Hirdetés feladása
310 es zodiák hypalon
Csónak
Minden régió
2018. szeptember 15
budapest
125.000 Ft
310 es zodiák hypalon fa alju kiles 5 szem 15 le motorizálhato 8 éves szép álapotu fartűkőr tőkéletes a levegőt tőkéletesen tartja felfujva vantarolva űlőapadal evezővel pumpával hordtaskával elado 125000 ftert ha kel vanhozá solyakerék es egy mentőmeleny igy egyűt 145000 ft motor is van yamaha 8 le 2 űtemű tőkéletesen műkődik 10 liter bekevet benzinel sport es egy munkacsigával 20 lit benzintankal es keverekhez olajal 179000 ft érd 06 30 9442 891
Bojlis horgász csónak eladó
Csónak
Minden régió
2018. október 15
BARK BT 270 felfújható gumi horgász csónak 75Ah munka akkumulátorral eladó
120.000 Ft
Ez a modell a legkedveltebb a magyarországi horgászok körében! Legkisebb merev hátfalas felfújható gumicsónak! 3,3LE ig motorizálható! Az állítható hátsó ülés megkönnyíti az ideális súlyelosztást! Az oldalára erősített sín segíti a stéghez való biztonságos kikötést! A modellre napellenző telepíthető! 3x használt kihasználatlanság miatt 1db.Banner 75Ah munkaakkumulátorral tartozékaival csak egyben eladó.
4 személyes gumcsónak
Csónak
Tisza és környéke
2018. október 1
399.000 Ft
Eladó vadonatúj 5,5m-es 4 személyes gumicsónak,4 db evezővel. 15Le ig motorizalható. Egy kocsi csomagtartójában elfér.399 000+áfa
Gumicsónak Bark BT 310-S
Csónak
Balaton
2018. október 1
140.000 Ft
Bark BT 310-S. 3 fős. 390 Kg teherbírású. 15 Le-ig motorizálható. Merev aljú, felfújható kiles. 2018 augusztusi.
bombard 290es légpadlos csonak motoral elado
Csónak
Minden régió
2018. szeptember 25
budapest
119.000 Ft
290 es bombard kiles légpadlos kőnyű 10 perc alat egy ember is vizre teszi 10 le motorizálhato a levegőt tőkéletesen tartja 120000 ftert igeny eseten vanhozá solyakerek mentőmelény evező pumpa és egy hotordtáska ha kell vanhozá egy yamaha 8 le csonakmotor az ar megbeszélés targya érd 0630 9442 891 szálitás megoldhato
Yamaha 360S gumicsónak
Csónak
Budapest és környéke
2018. szeptember 19
1029. Budapest, Gyulai Pál u. 13.
490.000 Ft
Merevaljú 3 kamrás Yamaha 360S gumicsónak 15/5 lovas Suzuki 4 ütemű motorral,lejárt hajólevéllel utánfutó nélkül eladó. A motor újszerű, kb 8-10 órát volt használva. Ár: 490000
Kisebbre cserélném Kolibri 4,0 m-es gumicsónakomat Yamaha motorral.
Csónak
Minden régió
2018. április 13
Dunaújváros
700.000 Ft
Kisebbre cserélném Colibri 4m-es nagyon jó állapotban lévő gumicsónakomat, Yamaha 20 Le 2-ütemű kiváló motorral. Nincs hajólevél, egy évben 1x használjuk a tengeren. Nem kell hozzá semmilyen biztosítás stb. Nagyon gyors ( skli-es), jól irányítható! 6 személy kényelmesen elfér.
Gumicsonak
Csónak
Budapest és környéke
2018. szeptember 8
Gumicsónak Grudziadz
45.000 Ft
Pasal - 4 k Grudziadz típusú . Jó állapotú javítás mentes ! 4 kamrás gumicsónak . 2 db evezővel . 2,45 m hosszú 1,40 széles 30 cm magas . Kihasználatlanság miatt eladó .
Grand Argus 550P gumicsónak
Csónak
Duna és környéke
2018. szeptember 1
9012 Győr Öreg u 16/b
215.000 Ft
Eladó egy Grand Argus 550P típusú, 5,5m hosszú, 1,05 m széles gumicsónak. Formájának és kis súlyának köszönhetően sokrétűen felhasználható. Már 5 LE-s motorral siklásba megy, 10 LE-ig motorizálható. Könnye, gyorsan összeállítható vagy akár autó tetején is szállítható. Hosszának és rugalmasságának köszönhetően erős hullámzásban is stabil, így akár nagyobb folyókon, mint például a Duna, is nagyon biztonságos. Túrázásra, horgászatra is alkalmas. Kiegészítő elektromos motor is szerelhető rá.
E-sea
Csónak
Minden régió
2018. július 10
Budapest
270.000 Ft
E-sea 305S gumicsonak, nagyon jó állapotban, mindig fefujva garázsban tárolt.2 Pumpa, hordozó táska, nyomásmérő,stb.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.