Hirdetés feladása
Torqeedo Travel elektro motor hosszúcsizmás  72cm
Hajómotor
Minden régió
2024. február 27
Sopron
392.000 Ft
Torqeedo Travel 1003L hosszúcsizmás villanymotor 1000W-os közvetlen meghajtással,akkumulátorral. 3LE benzin motornak megfelelő.1-8 óra hatótáv,gázadástól függően. 6m vagy 1500kg csónak méretig megfelelő. -Fedélzeti számítógép a hátralevő hatótáv kiszámításával -Könnyen szétszedhető a szállítás és a helytakarékos tárolás érdekében -Folyamatos előre-hátra menet -Kézi billenőszerkezettúlfutás elleni védelemmel -Teljesen vízálló(IP67) -Integrált lítium-ion akkumulátor Fertő-tavon és Balatonon használt 3 szezont
ELADÓ NAU330 HAJÓHELY opcióval
Vitorlázás
Minden régió
2022. október 30
18.000.000 Ft
Kényelmes családi túrahajó és a legnépszerűbb osztályban NAU330 yardstick előnyszám nélkül versenyezhetsz vele. Egyszemélyes vitorlázásra is tökéletesen alkalmas. Kategóriájában nyert Keszthely-Kenese versenyt és egyszemélyes tókerülőn osztályban 2. abszolútban 8. helyezett. Nem kell kompromisszumot hoznod a kényelem és a gyorsaság között. 5 vitorlával, tároló kocsival, szükség esetén Balatonkenesei hajóhellyel. Telefonszámom: +36 20 494 3809 e-mail: birot.patronus@datatrans.hu Biró Tamás
Sporthajó eladó
Motorcsónak
Minden régió
2024. március 2
Pest megye
1.275.000 Ft
Tulajdonostól eladó DRAGO FIESTA Speed Boat, magyar hajóleveles 2027-ig érvényes papírokkal. Beépített tankkal és fürdőlétrával felszerelt. A motor gyári, bontatlan állapotú.
ELADO NEPTUN HAJOTEST 30LE MOTORRAL
Motorcsónak
Budapest és környéke
2024. március 1
450.000 Ft
Elado negy szemelyes hajotest egy oninditos 30Le vihar motorral, rendszam nelkuli sajokocsival. Ervenyes hajolavellel rendelkezik. Hossza:4,2m Szelessege:1,7m Melysege:0,7m Ar: 450.000Ft. Megtekintheto: Pest Megye Vac Erdeklodni:0036 202976150
Quicksilver 555 Hajó Eladó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2024. február 29
2.400.000 Ft
Orkiülős kis pakoló kabinos hajó eladó.Hidraulikus kormánymű,bimini.
Saga Hajó Eladó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2024. február 29
1.400.000 Ft
6 személyes kabinos kishajó motor és utánfutó nélkül eladó.Garmin halradarral.
Perenboom 660 , holland vas hajo
Motorcsónak
Minden régió
2024. február 26
Csomád
4.000.000 Ft
Holland gyártású Perenboom 660 -as vas hajó eladó . 6,6 m hosszú , 2,2 m széles , ~2 t . Felszereltsége : 9.9 le-s önindítós négyütemű Suzuki motor , 400 w napelem , 1000 w inverter , victron töltésvezérlő , 2 db 240 ah akku , műtőszekrény fagyasztóval , tolórudas kormánymű , wc , mosogató , gáztűzhely , állófűtés , tv , 3 db rozadamentes tank ( víz , benzin , gázolaj ) stb....utánfutó nélkül . Az ár a magyarországon belüli szállítást tartalmazza .
Onedin 650 , poliester kajütös hajó
Motorcsónak
Minden régió
2024. február 26
Csomád
2.400.000 Ft
Holland gyártású Onedin 650 -es eladó . 20 le-s motorig engedély nélkül használható . 6,5 m hosszú 2,2 m széles , kb. 900 kg . Tavaszig való tárolásban , szállításban segítek .
Placom 650 , poliester kajütös hajó
Motorcsónak
Minden régió
2024. február 26
Csomád
2.400.000 Ft
Holland gyártású Placom 650-es kajütös műanyag hajó eladó . 20 le-s motorig ingedély nélkül használható . Felszereltsége : tolórudas kormánymű , wc , rengeteg tároló rekesz , újszerű ponyva stb.... a szállítást az ár tartalmazza .
Vitorlásszállító tréler 3T 1M Ft kezdő részlettel elvihető
Kiegészítő
Budapest és környéke
2024. február 26
2013 Pomáz Meselia u. 23.
1.800.000 Ft
Eladó a képen látható Pfaff tipusú (német) 2 tengelyes vitorlásszállító tréler. Kitünő állapotban. Terhelhetősége 3,0 T Ára: 2M Ft névre íratva friss vizsgával. Amennyiben nem kell honosítani és vizsgáztatni úgy 1,8 M Ft az ára. Hitelre is elvihető 1M Ft kezdő részlettel. Megtekinteni Bp.-en lehet előre egyeztetett időpontban. Akár a téli tárolás is megspórolható ha nem egy fix bak van a hajó alatt.
#
zapadka184@gmail.com

Balaton
Európa legrégebbi és leghosszabb (160km) tókerülő versenye július 6-án 9 órakor rajtol Balatonfüredről. Innen Balatonkenese a cél, majd Siófok érintésével irány Keszthely onnan pedig vissza Balatonfüredre.   A Magyar Vitorlás Szövetség vezetői remélik , hogy az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon idén is 500-600 hajó vesz majd részt. A táv légvonalban mérve 155 km. A szabályok szerint 48 óra alatt kell a vitorlázóknak teljesíteni a távot. A verseny célja a sport mellett, a balatoni vendéglátás és a vitorlás turizmus további fejlesztése és népszerűsítése. Egy kis töri. Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték. Nevét a leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt később átvették a gőzösök is. Ezután az európai nagy tavi versenyek győztese is árbóc csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. Az utóbbi években már több mint 500 vitorlás indult el a versenyen. A rendezők örömmel várják az érdeklődőket a füredi rajthoz, ahol szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket reggel 9 órától. Felejthetetlen élmény nyújt ugyanis, amikor várhatóan mintegy 5-600 hajó vág neki a távnak.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Április elejétől újra indul a viharjelzés tavainkon, és egészen október végéig tart. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat adja ki. Viharjelző berendezések működnek a Balaton mellett Velencei, a Tisza, valamint a Fertő-tónál . A Balatont a viharjelzések szempontjából három medencére osztjuk: • a Tihanyi-félszigettől keletre lévő keleti medencére. • a Fonyód és Tihany közötti középső medencére és • a Keszthelytől a Badacsony-Fonyód szorosig tartó nyugati medencére, A viharjelzés fokozatai medencénként eltérő is lehet a Balatonon. A többi tó esetében csak egy vihar jelzés lehet érvényben. • I. fokú viharjelzés – percenként 45 fényfelvillanás, a várható maximális széllökések sebesség eléri 40-60 kilométer/óra sebességet . A parttól 500 méternél távolabb úszni, csónakkal, mási vizi eszközzel nem szabad menni. • II. fokú viharjelzés – percenként 90 fényfelvillanás, széllökések sebessége meghaladhatja a 60 kilométer/órát. Vízben tartózkodni tilos. A jelzéseket a várható szélerősödés előtt másfél órával adják ki. Újdonság ebben az évben: fényjelző berendezések a tó közepén A Balaton körül negyvenhat „fix” viharjelző működik, a Tisza tavon öt, a Fertő tavon egy, a Velencei-tavon három viharjelző mellett újdonságként egy mobil lámpaegység üzemel. A nagyobb biztonság érdekében a már üzemelő jelző berendezések mellett ebben az évben néhány új viharjelző került telepítésre: Balatonszepezden, Balatonedericsen, Keszthely-Fenékpusztán, Balatonszárszón és Tihanyban. A Balatonon napelemekkel működő mobil jeladók üzemelnek. Mindhárom medencében a víz közepén Siófok, Szigliget és Keszthely térségében lettek elhelyezve, jól láthatóan a vízből kiemelkedve. Ajánlatos, mindenkinek a saját érdekében figyelni a viharjelzéseket, és betartani a szabályokat
#
Techno Italia Kft
+3622258009
8000 Székesfehérvár hrsz. 12570/33
info@hydrodrive.eu

A hidraulikus kormányszerkezetünk jellemzői: • Egyszerű működésű, nincs kopás • Nincs bovden, a hidraulikus ikercső nem törik meg, könnyen elvezet- hető, elrejthető, nem kellenek külön kiegészítők mint pl.: bovden vé- gek, rögzítők, motorbekötők • Csak minimális karbantartást igényel (olajszint ellenőrzés) • Nem korrodálódik • Vele a hajó erőfeszítés nélkül, precízen, lágyan irányítható még szélső- séges körülmények között is. • Minden termékünkre 3 év garanciát vállalunk! • Minden egyes alkatrész itt készül, Magyarországon • Minden alkatrész sajtolt, edzett alumíniumból, bronzból vagy rozsda- mentes acélból készül. Nincs öntött, vagy fröccsöntött műanyag alka- trész! • Könnyű beszerelés, gyakorlatlan embernek is legfeljebb 30 perc • Videós vagy fényképes beszerelési útmutató, ami lépésről lépésre végigvezet a beszerelés fázisain.