Hirdetés feladása
Vitorlás RS600
Vitorlázás
Balaton
2018. április 25
620.000 Ft
Eladó RS 600-as versenyvitorlás.Méretek: 447 cm hosszú,140 cm trapézzal 193 cm széles.A műanyag test 52 kg /76 kg.Karbon árboc 6,7 m. Sólyakocsi,takaróponyva,mellény, tartozék. Szállítás megoldható. Több info :https://www.rssailing.com/project/rs700/
DEHLER Sprinta 70 kitűnő állapotban Yamaha motorral eladó!
Vitorlázás
Balaton
2018. április 24
8220 Balatonalmádi József Attila út 41.
1.800.000 Ft
Szuper hajó szuper áron! DEHLER SPRINTA 70 a svéd gyöngyszem, kitűnő állapotban eladó! Tervezte Van de Stadt Adatok: - Hossz: 7 m - Szélesség: 2.45 m - Merülés: 1.25 m - Súly: 1500 kg melyből ballaszt 600 kg A hajó kitűnő állapotban van érvényes hajólevéllel rendelkezik, műszaki vizsga 2022! 6 fő részére kényelmes vitorláshajó! Merev forstag, Lazy Jack, Plastimo fock roller, pumpás WC, mini konyha, hajótároló állvány! Vitorlázat teljes felülete 17 m2, vitorlák megfelelő állapotban vannak: Fock, Gross, Génua, vihar fock... Motor 9 le Yamaha four stroke! A hajó ára 1.8 M Ft Azonnal elvihető! Hívjon! 06 30 9100 533
VITORLÁS FLYING MICRON 3
Vitorlázás
Balaton
2018. április 24
240.000 Ft
Eladó Flying Micron 3 tip kisvitorlás gyári felszereltséggel. 330 cm hosszú,135 cm széles, súlya 54 kg. Tetőcsomagtartón is szállítható. Alu árbóc és baum.Az árboc két félből áll. Vitorlafelület 5,4 nm (nem engedélyköteles). A test üvegszálas műanyag.A sólyakocsi tartozék. Szállításban segíthetek. http://www.bwc-illmensee.de/english/micron.shtml
Suzuki 75LE power trim
Hajómotor
Balaton
2018. április 23
Szombathely
560.000 Ft
A fényképen látható Suzuki DT 75Le-s power trimmes hajómotor hibátlan állapotban, frissen szakszervizben leszervizelve (azóta nem volt vízen) eladó érvényes hajólevélről, a motor bármikor indítható, komoly érdeklődés esetén ki is próbálható, hiszen még a hajótesten van. A motorra elég ránézni és tükrözi az állapotát illetve az üzemidejét.
Stern Jolle vitorlás
Vitorlázás
Balaton
2018. április 23
Keszthely
290.000 Ft
Stern jolle vitorlás eladó Öt éve szakszerűen, gondosan felújított, engedély nélkül vezethető kis vitorlás, kategória váltás miatt eladó. A hajótest teljes festést kapott, minden mozgó kötélzet, csigák, rögzítési pontok cserélve lettek. A cocpit teljes hosszában csúszásmentes bevonatot kapott. Méretek:- hossz 4,2 méter -szélesség 1.65 méter - vitorla felület 9,9-11,5 négyzetméter -súly 110kg A hajó részét képezi:- egyedi tüzihorganyzott horgony, rozsdamentes horgonytartóval - 2 db fender, rozsdamentes tartóval - 2 db evező. - 2db rozsdamentes evezőtartó, villatartóval. - egykezesre átalakítható szerelvény. - 1 db csáklya, rozsdamentes tartóval - 1 db fürdőlétra - 1 db grósz vitorla - 1 db fock vitorla - 1db génua vitorla Továbbá az ár részét képezi:-1 db gyári tüzihorganyzott hajószállító tréler (rendszám nélküli) -1 db sójakocsi. A vitorlás három szezonban a Balatonon volt használva. Két személy számára megfelelő, azonban az egykezes átalakítás miatt egy fő is kitűnően használhatja. Tanuló vitorlásnak is tökéletesen megfelel.
Csukódó hajócsavar (propeller)
Vitorlázás
Balaton
2017. november 15
Balatonlelle
75.000 Ft
Eladó egy kiváló minőségű,keveset használt csukódó 2 levelű hajócsavar. Méretei láthatóak a fotókon, 20 as tengelyre való ,de nagyobbra is alakítható. 30 láb körüli hajókra ideális. Megtekinthető Balatonlellén illetve Budapesten.
Műanyag Kalóz vitorlás
Vitorlázás
Balaton
2018. április 22
Balatonfüred
490.000 Ft
Eladó egy teljesen műanyag kalóz vitorlás felszereléseivel kompletten, tatban zárható tároló rekesz, orrban, kétoldalt a testen és a padlólemez alatt légkamrával ellátott. Kúpositott alumínium verseny árboc,baum,rozsdamentes acél svert, sólyakocsi, ponyva, felhajtható fém-fa kormány, szép állapotú ép, gélezés. Algagátlóval ellátott. Azonnal használható. Hossz: 5m Szélesség:1.6 m Info:06203880409
Scampi 30
Vitorlázás
Balaton
2018. április 21
6.100.000 Ft
30 lábas svéd tengeri vitorlás Lombardini belmotorral, sok vitorlával, teljes felszelésel kitűnő állapotban eladó. Tel 307845661
Bavaria 36
Vitorlázás
Balaton
2018. április 20
17.890.000 Ft
Bavaria 36 balatoni családi vitorlásnak, keresi új gondos gazdáját! Háromkabinos változat, 165 cm merüléssel, teljes műszerezettséggel, autopilottal, elektromos horgonycsörlővel, hifi, berendezett konyha, hideg-melegvizes zuhanyzó/Wc, stb. Friss algagátlás most készül, a teakfa burkolatok épp felújítás alatt vannak, de hamarosan csillog-villog! Egy éves vitorlázat és ponyvák, egy éves akkuk.
25 nm, élköteles, betekerhető öntött genoa
Vitorlázás
Balaton
2018. április 17
540.000 Ft
25 nm, élköteles, betekerhető öntött genoa + vitorlazsák Triradiál szabás, pentex PE 15, PE 10, PM 05 Első él: 9,6 m Hátsó él: 9,1 m Alsó él: 5,1 m A 2016-os szezonban kb. háromszor használtuk Reginán.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Balaton
Október 31-én véget ért a viharjelzés a nagy vizeinknél. A Balatonon, a Velencei-tavon, valamint a Tisza-tavon rendszeresített viharjelzés április 1-én indult. A három tavunknál mintegy 2.600 órán keresztül működött a viharjelezés valamelyik fokozata. Ez a szám kb 400 órával több a tavalyinál. Sajnos megduplázódott a hirtelen, nagy sebességgel lecsapó viharok száma a tavalyi évhez viszonyítva. A legnagyobb szelet – 157km/óra- július 10-én mérték Balatonaligán. Sajnálatos módon a Vízirendőrségnek a vízimentőkkel karöltve 403 fürdőzőt és hajóst kellett kimenteni a Balatonból, húsz ember fulladt a tóba. A viharjelzés újraindításáig fokozott figyelemmel menjünk vízre, és figyeljünk ember társainkra !
Balaton
Nagyobb kiterjedésű tavainkon gyakran láthatunk szörfösöket, persze csak szeles időben, a „windsurf” Magyarországon is a népszerű vízi sportok közé tartozik. Európában a szörf egyértelműen a vitorlával megtámogatott szörfdeszkás vízi sportot jelenti, amely a hullámlovaglás továbbfejlesztett változataként a fiatalabb sportok közé tartozik. Magyarországon a szörfözés a ’80-as években jelent meg, és a ’90-es évek elejétől indult meg a fejlődés útján. Manapság a szörfdeszkán „vitorlázók” szeles időben ugyanúgy hozzátartoznak a Balaton, a Velencei-tó, vagy a Fertő-tó képéhez, mint a vitorlással manőverezők sokasága. A kezdeti idők házi készítésű szörfdeszkái után a rendszerváltozás a nyugati deszkákat is behozta az országba, ami értelemszerűen a magyar szörfsport robbanásszerű fejlődését is eredményezte. Közhely, de a régi szörfösöknek azért még mindig kicsit bizsergető érzés leírni, olvasni, vagy beszélni róla, hogy ma már bizony minden a rendelkezésére áll annak, aki be akarja fogni a szelet. Bármi megvehető itthon, vagy külföldön, az online rendelt szörfös cuccok pár nap alatt megérkeznek. Ahogy a hobbisportoknál az lenni szokott manapság, a felszerelések árai egy kicsit elszabadultak az utóbbi időben. Az újonnan vásárolt szörfdeszka és szörfvitorla ára mellbevágó lehet sokaknak és nem is biztos, hogy vadonatúj felszereléssel kell kezdeni a szörffel való ismerkedést. Rutinos hullámlovasok szerint kezdetben bőven elég, ha beérjük a használt szörf felszereléssel, szörfözni a használt deszkán és vitorlán is meg lehet tanulni. Vacakot, vagy nagyon elhasználtat persze még a kezdet kezdetén sem érdemes vásárolni (ha még nincs meg a rávaló, akkor inkább bérelj egyet, jobban jársz), egy valamirevaló használt deszkára is félre kell tennünk legalább 100.000-200.000.- forintot. Ehhez jön még értelemszerűen a vitorla, ami szintén nem olcsó mulatság, és persze a ruházat, ami nem pusztán divatból kell, erős szélben, nagy sebességnél komoly betegségeket lehet összeszedni, ha csak egy szál fürdőruhában szörfözik valaki.
Balaton
Jól indul a 2016-os szezon a vitorlázóknak, május 1-én az alsóörsi, május 11-én pedig a balatonfenyvesi kikötőt adták át. A kikötő építésére 1997 óta készülő dél-balatoni város független polgármestere szerint óriási lehetőséget kapott ezzel Balatonfenyves, szerinte ezzel rohamos fejlődésnek indul a város, amiből a környező települések is csak profitálhatnak. Az új kikötőben 350 férőhelyet telepítettek, a parton létesített kiszolgálóegységekkel pedig egészen vonzó hajós bázis jött létre. Átadták a Fenyves Yacht Klubot és a hozzá tartozó kikötőt, ezzel újabb kikötővel gazdagodott a Balaton. A beruházást komoly viták és tiltakozások előzték meg, de Halász János, a Balatoni Fejlesztési Tanács tagja szerint, az ilyen viták természetesek egy ekkora építkezésnél. Tény és való, a balatonfenyvesi kikötő, a maga 350 férőhelyével a nagyobb kikötők közé tartozik, elhelyezkedése miatt pedig hosszan benyúlik a Balatonba. A beruházás meglehetősen nagynak mondható, hiszen a kikötő és a hozzá tartozó szálloda, kerékpáros központ, vendéglátóegység és egyéb kiszolgáló egységek összesen 2,5 milliárd forintba kerültek. A kikötőre az állami támogatáson túl uniós forrásokat is sikerült szerezni (utóbbiból összesen 800 millió forintot), a város polgármestere pedig rendkívül bizakodó a beruházás sikerét illetően. A Balaton déli partjára valóban ráfért már egy ilyen fejlesztés, hiszen Keszthely és Fonyód között eddig még nem volt ekkora vitorláskikötő (Balatonmáriafürdőn van ugyan kikötő, de annak a kapacitása nem túl nagy). Ez értelemszerűen elvágta ezeket a városokat a fokozatosan fejlődő vitorlásturizmus adta lehetőségektől. A balatonfenyvesi kikötő építése során 80 ezer köbméter homokot termeltek ki, a gát építéséhez pedig több mint 35 ezer köbméter sziklát használtak fel. Vitán felül áll, hogy egy új kikötő csak jót tesz úgy a balatoni vitorlás sportnak, mint egy-egy városnak, ezért mi örülünk a kikötőnek. A Balaton dél-nyugati csücske ráadásul meglehetősen elhanyagolt ilyen tekintetben, egy ilyen nagy kikötő pedig megadja az esélyt, hogy idővel még több (akár kisebb) létesülhessen ebben a régióban.
#
WindWorks Kft.
+36202972828
info@windworks.hu
Balaton

Cégünk Budapesthez legközelebbi kikötőben Balatonaligán várja vendégeit. Minden igényt kielégítő vitorlás flottánkban található kisebb (4 személyes) hajó, de több nagyobb kategóriájú (akár 12 fő befogadóképességű) vitorlás hajó is.