Hirdetés feladása
iBoat 160 AS
Csónak
Budapest és környéke
2019. augusztus 16
Budapest
90.000 Ft
iBoat 160 AS horgász csónak megkímélt állapotban eladó.
Eladó gumicsónak
Csónak
Minden régió
2019. július 24
1 Ft
Eladó 3 éves Jet Line gumicsónak, családi okok miatt. Mindösszesen egy szezont használt. 6 személyes, maximum 30 LE. Új ára 295000 Ft.
Yam 360s
Csónak
Minden régió
2019. augusztus 13
130.000 Ft
Eladó megkímélt állapotban lévő gumicsónak minden tartozékával (lábpumpa , szétszedhető evezőlapát , ülőpad , javítókészlet és egy hordtáska) Volt ragasztva, de használható! Lajstromozott, nemzetközi hajólevéllel. Budapesten vagy Krk szigetén vehető át.
quicksilver légpadlos 280 csonak motoral elado
Csónak
Minden régió
2019. augusztus 6
budapest
99.000 Ft
280 quicksilver francia gyártmányu légpadlos fatűkrős hipalon gumicsonak kőnyű egy ember is vizretudja rakni 4 szem 10 le motorizálhato 450 kg teherbirásu a levegőt tőkéletesen tartja felfujva van tárolva evezővel pumpával űlőpadal hordtáskával 99000 ft ert van hozá egy 6 le selva csonakmotor ha kell 14500 ft szálitás megoldhato erd 0630 9442 891
Felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban
Csónak
Minden régió
2017. augusztus 13
6.000 Ft
Eladó a képen látható felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban.
Allroundmarin Jolly MW-260 gumicsónak
Csónak
Budapest és környéke
2019. augusztus 4
2120 Dunakeszi Kisfaludy u. 31.
130.000 Ft
Eladó megkímélt állapotban lévő gumicsónak minden tartozékával (lábpumpa , szétszedhető evezőlapát , ülőpad , javítókészlet és egy hordtáska). A kis mérete miatt összecsomagolt állapotban minden típusú személygépkocsi csomagtartójában elfér. Mérete , súlya miatt horgászcsónaknak tökéletes választás. A Jolly csónakok fő előnye , hogy percek alatt összeállítható , és ugyanígy percekre van szükség ahhoz , hogy használat után összecsomagoljuk. Könnyű és könnyen kezelhető gumicsónak. Hosszúság , cm 258 Szélesség , cm 155 Tömlő átmérő , cm 42 , 5 Járópadló léc Légkamrák darabszáma 2 Súly , 24 kg Terhelhetőség , max. 450 kg Szállítható személyek száma 3 + 1 gyermek Max motor teljesítmény , 6 lóerő Maximális motor súly , 40 kg Megtekinthető / átvehető Dunakeszin vagy Budapest IV. ker.
hypalon gumicsónak 325cm
Csónak
Minden régió
2019. július 26
Szombathely
105.000 Ft
A fényképen látható 4 kamrás hypalon (nem pvc) anyagú gumicsónak, merevaljú (fa padlólapok) eladó. A csónak hossza 325cm. A levegőt tökéletesen tartja.
Zalaegerszeg
Csónak
Minden régió
2019. július 24
85.000 Ft
Eladó egy 3 biztonsági légkamrás RO 280-as fa fartükrös max.4 személyes 7.4KW illetve 10 LE motorig terhelhető csónak.A test abszolut hibátlan a belső taposó lemez az egyik folt alatt szivárog egy gyors ragasztással korrigálható.Két evező ülőpad illetve lábpumpa tartozik hozzá.
Gumicsónak
Csónak
Minden régió
2019. május 20
1.850.000 Ft
Valiant V-400 portugál rib hajó müanyag siklótest, gumi hurka oldal felborithatatlan tengeri mentőhajó, 3 éve a csepel szigeti gumicsónak szervízben teljesen felújitva, kormányállással, ülőpaddal, duplafenekü, 6 személyes. 3.5 éves négyütemü 9.8 LE-s 15 üzemórás motorral. 50-et megy a vízen két személlyel, nem kell hozzá jogositvány. Szép állapotban tüzihorganyzott trailerrel eladó.
GUMICSÓNAK ARIMAR 2,4
Csónak
Minden régió
2019. február 11
135.000 Ft
Eladó használt gumicsónak ARIMAR 2,4 műanyag fenékkel, fa fartőkével, evezőkkel, pumpával, hord táskával kihasználatlanság miatt. A csónak stabilan tartja a levegőt, nagyon biztonságos a vizen akár 4 fő részére is. Könnyen szállítható, egy ember is simán tudja vinni, emelni.... Kitűnő horgászatra, fürdőzésre, vízi barangolásra, gyerekek vízi jártasságának megszerzésére. 6 LE -ig motorizálható. Ir.Ár: 135 e Ft ( esetleg, igény szerint egy TOMOS 3,5 belső tankos külmotor is van hozzá + 60 e Ft - ért)
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?