Hirdetés feladása

Tisza-tó

Kabinos váci Rocso
Csónak
Tisza-tó
2018. június 18
Eger
1.090 Ft
Eladó egy teljesen felújított szegecselt Váci kabinos Rocsó típusú hajó -papirozható 2 férőhelyes zárható kabinnal Ponyva Lépésálló habszivaccsal szigetelt Elől-hátul légtartály Frissen fényezve Tároló rekeszek Hajo ára 1.090.000 Ft 25 le motorral 1.590.000 Ft Futo nem tartozik hozza Igény szerint 4 ütem hajo leveles Honda 25 le motor plusz 590.000 Ft Nagyobb sport hajó csere érdekel vsgy autó! 06703679794
yamaha 25Le csónakmotor
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. június 17
699.000 Ft
ELADÓ EGY YAMAHA 25AMH TÍPUSÚ KÜLMOTORHAJÓLEVÉLRŐL!KIHASZNÁLATLANSÁG MIATT !A MOTOR FRISSEN SZERVIZELT , OLAJCSERE , HAJTÓMŰOLAJCSERE AMIT YAMAHA SZERVÍZBEN VÉGEZTEK!A JÓ ÁLLAPOTÚ SZÉP MOTOR!
árbóc bummal
Vitorlázás
Tisza-tó
2018. június 10
20.000 Ft
Eladó egy 5,5 méteres árbóc a hozzá tartozó bummal és szerelvényekkel. Tényleg olcsón.
HY 5.0 Fish pergető
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. május 29
3.500.000 Ft
Nagyobbra váltás miatt eladóvá vált 2017-ben igényesen megépített pergető hajóm. Hajólevelet 2018 májusában kapott, eddig ötször volt vízen. Test : 2017-es Hy 5.0 Fish, igényesen és az elérhető legjobb komponensekkel lett bevezetékelve. Az akku egy 80Ah-ás Rocket DCM24-600 (2017-es, garanciális). Fények: levehető orr-reflektor, dimmelhető oldalfények, cockpit világítás, horgonyfény. Alpha kapitányi szék, Alpha pergető szék. Minn Kota Deckhand 40 (2017-es, garanciális) elektromos csörlő a kapcsolótábláról irányítható, egyedi rozsdamentes horgonnyal. Egyedi ponyvatartó és ponyva. Orrmotor: Haswing Cayman B55 (2017-es, garanciális) orrmotor, távirányítóval. Gyári dokkolóval. Radar: Lowrance Elite-7 TI (2017-es, garanciális) levehető oldallátó fejjel, radarfej tartóval. Motor: Mercury F30 (2010-es, Szántónál garanciális) 3 hengeres, injektoros, hosszú csizmás, power trim, önindítós, Souther stabilizáló lap, rozsdamentes Skeg Guard, új 12-es csiga, tartalék 13-as acél csiga. Egyedi alumínium CNC mart power lift. Frissen szervizelve. Futó: 2017-es Trailer Europe, párnafás, a testhez alakítva. Csak egyben eladó!
Motorcsónak eladó
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. május 28
Sanyi
4.000.000 Ft
Motorcsónak eladó Abádszalókon. 5000cm3, kitűnő motorral és hajtással. Kisebbel nem élmény a nyár, szinte repül...
Lakóhajó jó állapotban eladó!
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. május 28
Eger
750.000 Ft
Jó állapotú ,vaslemez lakóhajó teljes felszereléssel,kiépített kormányállással,sólyakocsival családi okok miatt eladó! Kényelmes,tágas hajó! Teljes ponyvázat!
Yamaha 9.9 LE, 4 ütem
Hajómotor
Tisza-tó
2018. május 9
Poroszló
400.000 Ft
Eladó egy Yamaha 9.9 LE-s, 4 ütemű, hosszú csizmás csónakmotor, 24 literes Yamaha műanyag tankkal és összekötőcsővel. A motor megkímélt és frissen szervizelve.
QuickSilver 430 HD típusú motorcsónak 25 le Yamaha motorral
Motorcsónak
Tisza-tó
2018. május 8
Eger
1.390.000 Ft
Eladásra kinálom QuickSilver 430 HD típusú 8 személyes hajo leveles vizsgával rendelkező csónakom! Hajóhoz tartozik egy Yamaha 4 ütemű 25 le motor 17,8 kw Komplett kormanykar,önindító és minden kötelező tartozék! Hosszúsága:4,3 m Szélesség:1,86 m Fix pont magassága 0,6 m Legnagyobb merulés 0.15 m Vizsga érvényessége 2024 Hajóhoz tartozik egy 2006 hajo szállító is! Összesen 1,390,000 Külön is eladó csónak ,motor, szállító is Csere érdekel nagyobb hajóra!!!
#
+36302066900
kapcsolat@uszo-hazak.hu
Tisza-tó Úszóhajó, lakóhajó

Balaton
Európa legrégebbi és leghosszabb (160km) tókerülő versenye július 26-án rajtol Balatonfüredről. Innen Balatonkenese a cél, majd Siófok érintésével irány Keszthely onnan pedig vissza Balatonfüredre. A Magyar Vitorlás szövetség beszámolója szerint indén várhatóan több mint 600 induló vág neki a jubileumi, 50. Kékszalag Erste Nagydíjnak. A verseny célja a sport mellett, a balatoni vendéglátás és a vitorlás turizmus további fejlesztése és népszerűsítése. Egy kis töri. Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték. Nevét a leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt később átvették a gőzösök is. Ezután az európai nagy tavi versenyek győztese is árbóc¬csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. Az utóbbi években már több mint 500 vitorlás indult el a versenyen. Tavaly nevezetesen 526 hajó állt rajthoz, azonban csak 395-en értek célba. Ez a szám mutatja, hogy egy igen komoly és nehéz versenyről van szó. A Kékszalag 2010-ben büszkélkedhetett a legtöbb indulóval: 593 hajó állt a rajtvonalhoz. Idén pedig valószínűleg újabb részvételi rekord születik. A verseny eddigi legeredményesebb kormányosa 12 győzelmet tudhat magáénak. Litkey Farkas, Fifty-fity nevű katamaránjával és 7 óra 13 perces rekordjával csúcstartó a Magyar tengeren. Ebben az időszakban érdemes ellátogatni a Balatonhoz hiszen a Kékszalag mellett számos más neves esemény kerül megrendezésre. A verseny napját megelőzően rendezik a Kékpántlikát, melyet a gyerekek „Kékszalagjának” szoktak nevezni. A nevezetes Anna-napi bált pedig pár nappal előtte, július 21-én tartják. Valamint ezen a hétvégén rendezik a Fehér szalag versenyt is. A verseny rendezői idén is nagy hangsúlyt fektetnek a jótékonykodásra. Ebben az évben is várják a támogatást az autizmussal élők. A verseny idején a rajthoz állók, egy szalag megvásárlásával az Autistic Art Alapítványt támogathatják, amely10 autizmussal élő fiatalokat ellátó lakóotthont támogat. Nemcsak a versenyzők, de a nézők is segíthetik a fiatalokat, a nevezés ideje alatt öt és tíz ezer forint befizetésével. A rendezők örömmel várják az érdeklődőket a füredi rajthoz, ahol szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket reggel 9 órától. Felejthetetlen élmény nyújt ugyanis, amikor egyszerre mintegy 600 hajó vág neki a távnak. Az se csüggedjen, aki idén nem tud ellátogatni a versenyre. A közvetítésről az Antenna Hungária (AH) gondoskodik. Fedélzeti kamerákon túl, drónkamera használata teszi majd még élvezetesebbé a képi élményt. A verseny pedig élőben közvetíthető az AH online szolgáltatása, a mindiGO Sport segítségével. Emellett a futam követhető lesz az Origo-n is. A versenye fő támogatója az ERSTE BANK, de hozzájárul a verseny színvonalának emeléséhez az MVM Zrt., az Audi, az Ilcsi Szépítő Füvek, a Generali, és a Seiko is. fotó: kekszalag.hu
Balaton
2018. július 26-án rajtol a jubileumi, 50. Kékszalag Erste Nagydíj. Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye. Névadó szponzora az Erste Bank. Néhány szó a versenyről: Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték, A népes mezőny Balatonfüredről indul, Balatonkenese irányába, majd Siófok felé veszi az irányt, onnan Keszthely a cél, majd vissza Balatonfüredre, Az utóbbi években már több mint 500 hajó indult el a versenyen. Idén várhatóan újabb részvételi rekord születik. Nevét leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt átvették a gőzösök is. Később a az európai nagy tavi versenyek győztese is árboc­csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. A Kékszalag távja mintegy 160 kilométer légvonalban. Rekordot a Fifty-fity nevű katamarán tartja, 2014-ben 7 óra 13 perces idővel. A legtöbb induló 2010-ben indult: 593 hajó állt a rajtvonalhoz. A verseny legeredményesebb kormányosa Litkey Farkas - összesen tizenkétszer nyerte meg a versenyt. Fotó forrása: kekszalag.hu / Szanto Aron
Balaton
Balatonfüred, 2018. május 24. – Szerdán megkezdődött az Európa-bajnokság előversenyének számító magyar bajnokság a Dragon hajóosztályban. A Balatonfüredi Yacht Clubban a 18 magyar hajó 13 külföldi egységgel kiegészülve vágott neki a versenynek, amelyen összesen tíz futamot terveztek. A megnyitón Böröcz István, a klub ügyvezető igazgatója és Náray Vilmos, a Magyar Dragon Szövetség elnöke köszöntötte a versenyzőket, akik számára a bajnokság elsősorban nagy megmérettetésre, az Európa-bajnokságra szóló felkészülést szolgálja. Könnyű észak-északkeleti szélben kezdődött meg az első futam szerda délután. A balatoni körülményeket a monacói színekben versenyző, német Jens Rathsack kormányozta egységnek sikerült a legjobban megismernie: az első futamban rajt-cél győzelmet arattak, és a második futamban is többször vezettek. A második, este fél 7 óra tájban befejeződött futamot végül a japán hajó nyerte, amelynek kormányánál az America’s Cup győztes, többszörös párosverseny-világbajnok ausztrál Peter Gilmour ült. A magyar hajóknak eddig nem igazán sikerült kamatoztatni a helyi viszonyok ismeretét. Az EB-n titkon dobogóra várt Johanna nevű hajó (Kis-Szölgyémi Ferenc, Kiss Tamás, Vezér Károly) egyelőre a tizedik helyen áll. Csütörtökön újabb három futamot tervez a Farkas Péter vezette versenyrendezőség. A szél azonban délig nem érte el a versenyzéshez szükséges minimális 4-5 csomót, így a hajók egyelőre a kikötőben várják a jobb szélviszonyokat. A Dragon Európa-bajnokság rendezése csak támogatókkal és kiváló partnerekkel le-hetséges. Ezért a szervezők e helyütt is köszönetet mondanak a versenyt támogatóinak és partnereinek: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Marinepool, Novofer Zrt., Dell EMC, Quantum Sails, Homola Pincészet, Szt. Donát Pincészet, Kreinbacher Birtok, Öregtanya, Hotel Silverine, Balatoni Hajózási Zrt., Live PR, SailingBooks.hu valamint Hungária Yacht Club és Magyar Vitorlás Szövetség.
Kikötő
Neptun kikötő
+36309406280
neptunkikoto@gmail.com
Tisza-tó Kikötő