Hirdetés feladása

Gumicsónak

Eladó használt gumicsónak
Csónak
Minden régió
2019. december 8
300.000 Ft
Eladó használt HSC Marine gyártmányú, 7 személyes, alumínium padlós gumicsónak. Újonnan vásárolt, évente 5 alkalommal versenyrendezésre használt a Mályi-tavon, viszont kihasználatlanság miatt eladó. Az evező felfogatás ragasztása engedett el, más probléma nem volt vele. Becsomagolható és a szállításra alkalmas zsákja is rendelkezésre áll. Érdeklődni Csorba Dávidnál a +36204910335 számon lehetséges.
Zugló
Csónak
Minden régió
2019. november 1
1141. Budapest
390.000 Ft
ZODIAC 260 CRV AIR padlós / francia gyártású / gumihajó szép állapotban + RHINO 54 elektromotor /töltöttség kijelzővel / + 100 AH Akku + Sólya kerekekkel + evezők + Mentőmellény + Fender + Bója. A hajó csak 27 kg. 4 LE- rős motorral szerelhető. 350 kg-mal terhelhető.
Kolibri Professional KM-450D gumicsónak eladó
Csónak
Minden régió
2019. október 13
7100 Szekszárd. Bartina u. 27.
350.000 Ft
Keveset használt alumínium padlós Kolibri Professional KM-450D eladó - második tulajdonostól. Adatok: hossz: 450cm , szélesség: 190cm , henger átmérője: 49cm , kamrák száma: 4+1. Utasok száma: 6 fő. 35 LE-ig motorizálható. Súlya: 110 kg. Anyaga: 16 rétegű PVC. A csónak 5 éves , mi a Dunán 2 szezont használtuk. C minősítésű , tengeren is használható. A felfújható gerinc és az alumínium padló kiváló merevséget biztosít. A levegőt tartja. Az alapfelszereltségen kívül (3 ülőpad , evezők , pumpa , szelepkulcs) 2 ülőpárna (ebből az egyik tárolós) , horgászbot tartó (nincs a képeken) és gyári takaróponyva tartozik hozzá extraként. Motor és futó nélkül !
Hypalon Grand RIB S275
Csónak
Minden régió
2019. szeptember 17
Siklós
2.295 Euro
2 hónapos,Adrián is csak alig használt merevtestű, Hypalon Grand RIB S275 hajómat, tárolási illetve helyhiány gondok miatt eladni vagyok kénytelen. A kategóriájában csúcsminőségű Grand RIB Hypalon ideális és tartós minden vízi használatra. Balatonon is csúcs, elektromos motorral! Stabilitása, vízfekvése, siklása egyedülálló, nem PVC hanem Hypalon ami jóval drágább áron vásárolható csak meg! Garanciális természetesen és hibátlan, új állapotú!!! Hónapokig tűző napon is tartható a Hypalon hajó! Új ára: 2800-2950 euró Hirdetéses ára: 2295 euró. Összecsukható Air RIB 280-300 cm hosszúságú, esetleg beszámítható! Ne szalassza el ezt a ritkán kínálkozó alkalmat! Vegye meg kategóriájában a legjobbat! Érdeklődni lehet: polgibasiklos@gmail.com Tel.: +36305203981 Tárolási gondok miatt, lehetséges opció, a merev aljú, új RIB Grand S275 hajóm, összecsukható, légpadlósra történő cseréje!
hypalon gumicsónak 325cm
Csónak
Minden régió
2019. július 26
Szombathely
95.000 Ft
A fényképen látható 4 kamrás hypalon (nem pvc) anyagú gumicsónak, merevaljú (fa padlólapok) eladó. A csónak hossza 325cm. A levegőt tökéletesen tartja.
iBoat 160 AS
Csónak
Budapest és környéke
2019. augusztus 16
Budapest
90.000 Ft
iBoat 160 AS horgász csónak megkímélt állapotban eladó.
Felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban
Csónak
Minden régió
2017. augusztus 13
6.000 Ft
Eladó a képen látható felfújható gumicsónak eredeti csomagolásban.
SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó
Csónak
Budapest és környéke
2018. május 20
Dunakeszi, Duna sor 28.
990.000 Ft
Kifogástalan állapotú, 5 személyes alumínium padlójú túrákra felszerelt, könnyen hordozható gyári SUZUMAR gumicsónak 15 LE SUZUKI motorral eladó.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?