Hirdetés feladása

Gumicsónak

Honwave T40
Csónak
Duna és környéke
2020. március 29
Esztergom
150.000 Ft
Eladó Honwave 4 m-es szép állapotban lévő, garázsban tartott, 11 éves gumicsónak minden tartozékkal + biminivel. Az alumínium padló 2 helyen hegesztve van. A hajó aljában lévő felfújható ballon javításra szorul (ereszt). A ballon gyári cseréje esetén az ár 50 000 Ft-tal nő.
HONDA merev aljú gumicsónak T40-AE2 (410e, gyári új! Irányár!)
Csónak
Minden régió
2020. március 20
410.000 Ft
Kapcsolatfelvétel elsősorban SMS-ben: 0670-312-39-hatvankettő. --- Tulajdonost keress TELJESEN ÚJ Honda T40-AE2 bontatlan 2019 november végén vásárolt alumínium aljú gumicsónak. Irányára: 410 000 Ft. 30 LE-ig motorizálható. 4 méter hosszú. 2020 novemberig garanciális --- Magyarország területén a kiszállítás könnyen megoldható! Szinte csak meg kell adni, hogy hova. ADATLAPJA: https://www.honda-marine.es/neumaticas-suelo-aluminio/187-t40-ae2-8435285112636.html -------------------- ADATOK ---- Tulajdonságok T40-AE2 Hosszúság (cm) 400 Szélesség (cm) 189 Belső hosszúság (cm) 279 Belső szélesség (cm) 90 Tömlő Átmérő (cm) 49 Csomagolási mertet 123X43X81 Nettó tömeg (Kg) 86 Max. motor le/ Motor súly 30 LE / 70 Kg Utasok száma Felnőtt/ gyerek (Fő) 7/- Max. teherbírás (Kg) 1050 aljzatelemek száma 3 + gerinc Aljzat alumínium Kategória C A Honda Marine termékek előnyei Egyszerűen és könnyedén összerakható és szétszedhető Egyetlen táskában is elfér Tágas és robosztus Belső biztonsági fogantyúk. Számozott, könnyen összeszerelhető padlólapok Tartós, három részből álló, bevont alumínium padlólap, ami könnyebb és tartósabb, mint a fa45 és 49 cm-es átmérője kifogástalan úszóképességet és stabilitást biztosít, ráadásul a 4-ütemú motor teljesítménye is nagyobb A Honda Marine termékek további előnyei Néhány perc alatt könnyedén összehajtogatható. Rendkívül könnyű és egyszerűen szállítható. A még jobb úszóképességű motortükör nagy lóerő teljesítményt is lehetővé tesz. Rendkívül könnyű és mégis merev, ami alacsony fogyasztást jelent.A tömlők nagy átmérője fokozott úszóképességet és stabilitást biztosít Cápabőr: A Honda új cápabőr szerű anyaga kiemelt teljesítményt és fokozott biztonságot ad a csónaknak (csak a T38-IE1 típuson). TAG: HONDA gumicsónak csónak alumínium merev aljú eredeti utasok száma 7fő fő fehér horgászcsónak alig használt négy méter 4m eladó 7 6 5 olcsó olcsón kishajó rövid hét utas szállítás szállítható ingyen
4 kamrás hypalon gumicsónak
Csónak
Minden régió
2020. február 25
Szombathely
75.000 Ft
A fényképen látható 4 kamrás hypalon (nem pvc) anyagú gumicsónak, merevaljú (fa padlólapok) eladó. A csónak hossza 325cm. A levegőt tökéletesen tartja.
Allroundmarine Dynamic 380 (ÚJ) áron alul!
Csónak
Budapest és környéke
2020. február 25
1141 Budapest, Bosnyák tér
590.000 Ft
Eladó egy Allroundmarine Dynamic 380 légpadlós szuper gumicsónak. 2 éve vettem magyar boltból, de még nem volt felfújva, sőt, ki se lett még csomagolva. Szóval ÚJ. Doboza számlája is megvan. Áron alul eladó. Érdekessége, hogy 25 lóerőig motorizálható!!!!
Zugló
Csónak
Minden régió
2019. november 1
1141. Budapest
345.000 Ft
ZODIAC 260 CRV AIR padlós / francia gyártású / gumihajó szép állapotban + RHINO 54 elektromotor /töltöttség kijelzővel / + 100 AH Akku + Sólya kerekekkel + evezők + Mentőmellény + Fender + Bója. A hajó csak 27 kg. 4 LE- rős motorral szerelhető. 350 kg-mal terhelhető.
Felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban
Csónak
Minden régió
2017. augusztus 13
6.000 Ft
Eladó a képen látható felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban.
SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó
Csónak
Budapest és környéke
2018. május 20
Dunakeszi, Duna sor 28.
990.000 Ft
Kifogástalan állapotú, 5 személyes alumínium padlójú túrákra felszerelt, könnyen hordozható gyári SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Vitorlázás
Februr 27-én nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb hajókiállítása, a Budapest Boat Show. Amint tavaly is, az „Utazás kiállítás” mellet kerül megrendezésre HUNGEXPO területén. A hajózás és vízi sportok szerelmesei 29. alkalommal tekinthetik meg a hazai és külföldi hajógyártás remekeit. Találkozhatnak hajós barátaikkal, „vizi ellenfeikkel” . Jelen lesz a kiállításon számos hajózáshoz kötődő kereskedelmi, illetve szolgáltató kiállító. A kiállítás csütörtöktől vasárnapig 10-18 óra között tart nyitva. Belépő a helyszíne 5500,- ft-ért váltható. Vasárnap a belépés hajóvezetői engedély felmutatása estén INGYENES ! Idei díszvendég a VELENCEI-TÓ.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?