Hirdetés feladása

Velencei-tó

Balaton 16 vitorlás
Vitorlázás
Velencei-tó
2019. augusztus 22
Agárd
525.000 Ft
Eladó szeretett kis vitorlásunk. A hajó jól felszerelt, kulturált belsővel. Vitorlázat: fock, genua, grósz. A fock fockrollerel betekerhető. A meghajtásról egy 55 librás elektromotor gondoskodik, 105 amperórás akkumulátorral, mellyel fürgén mozgatható a hajó. A hajón orrbelépő, valamint a hátulján platformos fürdőlépcső van felszerelve. A hajó sehol nem "huppog", megfelelően merev mindenütt, de egy festés azért ráférne. Tőkesúlyos, merülése mindössze 65 centiméter. Belső tere 4 személynek biztosít fekhelyet, de valóságban 2 fő számára nagyon kényelmes. Nagy előnye, hogy kis súlya miatt könnyen szállítható, és méretéhez képest hatalmas cockpit-tel rendelkezik. Jogosítvány NÉLKÜL vezethető, így minimális a költség a hajóra. Téli tárolásához tárolókocsi is tartozik. Mindenféle költség nélkül használatba vehető. Érdeklődni telefonon.
Yamaha 5 rövid csizmás
Hajómotor
Velencei-tó
2019. augusztus 15
Kápolnásnyék szív u 38
199.000 Ft
Nagyon jó állapotban, alig használt, nagyon szép üzembiztos állapotban.
Használt kajak
Kajak-kenu
Velencei-tó
2019. augusztus 6
2484 Gárdony Csongor utca 11
70.000 Ft
Eladó használt portya kajak
Eladó csónak gyártósablon
Csónak
Velencei-tó
2019. augusztus 2
Kápolnásnyék
220.000 Ft
Eladó 3 , 8 méteres íves aljú , duplafalú csónak gyártószerszámja , típusváltás miatt. A csónak 3 , 8 x 1 , 5 méteres , súly 100kg , 4 személyes , evezővel , villanymotorral vagy 6Le-ig benzin motorral használható. A csónak stabilitása jó. A gyártósablon 2 részes , erős , merev , karc és sérülésmentes állapotban , azonnal használható. Rétegrendet , gyártás technológiát adom , igény esetén szállításban tudok segíteni.
19 lábas, svertes DEHLER VARIANTA K3
Vitorlázás
Velencei-tó
2019. július 22
Velence
1.000.000 Ft
A képeken látható 19 lábas, svertes, kifogástalan állapotú 5 le-s mercury motorral szerelt vitorlásunk kihasználatlanság miatt teljes felszereléssel, kikötőhely átadással Velencén eladó! A hajó vizen van, bármikor megtekinthető a Velence korzó melletti vitorlás kikötőben. Telefonon egyeztetett időpontban van lehetőség közelebbről is szemügyre venni, mivel a kikötő zárt. 06705041711
Yamaha 3,5 LE külmotor
Hajómotor
Velencei-tó
2019. július 15
105.000 Ft
Yamaha 3,5 LE kétütemű fejtankos csónakmotor eladó. Kompresszió:9 bar.
AMI 15
Vitorlázás
Velencei-tó
2019. július 13
950.000 Ft
AMI 15 tipusú vitorlásom hajócsere miatt eladóvá vált. Kívűl-belűl szép, megkimélt állapotban. Elektromos külmotorral, rendszámos utánfutóval, aminek műszakija 2020 novemberig érvényes. Hajólevél 2020.07. hó-ig. A hajó jelenleg is vizen van. Megtekinthető az Agárdi MOHOSZ kikötőben. Ára: 950000 Ft.
Yacht Klub Agárd
Vitorlázás
Velencei-tó
2019. június 2
Budapest
999.000 Ft
Eladó Laser 4000 kategóriaváltás miatt! Hiánytalan felszereltséggel és Kifogástalan állapotban. Sólyakocsival, két takaróponyvával, Fock, Gross és Spinnakkerrel. Length (m) 4.6 Beam (m) 1.5-2.3 Weight (kg) 107 Main (m2) 10.8 Jib (m2) 3.9 Spinnaker (m2) 17.1 Trapeze 1 Crew 2 Megtekinthető: Yacht Klub Agárd
Eladó Fa kalóz vitorláshajó
Vitorlázás
Velencei-tó
2017. augusztus 13
Agárd
499.000 Ft
Szervusztok! ELADÓ Hajóépítő által épített Fa kalóz (test és deck is), alu árbóc, alumínium svert és kormány, takaróponyva (zippzára javításra szorul) Decken egy két helyén a lakkozást ki kell javítani. 2017 egész évre kifizetett, vízből kétoldalt kiemelő kézi csörlővel, Agárdi kikötőhellyel eladó. A hajó egész életében csak szárazon volt tartva. Tel. 30/9467050 hiszekegy@freemail.hu
Egyéb szolgáltatás
WaterPlayGorund Kft. & InnerSysPlus Kft.
+36203189812
4031 Debrecen Kecskerágó utca 7/B
norbert.hajdu.mail@gmail.com
Régió Egyéb szolgáltatás

Balaton
Nagyobb kiterjedésű tavainkon gyakran láthatunk szörfösöket, persze csak szeles időben, a „windsurf” Magyarországon is a népszerű vízi sportok közé tartozik. Európában a szörf egyértelműen a vitorlával megtámogatott szörfdeszkás vízi sportot jelenti, amely a hullámlovaglás továbbfejlesztett változataként a fiatalabb sportok közé tartozik. Magyarországon a szörfözés a ’80-as években jelent meg, és a ’90-es évek elejétől indult meg a fejlődés útján. Manapság a szörfdeszkán „vitorlázók” szeles időben ugyanúgy hozzátartoznak a Balaton, a Velencei-tó, vagy a Fertő-tó képéhez, mint a vitorlással manőverezők sokasága. A kezdeti idők házi készítésű szörfdeszkái után a rendszerváltozás a nyugati deszkákat is behozta az országba, ami értelemszerűen a magyar szörfsport robbanásszerű fejlődését is eredményezte. Közhely, de a régi szörfösöknek azért még mindig kicsit bizsergető érzés leírni, olvasni, vagy beszélni róla, hogy ma már bizony minden a rendelkezésére áll annak, aki be akarja fogni a szelet. Bármi megvehető itthon, vagy külföldön, az online rendelt szörfös cuccok pár nap alatt megérkeznek. Ahogy a hobbisportoknál az lenni szokott manapság, a felszerelések árai egy kicsit elszabadultak az utóbbi időben. Az újonnan vásárolt szörfdeszka és szörfvitorla ára mellbevágó lehet sokaknak és nem is biztos, hogy vadonatúj felszereléssel kell kezdeni a szörffel való ismerkedést. Rutinos hullámlovasok szerint kezdetben bőven elég, ha beérjük a használt szörf felszereléssel, szörfözni a használt deszkán és vitorlán is meg lehet tanulni. Vacakot, vagy nagyon elhasználtat persze még a kezdet kezdetén sem érdemes vásárolni (ha még nincs meg a rávaló, akkor inkább bérelj egyet, jobban jársz), egy valamirevaló használt deszkára is félre kell tennünk legalább 100.000-200.000.- forintot. Ehhez jön még értelemszerűen a vitorla, ami szintén nem olcsó mulatság, és persze a ruházat, ami nem pusztán divatból kell, erős szélben, nagy sebességnél komoly betegségeket lehet összeszedni, ha csak egy szál fürdőruhában szörfözik valaki.
Balaton
A speciális időjárás-előrejelzés nem csak a vitorlásoknak, vagy szörfösöknek lehet fontos. Bárki, aki vízi sportot űz, jó, ha tisztában van a várható időjárással, nehogy a tó közepén érjen a vihar bárkit. A Windguru világszínvonalú szolgáltatása páratlanul precíz, ha időjárásról van szó, ezért bátran ajánljuk mindenkinek aki vízre száll. A Windgurut azért ajánljuk minden hajósnak és vízi sportot űzőnek, mert az előrejelzéseik naprakészek, pontosak, továbbá az átlag előrejelzéseknél sokkal részletesebbek is. Böngészhető interneten, de mobil applikációja a Hajómánia szerint még ennél is hasznosabb. A Windguru világviszonylatban szállítja napról-napra az alapos előrejelzéseit, a felhasználók különböző helyeket menthetnek el a programban, ennek köszönhetően nem érheti meglepetés a vízi embereket. Minden nap 6 különböző időpont tekintetében közlik előre a várható időjárást, külön fókuszálva a várható szél tulajdonságaira. Három óránként, reggel 5 és 8, délelőtt 11, délután 2 és 5, valamint este 8 óra magasságában adnak pontos előrejelzést, ennek köszönhetően szinte tökéletesen feltérképezhető egy adott nap. A szél sebességét és a széllökés erősségét csomóban adja meg, a Windguru ezen kívül a szélirányt is meghatározza. A honlapon (és az applikáció segítségével) a következők tekinthetők meg a már említett napi, valamint napszakra vonatkozó bontásban: szél sebessége csomóban széllökés csomóban szélirány fő- és mellékirányban, illetve fokban hőmérséklet °C-ban fagypont magassága méterben felhőtakaró mértéke százalékosan csapadék milliméterben (mm/3ó) A honlapon két hétre előre láthatóak az előre jelzett adatok, ami kiváló kiindulási alapot nyújt a hajósoknak a tervezésre. Az aznapi előrejelzések pedig különösen pontos figyelmeztetést adnak kritikus idő esetén. A Windgurun nem a szokványos időjárás-előrejelzéssel találkozunk, de ezt büszkén vállalják is. Nem árulnak zsákbamacskát, szigorúan a hozzáértőknek, a sportolóknak készítik a tartalmat. Magyarország vonatkozásában a Balatonon és a Velencei-tavon is több város tekintetében kérhetjük le az időjárás-előrejelzést, hogy a lehető legpontosabb képet kapjuk a várható viszonyokról.
Szerviz, javítás
Dopi Truck Kft
+36302066900
1134 Budapest Váci út 47/b.
molnar.istvan@boathome.hu
Régió Szerviz, javítás Motoros hajó 5m-től

Cégünk 2017-ben kezdte meg úszóházak és hétvégi házak gyártását és forgalmazását. Számunkra nincs lehetetlen, így minden elképzelését megvalósítjuk. Legyen szó úszóművel rendelkező horgászházról, vagy teljes öszkomforttal rendelkező vizi hétvégi házról, csak a képzelete szab határt.