Hirdetés feladása

Motorcsónak felszerelések

Hajócsavar Solas Amita 3 Yamaha 60-130 LE 13,25x17-D ÚJ!!!
Motorcsónak
Minden régió
2017. szeptember 9
7030 Paks Kurcsatov utca 15. I/6.
40.500 Ft
Eladó egy vadonatúj Solas Amita 3 hajócsavar, 13,25x17-es méretű D kategóriájú Yamaha 60-130 LE-ig. Eredeti számlával és csomagolással rendelkezik. Tel.: +36202938217 és +36209108544
vizsugár hajtómű
Motorcsónak
Tisza-tó
2017. október 25
450.000 Ft
Eladó castoldi jet 05 vizsugárhajtómű.
Tomos 4 eladó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2017. október 20
50.000 Ft
Eladó Tomos 4 rövidtriebes üzembiztos külmotor, kihasználatlanság okán.
csónakmotor
Motorcsónak
Minden régió
2017. október 17
Győr
185.000 Ft
Eladó egy Suzuki 9,9le kétütemű hosszútribes csónakmotor és egy 35l tank. Vitorlásról lett levéve tehát a motornak van származási papírja.
yamaha külmotor
Motorcsónak
Balaton
2017. október 17
8600 Siófok
450.000 Ft
max 10-15 órát üzemelt yamaha külmotor eladó, hosszútribes, benzines, négyütemű
Anod  set
Motorcsónak
Minden régió
2017. szeptember 27
6000
14.000 Ft
Mercruiser Alpha l. /2. hajtomühöz anód set. eladó !
Csigák, mentőmellények
Motorcsónak
Minden régió
2017. augusztus 10
Pécs
20.000 Ft
Eladó 4 db felnőtt vadonat új, sosem használt mentőmellény gyári csomagolásban -- 6000 Ft/db vagy 20.000 Ft/4db. 3 db csiga: -- 14.25X21 kivehető agyas, sérülésmentes (Quicksilver fekete, 3 levelű) 32.000, -- 14X23 Mercruiser motorhoz (saválló, 3 levelű) 52.000, -- 14X17 kivehető agyas sport csiga, sérülésmentes (saválló, 4 levelű) 66.000, -- 14X19 Mercruiserhez, sérüésmentes (fekete, 3 levelű) 36.000,
Yamaha 60 csónakmotor
Motorcsónak
Tisza-tó
2017. augusztus 7
5000 Szolnok, Remete út 3
1.890.000 Ft
Yamaha 60 négyütemű csónakmotor eladó. 2017 áprilisában beüzemelt 30 üzemórával garanciával eladó.
80 LE-s Mariner csónakmotor eladó
Motorcsónak
Minden régió
2016. január 11
400.000 Ft
power trimmes mariner 80-as kompletten (irányváltóval, kábelekkel, csatlakozóval, üa. tankkal ) kifogástalan állapotban hajólevéllel ELADÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!! megbeszélés után Tiszafüreden tekinthető meg.
EZ BoatPort hajóparkoló
Motorcsónak
Minden régió
2017. január 5
Budapest
2.480 Euro
Eladó új EZ Dock - EZ BoatPort hajóparkoló motorcsónakokhoz. Modulárisan bővíthető 4m x 2m-estől egészen 6m x 3m-esig, amely 2,2 tonnás hajókat is elbír. Készült az USA-ban, 8 év garanciával.
Bérlés
Vándor Miklós
+36204483333
vandormiki@t-online.hu
Balaton Bérlés Vitorlás felszerelés Hajó felszerelés

Üdvözlöm,Minden típusú hajóhoz rozsdamentes vereteket gyártok. Bimini,Orrkilépő,Farkilépő,Kiülők Orrkorlát, Horgony kiemelő,Pohártartó,és egyedi kérések,stb,amit kérésre fel is szerelek.A Balaton több kikötőjében referencia munkáim vannak. Balaton-25 hajók bérbe adásával is foglalkozok.
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Bolt, webshop
Az online vásárlás őrületes fejlődése a kiskereskedelem minden területén megfigyelhető. Az e-kereskedelem évről-évre nagyobb szeletet követel magának a magyar kis- és nagykereskedelemből is. Ma már olyan árucikkek online felületen történő kereskedelme is teljesen megszokottá vált, amiről korábban el sem tudták képzelni, hogy lehetséges online értékesíteni. Az e-kereskedelmi láz természetesen a vízi világot is elérte, hajózási webshopok kínálják portékáikat a hajósoknak, itthon és külföldön egyaránt. Aki esetleg azt hiszi, hogy az online hajós boltokban csak a kiegészítő felszerelések, mint például cipő, mentőmellény, különböző kényelmi felszerelések kaphatók, az bizony téved. Egy korszerű hajós webshopot onnan lehet felismerni, hogy szó szerint mindent meg lehet vásárolni, ha belépsz, ha pedig valamit nem találsz, akkor azt optimális esetben minél hamarabb beszerzik neked. Legyen szükséged cipőre, vagy szél- és vízálló ruházatra, a kedvenc hajófelszerelési webáruházadban ezeket éppúgy megtalálod, mint a hajóápolási kellékeket, köteleket vagy éppen hiányzó alkatrészeket. A modern technikának és a törvényi szabályozásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem zsákbamacskát veszel, ha egy hajós webshopban vásárolsz. A fényképen, videón pontosan láthatod, hogy mi az, amit megrendelsz, ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, akkor pedig a webshopon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén keresd bátran az üzemeltetőket, segíteni fognak. Pánikra akkor sincs okod, ha nem úgy sikerült a rendelés, ahogy te szeretted volna, hiszen a hatályos magyar jogszabályok szerint pontosan 14 napod van arra, hogy elállj a vásárlástól. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy amennyiben neked bármilyen problémád van a termékkel, akkor visszaküldheted és visszakapod a pénzed. Tényleg szó szerint bármilyen probléma esetén, hiszen indokolnod nem kell az elállás okát, ha nem tetszik, amit rendeltél, akkor is kötelesek visszaváltani. Vásároljatok tehát bátran az online hajósboltokban, nem fogjátok megbánni, a nullával egyenlő kockázat mellett ugyanis általában kedvezőbb árakkal várnak, mint az offline boltokban.
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , AQUABAT és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.