Hirdetés feladása
Rebell seaskip vitorlázat és tőkesúly nélkül
Vitorlázás
Tisza-tó
2017. november 19
-
350.000 Ft
Rebell seaskip eladó rudazat, vitorlázat és tőkesúly nélkül. szállítás megoldható.
Készletről Frog5m Pro
Motorcsónak
Tisza-tó
2017. november 11
588.000 Ft
KÉSZLETRŐL! Frog5m Pro horgászcsónak, CE tanúsítvánnyal, Azonnal elvihető. Dec. 31-ig 588e ft. Méretei 503X167cm. Súly 170-180 kg. Kérésre házhoz szállítás üzemanyag árban.
15 LE Johnson/Suzuki csiga
Hajómotor
Tisza-tó
2017. november 8
16.000 Ft
Eladó egy használt 15LE négyütemű Johnson vagy Suzuki motorra való eredeti Japán csiga Mérete:9,1/4"X9-es
Party M1 kishajó
Motorcsónak
Tisza-tó
2017. október 28
450.000 Ft
Party M1-es kishajó 50 le Johnson VRO motorral, még 4 évig érvényes magyar hajólevéllel sólyakocsival eladó. Kis hajó, kis költség nagy élvezet.
vizsugár hajtómű
Motorcsónak
Tisza-tó
2017. október 25
450.000 Ft
Eladó castoldi jet 05 vizsugárhajtómű.
Honda 8Le csónakmotor eladó
Hajómotor
Tisza-tó
2017. október 22
Nagykőrös Kecskeméti út 10.
450.000 Ft
Eladó a címben szereplő csónakmotor nagyobbra váltás miatt
ladik túraladik csónak, horgászcsónak, motorcsónak
Motorcsónak
Tisza-tó
2017. október 17
175.000 Ft
Igényes kialakítású,asztalos minőségű kipróbáltan remek mozgású, impregnált fa anyagú Tiszai-ladik, horgász csónak, vagy túra csónak szezonvégi áron eladó. Választható tartozékok: motor Tomos 4.5 külső tankkal, kéttengelyes utánfutó (sólyakocsi), evezősin, páros evező, pándli, fürdőlétra, napvédő vászontető, takaró ponyva, horgony. 30/278 2458
Motoros elektromotoros kishajók
Motorcsónak
Tisza-tó
2017. október 5
2.900.000 Ft
Motoros elektromotoros horgász-túra kishajók, most nagy idény végi kedvezménnyel rendelhetők meg a 2018-as szezonra. 5-7-m-ig , nyitott vagy zárt kormányállású kivitelben, megrendelés esetén akár 2.9 MFt-tól, akár motorral szerelve is szállítjuk. Ha Ön horgász vagy a vízi túrák szerelmese, és szeretne egy megbízható társat a vizeken, kérjen bővebb tájékoztatást elérhetőségeinken.
Yamaha 60 csónakmotor
Motorcsónak
Tisza-tó
2017. augusztus 7
5000 Szolnok, Remete út 3
1.890.000 Ft
Yamaha 60 négyütemű csónakmotor eladó. 2017 áprilisában beüzemelt 30 üzemórával garanciával eladó.
Yamaha M 20 E-Drive .
Hajómotor
Tisza-tó
2017. július 10
Tiszafüred
50.000 Ft
Eladó kihasználatlanság miatt egy Yamaha M 20 E-Drive, 46 Lb-ás elektromos csónakmotor.
Kikötő
Neptun kikötő
+36309406280
neptunkikoto@gmail.com
Tisza-tó Kikötő

Motorcsónak
Ismét eljött a hajósok által „ gyűlölt” időszak, melyről sejtettük, hogy megérkezik, de most, hogy itt van egyenesen utáljuk… Itt az ősz, vége a hajós szezonnak mely oly sok kellemes élményt hozott számunkra. Sajnos ez már a múlt, ki kell vennünk kedvencünket a vízből, téliesíteni kell, és egy elhelyezni egy biztonságos helyen. Ha mindez rendben, már csak sóhajtoznunk kell a tavasz jöttéig… Addig is: A daru által történő kiemelésnél fokozottan ügyeljünk, hogy a gurtni ne tegyen kárt a hajótestben, adott esetben a drótköteleinkben. Mert a mozgó kötélzet ugye már rég egy zsákban van… Fokozottan figyeljünk a hajó kocsira ( melyet gondosan átnéztünk, kerekeit felfújtuk) történő elhelyezésre, rögzítésre. A parton alaposan tisztítsuk meg a hajótestet az algától. Legegyszerűbb módja a magasnyomású mosó. Ezek után tegyük a hajónkat a kikötőmesterek által előkészített helyre. Itt már kényelemesen el tudjuk távolítani a hajóbelsőben esetlegesen fellelhető vizet, ( wc, konyha, fröccshöz használt szódás üveg, stb ). A környezet fokozott védelme mellett töltsük fel motorunkat fagyállóval ! Ajánlatos az akkumulátort kiszerelni, és a tél folyamán időnként feltölteni. A belső munkálatok elvégzése után – ha van- gondosan takarjuk le ponyvával, melyet fixáljunk is a viharos szél ellen. Végül nem árt a kocsi alátámasztását ellenőrizni. Ha mindez megvan, hátradőlhetünk, és várhatjuk az első tavaszi napsugarakat.
Balaton
Október 31-én véget ért a viharjelzés a nagy vizeinknél. A Balatonon, a Velencei-tavon, valamint a Tisza-tavon rendszeresített viharjelzés április 1-én indult. A három tavunknál mintegy 2.600 órán keresztül működött a viharjelezés valamelyik fokozata. Ez a szám kb 400 órával több a tavalyinál. Sajnos megduplázódott a hirtelen, nagy sebességgel lecsapó viharok száma a tavalyi évhez viszonyítva. A legnagyobb szelet – 157km/óra- július 10-én mérték Balatonaligán. Sajnálatos módon a Vízirendőrségnek a vízimentőkkel karöltve 403 fürdőzőt és hajóst kellett kimenteni a Balatonból, húsz ember fulladt a tóba. A viharjelzés újraindításáig fokozott figyelemmel menjünk vízre, és figyeljünk ember társainkra !
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!