Hirdetés feladása

Gumicsónak

Gumicsónak
Csónak
Budapest és környéke
2021. április 22
1113 Budapest, Daróci u. 1-3.
12.900.000 Ft
!ELADÓ! MEX RIB700 ALU testű gumicsónak (HIGHFIELD) 200 le SUZUKI külmotorral. Ár: 12. 900. 000 HUF + ÁFA Alumínium testű gumicsónak eladó 200 le-s SUZUKI külmotorral. 2030-05-27 érvényes hajólevéllel, azonnal használható. A hajó rendelkezik BALATONI engedéllyel, mely 2021 júniusáig érvényes. A kék szalagon volt kísérőhajóként használva. A hajó adatai: Hajótest hossza: 700 cm Test anyaga: alumínium Legnagyobb szélesség felfújva: 252 cm Legnagyobb merülés: 0,4 m Henger átmérő 52 cm Vízkiszorítás: 1,28t Befogadóképesség: 8 fő. Motor típusa: SUZUKI DF 200AP Teljesítmény: 200 le Műszerezettség: Suzuki Többfunkciós Precíziós műszercsomag Irányváltó: Suzuki Precíziós Távkarszett ELEKTRONIKUS!! A hajó gyakorlatilag örök életű, alumíniumból készült. Alkalmas kedvtelési célra, de munkahajónak is. A Suzuki motor hozzávetőlegesen 25-30 órát volt használva. A 20 órás szerviz el lett végezve. A motor téliesítve lett, időszakos szerviz (olajcsere)szintén el lett végezve 2020 októberében. Jelenleg Budapesten nézhető meg a XI.-kerületben. Felszereltség: Fix Bimini TOP, mely csomagtartóként használható. Jokey ülések háttámlával. Elektromos pumpa tárolórekeszek. Üzemanyag tank- 180l horgonykamra. Utólag rendelhető extrák: első-hátsó reflektor. Rádió Bluetooth lejátszó, hangszórókkal. Kapcsolat: Hubik Attila 06-30-991-2313, Virág Endre 06-30-931-0548
Quicksilver
Csónak
Tisza és környéke
2021. április 22
Tiszafüred
238.000 Ft
Eladom stabil, erős csónakom. Hetekig sem ereszti el a levegőt. Erős motortartó és állítható sólyakerék van felszerelve a hátuljára. Takaró ponyva méretre gyártva, bimini tető és pumpa van hozzá.
Bombard Tropic 335
Csónak
Budapest és környéke
2021. március 28
215.000 Ft
Kitűnő állapotban, szivárgásmentes,levegőt nem ereszti, fa padlózat ,vízálló táska az orr-részben, takaróponyva, tárolózsákok a csónakhoz, szállítókerekekkel,kötelező felszerelések( horgony, kötélzet, evezők, stb. ) eladó. Felfújt állapotban volt-van tárolva.
gumicsónakok különböző méretben
Csónak
Budapest és környéke
2021. március 3
1173 Budapest
80.000 Ft
Eladó gumicsónakok különböző méretben.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?