Hirdetés feladása

Motorcsónak felszerelések

Hajó reflektor
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. július 4
40.000 Ft
Hajóreflektor a képen látható állapotban eladó! Egyszer volt használva!
suzuki csiga
Motorcsónak
Minden régió
2020. június 14
25.000 Ft
eladó suzuki 9,25(1/4) x 11 csiga. Suzuki 10-15-20 lóerős csónakmotorhoz. kb 5 üzemórát használtam. 25000 postával
solix12 g2   szonár
Motorcsónak
Minden régió
2020. január 9
1.000.000 Ft
Solix 12 g2 szonár 9 üzemórával , kihsználatlanság miatt eladó, dobozában,. Érdeklődni csak telefonon.
Kormánykonzol
Motorcsónak
Minden régió
2020. április 19
75.000 Ft
Új kormánykonzol eladó. Ár: 75.000 Ft 70/203-5370 E-mail: fcs0419@gmail.com
Solas Alcup 3-s propeller
Motorcsónak
Tisza és környéke
2020. március 28
5540 Szarvas Jókai Mór 1/1
30.000 Ft
Eladó egy még használatba nem vett Solas Alcup 3-s tipusú 3 leveles propeller, 11X15-s , dobozában.
Boat center consol
Motorcsónak
Minden régió
2019. december 23
330 Euro
Boat center consol for sale Sizes L- 46 cm; W- 60cm; H - 110 cm. Price: 330 EUR/115000 Ft E-mail: fcs0419@gmail.com
SUZUKI 25Le csónakmotor
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. május 14
520.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó a képen látható Suzuki 25Le-s csónakmotor. Kb 10 éve nem volt használva, minimális üzemóra, tökéletes szerkezeti-és esztétikai állapot!! Bővebb információ a hirdetésben megadott mobilszámon
80 LE-s Mariner csónakmotor eladó
Motorcsónak
Minden régió
2016. január 11
400.000 Ft
power trimmes mariner 80-as kompletten (irányváltóval, kábelekkel, csatlakozóval, üa. tankkal ) kifogástalan állapotban hajólevéllel ELADÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!! megbeszélés után Tiszafüreden tekinthető meg. az ár IRÁNYÁR !!!
Műanyag elemek gyártása minden vízi járműre!
Motorcsónak
Minden régió
2019. március 13
10 Ft
Műanyag elemek gyártása minden vízi járműre! Poliészter üvegszálas erősített kompozit elemek gyártása, javítása, vízi járművek burkolatja, műanyag kiegészítők, tartozékok gyártása, javítása, készítése könnyű műanyagból Országos szolgáltatás!! Több leírás a műanyag tulajdonságairól a weboldalon, a GYÁRTÁS-TERMELÉS menü alatt! http://www.netszolga.hu
Eladó műszerek
Motorcsónak
Minden régió
2018. január 24
3980 Sátoraljaújhely
11.000 Ft
Eladóvá váltak az alábbi műszerek: Teleflex sebességmérő 8000 Ft Yamaha trimmérő 5000 Ft A műszerek használtak, de kifogástalanúl működnek. Egyben az ár 11000 Ft. A postaköltséget a vevő fizeti.
Kikötő
Parker Hungary Kft
+36203303449
8314 Vonyarcvashegy Vonyarc Marina kikötő
marina@vonyarcmarina.hu
Balaton Velencei-tó Tisza-tó Kikötő Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Elektromos motor Akkumulátor

Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Bolt, webshop
Az online vásárlás őrületes fejlődése a kiskereskedelem minden területén megfigyelhető. Az e-kereskedelem évről-évre nagyobb szeletet követel magának a magyar kis- és nagykereskedelemből is. Ma már olyan árucikkek online felületen történő kereskedelme is teljesen megszokottá vált, amiről korábban el sem tudták képzelni, hogy lehetséges online értékesíteni. Az e-kereskedelmi láz természetesen a vízi világot is elérte, hajózási webshopok kínálják portékáikat a hajósoknak, itthon és külföldön egyaránt. Aki esetleg azt hiszi, hogy az online hajós boltokban csak a kiegészítő felszerelések, mint például cipő, mentőmellény, különböző kényelmi felszerelések kaphatók, az bizony téved. Egy korszerű hajós webshopot onnan lehet felismerni, hogy szó szerint mindent meg lehet vásárolni, ha belépsz, ha pedig valamit nem találsz, akkor azt optimális esetben minél hamarabb beszerzik neked. Legyen szükséged cipőre, vagy szél- és vízálló ruházatra, a kedvenc hajófelszerelési webáruházadban ezeket éppúgy megtalálod, mint a hajóápolási kellékeket, köteleket vagy éppen hiányzó alkatrészeket. A modern technikának és a törvényi szabályozásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem zsákbamacskát veszel, ha egy hajós webshopban vásárolsz. A fényképen, videón pontosan láthatod, hogy mi az, amit megrendelsz, ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, akkor pedig a webshopon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén keresd bátran az üzemeltetőket, segíteni fognak. Pánikra akkor sincs okod, ha nem úgy sikerült a rendelés, ahogy te szeretted volna, hiszen a hatályos magyar jogszabályok szerint pontosan 14 napod van arra, hogy elállj a vásárlástól. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy amennyiben neked bármilyen problémád van a termékkel, akkor visszaküldheted és visszakapod a pénzed. Tényleg szó szerint bármilyen probléma esetén, hiszen indokolnod nem kell az elállás okát, ha nem tetszik, amit rendeltél, akkor is kötelesek visszaváltani. Vásároljatok tehát bátran az online hajósboltokban, nem fogjátok megbánni, a nullával egyenlő kockázat mellett ugyanis általában kedvezőbb árakkal várnak, mint az offline boltokban.
Bolt, webshop
Cool4U Automotive Kft.
+36204189023
1097 Budapest Illatos út 7/a.
szabo.robert@cool4u.hu
Budapest és környéke Bolt, webshop Hajó felszerelés