Hirdetés feladása

Motorcsónak felszerelések

Honda 90 lóerős külmotor
Motorcsónak
Budapest és környéke
2019. június 22
1.350 Ft
Tökéletesen üzemkész Honda 90 lóerős négyütemű külmotor eladó! Részletes jellemzők: - Benzines - Karburátoros - Magyar hajólevéllel - Összes műszerrel (Távkar, fordulatszámmérő, trim mérő, sebességmérő) - 2 db hajócsavar (19-es és 21-es) - Új vízkerékkel - Hidrostabilizátorral - Teljes szervízzel
Csónakmotor ritkaság
Motorcsónak
Minden régió
2019. június 9
75.000 Ft
Eladó egy nagyon praktikus Evinrude 3 tökéletes csónakmotor , pöcc - röff. Ezt a motort ketté lehet hajtani,ezért kis helyen is elfér.
Középkonzol
Motorcsónak
Minden régió
2019. június 7
115.000 Ft
Új középkonzol eladó. Méretei: H - 46cm; SZ - 60cm; M - 110cm.
Hajó Solas 14.2 X 23 csiga .
Motorcsónak
Minden régió
2019. március 24
Hajó Solas 14.2 X 23 csiga .
35.000 Ft
Sérülés mentes Hajó Solas 14.2 X 23 csiga .
Yamaha csónakmotor eladó
Motorcsónak
Tisza-tó
2019. május 25
SZENTISTVÁN
165.000 Ft
.
Csónakmotor
Motorcsónak
Tisza-tó
2019. május 25
SZENTISTVÁN
135.000 Ft
Yamaha csónakmotor eladó!
SUZUKI 25Le csónakmotor
Motorcsónak
Duna és környéke
2019. május 14
520.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó a képen látható Suzuki 25Le-s csónakmotor. Kb 10 éve nem volt használva, minimális üzemóra, tökéletes szerkezeti-és esztétikai állapot!! Bővebb információ a hirdetésben megadott mobilszámon
80 LE-s Mariner csónakmotor eladó
Motorcsónak
Minden régió
2016. január 11
400.000 Ft
power trimmes mariner 80-as kompletten (irányváltóval, kábelekkel, csatlakozóval, üa. tankkal ) kifogástalan állapotban hajólevéllel ELADÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!! megbeszélés után Tiszafüreden tekinthető meg. az ár IRÁNYÁR !!!
Evinrude csónakmotir
Motorcsónak
Tisza-tó
2019. április 9
Abádszalók
250.009 Ft
Eladó használt evinrude 50 lóerős 2 ütemű, 2 hengeres üzembiztos csónakmotor.
Szélvédő
Motorcsónak
Budapest és környéke
2019. március 26
2071 Páty
45.000 Ft
Üdvözlök mindenkit. Az alábbi szélvédőket eladnám.. Crownline 180 190 ..illetve pár más hasonló hajókra jó. Gyári új állapotúak. Nekem Monterey 180 ra sajnos nem jó..keresek is ilyet közben. 45.000Ft /db
Bolt, webshop
Cool4U Automotive Kft.
+36204189023
1097 Budapest Illatos út 7/a.
szabo.robert@cool4u.hu
Budapest és környéke Bolt, webshop Hajó felszerelés

Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Bolt, webshop
Az online vásárlás őrületes fejlődése a kiskereskedelem minden területén megfigyelhető. Az e-kereskedelem évről-évre nagyobb szeletet követel magának a magyar kis- és nagykereskedelemből is. Ma már olyan árucikkek online felületen történő kereskedelme is teljesen megszokottá vált, amiről korábban el sem tudták képzelni, hogy lehetséges online értékesíteni. Az e-kereskedelmi láz természetesen a vízi világot is elérte, hajózási webshopok kínálják portékáikat a hajósoknak, itthon és külföldön egyaránt. Aki esetleg azt hiszi, hogy az online hajós boltokban csak a kiegészítő felszerelések, mint például cipő, mentőmellény, különböző kényelmi felszerelések kaphatók, az bizony téved. Egy korszerű hajós webshopot onnan lehet felismerni, hogy szó szerint mindent meg lehet vásárolni, ha belépsz, ha pedig valamit nem találsz, akkor azt optimális esetben minél hamarabb beszerzik neked. Legyen szükséged cipőre, vagy szél- és vízálló ruházatra, a kedvenc hajófelszerelési webáruházadban ezeket éppúgy megtalálod, mint a hajóápolási kellékeket, köteleket vagy éppen hiányzó alkatrészeket. A modern technikának és a törvényi szabályozásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem zsákbamacskát veszel, ha egy hajós webshopban vásárolsz. A fényképen, videón pontosan láthatod, hogy mi az, amit megrendelsz, ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, akkor pedig a webshopon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén keresd bátran az üzemeltetőket, segíteni fognak. Pánikra akkor sincs okod, ha nem úgy sikerült a rendelés, ahogy te szeretted volna, hiszen a hatályos magyar jogszabályok szerint pontosan 14 napod van arra, hogy elállj a vásárlástól. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy amennyiben neked bármilyen problémád van a termékkel, akkor visszaküldheted és visszakapod a pénzed. Tényleg szó szerint bármilyen probléma esetén, hiszen indokolnod nem kell az elállás okát, ha nem tetszik, amit rendeltél, akkor is kötelesek visszaváltani. Vásároljatok tehát bátran az online hajósboltokban, nem fogjátok megbánni, a nullával egyenlő kockázat mellett ugyanis általában kedvezőbb árakkal várnak, mint az offline boltokban.
Bérlés
Vándor Miklós
+36204483333
vandormiki@t-online.hu
Balaton Bérlés Vitorlás felszerelés Hajó felszerelés

Üdvözlöm,Minden típusú hajóhoz rozsdamentes vereteket gyártok. Bimini,Orrkilépő,Farkilépő,Kiülők Orrkorlát, Horgony kiemelő,Pohártartó,és egyedi kérések,stb,amit kérésre fel is szerelek.A Balaton több kikötőjében referencia munkáim vannak. Balaton-25 hajók bérbe adásával is foglalkozok.