Hirdetés feladása
Eladó SEALINE motorcsónak
Motorcsónak
Balaton
2022. június 21
Balatonfüred
36.500.000 Ft
Balatoni engedéllyel.
Eladó SEALINE motorcsónak
Motorcsónak
Balaton
2022. június 21
Balatonfüred
36.500.000 Ft
Képekért privátban érdeklődni.
Jolle 15
Vitorlázás
Balaton
2022. június 20
Balatonfenyves
2.300.000 Ft
Jolle 15 Eladó, nagyon jó állapotú, jól felszerelt 8 éves svertes sporthajó. Nem fából készült, de ami fa rajta, az fel lett újítva, sértetlen állapot, jó vitorlák, Yamaha motor, fok roller...stb.
Bavaria 44
Vitorlázás
Balaton
2022. június 17
1173 Budapest
100.000 Euro
Eladó egy 2004-es évjáratú Bavaria 44-es vitorlás. 4 kabin+2 fürdő. Kitűnő állapot, orrsugár kormány, teljes értékű hűtő, 1,85 m belmagasság. hatalmas szalon+4 kabin+2 fürdő, inverter, plusz még számos extra. 1,65m merülés! Roll nagy vitorla és Roll genua. Balatonon megtekinthető. Igény esetén 2022-es évre kikötőhelyet tudok biztosítani.
BAVARIA 42 VISION - HELLYEL
Vitorlázás
Balaton
2022. június 17
78.000.000 Ft
Első tulajdonostól, a Balatonra vásárolt, tavi kieles Bavaria Vision 42 eladó! A hajó kitűnő állapotban van, - kétkormányos kivitel, – igazi Bruce Farr remekmű! -2 nagy méretű, kényelmes duplakabin + tágas, luxus felszereltségű szalon + kényelmes vizesblokk + tárolórekesz található a hajóbelsőben. Volvo Penta D2-40 belmotor (40LE, 80 üzemóra), teljes GARMIN navigációs rendszer, autopilottal és VHF rádióval. Hűtő-fűtő klíma, orr- és farsugár kormány, bimini és sprayhood, elektromos horgonycsörlő és még sok extra teszi élvezetesé a hajón töltött időt! Kitűnő állapotban lévő dakron rollgrósz és rollgénua, 12 főre vizsgáztatva, érvényes magyar okmányokkal. Összegezve: Könnyű kezelhetőség, kimagasló vitorlázó tulajdonságok, igazi elagancia és luxus! A hajó ára: 78 millió Ft+ áfa - további információkért kérlek hívj bizalommal!
belmotor
Vitorlázás
Balaton
2022. június 17
Veszprém
135.000 Ft
Eladó eg YANMAR diesel YSE 12 belmotor. Jó állapotban, önindító nélkül.
Jeanneau MF 795 S2 50KW + Balatonfüredi kikötőhellyel
Motorcsónak
Balaton
2022. április 20
Balatonfüred
57.150.000 Ft
Igény esetén + Balatonfüredi Kempingben (LUA Resort) kikötőhellyel. Eladó újszerű állapotban lévő Jeanneau Merry Fisher 795 S2 típusú hajó. Első tulajdonostól, magyarországi érvényes garanciával. Extra: balatoni engedéllyel, elektromos rozsdamentes horgonyemelő (rozsdamentes horgony), cookpit asztal és zuhany, algavédelem, orrsugárkormány, Lowrance HDS-7 halradar + Balaton térkép, LED reflektorok, Solar napelemes töltő, hűtő, 40L, tároló a kabintetőn, teak borítás a fürdőplatformon, első napozómatrac, franciaággyá alakítható szalon, U-alakú ülés napozóágy funkcióval, teljesen körbe ponyvázott. Kizárólag a Balatonon használva. Hajólevél érvényessége: 2031.03.17, Lithium akku sor (BMW I3 akkupack). Tulajdonos telefonszáma: +36-20/507-42-37
Honda motor
Hajómotor
Balaton
2022. június 14
270.000 Ft
Honda 5 le.-s, rövid triebes, 4 ütemű motor, szintjelzős kültankkal alig használt tökéletes állapotban. Balatonalmádiban megtekinthető
Vitorlásba való gáz tűzhely és sütő
Vitorlázás
Balaton
2022. június 14
55.000 Ft
2 db gázrózsa, sütő és grill funkció. Tartozék: gázpalack Használható hajóban, lakókocsiban és sátorban. Megtekinthető Balatonalmádiban
Eladó Genoa kb. 30m2
Vitorlázás
Balaton
2022. június 13
95.000 Ft
Eladó egy használt, de jó állapotú, erős anyagból szabott, szálerősített, túrázásra kitűnően használható genoa vitorla. Méterek: Első él: 1180 Alsó él: 525 Hátsó él: 1090 Megtekinthető Gyenesdiáson vagy Nagykanizsán.
Kikötő
Parker Hungary Kft
+36203303449
8314 Vonyarcvashegy Vonyarc Marina kikötő
marina@vonyarcmarina.hu
Balaton Velencei-tó Tisza-tó Kikötő Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Elektromos motor Akkumulátor

Balaton
Európa legrégebbi és leghosszabb (160km) tókerülő versenye július 14-én 9 órakor rajtol Balatonfüredről. Innen Balatonkenese a cél, majd Siófok érintésével irány Keszthely onnan pedig vissza Balatonfüredre.   A Magyar Vitorlás Szövetség vezetői remélik , hogy az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon idén is 500-600 hajó vesz majd részt. A táv légvonalban mérve 155 km. A szabályok szerint 48 óra alatt kell a vitorlázóknak teljesíteni a távot. A verseny célja a sport mellett, a balatoni vendéglátás és a vitorlás turizmus további fejlesztése és népszerűsítése. Egy kis töri. Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték. Nevét a leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt később átvették a gőzösök is. Ezután az európai nagy tavi versenyek győztese is árbóc csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. Az utóbbi években már több mint 500 vitorlás indult el a versenyen. A rendezők örömmel várják az érdeklődőket a füredi rajthoz, ahol szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket reggel 9 órától. Felejthetetlen élmény nyújt ugyanis, amikor várhatóan mintegy 5-600 hajó vág neki a távnak.
Balaton
Április elejétől újra indul a viharjelzés tavainkon, és egészen október végéig tart. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat adja ki. Viharjelző berendezések működnek a Balaton mellett Velencei, a Tisza, valamint a Fertő-tónál . A Balatont a viharjelzések szempontjából három medencére osztjuk: • a Tihanyi-félszigettől keletre lévő keleti medencére. • a Fonyód és Tihany közötti középső medencére és • a Keszthelytől a Badacsony-Fonyód szorosig tartó nyugati medencére, A viharjelzés fokozatai medencénként eltérő is lehet a Balatonon. A többi tó esetében csak egy vihar jelzés lehet érvényben. • I. fokú viharjelzés – percenként 45 fényfelvillanás, a várható maximális széllökések sebesség eléri 40-60 kilométer/óra sebességet . A parttól 500 méternél távolabb úszni, csónakkal, mási vizi eszközzel nem szabad menni. • II. fokú viharjelzés – percenként 90 fényfelvillanás, széllökések sebessége meghaladhatja a 60 kilométer/órát. Vízben tartózkodni tilos. A jelzéseket a várható szélerősödés előtt másfél órával adják ki. Újdonság ebben az évben: fényjelző berendezések a tó közepén A Balaton körül negyvenhat „fix” viharjelző működik, a Tisza tavon öt, a Fertő tavon egy, a Velencei-tavon három viharjelző mellett újdonságként egy mobil lámpaegység üzemel. A nagyobb biztonság érdekében a már üzemelő jelző berendezések mellett ebben az évben néhány új viharjelző került telepítésre: Balatonszepezden, Balatonedericsen, Keszthely-Fenékpusztán, Balatonszárszón és Tihanyban. A Balatonon napelemekkel működő mobil jeladók üzemelnek. Mindhárom medencében a víz közepén Siófok, Szigliget és Keszthely térségében lettek elhelyezve, jól láthatóan a vízből kiemelkedve. Ajánlatos, mindenkinek a saját érdekében figyelni a viharjelzéseket, és betartani a szabályokat
Balaton
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Bérlés
BAYACHT CHARTER
+3636
bayachtcharter@gmail.com
Balaton Bérlés

Keress minket bizalommal, akár egyéni, akár kapitánnyal biztosított hajózásra vágysz!