Hirdetés feladása
Yamaha 8 le 4 ütemű rövid csizmás csónakmotor
Hajómotor
Tisza-tó
2018. április 25
3388 Poroszló Úttörő út 11
420.000 Ft
Yamaha F 8 le 4 ütemű, 2012 évjáratú, rövid csizmás csónakmotor külső tankjával eladó. Frissen szervizelve olaj, vízpumpa lapát cserével.
Csónak eladó
Csónak
Tisza-tó
2018. április 24
85.000 Ft
Jó állapotú 2,4 m. hosszú 1,3 m. széles műanyag, gondozásmentes csónak eladó. far részén kis hibával ami a használatát nem befolyásolja, én is így vásároltam. Bojlisoknak behordásra, egy személynek pergetésre kiváló. 35lb villanymotorral használtam. Vízleeresztővel rendelkezik. Adok hozzá 2 db. ülésdeszkát és evezőket. Tavakra ajánlom, folyóvízre nem alkalmas.
Eladó ponyvás váci rocsó
Csónak
Tisza-tó
2018. április 18
245.000 Ft
Eladó a képeken látható váci típusú alumínium rocsó. A csónak 5,5 m hosszú és egy masszív (nem bolti) eső- és nap ellen védő ponyvával van ellátva. A csónaktestben elrejtve vezetékkel van felszerelve, amelyhez krokodilcsipeszes megoldással akkumulátor, az orrban és a far részben konnektorral lámpa csatlakoztatható. A csónakhoz adom még a lábrácsokat és 2 db leszúró vasat. Megnézhető a Tisza-tónál.
10 LE Honda csónakmotor
Hajómotor
Tisza-tó
2018. április 14
Karcag
600.000 Ft
Betegség miatt eladó egy 1 éves 4 ütemű,10 LE Honda csónakmotor,papírjaival,garantáltan 15-20 üzemórával. Érdeklődni a 06304553006 telefonszámon lehet.
Eladó motorcsónak
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. április 11
5241Abádszalók.Mikszáth K.18/2
650.000 Ft
Rendszeresen karbantartott több célra használható csónakmotoromat bocsájtom eladásra.A csónak vaslemezből készült miden évbe korróziótól védve nagyon stabil, kényelmes, akár horgászni kirándulni vagy túrázni egyaránt alkalmas.A motor tíz Le.Yamaha négy ütemű nagyon jó megbízható.Csak egyben eladó.
CSÓNAKMOTOR
Hajómotor
Tisza-tó
2018. április 11
4272 SÁRÁND TULIPÁN U 4
699.000 Ft
ELADÓ EGY YAMAHA 25LE CSÓNAKMOTOR KIHASZNÁLATLANSÁG MIATT HAJÓLEVÉLRŐL! TÍPUSA 25AMH FRISSEN SZERVIZELT, OLAJCSERE, HAJTÓMŰOLAJCSERE AMIT YAMAHA SZERVÍZBEN VÉGEZTEK! KEVESET HASZNÁLT JÓ ÁLLAPOTÚ SZÉP MOTOR. HA SZÜKSÉGES YAMAHA TÁVKAR IS VAN ELADÓ!
Eladó kishajó
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. április 10
Miskolc
1.299.999 Ft
Eladó kishajó trélerrel együtt A kiskörei kikötőben megtekinthető motoros kishajó eladó. Egyedi típusú, alvórésszel, konyharésszel, mosogatóval rendelkezik. 6 személy befogadására alkalmas. Üzemképes, vizsgáztatni szükséges. (márciusban járt le). A trélerre egyszeri útvonalengedély kérhető. Benzines, kétütemű motor. Extra:Halradar, mélységmérő.
Katamarán horgászcsónak
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. április 9
1.650.000 Ft
Újszerű állapotban lévő horgász- vagy kiránduló csónak gondos gazdától, kevés üzemórával eladó. Méretek: 5 m × 1,6 m. Zárható orrborítással, létrával, magasított ponyvával, Mercury 25 le önindítós, injektoros motorral, tüzihorganyzott sólyakocsival.
Eladó Mercury
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. április 3
Tiszafüred
270.000 Ft
Eladó Mercury 8 lóerős 4 ütemű hosszú tribes csónakmotor, 2005ös évjáratú, frissen szervízelve, töltéskivezetéssel, jó műszaki állapotban. Érdeklődni telefonon lehet.
Eladó Yamaha 5 .
Hajómotor
Tisza-tó
2018. március 23
Tiszafüred
135.000 Ft
Eladó egy nagyon keveset használt rövidtríbes 5 LE-rős, 2 ütemű Yamaha csónakmotor.
#
+36302066900
kapcsolat@uszo-hazak.hu
Tisza-tó Úszóhajó, lakóhajó

Motorcsónak
Ismét eljött a hajósok által „ gyűlölt” időszak, melyről sejtettük, hogy megérkezik, de most, hogy itt van egyenesen utáljuk… Itt az ősz, vége a hajós szezonnak mely oly sok kellemes élményt hozott számunkra. Sajnos ez már a múlt, ki kell vennünk kedvencünket a vízből, téliesíteni kell, és egy elhelyezni egy biztonságos helyen. Ha mindez rendben, már csak sóhajtoznunk kell a tavasz jöttéig… Addig is: A daru által történő kiemelésnél fokozottan ügyeljünk, hogy a gurtni ne tegyen kárt a hajótestben, adott esetben a drótköteleinkben. Mert a mozgó kötélzet ugye már rég egy zsákban van… Fokozottan figyeljünk a hajó kocsira ( melyet gondosan átnéztünk, kerekeit felfújtuk) történő elhelyezésre, rögzítésre. A parton alaposan tisztítsuk meg a hajótestet az algától. Legegyszerűbb módja a magasnyomású mosó. Ezek után tegyük a hajónkat a kikötőmesterek által előkészített helyre. Itt már kényelemesen el tudjuk távolítani a hajóbelsőben esetlegesen fellelhető vizet, ( wc, konyha, fröccshöz használt szódás üveg, stb ). A környezet fokozott védelme mellett töltsük fel motorunkat fagyállóval ! Ajánlatos az akkumulátort kiszerelni, és a tél folyamán időnként feltölteni. A belső munkálatok elvégzése után – ha van- gondosan takarjuk le ponyvával, melyet fixáljunk is a viharos szél ellen. Végül nem árt a kocsi alátámasztását ellenőrizni. Ha mindez megvan, hátradőlhetünk, és várhatjuk az első tavaszi napsugarakat.
Balaton
Október 31-én véget ért a viharjelzés a nagy vizeinknél. A Balatonon, a Velencei-tavon, valamint a Tisza-tavon rendszeresített viharjelzés április 1-én indult. A három tavunknál mintegy 2.600 órán keresztül működött a viharjelezés valamelyik fokozata. Ez a szám kb 400 órával több a tavalyinál. Sajnos megduplázódott a hirtelen, nagy sebességgel lecsapó viharok száma a tavalyi évhez viszonyítva. A legnagyobb szelet – 157km/óra- július 10-én mérték Balatonaligán. Sajnálatos módon a Vízirendőrségnek a vízimentőkkel karöltve 403 fürdőzőt és hajóst kellett kimenteni a Balatonból, húsz ember fulladt a tóba. A viharjelzés újraindításáig fokozott figyelemmel menjünk vízre, és figyeljünk ember társainkra !
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
Kikötő
Neptun kikötő
+36309406280
neptunkikoto@gmail.com
Tisza-tó Kikötő