülős hajótól a nagyobb yachtokig minden igényt kielégítő termék palettával rendelkezik A CAPELLI márka: A története a gyárnak 1974-re visszamenőleges amikor is David Capelli végtelen kreativitásának és a Pó folyó íránti szeretetének köszönhető,hogy elinditotta az üzletet, eleinte kisebbtől középes méretig gyártottak hajókat. A fordulópont a genovai hajókiállításon 1986-ban következett be, amikor a Capelli hajógyár bemutatta az első 4,7 méter (Fisherman) „Halász” hajóját amivel elragadó sikert nyertek a kiállítás alatt. - 1992-ben a Capelli család belevágott egy nagy volumenű befektetésbe ami meg is hozta nekik a világ hírű sikert ezt az első gumi rib hajójának köszönhetig amivel egyedülállók voltak a piacon. A Hajógyár jelenleg 16 különböző modell gyárt ezek főleg üvegszálas csónakok és 29 különböző felfújható rib hajók.A sikerét az egyre fejlődő Capelli gyár sikerét annak tudható be,hogy két fő tényezőt vesznek figyelembe a gyártás során: a következetes minőség a gyártás során és a hajók maguk és előremutató szervezeti struktúrája a társaság jelenleg a legprecizebb gumi hajókat gyártja a piacon amit az Olasz parti örség is előszeretettel vásárol. A Minőség amiben hiszünk David Capelli azok a hajógyártók közé tartozik aki semmit sem bíz a véletlenre. Több pint 42 éves gyártási multal volt szerencséjük minden kis apró fortéját ki tapasztalni a minőségi hajók gyártásához, az évek során a tervezés és a designon kívül a mai napig minden egyes hajó építése elött az összes alkatrész egyessével ellenőrzik a minőség ellenőreik,hogy a tradicionális minőségi hajógyártás megőrizzék. Összeszerelés előtt, komoly erőfeszítéseket tesznek abban,hogy a hajó alkatrészei kiválló minőségűek legyenek. Náluk nem az idő számít hanem az,hogy 100% minőséget adhassanak a Capelli felhasználóknak. A Hajók minden esetben több minőség ellenörzési ponton menek keresztül mire elérkezik a várva várt csomagolás és szállítási pillanat. Nem véletlen,hogy 1992 óta Európa vezető hajógyártójának hívják. Végre elhoztuk ezt most Önöknek 2017-es szezon számos újdonsággal vár Önökre ugyan is 2016-os genovai hajókiállításon sikeres megálapodással már Magyarországon , Szlovákiában és Ausztriában is a Multi Yacht group márkához tartozik a képviselési joga, így bevezető árakon most 10-20%-os előrendelési kedvezménnyel várja minden kedves érdeklődőt a Magyarországi képviselet. További információkért és részletes árajánlatért kérem keressék Szalai Andrást aki részletes felvilágosítást ad minden felmerülő kérdésükre az alábbi telefonszámon. 0630/5218547 Árak, típusok, kedvezmények Ezek között is most a 7.30-as külső motoros járgány, induló ára – a motor nélkül természetesen - mindössze 23.900 euro nettó, mely az EOLO hajók tekintetében egy erős felső-középkategóriás mezőnybe tehető. Az EOLO termékek árkategóriája egyébként elég széles skálán mozog: a motorok nélküli nettó áraik 8.400-tól egészen 38.900 euro között választhatók, és weboldalunkon is megrendelhetők, most november végéig kiemelt kedvezményekkel! A magas minőségű, nagy múltú, márkás cég legújabb, legkönnyebb, gumiból készült hajókat most bevezető áron kínáljuk egészen 2016. november 31-ig, most 15-20% -os kedvezményekkel. Már-már luxusélményt viszünk házhoz országszerte: az EOLO 7.30-ast most érdemes előfoglalni, kihasználva a magas kedvezményeket! Az ország valamennyi régiójába szállítjuk a 7,3 méter hosszal, 2,55 m szélességgel és – motorral együtt – kb. 1600 kilóra tehető csúszásmentes fedélzet-kialakítású személyhajót, mely útjai alatt 7 fő szállítására alkalmas. A 12V-os hálózati csatlakozással bíró, teljes elektromos felszereltséggel valamint külső-belső világítással és komplett elektromos kialakítással, navigációs fényekkel és üzemanyag kijelzőjével praktikus és modern életvitelünkhöz könnyedén illeszthető, kényelmes választás. A hajó U alakú kabinrésszel, ággyá alakítható étkezősarokkal, plexi tolóajtó zárral, és tároló rekeszekkel igazi luxus élményt nyújt, melyhez a tároló rekeszek, a teljes párnázat és kárpitozás, a minőségi és igényes külső és belső világítás már csak hab a tortán!
#
+36302066900
kapcsolat@uszo-hazak.hu
Tisza-tó Úszóhajó, lakóhajó