Hirdetés feladása

Motorcsónak felszerelések

Volvo penta hajtómü gumiharang
Motorcsónak
Minden régió
2020. november 6
6000
24.000 Ft
Volvo Penta hajtómü gumiharang eladó ! gy sz : 876633-9. méret : 83 mm/83 mm. /160 mm. 200-290 Dpx-SP. hajtómüvekhez. ár : 24 000 ft.
Volvo Penta 110/200
Motorcsónak
Minden régió
2020. október 16
600.000 Ft
Eladó 2 szett 110Le hajómotor, 200Le hajtóművel a képeken látható állapotban. Minden alkatrésze meg van. A hajtás áttétele: 1.66:1 ára. 300.000 Ft A motor felújítva: 300.000 Ft felújítás nélkül: 150.000 ft A lent meghirdetett ár egy szettre vonatkozik!
új Steiner Navigator Pro 7x30 vízálló hajós távcső
Motorcsónak
Budapest és környéke
2020. október 1
Budapest
74.999 Ft
új Steiner Navigator Pro 7x30 hajós vadász kiránduló távcső, vízálló, nitrogénnel töltött, "autofókusz" és szemenkénti állíthatóság mint a katonai távcsöveken, minden prizma és lencse fém-oxid réteggel kezelt az optikai tulajdonságok javítása érdekében, kicsi, kompakt, penge kép, nem dzsuvás, nem húzza a szemet, nem kancsal. Szekrényben pihent, tok és pánt elkeveredett, nincs meg hozzá. Makulátlan távcső.
Kormánykonzol
Motorcsónak
Minden régió
2020. október 13
115.000 Ft
Új hajó kormány konzol eladó. Méretek: Hossz- 46 cm; Szélesség- 60cm; Magasság - 110 cm. Ára: 115000 Ft
Abádszalók
Motorcsónak
Minden régió
2020. szeptember 14
890.000 Ft
Volvo Penta F6 acél duopropp pár újszerű állapotban! 340000Ft. DPSX hajtómű alsó rész 30-üzem-óra,külseje sérűlt, 550000Ft. több infó telefonon!
hajtómü gumiharang-tömités
Motorcsónak
Minden régió
2020. augusztus 22
6000
5.000 Ft
Mercruiser Alpha l/2 gen. hajtómü gumiharangok-tömitések eladók ! Bravo hajtómü tömités. ár 5000 ft tól - érd: 30 /9 389 997. vagy e-mail. vizpumpa lapát /impeller/ Mercruiser 10 000 ft. Quicksilver.
Mercruiser gáz bowden
Motorcsónak
Minden régió
2020. augusztus 18
6000
19.000 Ft
Mercruiser belmotorhoz gázbowden eladó ! erdeti gyári Quicksilver cikk. sz: 883719 A 13.
Műanyag elemek gyártása minden vízi járműre!
Motorcsónak
Minden régió
2019. március 13
10 Ft
Műanyag elemek gyártása minden vízi járműre! Poliészter üvegszálas erősített kompozit elemek gyártása, javítása, vízi járművek burkolatja, műanyag kiegészítők, tartozékok gyártása, javítása, készítése könnyű műanyagból Országos szolgáltatás!! Több leírás a műanyag tulajdonságairól a weboldalon, a GYÁRTÁS-TERMELÉS menü alatt! http://www.netszolga.hu
Kikötő
Parker Hungary Kft
+36203303449
8314 Vonyarcvashegy Vonyarc Marina kikötő
marina@vonyarcmarina.hu
Balaton Velencei-tó Tisza-tó Kikötő Kereskedő Motoros hajó 5m-től Hajó felszerelés Elektromos motor Akkumulátor

Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Bolt, webshop
Az online vásárlás őrületes fejlődése a kiskereskedelem minden területén megfigyelhető. Az e-kereskedelem évről-évre nagyobb szeletet követel magának a magyar kis- és nagykereskedelemből is. Ma már olyan árucikkek online felületen történő kereskedelme is teljesen megszokottá vált, amiről korábban el sem tudták képzelni, hogy lehetséges online értékesíteni. Az e-kereskedelmi láz természetesen a vízi világot is elérte, hajózási webshopok kínálják portékáikat a hajósoknak, itthon és külföldön egyaránt. Aki esetleg azt hiszi, hogy az online hajós boltokban csak a kiegészítő felszerelések, mint például cipő, mentőmellény, különböző kényelmi felszerelések kaphatók, az bizony téved. Egy korszerű hajós webshopot onnan lehet felismerni, hogy szó szerint mindent meg lehet vásárolni, ha belépsz, ha pedig valamit nem találsz, akkor azt optimális esetben minél hamarabb beszerzik neked. Legyen szükséged cipőre, vagy szél- és vízálló ruházatra, a kedvenc hajófelszerelési webáruházadban ezeket éppúgy megtalálod, mint a hajóápolási kellékeket, köteleket vagy éppen hiányzó alkatrészeket. A modern technikának és a törvényi szabályozásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem zsákbamacskát veszel, ha egy hajós webshopban vásárolsz. A fényképen, videón pontosan láthatod, hogy mi az, amit megrendelsz, ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, akkor pedig a webshopon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén keresd bátran az üzemeltetőket, segíteni fognak. Pánikra akkor sincs okod, ha nem úgy sikerült a rendelés, ahogy te szeretted volna, hiszen a hatályos magyar jogszabályok szerint pontosan 14 napod van arra, hogy elállj a vásárlástól. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy amennyiben neked bármilyen problémád van a termékkel, akkor visszaküldheted és visszakapod a pénzed. Tényleg szó szerint bármilyen probléma esetén, hiszen indokolnod nem kell az elállás okát, ha nem tetszik, amit rendeltél, akkor is kötelesek visszaváltani. Vásároljatok tehát bátran az online hajósboltokban, nem fogjátok megbánni, a nullával egyenlő kockázat mellett ugyanis általában kedvezőbb árakkal várnak, mint az offline boltokban.
Bolt, webshop
Cool4U Automotive Kft.
+36204189023
1097 Budapest Illatos út 7/a.
szabo.robert@cool4u.hu
Budapest és környéke Bolt, webshop Hajó felszerelés