Hirdetés feladása
vitorláshajó
Vitorlázás
Balaton
2018. február 8
Balatonboglár
2.000.000 Ft
Eladó vitorláshajók Balatonbogláron, 24-30 láb között.
Csónaktartó állvány
Kiegészítő
Balaton
2018. február 23
Balatonalmádi
180.000 Ft
Emeletes csónaktartó állvány 6 db csónak elhelyezésére alkalmas vasszerkezet. Az ár nettó és ALKUKÉPES!!!
Stég
Kiegészítő
Balaton
2018. február 23
Balatonalmádi
3.500.000 Ft
Napozó és horgász stég 2 db asztallal kombinált napernyőtartóval, fürdőlépcsővel, szabadtéri zuhanyzótartóval, csónakleeresztő csörlővel(rozsdamentes drótkötéllel), görgőrendszerrel. Orsó menetes kihajtható lábrendszerrel, tüzihorganyzott kivitelben(örökös darab), rozsdamentes csavarokkal összeállítva. 72 négyzetméter ( 6mx12m) impregnált fa táblásított padlóborítással. Hullámtörő impregnált homlokdeszkázattal ELADÓ!!! Az ár nettó és ALKUKÉPES!!! SZÉP, TARTÓS, KÉNYELMES!!!
Balaton 24
Vitorlázás
Balaton
2018. február 23
8360 Keszthely
2.950 Ft
Rendszeresen karbantartott kiváló állapotú, nagyon biztonságos iker kiles Balaton 24. 7. LE diesel belmotoros még ropogós vitorlázattal, teak tat borítás, szolár akkutöltés, teljes hajózható felszereléssel és 5.t teherbírású sólyakocsival eladó. Telefon:+36303228044
poláris vitorlás
Vitorlázás
Balaton
2018. február 21
1.750.000 Ft
poláris vitorláshajó,25 lábas,külmotorós, teljes felszereltséggel,tárolókocsival. megtekinthető Balatonfüzfőn
X79 gyári állapotban eladó
Vitorlázás
Balaton
2018. február 21
4.450.000 Ft
X Yachts X79 modellje gyári jó állapotban eladó. Nagy sorozatszámban készült túra-sport vitorlás hajó. Több garnitúra vitorla, (North Sails és egyéb típusúak) jó állapotban. Majdnem teljes új HARKEN veretezés. Mercury 4Le (2010)es motorral. Friss algagátlás és szezon előtti felkészítés. 6fő befogadóképesség. 4 felnőtt + 2 gyerek számára fekhely.
Lamantin 22 láb vitorláshajó menetkész állapotban eladó!
Vitorlázás
Balaton
2018. február 21
Balatonalmádi József Attila út 41.
990.000 Ft
Az első vitorláshajót keresi? Lehet hogy megtalálta! Ideális első hajónak, könnyű kezelhetősége miatt, szinten bármelyik kikötőben elfér, kitűnő állapotú, azonnal vitorlázható! Lamintin 650 22 láb, túra vitorláshajó eladó! A hajó adatai: - 1996 évjárat - 6,5 m hosszú - 2,4 m széles, - 1 m merülés, kimondottan kényelmes cockpittal. Összes kötelező felszereléssel 3 Kw külső motorral megbízható állapotban! Fock és Gross vitorlákkal. Hat főre van vizsgáztatva, alvóhelyek száma: 3 fő. Megtekinthető Balatonfűzfőn a kikötőben. Ár: 990.000 Ft Hívjon! 06 30 9100 533
Utánfutó 6 -m
Kiegészítő
Balaton
2018. február 18
99.999 Ft
Utánfutó 5.8 -m x 1.9 -m es egytengelyes ELADÓ. Papírok nélkül Siófokon. Érdeklődni +36304084611
MOBIL ALGAGÁTLÓ ELTÁVOLÍTÁS
Motorcsónak
Balaton
2018. február 15
1 Ft
A szódabikarbóna és a korszerű Finomszemcse-Technológia a hajók vízvonal alatti részeinek kíméletes, és mégis alapos megtisztítására tökéletes megoldást kínál! Algátlanít, alaposan megtisztít, zsírtalanít! Ez az eljárás nem igényel előkészítést, nem használ vegyianyagot, kiválóan alkalmazható sérülésre érzékeny felületen is!
ETAP20
Vitorlázás
Balaton
2018. február 14
1.100.000 Ft
Eladó 1982-es évjáratú ETAP 20 típusú, belga, felhúzható kiel-svertes,korához képest jó állapoban lévő túra vitorlás tulajdonostól. Az eladás oka nagyobbra váltás. Méretek: Hossz: 6,02m, Szélesség 2,3m, merülés: 0,48 – 1,14m, tömeg: 680 kg + 200kg kielsvert. Vízvonal feletti magasság: 9m. Külmotor: 2013 Mercury 4Hp kb. 10h üzemidővel, rendszeresen karbantartva. A hajó 2021-ig rendelkezik érvényes műszakival. Rendkívül stabil, nagyon könnyen, kifejezetten biztonságosan vitorlázható hajó. A héjszerkezet dupla falú, melyek közt „habosított” műanyag van, ezért gyakorlatilag elsüllyeszthetetlen, plusz a hőszigetelést tekintve is kedvezőbb a társainál. A kabinban 4 felnőttnek van kényelmes fekvőhely, a hajót papíron 5 személy vitorlázhatja. Azonnal hajózható, teljes felszereléssel, 2 db vitorlával (grosz, fok), fokrollerrel, külmotorral, rendszám nélküli trélerrel. A hajó Balatonberényben megtekinthető.
Kereskedő
sailbalaton.hu
+36702212022
info@sailbalaton.hu
Balaton Kereskedő Bérlés Vitorlás hajó 26 lábtól Gumicsónak Kül- és belmotor

Vitorlás értékesítés és bérbeadás a Balatonnál.
Balaton
Október 31-én véget ért a viharjelzés a nagy vizeinknél. A Balatonon, a Velencei-tavon, valamint a Tisza-tavon rendszeresített viharjelzés április 1-én indult. A három tavunknál mintegy 2.600 órán keresztül működött a viharjelezés valamelyik fokozata. Ez a szám kb 400 órával több a tavalyinál. Sajnos megduplázódott a hirtelen, nagy sebességgel lecsapó viharok száma a tavalyi évhez viszonyítva. A legnagyobb szelet – 157km/óra- július 10-én mérték Balatonaligán. Sajnálatos módon a Vízirendőrségnek a vízimentőkkel karöltve 403 fürdőzőt és hajóst kellett kimenteni a Balatonból, húsz ember fulladt a tóba. A viharjelzés újraindításáig fokozott figyelemmel menjünk vízre, és figyeljünk ember társainkra !
Balaton
Nagyobb kiterjedésű tavainkon gyakran láthatunk szörfösöket, persze csak szeles időben, a „windsurf” Magyarországon is a népszerű vízi sportok közé tartozik. Európában a szörf egyértelműen a vitorlával megtámogatott szörfdeszkás vízi sportot jelenti, amely a hullámlovaglás továbbfejlesztett változataként a fiatalabb sportok közé tartozik. Magyarországon a szörfözés a ’80-as években jelent meg, és a ’90-es évek elejétől indult meg a fejlődés útján. Manapság a szörfdeszkán „vitorlázók” szeles időben ugyanúgy hozzátartoznak a Balaton, a Velencei-tó, vagy a Fertő-tó képéhez, mint a vitorlással manőverezők sokasága. A kezdeti idők házi készítésű szörfdeszkái után a rendszerváltozás a nyugati deszkákat is behozta az országba, ami értelemszerűen a magyar szörfsport robbanásszerű fejlődését is eredményezte. Közhely, de a régi szörfösöknek azért még mindig kicsit bizsergető érzés leírni, olvasni, vagy beszélni róla, hogy ma már bizony minden a rendelkezésére áll annak, aki be akarja fogni a szelet. Bármi megvehető itthon, vagy külföldön, az online rendelt szörfös cuccok pár nap alatt megérkeznek. Ahogy a hobbisportoknál az lenni szokott manapság, a felszerelések árai egy kicsit elszabadultak az utóbbi időben. Az újonnan vásárolt szörfdeszka és szörfvitorla ára mellbevágó lehet sokaknak és nem is biztos, hogy vadonatúj felszereléssel kell kezdeni a szörffel való ismerkedést. Rutinos hullámlovasok szerint kezdetben bőven elég, ha beérjük a használt szörf felszereléssel, szörfözni a használt deszkán és vitorlán is meg lehet tanulni. Vacakot, vagy nagyon elhasználtat persze még a kezdet kezdetén sem érdemes vásárolni (ha még nincs meg a rávaló, akkor inkább bérelj egyet, jobban jársz), egy valamirevaló használt deszkára is félre kell tennünk legalább 100.000-200.000.- forintot. Ehhez jön még értelemszerűen a vitorla, ami szintén nem olcsó mulatság, és persze a ruházat, ami nem pusztán divatból kell, erős szélben, nagy sebességnél komoly betegségeket lehet összeszedni, ha csak egy szál fürdőruhában szörfözik valaki.
Balaton
Jól indul a 2016-os szezon a vitorlázóknak, május 1-én az alsóörsi, május 11-én pedig a balatonfenyvesi kikötőt adták át. A kikötő építésére 1997 óta készülő dél-balatoni város független polgármestere szerint óriási lehetőséget kapott ezzel Balatonfenyves, szerinte ezzel rohamos fejlődésnek indul a város, amiből a környező települések is csak profitálhatnak. Az új kikötőben 350 férőhelyet telepítettek, a parton létesített kiszolgálóegységekkel pedig egészen vonzó hajós bázis jött létre. Átadták a Fenyves Yacht Klubot és a hozzá tartozó kikötőt, ezzel újabb kikötővel gazdagodott a Balaton. A beruházást komoly viták és tiltakozások előzték meg, de Halász János, a Balatoni Fejlesztési Tanács tagja szerint, az ilyen viták természetesek egy ekkora építkezésnél. Tény és való, a balatonfenyvesi kikötő, a maga 350 férőhelyével a nagyobb kikötők közé tartozik, elhelyezkedése miatt pedig hosszan benyúlik a Balatonba. A beruházás meglehetősen nagynak mondható, hiszen a kikötő és a hozzá tartozó szálloda, kerékpáros központ, vendéglátóegység és egyéb kiszolgáló egységek összesen 2,5 milliárd forintba kerültek. A kikötőre az állami támogatáson túl uniós forrásokat is sikerült szerezni (utóbbiból összesen 800 millió forintot), a város polgármestere pedig rendkívül bizakodó a beruházás sikerét illetően. A Balaton déli partjára valóban ráfért már egy ilyen fejlesztés, hiszen Keszthely és Fonyód között eddig még nem volt ekkora vitorláskikötő (Balatonmáriafürdőn van ugyan kikötő, de annak a kapacitása nem túl nagy). Ez értelemszerűen elvágta ezeket a városokat a fokozatosan fejlődő vitorlásturizmus adta lehetőségektől. A balatonfenyvesi kikötő építése során 80 ezer köbméter homokot termeltek ki, a gát építéséhez pedig több mint 35 ezer köbméter sziklát használtak fel. Vitán felül áll, hogy egy új kikötő csak jót tesz úgy a balatoni vitorlás sportnak, mint egy-egy városnak, ezért mi örülünk a kikötőnek. A Balaton dél-nyugati csücske ráadásul meglehetősen elhanyagolt ilyen tekintetben, egy ilyen nagy kikötő pedig megadja az esélyt, hogy idővel még több (akár kisebb) létesülhessen ebben a régióban.
#
WindWorks Kft.
+36202972828
info@windworks.hu
Balaton

Cégünk Budapesthez legközelebbi kikötőben Balatonaligán várja vendégeit. Minden igényt kielégítő vitorlás flottánkban található kisebb (4 személyes) hajó, de több nagyobb kategóriájú (akár 12 fő befogadóképességű) vitorlás hajó is.