Hirdetés feladása
Honwave+Mercury motorcsónak motorral futóval
Csónak
Minden régió
2019. május 19
Szentendre
650.000 Ft
4 méteres alupadlós motorcsónak 15-ös re felhúzott 10-es MERCURY SEA PRO motorral, rendszámos utánfutóval, kihasználatlanság miatt eladó. A csónakot újonnan vettem 2016. augusztusban, majd a motort a Szántónál Dunakeszin szintén augusztusban, a futó pedig szeptemberben készült el, így először 2017-ben lett összerakva és vízre téve. Háromszor volt is időnk lemenni 2017-ben, 2018-ban az alacsony vízállásra való tekintettel garázsban pihent. Idén voltunk vele negyedjére a vízen – sikerült megvesztegetnem a gyerekeim egy-egy jégkrémmel… Összesen 8 órát ha voltunk vele a vízen 3 év alatt, akkor lehet, hogy sokat mondtam… A motor 1998-as, ránézésre is szép állapotban, de vásárláskor át lett nézve, gyertyák ki lettek cserélve, át lett vizsgálva. Az üzemanyagba mindig hajókhoz való keveréket használtam. Az utánfutóban van kb 4km – eltekintve a gyártótól való hazahúzást –, 500 méterre lakunk a parttól… Önsúly 130kg, összsúly 500kg, forgalmi 2020. szeptemberig érvényes. A csónak beregisztrálva az 1+2év garanciára hondamarine oldalon, idén augusztusig még garis. futó nélkül 650.000, futóval 950.000.- futó külön nem eladó csak ha már elvitték a csónakot.
Nautica Jet Rib 10
Csónak
Budapest és környéke
2019. június 23
dunakeszi
1.100.000 Ft
Rib gumicsónak eladó. Beépített yamaha 2ütemű 80Le motor. Jet hajtás. érvényes magyar hajólevél 2022.06. Magyar rendszámos utánfutó. mindene szépen működik.
Honwave 300 gumicsónak
Csónak
Duna és környéke
2019. június 20
Dombóvár
99.000 Ft
Egy helyen ereszt, egyébként nem volt javítva. Minden gyári tartozékkal eladó.
Yam 330S
Csónak
Minden régió
2019. május 19
485.000 Ft
Eladó egy Yam 330S típ. 5 személyes gumicsónak, 2003-as Yamaha F6BMHS négyütemű motorral mely 8LE-re van nyitva. Két személlyel simán siklik. Sok extrát adok hozzá, pl: Kormánymű, irányváltó, bimini, orrtakaró ponyva, teljes takaró ponyva, sólyakerék, tartalék csiga....stb.
Valiant V-400 RIB
Csónak
Duna és környéke
2019. június 8
Dunakanyar
1.850.000 Ft
Valiant V-400 portugál rib hajó müanyag siklótest, gumi hurka oldal felborithatatlan tengeri mentőhajó, 3 éve a csepel szigeti gumicsónak szervízben teljesen felújitva, kormányállással, ülőpaddal, duplafenekü, 6 személyes. 3.5 éves négyütemü 9.8 LE-s /25 yamaha licenses 15 üzemórás motorral. 50-et megy a vízen két személlyel, nem kell hozzá jogositvány. Szép állapotban tüzihorganyzott trailerrel eladó.
Yamaha 380
Csónak
Duna és környéke
2019. június 7
Pécs, Lőtér u. 14.
100.000 Ft
Eladó alig használt, kifogástalan állapotú gumicsónakunk. Merev padlós kivitel. Pumpa, evezők vannak.
Yamaha 340S
Csónak
Duna és környéke
2019. június 4
580.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó - nyaranta 2 hetet használt - 2008 évjáratú YAM 340 S alupadlós csónak. 4 légrekeszes PVC test, paddal és padzsákkal, belső szőnyeggel, rozsdamentes sólya kerekekkel.evezőkkel, 8 LE TOHATSU 4 ütemű motorral gyári benzin kannával. Eredeti hordozózsákokkal, akár egy csomagtartóban is elfér. Motor eredeti gyári tárolódobozban.
Yamaha 340S
Csónak
Duna és környéke
2019. június 4
580.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó - nyaranta 2 hetet használt - 2008 évjáratú YAM 340 S alupadlós csónak. 4 légrekeszes PVC test, paddal és padzsákkal, belső szőnyeggel, rozsdamentes sólya kerekekkel.evezőkkel, 8 LE TOHATSU 4 ütemű motorral gyári benzin kannával. Eredeti hordozózsákokkal, akár egy csomagtartóban is elfér. Motor eredeti gyári tárolódobozban.
Motor felfogató konzol
Csónak
Minden régió
2019. június 1
9.000 Ft
Eladó a képen látható gumi csónakhoz használható univerzális motor felfogató konzol. Tel.: 30/9584031
GUMICSÓNAK ARIMAR 2,4
Csónak
Minden régió
2019. február 11
135.000 Ft
Eladó használt gumicsónak ARIMAR 2,4 műanyag fenékkel, fa fartőkével, evezőkkel, pumpával, hord táskával kihasználatlanság miatt. A csónak stabilan tartja a levegőt, nagyon biztonságos a vizen akár 4 fő részére is. Könnyen szállítható, egy ember is simán tudja vinni, emelni.... Kitűnő horgászatra, fürdőzésre, vízi barangolásra, gyerekek vízi jártasságának megszerzésére. 6 LE -ig motorizálható. Ir.Ár: 135 e Ft ( esetleg, igény szerint egy TOMOS 3,5 belső tankos külmotor is van hozzá + 60 e Ft - ért)
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.