Hirdetés feladása
Zodiac C310S Yamaha 5 Cmhs eladó
Csónak
Tisza és környéke
2018. április 18
382.000 Ft
Merevadlós eredeti francia Zodiac Cadet 310 gumicsónak, Yamaha 5 Cmhs motorral kizárólag együtt eladó. A csónak és a motor is újszerű állapotú. Ár 382e Ft Telefon 06 30 8200 662
yamaha 380
Csónak
Minden régió
2018. április 13
2600 vác
109.000 Ft
Eladó egy yamaha 380-as gumicsónak 2 db paddal és sólyakerékkel volt már javítva.
Kisebbre cserélném Kolibri 4,0 m-es gumicsónakomat Yamaha motorral.
Csónak
Duna és környéke
2018. április 13
Dunaújváros
0 Ft
Kisebbre cserélném Colibri 4m-es nagyon jó állapotban lévő gumicsónakomat, Yamaha 20 Le 2-ütemű kiváló motorral. Nincs hajólevél, egy évben 1x használjuk a tengeren. Nem kell hozzá semmilyen biztosítás stb. Nagyon gyors ( skli-es), jól irányítható! 6 személy kényelmesen elfér.
Sport Boat Gumicsónakok
Csónak
Budapest és környéke
2018. április 11
Budapest
88.000 Ft
Sport Boat Gumicsónakok nagy választéka , evezős , merev fartükrös , lamellás és merev padlós kivitelben már 88.000.- HUF - tól . www.sportcsonak.hu
BARK Gumicsónak
Csónak
Minden régió
2018. március 29
Miskolc
150.000 Ft
Érdekli a hajózás? Horgászat és vadászat? Esetleg túrázni szeretne? Megfizethető és minőségi csónakra vágyik? Ön jó helyen jár! A felfújható BARK gumicsónakok teljes mértékben megfelelnek az Ön követelményeinek! BARK FELFÚJHATÓ GUMICSÓNAKOK: AZ OPTIMÁLIS TECHNOLÓGIA! www.bark.hu
Seabo 300 cm gumicsónak motorcsónak csónak test
Csónak
Minden régió
2018. március 28
54.999 Ft
a képen látható felfújható test eladó, ereszt 300 hosszú 160 széles
III. kerület
Csónak
Minden régió
2018. március 24
III. kerület
690.000 Ft
Eladó egy újszerű prémium kategóriás Zadiac Cadet 350 ALU, 6 fő befogadó képes, hasznos teherbírása 650 kg, Akár 55 kg-os és 15 lóerős motor helyezhető fel rá. Gyári tartozékok: egy pár evező, egy hord táska, javító készlet, pumpa, és dokumentáció. Sajnos egyszer volt vízen, időhiány miatt, ezért eladó. Nagyon könnyű a súlya (59kg), szétszedhető és egy kisebb autó csomagtartójába is elfér, 3 felnőttel és 15 gerős motorral könnyen megsiklik és 38-45 Km/h-ás sebességgel tud menni. Plusz extrák: 4 kikötő bika, rozsdamentes koracél orrkorlát, és létra (az orrkorlát és a létra egyedileg legyártott, mert gumicsónakhoz nem lehet kapni ilyet) , lehajthatós rozsda mentes kerekekkel és orrfogantyúval. Még 3 év gyári garanciával.
Alupadlós terepszínű katonai gumicsónak
Csónak
Minden régió
2018. március 24
518.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó egy könnyen hordozható, mégis erős, terepszínű Kolibri Professional KM-360DSL 20 LE-ig motorizálható katonai gumicsónak. Nagyobb csomagtartóban elfér minden elem. Aluminium padlóval kifejezetten stabil. Fél óra alatt összeállítható. Magyarországon vásárolt, minden számla és tartozék megvan. A saját mellett (pad, 2 evező, pumpa stb.) további kiegészítők: kikötő kötél, 2 horgony, hátsó levehető kerekek, takaróponyva, fürdőlétra, orrzsák, elektromos pumpa. Szállítható személyek: 5. Még fél évig garanciális. Külső méret: 360x160 cm. A terepszínű biminitető sátorrá alakítható. Vizitúrára, horgászatra, madármegfigyelésre, fotózásra tavon, folyón, tengeren(!) éjjel-nappal egyaránt kiváló. Irányár: 518 000 Ft. A képen látható motor és az első vonókerék már elkelt. http://szocskebaits.hu/KOLIBRI-KM-360DSL
FRIB összehajtható merevaljú RIB hajó
Csónak
Minden régió
2018. március 12
1037 Budapest, Bojtár utca 58-62.
906.000 Ft
Használja ki a RIB hajók könnyedségét mostantól bárhol! Szabadalmaztatott eljárásunkkal mostantól összecsukva akár az autójával is szállíthat egy merev aljú RIB hajót! Bárhova elviheti magával ahova csak szeretné, legyen az belföldi vagy külföld. Méretválaszték 275 - 460-ig Jöjjön el és nézze meg nálunk.
Esztergom 2500 Kenderesi út 3   GUMICSÓNAK  Eladó
Csónak
Minden régió
2017. augusztus 18
2500 Esztergom Kenderesi út 3
620.000 Ft
Eladó Bark BT450 7 személyes gumicsónak amely 3 alkalommal volt használva. Hozzá való sólya kerékkel, kifogástalan állapotban. Valamint a képen látható Honda 9,9LE 4 ütemű csónakmotor. A csónakmotor 2001-es évjárat a Szántó Csónakmotornál vásárolt még fél év garanciával. Időhiány illetve kihasználatlanság miatt adom el. Papírokkal nem rendelkező, billencses IFÁ-t valamint régi Ikarus buszt beszámítok. Csak komoly érdeklődő hívását várom.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.