Hirdetés feladása

Motorcsónak felszerelések

Csónakmotor,motor eladó!
Motorcsónak
Duna és környéke
2018. június 17
650.000 Ft
Eladó 2015-ös Yamaha Bmhs 20Le ujszerű állapotban 30 üzemórával.Karcmentes hibátlan,idős tulajdonostól megķímélt. Érdeklődni csak telefonon! 06303661974
Yamaha 50-es hajómotor
Motorcsónak
Budapest és környéke
2018. június 12
Budapest
95.000 Ft
Eladó egy 50 LE-s kétütemű 30 évnél öregebb hajómotor. Távkarral, önindítóval, kompletten.
Mercury távkar
Motorcsónak
Budapest és környéke
2018. június 7
Nagymaros
45.000 Ft
Eladóvá vált függőlegesen beépíthető, powertrim kapcsolós Mercury távkarom a hozzátartozó kábelkorbáccsal együtt de bovdenek nélkül. Budapesti megtekintés vagy átvétel megoldható.
Akkumulátor
Motorcsónak
Budapest és környéke
2018. április 14
2360
36.000 Ft
Eladó a képeken látható Zenith márkájú új akkumulátor. 12V 85AH/20HR.
Volvo 270-280 jobb forgású csiga 15x17R
Motorcsónak
Budapest és környéke
2018. május 23
1048 Budapest Óceán-árok utca 21.
40.000 Ft
Eladó egy Volvo 270-280 hajtóműhöz lévő jobb forgású csiga 15x17R
EZ BoatPort hajóparkoló
Motorcsónak
Minden régió
2018. május 11
2.500 Euro
Az EZ BoatPort kituno választás motoros hajók, jetski-k, horgászcsónakok, jethajók számára egészen 2,2 tonna összsúlyig. Hasonló tervezési elvekkel, mint a többi EZ Port termékünk, könnyu száraz-dokkolást és egyszeru kifutást tesz lehetové. Az EZ BoatPort a vízen úszik, így a vízszint ingadozását követi. Alacsony vízállásnál is használható, egészen 60cm-es vízmélységig. Hajóját szárazon, a víz felett tartva feleslegessé teszi a csörlozést, sólyázást, vagy a nehézkes daruzást. Az EZ BoatPort moduláris kialakítása lehetové teszi, hogy számos konfigurációban kerüljön összeszerelésre és egyéb kiegészítok hozzáadásával lehetové válik, hogy különbözo alakú és méretu hajótestek széles skálájának befogadására alkalmas legyen. Állítható görgok és vezetocsíkok segítségével, az oldalszélesíto elemek hozzáadásának lehetoségével, vagy a kompresszoros levegotartállyal az EZ BoatPort a legsokoldalúbb hajókiemelo a piacon.
Olajtartály, benzin-és olajszivattyú
Motorcsónak
Duna és környéke
2018. április 22
Baja
20.000 Ft
Eladó a képeken látható olajtartály ill. benzin-és olajszivattyú, mely egy 2 ütemű, 50LE-s Evinrude (Johnson) csónakmotor tartozéka. A szivattyúk felújítást igényelnek.
ozmózisvédelem
Motorcsónak
Minden régió
2018. április 5
20.000 Ft
Eladó az új ár feléért egy doboz International Gelshield 200 hajófesték és algagátló epoxy alapozó. Vízvonal alatti és feletti részen használható. Színe: szürke. Kiszerelése: 2,5 Liter. Két komponensű alapozó, minimum egy rétegben kell alkalmazni. Ozmózis elleni védelmet biztosít. Gyorsan szárad, korrózió elleni védelemmel. Alkalmazható felületek: műanyag. Kiadóssága: 8,1 nm2 hengeres felhordással/ Liter.
EZ Port MAX jetski parkoló
Motorcsónak
Minden régió
2018. március 27
1.400 Euro
Azonnali szállítással, raktárról! Eladó EZ Port MAX jet ski tároló. integrált orr befogóval. Az EZ Port MAX 8 db önbeállító görgővel és integrált cölöp befogóval rendelkezik. Készült az USA-ban, 8 év garanciával. Anyaga: linear low density polietilén. Méret: 3.78m x 1.5m x 38cm Tömeg: 147.4 kg. Teherbírás: 626 kg.
Tohatsu Mercury propeller hajócsavar
Motorcsónak
Minden régió
2017. december 22
BP. XIII
21.900 Ft
Eladó 8.5x7-es propeller 2 és 4 ütemű Tohatsu 6, 8, 9.8 és Mercury Sea Pro 9.8-hoz, 12 bordás tengelyre. Gyári Tohatsu, eredeti dobozában. ár: 21.900 Ft / db
Bérlés
Vándor Miklós
+36204483333
vandormiki@t-online.hu
Balaton Bérlés Vitorlás felszerelés Hajó felszerelés

Üdvözlöm,Minden típusú hajóhoz rozsdamentes vereteket gyártok. Bimini,Orrkilépő,Farkilépő,Kiülők Orrkorlát, Horgony kiemelő,Pohártartó,és egyedi kérések,stb,amit kérésre fel is szerelek.A Balaton több kikötőjében referencia munkáim vannak. Balaton-25 hajók bérbe adásával is foglalkozok.
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Bolt, webshop
Az online vásárlás őrületes fejlődése a kiskereskedelem minden területén megfigyelhető. Az e-kereskedelem évről-évre nagyobb szeletet követel magának a magyar kis- és nagykereskedelemből is. Ma már olyan árucikkek online felületen történő kereskedelme is teljesen megszokottá vált, amiről korábban el sem tudták képzelni, hogy lehetséges online értékesíteni. Az e-kereskedelmi láz természetesen a vízi világot is elérte, hajózási webshopok kínálják portékáikat a hajósoknak, itthon és külföldön egyaránt. Aki esetleg azt hiszi, hogy az online hajós boltokban csak a kiegészítő felszerelések, mint például cipő, mentőmellény, különböző kényelmi felszerelések kaphatók, az bizony téved. Egy korszerű hajós webshopot onnan lehet felismerni, hogy szó szerint mindent meg lehet vásárolni, ha belépsz, ha pedig valamit nem találsz, akkor azt optimális esetben minél hamarabb beszerzik neked. Legyen szükséged cipőre, vagy szél- és vízálló ruházatra, a kedvenc hajófelszerelési webáruházadban ezeket éppúgy megtalálod, mint a hajóápolási kellékeket, köteleket vagy éppen hiányzó alkatrészeket. A modern technikának és a törvényi szabályozásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem zsákbamacskát veszel, ha egy hajós webshopban vásárolsz. A fényképen, videón pontosan láthatod, hogy mi az, amit megrendelsz, ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, akkor pedig a webshopon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén keresd bátran az üzemeltetőket, segíteni fognak. Pánikra akkor sincs okod, ha nem úgy sikerült a rendelés, ahogy te szeretted volna, hiszen a hatályos magyar jogszabályok szerint pontosan 14 napod van arra, hogy elállj a vásárlástól. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy amennyiben neked bármilyen problémád van a termékkel, akkor visszaküldheted és visszakapod a pénzed. Tényleg szó szerint bármilyen probléma esetén, hiszen indokolnod nem kell az elállás okát, ha nem tetszik, amit rendeltél, akkor is kötelesek visszaváltani. Vásároljatok tehát bátran az online hajósboltokban, nem fogjátok megbánni, a nullával egyenlő kockázat mellett ugyanis általában kedvezőbb árakkal várnak, mint az offline boltokban.
Kereskedő
Endrényi Investment KFt ( Multi Yacht Group)
+36305218547
info@multiyachtgroup.com
Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Gumicsónak Utánfutó, tréler Elektromos motor Akkumulátor

Az Endrényi Investment kft az EOLO , Ranieri és a Capelli hajók kizárólagos forgalmazója Magyarországon.