Hirdetés feladása

Gumicsónak

Sevylor Tahiti kajak gumicsónak kayak
Csónak
Minden régió
2018. február 19
23.999 Ft
nagyon stabil, tökéletesen légtartó felfújható test, felfújva megtekinthető, hátsó iránytartó skeg ajándék
Sevylor Fish Hunter Hf250 gumicsónak
Csónak
Budapest és környéke
2018. február 18
Budapest
24.999 Ft
tökéletes légtartó mind az 5 kamra, erős gumicsónak
Esztergom 2500 Kenderesi út 3   GUMICSÓNAK  Eladó
Csónak
Minden régió
2017. augusztus 18
2500 Esztergom Kenderesi út 3
620.000 Ft
Eladó Bark BT450 7 személyes gumicsónak amely 3 alkalommal volt használva. Hozzá való sólya kerékkel, kifogástalan állapotban. Valamint a képen látható Honda 9,9LE 4 ütemű csónakmotor. A csónakmotor 2001-es évjárat a Szántó Csónakmotornál vásárolt még fél év garanciával. Időhiány illetve kihasználatlanság miatt adom el. Papírokkal nem rendelkező, billencses IFÁ-t valamint régi Ikarus buszt beszámítok. Csak komoly érdeklődő hívását várom.
Nouva Jolly The raider
Csónak
Duna és környéke
2018. február 11
Paks
99.000 Ft
Nouva Jolly The raider gumicsónak merev alj és merev hát '15 LE-ig motorizálható
uzemanyag tartaly
Csónak
Budapest és környéke
2018. január 18
budapest
5.000 Ft
2darab 10 literes femtartaly es egy 20 literes muanyag uzemanyag tank kulmotorhaz elado fem 6000 muanyag 12000 ft ir ar 06 30 9442 891
Gumicsónak
Csónak
Budapest és környéke
2017. szeptember 19
Csomád
310.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szeretet gumicsónakom pumpával kötelező tartozékokkal evezővel és egy bimini tetövel.A csonakhoz hozzáadom a solyakocsit ami vonó szemmel van ellátva a könyebb mozgatás miatt.
Felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban
Csónak
Budapest és környéke
2017. augusztus 13
7.000 Ft
Eladó a képen látható felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban.
Bérelhető gumicsónak
Csónak
Minden régió
2017. június 9
1091 Budapest Kén u 6.
3.000 Ft
Bérelhető 320 as aluminium padlós gumicsónak. Benzines csónakmotorral is! www.bigboilie.hu
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.