Hirdetés feladása

Gumicsónak

bombárd 290 es légpadlos gumicsonak motoral elado
Csónak
Budapest és környéke
2018. december 11
budapest
125.000 Ft
290 es légpadlos kiles bombard gumicsonak elado a levegot tőkéletesen tartja 10 le motorizálhato kőnyű 20 kg a sulya mentőmelényel hord taskával pumpa evezo nincs ar 120000 ft van hozá egy 8 le yamaha csonakmotor is de az nincsbene az arba érd 0630 9442 891
Grabner Sprinter motorcsónak
Csónak
Minden régió
2018. november 14
50.000 Ft
Eladó egy Grabner Sprinter motorcsónak. Teljes felszereléssel, kiegészítőkkel, sólyakerékkel, kormánnyal, ülésekkel, kompletten ahogy a képen látszik. Az egyik hurka minimálisan enged azért ennyi az ára.
Kolibri 360 DS gumicsónak motorral
Csónak
Minden régió
2018. november 10
Bp. 23.ker.
420.000 Ft
Eladnám háromszor használt gumicsónakomat,egy nyolc lóerős Tohatsu motorral,ami kitűnő állapotban van. A csónak Kolibri 360 DSL, 2016-os , új ára 350000 ft.
Zodiac C310S gumicsónak ,  újszerű állpotban eladó
Csónak
Tisza és környéke
2018. november 7
160.000 Ft
Gyári tartozékokkal/zodiac táska,pumpa,padlózat stb/ eladó. Ár FIX 150e ft 06 30 8200 662
zodiak 310  motoral elado
Csónak
Budapest és környéke
2018. november 6
budapest
119.000 Ft
310 es zodiák fatrepnis kiles 10 le motorizálhato 450 kg teherbirasu szép álapotban van kb 8 éves a levegőt tartja evezővel pumpával űlőpadal hordtaskával mentőmelényel elado 115000 ft ert er 0630 9442 891 igeny eseten vanhozá solyakerek es egy 8 le yamaha csonakmotor
Kisebbre cserélném Honwave t32 3.20
Csónak
Budapest és környéke
2018. július 23
Budapest
5 Ft
Kisebbre cserélném Honwave t32 3.20 méter, motor nélkül, légpadlós, 4 személyes, 15 Le-ig motorizálható gumicsónakomat. Csak csere érdekel kisebbre, szintén márkás, 2.70 m-től --- 3.0 méterig. A garázsban nem fér el felfújva és ezért szeretném kisebbre cserélni.
SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó
Csónak
Budapest és környéke
2018. május 20
Dunakeszi, Duna sor 28.
990.000 Ft
Kifogástalan állapotú, 5 személyes alumínium padlójú túrákra felszerelt, könnyen hordozható gyári SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó.
Felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban
Csónak
Budapest és környéke
2017. augusztus 13
7.000 Ft
Eladó a képen látható felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.