Hirdetés feladása

Gumicsónak

Honwave T-35
Csónak
Minden régió
2019. április 21
Bonyhád
220.000 Ft
Eladó egy jó állapotban lévő felfújható kiel-es gumicsónak, alupadlós, felfújva tárolt gumicsónak . A levegőt tökéletesen tartja, haszlatból eredő sérülések vannak rajta, de a használatot nem befolyásolja. A csónakhoz tartozik gyári ülőpad és evező. Sajnos a kötélzet nincs a legjobb állapotban, de az új kötelet adom hozzá (lehet hogy addigra már ki is cserélem).
310 es zodia gumicsonak eladok légpadlos
Csónak
Minden régió
2019. április 18
pest
145.000 Ft
zodiak 310 es kiles légpadlos 4szem 15 le motorizálhato foltmentes ujszerű álapotban van nagy hurkáju kőnyű egy ember is vizre tudja teni két hátso stabiltás segitő szárnyvan a képen látszik kanyarban nagyon stabil nem ereszt felfujva tárolva 2 űlőpadal evezővel hordtáskával mentőmelényel elado 1450000 ftert ha kel vanhozá motor is erd 0630 9442 891
bombard 290 es légpadlos gumicsonak  motoral elado
Csónak
Budapest és környéke
2019. április 17
budapest
120.000 Ft
290 es bombard légpadlos kiles nem ereszt felfujva van tárolva 4 szem 10 le motorizálhato nagyon kőnyű egy ember is vizretudja rakni evezővel elado adok hozá egy mentőmelényt ha kell 120000 ft ha kell van motor is hozá érd 0630 9442 891
Új Talamex 3.50 Alumínium RIB akciós áron 860.000Ft
Csónak
Minden régió
2019. március 28
2120 Dunakeszi Fő út 196 (Gödi vége)
860.000 Ft
Talamex Silver Line 3.50 ALU RIB 860.000Ft hosszúság: 3.50m belső hosszúság: 2.58m szélesség: 1.63m belső szélesség: 0.79m szállítható személyek száma maximum: 6 fő légkamrák száma: 3db maximális motorizálhatóság: 20LE a hajó alumInÍum RIB.
GUMICSÓNAK ARIMAR 2,4
Csónak
Minden régió
2019. február 11
135.000 Ft
Eladó használt gumicsónak ARIMAR 2,4 műanyag fenékkel, fa fartőkével, evezőkkel, pumpával, hord táskával kihasználatlanság miatt. A csónak stabilan tartja a levegőt, nagyon biztonságos a vizen akár 4 fő részére is. Könnyen szállítható, egy ember is simán tudja vinni, emelni.... Kitűnő horgászatra, fürdőzésre, vízi barangolásra, gyerekek vízi jártasságának megszerzésére. 6 LE -ig motorizálható. Ir.Ár: 135 e Ft ( esetleg, igény szerint egy TOMOS 3,5 belső tankos külmotor is van hozzá + 60 e Ft - ért)
Wave 470 RIB
Csónak
Budapest és környéke
2019. február 6
2.490.000 Ft
ELADÓ Wave 4.70 m, 2010-es évjáratú merevaljú gumicsónak(RIB), 50 LE Honda 4 ütemű külmotorral, megkímélt műszaki és esztétikai állapotban futóval. Érvényes Hajólevél és Műszaki vizsga!!!
SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó
Csónak
Budapest és környéke
2018. május 20
Dunakeszi, Duna sor 28.
990.000 Ft
Kifogástalan állapotú, 5 személyes alumínium padlójú túrákra felszerelt, könnyen hordozható gyári SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó.
Felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban
Csónak
Budapest és környéke
2017. augusztus 13
7.000 Ft
Eladó a képen látható felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.