Hirdetés feladása
metzeler 290 tengeri gumihajo
Csónak
Minden régió
2018. június 13
pest
33.000 Ft
290 fatűkrő légpadlos 8 le ig motorizálhato nagyon kőnyú francia metzeler 4 személyes tengeren is használhato csonak elado 33000 ft ert 0630 9442 891
Seabo 300 cm gumicsónak motorcsónak csónak test
Csónak
Minden régió
2018. június 9
44.999 Ft
a képen látható felfújható test eladó 300 hosszú 160 széles jobb alul ereszt
Honda Marine T40AE2 gumicsónak 2018
Csónak
Minden régió
2018. június 9
412.999 Ft
4m x1.9m aluminium padlós, V padlós, 7 személyes, 1050kg terhelhetőség, szétszedhető, max. 30 LE számlával garanciával
új Talamex aluminíum RIB 860.000Ft
Csónak
Budapest és környéke
2018. június 8
2120 Dunakeszi Fő út 196 (Gödi vége)
860.000 Ft
új Talamex (Német) típusú merev aljú alumium RIB gumicsónak 3 év garanciával készletről eladó. Új gumicsónak!!! Talamex Silver Line 3.50 ALU RIB 860.000Ft hosszúság: 3.50m belső hosszúság: 2.58m szélesség: 1.63m belső szélesség: 0.79m szállítható személyek száma maximum: 6 fő légkamrák száma: 3db maximális motorizálhatóság: 20LE www.szantocsonakmotor.hu www.marinekidd.hu a hajó alumInÍum RIB.
Horgászcsónak eladó
Csónak
Minden régió
2018. május 27
Dunaújváros
990.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Storn STK 450 E fartükrös , professionál gumicsónakom.( A csónak tartalmazza az összes kiegészítőt, ami előírás hozzá) Az ár magába foglalja a Mercuri 9,9 LE-ös kültankos motort(Engedély nélkül vezethető), plusz 55LBS Haswing elektromos motort. Banner 100 ahp munka akkumulátort és Humminbird halradart.
gumicsónak+motor
Csónak
Budapest és környéke
2018. június 4
1237 Budapest
260.000 Ft
Eladó egy 260 cm hosszú 2 személyes gumicsónak kiegészítőkkel /képen látható/ újszerű állapotban valamint egy Parsun 5LE 4 ütemű csónak motor ,mely 30 üzemórát használt. ( Olajcsere most történt) Mind kettő kifogástalan állapotban van.
Yamaha YAM430S
Csónak
Minden régió
2018. május 31
Budapest
399.000 Ft
Eladó használt Yamaha gyátmányú , YAM 430S típusú felfújható gumicsónak. Hosszúság: 4,28 m. Szélesség : 2 m. Befogadóképesség: 6 fő A padlózat stabil alumínium. Tényleg hibátlan állapotú, motor nélkül. Csak édesvízen használt. Tartozékok: hordozó táska és pumpa, gyári kerék, 1 db lapát, ülődoboz. Megnézhető Római parton, III. ker.
Gumicsónak-4 le Johnson motor-utánfutó-sólya
Csónak
Minden régió
2018. május 29
Tát
270 Ft
jó állapotban levő Quicksilver Hypalon felfújható aljú 2.4m +4le Johnson+utánfutó vizsgával +sólya egyben. Vízisíléc külön.
SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó
Csónak
Budapest és környéke
2018. május 20
Dunakeszi, Duna sor 28.
990.000 Ft
Kifogástalan állapotú, 5 személyes alumínium padlójú túrákra felszerelt, könnyen hordozható gyári SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó.
Alupadlós terepszínű gumicsónak
Csónak
Minden régió
2018. március 24
499.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó egy könnyen hordozható, mégis erős, terepszínű Kolibri Professional KM-360DSL 20 LE-ig motorizálható gumicsónak. Nagyobb csomagtartóban elfér minden elem. Aluminium padlóval kifejezetten stabil. Fél óra alatt összeállítható. Magyarországon vásárolt, minden számla és tartozék megvan. A saját mellett (pad, 2 evező, pumpa stb.) további kiegészítők: kikötő kötél, 2 horgony, hátsó levehető kerekek, takaróponyva, fürdőlétra, orrzsák, elektromos pumpa. Szállítható személyek: 5. Még fél évig garanciális. Külső méret: 360x160 cm. A terepszínű biminitető sátorrá alakítható. Vizitúrára, horgászatra, madármegfigyelésre, fotózásra tavon, folyón, tengeren(!) éjjel-nappal egyaránt kiváló. Irányár: 518 000 Ft. A képen látható motor és az első vonókerék már elkelt.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.