Hirdetés feladása
Vitorlás bérlés Alsóörsön BAHART matricával
Vitorlázás
Balaton
2020. január 20
8226 Alsóörs Vasút utca 7.
30.000 Ft
Vitorlás bérlés a Balatonon, Alsóörsön. Bérelhető vitorlásaink mind szakszerűen karbantartott, jó állapotú hajók. Különböző típusú Bavariák, valamint Tister 800n, Fly 30 típusú vitorlások érhetőek el nálunk. Hajóink BAHART kikötőben állnak Alsóörsön, ezért az ingyenes kikötés biztosított az összes BAHART kikötőben. Bérleti díjak 25.000 Forinttól! Érdeklődés telefonon, vagy e-mailben: +36203589601 info@hungarianseayacht.hu
Elan 384
Vitorlázás
Balaton
2019. november 21
1173 Budapest
24.500.000 Ft
Eladó egy 2008-as évjáratú Elan 384 típusú vitorlás. szalon+2 fürdő+ 3 kabin+2,1m belmagasság. Volvo penta motor, hideg-meleg víz, hűtő-fagyasztó, bimini, sprayhood, roll nagy vitorla és roll genua, kitünő állapotú vitorlák, elektromos horgonycsörlő, műszerezve (raymarine szél, mélység-sebesség-hőmérséklet, auto-pilot, chartplotter), Új Vetus orrsugár kormány, 1,5m merülés!
Jeanneau 36i
Vitorlázás
Balaton
2019. november 21
1173 Budapest
26.500.000 Ft
Eladó egy 2012-es évjáratú Jeanneau 36i típusú vitorlás. szalon+fürdő+ 3 kabin. yanmar motor, hideg-meleg víz, hűtőt-fagyasztó, bimini, sprayhood, nagy vitorla és roll genua, elektromos horgonycsörlő, műszerezve (raymarine szél, mélység-sebesség-hőmérséklet, auto-pilot, chartplotter), Új Vetus orrsugár kormány, dörzsléc.
Topcat K1
Vitorlázás
Balaton
2020. január 21
8175 Balatonfűzfő, Tölgyfa u.2.
1.100.000 Ft
2001-es évjáratú Topcat K1 classik hiánytalan felszereléssel eladó. A hajót illető részleteket lásd a www.topcat.de oldalon, vagy a wikipedián, illetve a számos ezzel foglalkozó oldalon. A hajóhoz tartozik egy egytengelyes, fék nélküli utánfutó, egy az utánfutóról levehető és kerekeken mozgatható tároló doboz, amibe minden alkatrész belefér, továbbá sólyakocsi is. Homokos vízpart hiányában a Balatonra külön bónusz egy 300 W-os Torquedo Ultralight 301 elektromotor, amivel bármely kikötő bármely mélyen fekvő sólyájáról akármilyen szélben ki lehet hajózni, illetve oda ki lehet kötni. Vitorlázáskor a motort a hátsó összekötő mögé lehet billenteni, szinte eszrevétlen, a hajó kezelhetőségét, mozgását nem befolyásolja. Megj.: Az utánfutó az eladó tulajdona, ennek megfelelő osztrák törzskönyve van, de Magyarországon még nincs bejelentve. A szezon elején segítünk a katot összerakni és ha szükséges egy pár órás bevezető vitorlázás is lehetséges.
Balatonkenese BFYC kikötőhely eladó
Vitorlázás
Balaton
2020. január 21
9.600.000 Ft
Balatonkenesén, a Balatonfői Yacht Club kikötőjében eladó \"A\" kategóriájú hajóhely hosszútávú bérlési joga. A bérlet 2051-ig érvényes és további 50 évvel térítésmentesen hosszabbítható. A bérleti időszak alatt az éves kikötői díj az érvényes kikötői listaár fele, jelenleg 690e helyett 345e Ft/év.
NEPTUN túravitorlás
Vitorlázás
Balaton
2020. január 20
3.800.000 Ft
Eladó, megkímélt állapotú, többtagú család számára is kényelmesen használható Neptun 26 tipusú túravitorlás az alábbi felszereltséggel: - dízel belmotor, - érvényes magyar okmányok, - két különálló kabin, - álló magasság, - kormány állás (hidralikus körkormánnyal), - center kokpit asztallal, - vizesblokk, ( pumpás WC-vel, kézmosóval) - konyha (nagy hűtővel), - fenékszivattyú, - kötelező felszerelések, - kieler (tőkesúlyos) - parti áram csatlakozás, - automata akkumulátor töltő, - kokpit sátor, - jó állapotú vitorlák(grósz, fock, genua) - roll fock, -roll boum, . fürdőplatform fürdőlétrával- - farkiülők
Comfort 30
Vitorlázás
Balaton
2020. január 16
Balatonkenese
4.990.000 Ft
30 lábas svéd gyártású vitorlás eladó! Négy ütemű diesel belmotor (Yanmar), Fockroller. Fock, grósz és spinakker vitorlákkal. Spi baum. Focksperling. Grósztakaró. Kimondottan tágas cockpit. Fürdőplatform létrával. Farkiülők. Nyitható hátsó korlát. Sprayhood. Árnyékoló. Tágas szalon, orrkabin, achter ágy. Mosogató, tűzhely, pumpás wc. Víztartály. Állómagasság, Parti áram csatlazozó, akkumulátorok. 2 horgony, kötelező felszerelések. Tárolókocsi. Stb. Befogadóképesség: 8 fő. Vizsga érvényes: 2021.07. A hajó Balatonkenesén tekinthető meg. 06703778855
REGINA HUN 21 ELADÓ!
Vitorlázás
Balaton
2020. január 16
csopak
10.000.000 Ft
REGINA HUN 21 ELADÓ! Czittel Lajos műhelyében készült 2011-ben, jó állapotban levő, folyamatosan karbantartott. Két versenyvitorlával.(Nagyvitorla, Genoa, Spinakker) Yanmar beépített diesel motorral. Automata kormánnyal. Téli és nyári ponyva, tároló kocsival. A hajó teljes felszereltségű, versenyképes állapotú.
Beneteau oceanis 37
Vitorlázás
Balaton
2020. január 16
29.500.000 Ft
Eladó Beneteau Oceanis 37 vitorlás hajó, 3 kabin nagy nappali Wc fürdő új vitorla új bimini, sprayhood szélmérő, autó pilot, elektromos csörlő és fűtés GPS, mint ahogy a képen látható, Kitűnő állapotban és még sok extrával, 1,79 merülés Yanmar motorral. Irány ár 90.000.-Euró Megtekinthető bármikor.
J24
Vitorlázás
Balaton
2020. január 15
1.700.000 Ft
Elsősorban versenyzésre és regattára használt J/24 vitorlásunk fájó szívvel, de eladósorba került. Élete nagy részét Svájcban, a bodeni tavon töltötte. 2014-től szeli a habokat a Balatonon, ahol nagy részben a J24 flottabajnokságon és egyéb versenyeken futott. Friss vizsgával rendelkezik, van hivatalos felmérési jegyzőkönyve, HUNSAILS gyártmányú versenyvitorlái hivatalos EB felmérési jegyzőkönyvvel rendelkeznek, jó állapotúak, minden kötelező és versenyfelszerelése rendelkezésre áll. 2019-ben parton tároltuk, ezért nincs algagátlóval kezelve. Jelenleg téliesítve a parton áll. Nem kizárólag versenyzésre jó, hiszen kabinja 4 fekvőhelyes, így kalandos túrázásra is kiválóan alkalmas. Alacsony merülése és kiíváló irányíthatósága miatt a Balatonon gyakorlatilag bárhol kompromisszumok nélkül használható. Kiválóan alkalmas arra, hogy az "igazi" vitorlázás megtanulható legyen rajta, így kezdő vitorlázóknak is kifejezetten ajánljuk. A hajónak jelenleg 4 tulajdonosa van, de a hajó résztulajdonjoga is megállapodás tárgyát képezheti megfelelő ajánlat és megállapodás esetében.
Bérlés
T Flotta
+36305424208
8600 Siófok Korosi Csoma Sandor 7
info@tflotta.hu
Balaton Bérlés Egyéb szolgáltatás Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól Motoros hajó 5m-től

Balatoni hajóbérlések 25-60 lábas vitorlásokig, Vízi taxi szolgáltatás, menetrendi hajóutak Siófokról. Vitorlás kirándulások kapitánnyal Balatonfüredről is.
Balaton
Már most hatalmas az érdeklődés a szeptember 6-tól 8-ig tartó Balaton Boat Show-ra, amelynek ezúttal is a balatonkenesei Kenese Marina-Port lesz a házigazdája. „Tavaly is rekordszámú vendég jött el vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlást, motorost és elektromos hajót, valamint rengeteg hajózási kiegészítőt, ruházatot felvonultató rendezvényre. Az idén még többen lesznek, ugyanis a vízi kiállítóhelyek már júniusban beteltek, a szárazföldön és vízen bemutatott hajók, motorcsónakok, elektrojet-ek száma megközelíti a 100-at.” - mondta Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója, aki hozzátette: a Balaton Boat Show és az év elején a fővárosban megrendezett Budapest Boat Show közötti stratégiai együttműködéssel két olyan rendezvény kapcsolódik össze szorosabban, melyre a piaci szereplők fontos megjelenési lehetőségként tekintenek és kiemelkedő részei a marketing és értékesítési stratégiájuknak. A Balaton Boat Show rendhagyó értelemben egy „hajószalon”, amely mindenkinek izgalmas programot kínál, legyen szó a hajózással először találkozó vendégekről, régóta hajózó vagy éppen hajóvásárlást fontolgató látogatókról. A vevőjelöltek szinte biztosan megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb kínálatot. Ráadásul a kiállításon kaphatják a legjobb ajánlatokat, nem beszélve arról, hogy a modelleket össze is hasonlíthatják egymással. Rápolthy Edit elmondta: a kiállított hajók többsége idén is vitorlás lesz. Folytatódik a trend, egyre nagyobb hajókkal jönnek a gyártók és forgalmazók, több 49-50 lábas hajó is lesz a főszereplők között. Több újdonság is várható: számos premierrel mutatkoznak be a hazai gyártók és forgalmazók egyaránt (Elan E4, NAUTEN, Hanse, Antila Yachts, Fareast, Freeboat, Flaar 5.3 Smart Power...stb). Az elektromos hajók többsége a vízen is kipróbálható lesz. A vízen bemutatott hajók mellett a kiállítók rengeteg hajózáshoz kapcsolódó eszközt, kiegészítőt is hoznak Balatonkenesére szeptember első hétvégéjén, a kiállítás szárazföldi területen elfoglalt mérete is rekordot dönt idén. E mellett több színes program is várja az érdeklődőket. A kikötő bárteraszán rendezett Ford „Dokk Talks” program keretében érdekes információkat, beszélgetéseket hallhatnak az érdeklődők a Balatonról, hajózásról, vitorlázásról. A Balaton Boat Show-ra a helyszínen vásárolhatók jegyek, de a kiállítás weboldalán augusztus 31-ig előzetes regisztrációval kedvezményes belépőjegyet lehet igényelni. További információ: www.balatonboatshow.hu
Balaton
Európa legrégebbi és leghosszabb (160km) tókerülő versenye július 18-án rajtol Balatonfüredről. Innen Balatonkenese a cél, majd Siófok érintésével irány Keszthely onnan pedig vissza Balatonfüredre. A Magyar Vitorlás szövetség beszámolója szerint idén is várhatóan több mint 600 induló vág neki az 51. Kékszalag Nagydíjnak. Az AUDI mellett a másik főtámogató idén a RAIFFEISEN BANK. A verseny célja a sport mellett, a balatoni vendéglátás és a vitorlás turizmus további fejlesztése és népszerűsítése. Egy kis töri. Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték. Nevét a leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt később átvették a gőzösök is. Ezután az európai nagy tavi versenyek győztese is árbóc¬csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. Az utóbbi években már több mint 500 vitorlás indult el a versenyen. Tavaly nevezetesen 526 hajó állt rajthoz, azonban csak 395-en értek célba. Ez a szám mutatja, hogy egy igen komoly és nehéz versenyről van szó. A Kékszalag 2010-ben büszkélkedhetett a legtöbb indulóval: 593 hajó állt a rajtvonalhoz. Idén pedig valószínűleg újabb részvételi rekord születik. A verseny eddigi legeredményesebb kormányosa, Litkey Farkas, Fifty-fity nevű katamaránjával és 7 óra 13 perces rekordjával csúcstartó a Magyar tengeren. A múlt évben 681 hajó rajtolt el, és 545 futott be. Ebben az időszakban érdemes ellátogatni a Balatonhoz hiszen a Kékszalag mellett számos más neves esemény kerül megrendezésre. A verseny napját megelőzően rendezik a Kékpántlikát, melyet a gyerekek „Kékszalagjának” szoktak nevezni. A rendezők örömmel várják az érdeklődőket a füredi rajthoz, ahol szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket reggel 9 órától. Felejthetetlen élmény nyújt ugyanis, amikor egyszerre mintegy 600 hajó vág neki a távnak. Az se csüggedjen, aki idén nem tud ellátogatni a versenyre. A közvetítésről az MTVA gondoskodik az M4 Sporton. Emellett a futam követhető lesz az Origo-n is. A versenye fő támogatója a RAIFFESEN BANK, az AUDI , de hozzájárul a verseny színvonalának emeléséhez többek között az Ilcsi Szépítő Füvek, a Generali, és a Seiko, a Béflex, is.
Balaton
Április 1-jétől újra indult a viharjelzés tavainkon, és egészen október 31-ig. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat adja ki. Viharjelző berendezések működnek a Balaton mellett Velencei, a Tisza, valamint a Fertő-tónál . A Balatont a viharjelzések szempontjából három medencére osztjuk: • a Tihanyi-félszigettől keletre lévő keleti medencére. • a Fonyód és Tihany közötti középső medencére és • a Keszthelytől a Badacsony-Fonyód szorosig tartó nyugati medencére, A viharjelzés fokozatai medencénként eltérő is lehet a Balatonon. A többi tó esetében csak egy vihar jelzés lehet érvényben. • I. fokú viharjelzés – percenként 45 fényfelvillanás, a várható maximális széllökések sebesség eléri 40-60 kilométer/óra sebességet . A parttól 500 méternél távolabb úszni, csónakkal, mási vizi eszközzel nem szabad menni. • II. fokú viharjelzés – percenként 90 fényfelvillanás, széllökések sebessége meghaladhatja a 60 kilométer/órát. Vízben tartózkodni tilos. A jelzéseket a várható szélerősödés előtt másfél órával adják ki. Újdonság ebben az évben: fényjelző berendezések a tó közepén A Balaton körül negyvenhat „fix” viharjelző működik, a Tisza tavon öt, a Fertő tavon egy, a Velencei-tavon három viharjelző mellett újdonságként egy mobil lámpaegység üzemel. A nagyobb biztonság érdekében a már üzemelő jelző berendezések mellett ebben az évben néhány új viharjelző került telepítésre: Balatonszepezden, Balatonedericsen, Keszthely-Fenékpusztán, Balatonszárszón és Tihanyban. A Balatonon napelemekkel működő mobil jeladók üzemelnek. Mindhárom medencében a víz közepén Siófok, Szigliget és Keszthely térségében lettek elhelyezve, jól láthatóan a vízből kiemelkedve. Ajánlatos, mindenkinek a saját érdekében figyelni a viharjelzéseket, és betartani a szabályokat
Bérlés
BalatonPRO
+36309061407
8600 Siófok Vitorlás u. 16.
info@balatonpro.hu
Balaton Bérlés Vitorlás hajó 25 lábig Vitorlás hajó 26 lábtól

Cégünk missziója, hogy minőségi hajókat adjunk bérbe elérhető áron. Siófoki központi bázissal üzemelünk, de Fonyódon, Balatonfüreden és Alsóörson is rendelkezünk vitorlással. Hajóink egytől egyig Bahart matricások, így bérlőink gyakorlatilag a Balaton teljes területén díjmentesen használhatnak túra helyet a Bahart-lánc kikötőiben. Flottánkat 7 db vitorlás alkotja, melyet lehetőség szerint folyamatosan bővítünk. 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak hajóink, a flotta kialakításánál az egyik fő cél az volt, hogy mindenki találhasson magának megfelel vitorlást, legyen szó egy olcsóbb kategóriájú 22 lábas vitorlásról vagy 34 lábas prémium Bavariáról. Igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlásokhoz, akár a bérlés első néhány órájára is, hogy utána magabiztosabban kezelje a választott hajónk a kedves bérlő.