Hirdetés feladása
Egyedi Motoros kisgéphajó
Motorcsónak
Minden régió
2017. szeptember 5
5.500.000 Ft
Családi okok miatt eladó vált szeretett Csiga-biga nevű motoros kisgéphajónk. Kereseti célú a hasznosítása. Sok oldalú a kihasználhatósága.(vacsorák a naplementében, évfordulók, szülinapok, legény-és lánybúcsúztatók, fürdőzés, bortúra, egyéb családi események, tűzijáték megtekíntése a hajóról, horgászat....)Korának megfelelő, kítűnő műszakiállapotban van. Munkavégzésre azonnal alkalmas. Építette: MHRT Hajójavító Üzeme, egyedi típus, legnagyobb hosszúsága: 12.14 m, legnagyobb szélessége: 2.9 m, fixpont magassága: 3.0 m, legnagyobb merülésr: 0,52 m, vízkiszorítása: 13,7 t, megengedett befogadóképessége: 12 fő, engedélyezett szabadoldal: 0,4 m, érvényes hajózási engedély van: 2018. augusztus Értékegyeztetéssel nagy értékű autó vagy ingatlan csere is lehetséges.
hajó
Motorcsónak
Minden régió
2018. április 15
1.180.000 Ft
Winnerr5,8 Riba trimarán kajütös Volvo Penta AQ130c/270 típusú hajó 2019.07.17.-iig érvényes hajólevéllel sürgősen eladó.
Nautic 24 TAVASZI ÁRCSÖKKENÉS
Vitorlázás
Minden régió
2018. április 23
1.300.000 Ft
Tavaszi Árcsökkenés! Nautic 24 lábas jó állapotban lévő vitorlás. Szlovák hajólevél, 6 évig érvényes vizsga. Autócsere lehetséges értékegyeztetéssel.
Új, dupla fenekű horgászcsónak eladó
Csónak
Duna és környéke
2018. április 23
Budapest 1164, Lucernás utca 22.
390.000 Ft
Új, dupla fenekű horgászcsónak eladó, Budapest XVI. kerületben. Méretei: 5,40 x 1,25 x 0,45. Anyaga: fenyődeszka, 2 réteg üvegszövet és poliészter gyanta bevonattal. Használható max. 20 LE motorral. A rajta lévő, kifogástalan állapotú 4,5 LE TOMOS motor 18 km sebességgel hajtja, óránként 2 l fogyasztás mellett! A motor üzembiztos állapotát garantálom. Eladási ár 390.000.- Ft kompletten. Érdeklődés esetén telefon: 06 30 9492 704 ​
Albin Marine
Vitorlázás
Minden régió
2018. január 16
Budapest
6.950.000 Ft
Eladóvá vált típusváltás végett egy saját részre teljesen felújított és átépített svéd alapokra épült angol veretekkel készült skandináv Albin Marine Singoalla típusú vitorláshajó. 6 fő részére kényelmes fekvő hellyel,de további 2 fekhely szükség esetén kialakítható. A hajó 10 éve került a tulajdonomba, előtte egy svájci tulajdonosa volt, aki a Bodeni tavon használta így sós vízzel soha nem érintkezett, ami az állapotán tökéletesen meg is látszik. A felújítása dokumentálva szakszerűen történt. Teljes szétbontás után a legapróbb csavartól szinte minden ki lett cserélve vagy felújítva. Teak fa fedélzetet kapott megnövelt és kibővített ablakokkal, továbbá fürdő platformmal, és fürdő létrával. Így a 34 lábas hajó 36 lábra növekedett. A test héjig vissza volt csiszolva, amit tavaly megismételve hét rétegben újra lett Tar 2-vel kezelve. Gyakorlatilag a vízvonal alatti rész teljesen új! Az ablakok szintén a tavalyi évben kerültek kicserélésre. Sehol nem áznak,nem repedeznek. A motorja egy md 11 c típusú Volvo Penta, amit idén generáloztak gyári alkatrészekkel. A generátor és az önindító is fel lett újítva. A felszereltségét tekintve a tengeri hajók között is kiemelkedőnek számít. Automata kormány szélkormánnyal, gázolajos és tartalék paraffinos állófűtés kivezetve a kormány állásba lábhoz is. Újszerű vitorlázat,4 db csörlő amiből kettő kötélvezetős! Szélvédő, napellenző, vitorla tároló. Kokpitben nagyméretű 12 voltos hűtő mélyhűtőrésszel továbbá a konyhában egy három üzemű hűtő található. A szalonban szintén 12 voltos borhűtő került beépítésre. Tv,hifi, meleg vízrendszer, kinti és benti tusoló, tengeri wc, ventilátor, 100 liter gázolajtartály, 150 liter édes víztartály, hangulatvilágítás, kinti grillsütő, stb,stb... Műszerezettségét tekintve mélység, sebesség, szélsebesség, szélirány, vízhőmérséklet, dőlésszög. A képek magukért beszélnek, ez tényleg egy megbízható rendkívül biztonságos, gyors, tágas, kényelmes túra hajó. A vitorlások Volvójaként emlegetik különböző fórumokon. Tengereken, óceánokon sűrűn előforduló gazdaságosan fent tartható igazi kis úszó nyaraló. A legnagyobb viharban is megbízható, egyedül is könnyen irányítható társként viselkedik. Az árát tekintve gyakorlatilag csak a rá költött összegért szeretném eladni. Megtekinthető: Siófokon A téli ár május 1-ig érvényes 6.950.000.-Ft A hajó polírozva, alga gátlózva, teakfa kezelve a nyári szezonra teljesen felkészítve. Futópróba kizárólag komoly érdeklődés esetén. Alku nélküli vásárló esetén adok hozzá még egy, akár közúton is használható, saját részre kialakított nehéz pótkocsit és egy szinte új kamion ponyvából készült típusra szabott téli plusz egy nyári ponyvát. Megtekinthető Siófokon! Rengeteg fotó a hajóról vitorlas.vertom.hu
Rebell Seaskip 25
Vitorlázás
Minden régió
2018. április 19
Budapest
1.790.000 Ft
Eladó használt, becsben és folyamatosan karban tartott Rebell Seaskip 24-ös vitorláshajó. Több, mint 20 évi balatoni használat után méltó utódra való csere miatt keresi gondos új gazdáját. Felszereltsége: fürdőlépcső, orrkilépő, kerekes tárolóállvány, UV-védő gross-takaró, fockroller, génua - szintén rávarrt UV-védő csíkkal ellátva. Extrák: Mercury F5ML típusú hibátlan, fejtankos külmotor, Lewmar nyitható rozsdamentes oldal kabinablakok (4db) szúnyoghálóval, illetve egy felfelé nyitható szintén Lewmar ablak. A sebesség növelése érdekében a szabványhoz képes 1,5 méterrel magasabb árbóc, illetve plusz 130 kg a tőkesúlyon. Belseje felújított mahagóni, kivehető mahagóni asztallal. Megengedett befogadóképessége 6fő, 2018.10.30.-ig érvényes hajólevél. Budaörsön bármikor személyesen is megtekinthető!
Coronet 24 Family új Mercruiser 5.0 OMPI 300LE kétkörös motorral és új kihajtással
Motorcsónak
Minden régió
2018. március 15
4.990.000 Ft
Coronet Family 24, két hűtővízkörös LEGÚJABB GENERÁCIÓS MERCRUISER 5.0 MPI (300 LE, 2800-as fordulaton csak 15-20 LE fogyasztás) motorral, ugyancsak legújabb generációs APLPHA BRAVO kihajtással eladó (csak a motor és a kihajtás 22.500 EUR újonnan). A motorban és a kihajtásban (egyszerre lett cserélve) 100 üzemóra van. A plusz töltés/áram és melegvíz a hajó tetején telepített napkollektorokból. Minimális felújításokat igényel (csak a farészek, stb), 2000-ben a gyártó, a híres dán Coronet hajógyártó vállalat 16.000 német márkáért újította fel, stb. A hajó folyamatosan professzionálisan volt tárolva, folyamatosan szervízelve, téliesítve, stb. A tréler a hajóhoz tartozik, újszerű állapotban van, új műszaki vizsgával. A hajó Budapesten az Újpesti Öbölben megtekinthető és kipróbálható.
Albin Viggen svéd hajó eladó
Vitorlázás
Minden régió
2018. április 18
1.190.000 Ft
Albin Viggen Svéd tengeri vitorlás sos ELADÓ • 5 személyes, könnyen kezelhető • 4 alvó hely - 23 láb (7,10 m) • családbarát kajütös hajó vitorlázattal • merev forstage Fock rollerrel • A vitorlás könnyű kezelhetősége miatt kezdőknek is kifejezetten ajánlott. Stabil és biztonságos hajó. Enyhe szélben is könnyen siklik, a legnagyobb merülése 1,11 méter, Balatonra tökéletes! Vizsga miatt elektromos vezetékezés felújítva, új sprayhood 2 éve készült. Rá szabott létrával, valamint gáztűzhellyel és mosogatóval. Alja 1 éve volt felújítva. Teljesen ozmozis mentes. Vitorlázata grosz, fock 5 éve méretre gyártva. Spinakker és rúdja szintén jár a hajóhoz. 17 nyarán új kárpitozással belső matracok méretre készültek. Új kötélzettel és fedélzet festéssel látványosan felújítható. A vitorlás jelenleg akuteszteres megbízható Watersnake 54 elektromos motorral van ellátva, vizsgáztatva 2019.07.ig. Igény esetén egy alig használt 3 éves Evinrude/johnson 4,6Le külmotort is tudunk hozzá ajánlani, kedvező áron. A hajó Balatonaligán található, előzetes egyeztetés alapján megtekinthető, már vízen van, 19 éve számunkra hozták be Svédországból. 1.190000 Ft Telefon: +36 30 8461368 , mail: varga.sylvia@gmail.com
Dufour 27 vitorláshajó
Vitorlázás
Minden régió
2018. április 17
4.900.000 Ft
A hajó fehér színű, újonnan festett. Esztétikailag és műszaki szempontból a hajó kiváló állapotú. Rendkívül biztosnságos családi túrahajó. 8 személyre vizsgáztatva. A hajó kabinja álló magasságú, maximális merülése 8 személy esetén 145 cm. Szélesség 300 cm. Új grosz vitorla, egy darab génua és 3 db fokvitorla tartozik a hajóhoz teljes kötelező felszereléssel. A taton kormányállás van kialakítva, melyen mélység és sebességmérő található. 1 fő tulajdonos. A hajó közepén mosdókabin és vegyi WC található. A hajóbelső 3 részből áll. A hajó a zánkai kikötőben horgonyoz, azonnal vihető és használható. A belmotor kiváló állapotú.
BMW D12 Belső motor
Vitorlázás
Minden régió
2018. április 13
298.000 Ft
BMW D12 tip. egy hengeres diesel 530 ccm 12 LE motor egyenes kihajtással első tulajdonostól hajólevélről, három éve teljesen felújított motor , működőképes állapotban tartozékokkal; hűtés- és kipufogó rendszerrel és 15"-os kétszirmú bronz propellerrel eladó.
#
norbert.hajdu.mail@gmail.com

Motorcsónak
Ismét eljött a hajósok által „ gyűlölt” időszak, melyről sejtettük, hogy megérkezik, de most, hogy itt van egyenesen utáljuk… Itt az ősz, vége a hajós szezonnak mely oly sok kellemes élményt hozott számunkra. Sajnos ez már a múlt, ki kell vennünk kedvencünket a vízből, téliesíteni kell, és egy elhelyezni egy biztonságos helyen. Ha mindez rendben, már csak sóhajtoznunk kell a tavasz jöttéig… Addig is: A daru által történő kiemelésnél fokozottan ügyeljünk, hogy a gurtni ne tegyen kárt a hajótestben, adott esetben a drótköteleinkben. Mert a mozgó kötélzet ugye már rég egy zsákban van… Fokozottan figyeljünk a hajó kocsira ( melyet gondosan átnéztünk, kerekeit felfújtuk) történő elhelyezésre, rögzítésre. A parton alaposan tisztítsuk meg a hajótestet az algától. Legegyszerűbb módja a magasnyomású mosó. Ezek után tegyük a hajónkat a kikötőmesterek által előkészített helyre. Itt már kényelemesen el tudjuk távolítani a hajóbelsőben esetlegesen fellelhető vizet, ( wc, konyha, fröccshöz használt szódás üveg, stb ). A környezet fokozott védelme mellett töltsük fel motorunkat fagyállóval ! Ajánlatos az akkumulátort kiszerelni, és a tél folyamán időnként feltölteni. A belső munkálatok elvégzése után – ha van- gondosan takarjuk le ponyvával, melyet fixáljunk is a viharos szél ellen. Végül nem árt a kocsi alátámasztását ellenőrizni. Ha mindez megvan, hátradőlhetünk, és várhatjuk az első tavaszi napsugarakat.
Balaton
Október 31-én véget ért a viharjelzés a nagy vizeinknél. A Balatonon, a Velencei-tavon, valamint a Tisza-tavon rendszeresített viharjelzés április 1-én indult. A három tavunknál mintegy 2.600 órán keresztül működött a viharjelezés valamelyik fokozata. Ez a szám kb 400 órával több a tavalyinál. Sajnos megduplázódott a hirtelen, nagy sebességgel lecsapó viharok száma a tavalyi évhez viszonyítva. A legnagyobb szelet – 157km/óra- július 10-én mérték Balatonaligán. Sajnálatos módon a Vízirendőrségnek a vízimentőkkel karöltve 403 fürdőzőt és hajóst kellett kimenteni a Balatonból, húsz ember fulladt a tóba. A viharjelzés újraindításáig fokozott figyelemmel menjünk vízre, és figyeljünk ember társainkra !
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
#
adolischemicals@gmail.com