Hirdetés feladása
Honda Marine T40AE2 gumicsónak 2018
Csónak
Minden régió
2018. június 9
412.999 Ft
4m x1.9m aluminium padlós, V padlós, 7 személyes, 1050kg terhelhetőség, szétszedhető, max. 30 LE számlával 1+2 év garanciával
Seaboo gumicsónak
Csónak
Budapest és környéke
2018. augusztus 5
37.999 Ft
300x160 méretű, az alján ereszt
E-sea
Csónak
Minden régió
2018. július 10
Budapest
270.000 Ft
E-sea 305S gumicsonak, nagyon jó állapotban, mindig fefujva garázsban tárolt.2 Pumpa, hordozó táska, nyomásmérő,stb.
Valiant V 400 Rib
Csónak
Minden régió
2018. július 26
2.150.000 Ft
Szeretnél egy gyors és gazdaságos kishajót? Olcsó fenntarthatósággal mégis elfér benne az egész család? Nincs jogsid? Itt a megoldás. Valiant V 400 Rib/ félreértések végett nem alupadlós és egyebek hanem igazi müanyag test körben gumihurkával/ Felboríthatatlan, gyors könnyű. Portugál gyártmány, ott is és itt is használja a vizírendőrség, partiőrség. A motor 9.8-s certifikációs 25 Le-s. 1.5 éves négy ütemü fogyasztása 3.5-4 liter/óra. Öninditós sekélyvizi kiemeléssel. Kormányállás, teljes vezérlés rakodórekeszek. Sehol nem ereszt, profi hajó. 50-et megy a vízen. Igény esetén horganyzott hozzá készitett futóval. Irányára 2150000
Honda Wave  4 méteres,tengeri gumicsónak.
Csónak
Minden régió
2018. július 24
450.000 Ft
Honda Wave 4 méteres,tengeri gumicsónak. Megkímélt,sérülésmentes ,újszerű állapotban,minden tartozékával együtt eladó. Tartozékai:6 kg horgony+ kötél,elektromos pumpa+kézi pumpa,evezők,kikötő bolya,alsó szőnyeg,mentőmellények,orrzsák, bimini tető ( varrni kell ),létra,javító készlet. A gumicsónak 4 éves.Évente egyszer 1 hetet a görög tengeren használtam.
Kisebbre cserélném Honwave t32 3.20
Csónak
Budapest és környéke
2018. július 23
Budapest
5 Ft
Kisebbre cserélném Honwave t32 3.20 méter, motor nélkül, légpadlós, 4 személyes, 15 Le-ig motorizálható gumicsónakomat. Csak csere érdekel kisebbre, szintén márkás, 2.70 m-től --- 3.0 méterig. A garázsban nem fér el felfújva és ezért szeretném kisebbre cserélni.
gumicsónak
Csónak
Minden régió
2018. június 4
1237 Budapest
110.000 Ft
Eladó egy 260 cm hosszú 2 személyes gumicsónak kiegészítőkkel újszerű állapotban Kifogástalan állapotban van.
Vortex Gumicsónak
Csónak
Budapest és környéke
2018. július 16
Budapest
149.000 Ft
www.boilieroller.hu -n Holland cég Vortex Gumicsónakjai levegő illetve merev padlóval 180cm-től. Vortex gumi csónak egyedi gyártási technológiát használ mely több rétegű különböző anyagokat alkalmaznak hogy egy tökéletes csónakot hozzanak létre. 1100-as Decitex az anyag gerince és a gyártás utolsó fázisában ugy UV végő fóliát kap a csónak test anyaga hogy hóban fagyban és szaharai melegben se roncsolódjon a hajó anyaga, ezért a gyártó 10 - 15 év gond nélküli használatot jósol minden csónakra. Vortek gumi csónak két verzióban és 7 különböző hosszban érhető el perpillanat Magyarországon légpadlós ( Air deck 3+2 légklamra ) és merev padlós ( Carbon bottom 3+1 légkamra ). Mindkét modell rendelkezik légkamrás " KEEL"-el és merev fartükörrel ami tovább növeli a csónakunk stabilitását. Vortex gumicsónakot több neves helyszín és pontyhorgász használja nagy megelégedettséggel mint például Steve Briggs és az Afrikai Bin El Ouidane tó pontyhorgászai.
Gumicsónak
Csónak
Minden régió
2018. július 6
3783 Edelény
160.000 Ft
Merev aljú, háromszor használt, garancia van rá.
SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó
Csónak
Budapest és környéke
2018. május 20
Dunakeszi, Duna sor 28.
990.000 Ft
Kifogástalan állapotú, 5 személyes alumínium padlójú túrákra felszerelt, könnyen hordozható gyári SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.