Hirdetés feladása

Hajófelszereléseket webáruházból: érdemes

Bolt, webshop Vitorla, árboc Vitorlás felszerelés Hajó felszerelés Horgászcsónak Gumicsónak Csónak felszerelés Kajak Kenu Kiegészítő Elektronika, GPS, halradar Evező Kül- és belmotor Motor alkatrészek Elektromos motor Akkumulátor hajomania.hu 2016. június 30
Hajófelszereléseket webáruházból: érdemes

Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor?

Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten.

A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk.

Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti.

Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is.

Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk.

A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?

Horgászcsónak
Előző levelünkben megírtuk a FeHoVa újdonságait, ezúttal számba vesszük a hagyományos programokat, melyek nélkül már nem is szervezhető FeHoVa: • Pergető medence (G pavilon, G11 stand) • Fárasztó-szimulátor (G pavilon, G1E stand) • MOHOSZ Horgász suli gyerekeknek (G pavilon, G3B1 stand) • A MOHOSZ standon lehet éves horgászjegyet váltani, illetve állami horgászvizsgát tenni (G pavilon, G3B1 stand) • Híres magyar horgászok élménybeszámolói, szakmai előadásai, termékbemutatói • Látványos vadászkutyafajta- és munkabemutatók, valamint vakvezető kutyák bemutatója a közönség bevonásával (A pavilon, 102C stand) • Solymászbemutatók és röptetés (A pavilon, 113 stand) • VKE Diana Vadászhölgy Klub szervezésében Gyermekfoglalkoztató arcfestővel és látványos kézműves foglalkozásokkal (A pavilon, 211B stand) Egyidejű rendezvények: • Íjász versenyek és bemutatók (A és C pavilon) A FeHoVa ünnepélyes megnyitója 2017. február 9-én 10 órakor kerül megrendezésre az A pavilonban, a Vadász színpadon. A vadásztársaságok, horgászegyesületek, erdészetek részére idén is kedvezményes csoportos belépőket biztosítunk. A szükséges kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Találkozzunk február 9-12. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Bővebb információ, online katalógus és részletes programok: www.fehova.hu
Csónak
A horgász-kiállítók, akik két évvel ezelőtt költöztek önálló pavilonba pillanatok alatt „belakták” a megnövelt teret. Számuk tavaly 30%-kal nőtt. Idén egy még nagyobb és modernebb pavilonban mutathatják be portékáikat, kínálatukat. A horgászat ma talán a legdinamikusabban fejlődő időtöltés Magyarországon. Az egy évvel ezelőtt életbe léptetett változásoknak köszönhetően több mint 70 ezerrel, 400 ezerre nőtt a regisztrált horgászok száma. Egyebek mellett ez indokolja a FeHoVa-n is a horgász tematika folyamatos bővülését. A Horgász Színpadon, az Óriás Akváriumnál és a Pergető Medencénél is számos ismert és sikeres horgász osztja meg élményeit a látogatókkal, köztük, Walter Tamás egyéni Európa-bajnok és csapatvilágbajnok, Csillag László világbajnok, és bemutatkozik a finomszerelékes magyar világbajnok csapat is. A hagyományos horgász programok mellett az idei év kiemelkedő eseménye a jubileumi FeHoVa Horgászverseny indulása lesz. Az egy éven át tartó különleges verseny összedíjazása 2 millió forint. A különböző kategóriákban az a versenyző nyer, aki egy évben az adott kategórián belül a három leghosszabb halat fogja ki 2017. február 9. és 2018. január 1. között. A FeHoVa hivatalos mérőszalagját a kiállításon szerezhetik be a horgászok. A kifogott és a hivatalos FeHova mérőszalaggal lemért halak képeit a verseny Facebook oldalán található applikáció segítségével vagy közvetlenül feltölthetik a verseny weboldalára. A versenyt három kategóriában rendezik: ponty-amur, ragadozó halak és egyéb. Minden más tudnivaló a jubileumi FeHoVa Horgászversenyről a verseny weboldalán érhető el: http://fehova.hu/hu/horgaszverseny A látogatóknak idén is lehetőségük lesz éves horgászjegyet váltani, illetve állami horgász vizsgát tenni a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) standján. A szervezők a gyerekekre is gondoltak: a hagyományos MOHOSZ Horgász suli mellett idén is itt lesz a Tiszai Pecasuli, és a G pavilonban más horgász utánpótlásképző programok is lesznek, mint például az először bemutatkozó horgásztáborok. Jöjjön el barátaival, kollégáival, családtagjaival, és nézze végig kiállítóink ajánlatait! Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján! A horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Bővebb információ: www.fehova.hu
Hajómotor
Előző számainkban megnéztük, hogy mit tehetünk hajónk meghibásodása esetén, és milyen javítási opciók, lehetőségek vannak. Most nézzünk szét egy kicsit részletesebben a hajó szíves és lelke – vagyis a hajómotorok háza táján! A Honda nem csupán autókat és autómotorokat – de hajómotorokat is gyárt, már több mint 40 esztendeje. A négyütemű külső hajómotorok, csónakmotorok gyártása terén az élen járnak. A motorok megbízhatósága és kényelme garantált, hiszen a Honda, mint márka elköteleződött a tökéletesség iránt. Aki új típusú, pehelykönnyű csónakmotort keres, érdemes figyelemmel követnie a Honda új fejlesztéseit. A Selva gyár szintén nagy, több évtizedes tapasztalattal bír a hajómotorok gyártása terén. A világszerte népszerű, alacsony fogyasztású csónakmotorok szinte minden igényt kielégítenek: 30 alapmodellt és 82 típust rejt a változatos, sokszínű kínálat. A Parsun egy olyan kínai gyártó, akik profi tervezőkkel, szakemberekkel dolgoznak együtt, és valóban magas minőséget állítanak elő. A gyártósorról kikerülő termékeik szigorú minőségellenőrzésen is átesnek, melyeknek a finombeállítás és a próbaüzem is fontos része. A Vetnus hajómotorokra szintén minden időben – napsütésben, szélben, vagy komoly viharosabb időben – éppen úgy számíthatunk. A belső motorok mellé pedig teljes készlet áll a rendelkezésünkre a motorokhoz kapcsolódó felszerelésekből, mint pl. kipufogó csövek vagy dobok. A Yanmar hajómotorokat értékesítő Monti Bt fő profilja – a vitorlás és motoros kishajók javítása és karbantartása – mellett mára már teljes szervizzel és hajómotor értékesítéssel foglalkoznak, a megbízható és rugalmas árfekvésű, hazai Beta Marine hajómotort kínálva. A Haswing pedig egy új márka a hajómotorok piacán. Amit ez a márkanév takar, az egy elektromos hajómotor, amelynek kedvező áramfelvevésű, innovatív kifejlesztésű propellerje elvágja az aljnövényzetet, így gyorsabb haladásra képes. Ami még nagyon fontos, országos szervízhálózat is elérhető ehhez a típushoz. Valójában igen széles a választék, és sokféle hajómotor kapható hazánkban is, kis kedvcsináló rövid összeállításunk pedig a teljesség igénye nélkül készült. Hiszen még mindig itt a jó idő, bátran vízre szállhatunk, és ha szükséges nem késő beruháznunk egy jó – használt, vagy új – hajómotorra, alkatrészre! Hajómotorokkal is foglalkozol? Keress minket és jelenj meg az oldalon cégként, akár ingyen. Írj nekünk az info@hajomania.hu címre!
Mercury 4 LE
190.000 Ft
+36209749056
Mercury 4 LE rövid tribes, belső és külső tankos is 4 ütemű csónakmotor Egerben eladó. A motorban csekély üzemóra van (az első csiga van rajta, annak az állapotán látható.
Kielboat
65.000 Ft
+36303857116
Eladó kielboat, jó felújítási alap. Szobon megtekinthető. Ára: 65.000.-
Váci Rocsó
790.000 Ft
+36304550481
Eladò 6 mèteres Váci Rocsó, frissen homokfújva kívül-belül.
Kereskedő
RibstoreNet Marine Kft.
+36704788792 z.sinkovicz@ribstore.net
1037 Budapest Bojtár u. 58-62
Szerviz, javítás
Duna Hajók
+36301617105 dunahajok@dunahajok.hu
9025 Győr Ikrényi út 14.
Bolt, webshop
BIOKOPRI KFT.
+36305264805 info@biokopri.hu
6500 Baja Mártonszállási út 10.