Hirdetés feladása

Tisza-tó

Onedin 650
Motorcsónak
Tisza-tó
2021. május 2
2.550.000 Ft
Eladó egyedi Onedin 650 lakó, túra, horgász hajó. Sok tároló rekesz ledes világítással, 2db napelem, 2db akkumulátor, usb csatlakozók, elektromos horgony, elektromos wc, honda gázkar, stb... Motor nélkül.
Suzuki csónakmotorok
Hajómotor
Tisza-tó
2021. április 29
Kisújszállás
799.900 Ft
Készletről eladó Suzuki DF 9.9 BS vagy BES típusú csónakmotor.
MasterDock Jetski Dock
Kiegészítő
Tisza-tó
2021. április 21
Abádszalók, Abádi Kikötő
2.134 Euro
Eladásra kínáljuk a képeket látható jet-ski dockokat. A tároló polietilénből készült és három különálló elemből áll, amelyek összeszerelés után egy egységet alkotnak. A moduláris felépítésű jet-ski tárolók három – orr, közép és felhajtó – részből állnak. Előnye, hogy védi a járművet a szennyeződésektől, algásodástól. A tároló révén nem szükséges a jet-skit kiemelni a partra, így egész szezon alatt biztonságosan, indulásra készen áll tulajdonosa rendelkezésére. A felhajtó görgők a jet-ski aljához egyenként hozzáigazíthatók így még biztonságosabbá téve elhelyezkedését. Járófelülete csúszásmentes mintázattal készül. A tárolót az orrész felől vagy oldalirányból lehet rögzíteni a meglévő stéghez. Könnyen szét- és összeszerelhető szezonról szezonra. Anyaga tartós, erős, UV-álló polietilén így a használaton kívüli időszakban szabadtéren is tárolható. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető Abádszalókon az Abádi Kikötőben.
Mercury 25 EFI 4t
Hajómotor
Tisza-tó
2021. április 19
Jászkisér
829.000 Ft
Eladó Mercury 25-ös, négyütemű 2006 évjáratú hosszúcsizmás, önindítós, motor Szezonra felkészítve Amit adok vele 2 db tartalék csiga távkar bovdenekel üzemanyag tank Pumpás, gyorscsatlakozós üzemanyag tömlő
SUZUKI DF15 ATL
Hajómotor
Tisza-tó
2021. április 9
830.000 Ft
Eladó egy 2015-ös évjáratú, megkímélt, kifogástalan műszaki állapotú, rendszeresen szervizelt SUZUKI DF15 ATL (hosszú csizma, elektromos önindító, powertrim) 4 ütemű injektoros csónakmotor plusz 3 kompatibilis csigával.
Egyedi gyártású, trimarán szerkezetű, többcélú hajó test eladó
Motorcsónak
Tisza-tó
2021. február 8
Tiszafüred
650.000 Ft
Nagyon stabil menettulajdonságokkal rendező, egyedi gyártású trimarán szerkezetű hajó, hozzá gyártott, rendszám nélküli sólyakocsival eladó. A hajótest anyaga fa, kívül, belül műgyantával burkolva. Méretei: 210 cm széles, 630 cm hosszú. Nem kicsi. Belső része mű fű, ill. filc borítású. Körben az ülőkék alatt sok tárolórekesszel rendelkezik. Ezért az árért csak a hajótest eladó a sója kocsival. A motor külön megegyezés tárgyát képezi. Hajólevél nélküli vásárlás esetén a lajstrom nélküli hajók kötelező felszerelését adom. Hajóleveles adásvétel esetén ügyvédi ellenjegyzés már nem kell az átíráshoz. A vevő dönti el hogyan szeretné megvásárolni. 10 lóerős motorral jogosítvány nélkül vezethető, kiváló, nagyon stabil, alacsony költségek mellett fenntartható horgász, kiránduló, turista, vagy buli hajó lehet. A hajótesttel adom az ehhez a hajóhoz készült fém sátorrudakat is, amivel könnyen föl lehet építeni a takaró ponyva masszív tartószerkezetét. Vihar álló, így vízen is sátor lehet a hajós fölött. A hajótest könnyedén elbírja egy fix utastér tető fölszerelését is. A hajó használaton kívül mindig sólya kocsin van, nem tartom vízen. Előre egyeztetett időpontban -általában hétvégén) megtekinthető szezonban Tiszafüreden az Albatrosz kikötőben.
Kikötő
Parker Hungary Kft
+36203303449
8314 Vonyarcvashegy Vonyarc Marina kikötő
marina@vonyarcmarina.hu
Balaton Velencei-tó Tisza-tó Kikötő Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Elektromos motor Akkumulátor

Balaton
Április elejétől újra indul a viharjelzés tavainkon, és egészen október végéig tart. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat adja ki. Viharjelző berendezések működnek a Balaton mellett Velencei, a Tisza, valamint a Fertő-tónál . A Balatont a viharjelzések szempontjából három medencére osztjuk: • a Tihanyi-félszigettől keletre lévő keleti medencére. • a Fonyód és Tihany közötti középső medencére és • a Keszthelytől a Badacsony-Fonyód szorosig tartó nyugati medencére, A viharjelzés fokozatai medencénként eltérő is lehet a Balatonon. A többi tó esetében csak egy vihar jelzés lehet érvényben. • I. fokú viharjelzés – percenként 45 fényfelvillanás, a várható maximális széllökések sebesség eléri 40-60 kilométer/óra sebességet . A parttól 500 méternél távolabb úszni, csónakkal, mási vizi eszközzel nem szabad menni. • II. fokú viharjelzés – percenként 90 fényfelvillanás, széllökések sebessége meghaladhatja a 60 kilométer/órát. Vízben tartózkodni tilos. A jelzéseket a várható szélerősödés előtt másfél órával adják ki. Újdonság ebben az évben: fényjelző berendezések a tó közepén A Balaton körül negyvenhat „fix” viharjelző működik, a Tisza tavon öt, a Fertő tavon egy, a Velencei-tavon három viharjelző mellett újdonságként egy mobil lámpaegység üzemel. A nagyobb biztonság érdekében a már üzemelő jelző berendezések mellett ebben az évben néhány új viharjelző került telepítésre: Balatonszepezden, Balatonedericsen, Keszthely-Fenékpusztán, Balatonszárszón és Tihanyban. A Balatonon napelemekkel működő mobil jeladók üzemelnek. Mindhárom medencében a víz közepén Siófok, Szigliget és Keszthely térségében lettek elhelyezve, jól láthatóan a vízből kiemelkedve. Ajánlatos, mindenkinek a saját érdekében figyelni a viharjelzéseket, és betartani a szabályokat
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
#
+36302066900
kapcsolat@uszo-hazak.hu
Tisza-tó Úszóhajó, lakóhajó