Hirdetés feladása
Eladó Carvela vitorlás
Vitorlázás
Balaton
2024. április 15
Budapest, XIV.
1.590.000 Ft
22 év közös vitorlázás után eladó a Dulcinea! 1974-es Caravela 25 lábas, tőkesúlyos tengeri kishajó, Svájcból érkezett 22 éve, azóta a mienk. Biztonságos és könnyen hajózható, rendszeresen szervizelt Yamaha 8LE külmotorral, fok- és nagyvitorlával, álló belmagasságú nappalival, sólyakocsival, évente algagátlózva, festegetve, javítgatva, ápolgatva, szeretgetve. 2026-ig érvényes vizsgával! Jó kis hajó!
Ohlson 8.8
Vitorlázás
Balaton
2024. április 11
Eger
8.250.000 Ft
Eladó Ohlson 8.8 vitorlás hajó kihasználatlanság miatt.Grósz,fok vitorla,fok roller,bimini tető,lézi jeck,Ferimen diesel belmotorral,stb.
Botond horgász csónak+szállító kocsi
Csónak
Balaton
2024. április 4
8700 Marcali
950.000 Ft
A csónak ára 450.000.- A futó ára ára 550.000.- friss műszakival Egyben 950.000.- forint
Sólyakocsi eladó
Kiegészítő
Balaton
2024. március 31
Sólyakocsi
150.000 Ft
Eladó a képen látható sólya kocsi, svertkiles 1.5 tonnás dehler varianta 65 alatt volt, 22 lábig alkalmas.
Eladó Jeanneau Love Love vitorláshajó
Vitorlázás
Balaton
2024. március 30
Tagyon, Veszprém megye
1.190.000 Ft
Tulajdonostól eladó Jeanneau Love Love tipusú vitorlás-hajó 2028 májusig érvényes műszaki vizsgával, fokrol-lerrel, közúton nem használható rendszám nélküli sója-kocsival, magyarországi lajstromszámmal és hajólevéllel, 6LE-es 4 ütemű SUZUKI külmotorral! A hajóhoznem tartozik kikötőhely.
Jeanneau SunLight 31 kitűnő állapotban
Vitorlázás
Balaton
2024. március 13
13.500.000 Ft
Eladó a Ventus et Amores Jeanneau Sun Ligt 31 vitorláshajó. Jó állapotú, folyamatosan karbantartott, kényelmes és biztonságos, de mégis gyors és jó menet tulajdonságokkal rendelkező hajó. 10 éve van családunk tulajdonában, az évek során több neves versenyen is sikerült eredményeket elérni, mint pl. Kékszalag, pünkösdi regatta, Bahart regatta YSII, 1-3. hely. A hajó 8 személyes és 6 ember számára biztosít fekvőhelyet. 1,45m tavi tőkesúly, mellyel gond nélkül hajózhatsz és köthetsz ki szinte bármelyik kikötőben. Felszereltség: - Yanmar 2GM20 16LE diesel beépített motor - Összecsukódó propeller - Körkormány - Raymarine automata kormány - cockpit zuhany - Rendkívül kényelmes fürdőlétra - LazyJack, Sprayhood, Bimini - 2 db hátsó kiülő - Orrkilépő horgony tartóval - Teakfa fedélzet - 3 éves Seldén Furlex 204S fockroller - 1 éves fall stopperek - Harken csörlők - Ozmózis védelem, VC17M extra algagátlóval kezelve - 1 db telel latnis nagyvitorla és 2 db rollreff genoa, 1 db Spinnaker - 12V kompresszoros hűtő - 2 db akkumulátor akkutöltővel - Bluetooth rádió, külső és belső hangszórókkal, - 230V csatlakozó a szalonban és USB töltő minden kabinban, valamint a kormányállásban - Eberspacher diesel állófűtés - 16 színben állítható LED hangulatfény - 8 db EN395/396 mentőmellény és teljes hajózási hatóság által előírt felszerelés - Téli takaróponyva - Kikötői tároló kocsi Kérésre további képeket küldök. Kikötőhelyet nem tudok biztosítani!
Újszerű mentőgyűrű Keszthelyen eladó!
Kiegészítő
Balaton
2024. március 12
19.800 Ft
Újszerű mentőgyűrű Keszthelyen eladó! Külső átmérő: 75 cm Belső átmérő: 45 cm Súlya: 2,6 kg Ára: 19.800 Ft Vételi ajánlatot az alábbi telefonszámon tehet: +3630/409-7000
VIVA 600 eladó
Vitorlázás
Balaton
2024. március 11
Székesfehérvár
4.500.000 Ft
VIVA 600 vitorlás Vitorlázat , grósz , fokk. Merülés 30 cm , beépített tőkesúly , schwertes. Külmotor , Mercury 3.5 LE Kabin , két fekvőhely , egy fotel , mosogató , WC.asztal. Érvényes hajólevél. Utánfutó rendszámos , vizsgáztatott.
Hajószállító tréler ELADÓ!!!
Kiegészítő
Balaton
2024. március 9
8200veszprém
790.000 Ft
Tulajdonostól ELADÓ egy hajószállító tréler. Német okmányokkal lejárt műszakival. H: 6.4m +hátfal kihúzva+1.8m. Sz. 2.4m. Nagyon stabil, jól húzható nem imbolyog. ÁRA: 790000Ft Tel: 20/-9125-377
Müanyag csónak ELADÓ!!!
Csónak
Balaton
2024. március 9
8200 veszprém
390.000 Ft
Tulajdonostól ELADÓ Egy 350*150cm műa. csónak a hozzá tartozó trélerrel együtt. A csónak frissen festve. Alja trimaránszerü kiképzésű nagyon stabil ÁRA: 390000Ft. Tel: 20/9125-377
Bérlés
BAYACHT CHARTER
+3636
bayachtcharter@gmail.com
Balaton Bérlés

Keress minket bizalommal, akár egyéni, akár kapitánnyal biztosított hajózásra vágysz!
Balaton
Európa legrégebbi és leghosszabb (160km) tókerülő versenye július 6-án 9 órakor rajtol Balatonfüredről. Innen Balatonkenese a cél, majd Siófok érintésével irány Keszthely onnan pedig vissza Balatonfüredre.   A Magyar Vitorlás Szövetség vezetői remélik , hogy az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon idén is 500-600 hajó vesz majd részt. A táv légvonalban mérve 155 km. A szabályok szerint 48 óra alatt kell a vitorlázóknak teljesíteni a távot. A verseny célja a sport mellett, a balatoni vendéglátás és a vitorlás turizmus további fejlesztése és népszerűsítése. Egy kis töri. Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték. Nevét a leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt később átvették a gőzösök is. Ezután az európai nagy tavi versenyek győztese is árbóc csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. Az utóbbi években már több mint 500 vitorlás indult el a versenyen. A rendezők örömmel várják az érdeklődőket a füredi rajthoz, ahol szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket reggel 9 órától. Felejthetetlen élmény nyújt ugyanis, amikor várhatóan mintegy 5-600 hajó vág neki a távnak.
Balaton
Április elejétől újra indul a viharjelzés tavainkon, és egészen október végéig tart. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat adja ki. Viharjelző berendezések működnek a Balaton mellett Velencei, a Tisza, valamint a Fertő-tónál . A Balatont a viharjelzések szempontjából három medencére osztjuk: • a Tihanyi-félszigettől keletre lévő keleti medencére. • a Fonyód és Tihany közötti középső medencére és • a Keszthelytől a Badacsony-Fonyód szorosig tartó nyugati medencére, A viharjelzés fokozatai medencénként eltérő is lehet a Balatonon. A többi tó esetében csak egy vihar jelzés lehet érvényben. • I. fokú viharjelzés – percenként 45 fényfelvillanás, a várható maximális széllökések sebesség eléri 40-60 kilométer/óra sebességet . A parttól 500 méternél távolabb úszni, csónakkal, mási vizi eszközzel nem szabad menni. • II. fokú viharjelzés – percenként 90 fényfelvillanás, széllökések sebessége meghaladhatja a 60 kilométer/órát. Vízben tartózkodni tilos. A jelzéseket a várható szélerősödés előtt másfél órával adják ki. Újdonság ebben az évben: fényjelző berendezések a tó közepén A Balaton körül negyvenhat „fix” viharjelző működik, a Tisza tavon öt, a Fertő tavon egy, a Velencei-tavon három viharjelző mellett újdonságként egy mobil lámpaegység üzemel. A nagyobb biztonság érdekében a már üzemelő jelző berendezések mellett ebben az évben néhány új viharjelző került telepítésre: Balatonszepezden, Balatonedericsen, Keszthely-Fenékpusztán, Balatonszárszón és Tihanyban. A Balatonon napelemekkel működő mobil jeladók üzemelnek. Mindhárom medencében a víz közepén Siófok, Szigliget és Keszthely térségében lettek elhelyezve, jól láthatóan a vízből kiemelkedve. Ajánlatos, mindenkinek a saját érdekében figyelni a viharjelzéseket, és betartani a szabályokat
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.