Hirdetés feladása

Motorcsónak felszerelések

EZ Boat Port
Motorcsónak
Minden régió
2019. szeptember 4
1.360.000 Ft
A neve magáért beszél, az EZ BoatPort kitűnő választás motoros hajók, jetski-k, horgászcsónakok, jet-hajók számára egészen 2,2 tonna összsúlyig. Hasonló tervezési elvekkel, mint a többi EZ Port termékünk, könnyű száraz-dokkolást és egyszerű kifutást tesz lehetővé. Az EZ BoatPort a vízen úszik, így a vízszint ingadozását követi. Alacsony vízállásnál is használható, egészen 60cm-es vízmélységig. Hajóját szárazon, a víz felett tartva feleslegessé teszi a csörlőzést, sólyázást, vagy a nehézkes daruzást. Az EZ BoatPort moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy számos konfigurációban kerüljön összeszerelésre és egyéb kiegészítők hozzáadásával lehetővé válik, hogy különböző alakú és méretű hajótestek széles skálájának befogadására alkalmas legyen. Állítható görgők és vezetőcsíkok segítségével, az oldalszélesítő elemek hozzáadásának lehetőségével, vagy a kompresszoros levegőtartállyal az EZ BoatPort a legsokoldalúbb hajókiemelő a piacon.
Mercury 75 2ütem
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. március 29
Kisoroszi
150.000 Ft
Eladó egy 75lovas 2ütemű 4 hengeres Mercury power trimmes csónakmotor. Az egyik hengerben nincs kompresszió, nemrég felujitott csizmával hajólevélről. Adok hozzá egy 90lóerőst alkatrésznek.
Solas Alcup 3-s propeller
Motorcsónak
Tisza és környéke
2020. március 28
5540 Szarvas Jókai Mór 1/1
30.000 Ft
Eladó egy még használatba nem vett Solas Alcup 3-s tipusú 3 leveles propeller, 11X15-s , dobozában.
HONDA BF40E LRTU 60Le-ős motor készletről azonnal vihető a legjobb áron! 5 év garanciával!
Motorcsónak
Budapest és környéke
2020. március 25
1173 Budapest Kaszáló útca 47
2.150.000 Ft
Készletről azonnal vihető HONDA BF 40 E ( 60 LE kivitel) most csak 2.150.000 Ft bruttó ( ÁFÁS ) az alábbi ár tartalmazza a propellert, távirányitó kart és a Prestige műszert is a motorhoz, továbbá a beüzemeléshez való olajat is és minden szükséges COC dokumentációt. Látogasson el Budapest-i hajószalonunkba és vigye el új HONDA motorját akár még ma! 998 cm3 a motor ! Ez a motor 60 LE de 40-es papirjai vannak, hívjon a készlet erejéig!
solix12 g2   szonár
Motorcsónak
Minden régió
2020. január 9
1.000.000 Ft
Solix 12 g2 szonár 9 üzemórával , kihsználatlanság miatt eladó, dobozában,. Érdeklődni csak telefonon.
Boat center consol
Motorcsónak
Minden régió
2019. december 23
330 Euro
Boat center consol for sale Sizes L- 46 cm; W- 60cm; H - 110 cm. Price: 330 EUR/115000 Ft E-mail: fcs0419@gmail.com
Hajócsavar
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. március 15
18.000 Ft
Nagy szilárdságú múanyag hajócsavar, a levelek külön cserélhetők rajta. Yamaha, Tohatsu, Suzuki motorokhoz biztos megfelelő ( 13 bordás tengelyre megy fel. Nekem egy 2t 50 le yamaha motoron volt.
Mentősziget Transocean 8 ISO 9650
Motorcsónak
Budapest és környéke
2020. február 27
100.000 Ft
Mentősziget Transocean 8 ISO 9650 tipusú 8 személyes automata mentősziget eladó.
Mercury 10le 2t,johnson 25le 2t
Motorcsónak
Budapest és környéke
2020. február 19
280.000 Ft
Sziasztok! MERCURY mariner 9.9/15le 2t rövid csizmás motorom eladnám kihasználatlanság miatt. Csereltek rajta vizkereket, gázbovdent, karbitömitést nemrég. 280e ft! A másik motor Johnson 25le 2t hosszucsizmas sajna nem ad szikrát valami gyujtás Baja van ezért alkatrész nek 90e ft ert eladó
Yamaha 9x1/4x9-J1 hajócsavar eladó.
Motorcsónak
Minden régió
2018. szeptember 28
3388 Poroszló Úttörő út 11
30.000 Ft
Yamaha 9x1/4x9-J1 hajócsavar eladó. Egyszer volt használva próba miatt. Nyolc bordás tengely. Alkalmas 2 ütemű 9,9F (63V), 13,5A (66S), 15F (63W), E9,9D (6B3), E15C (65F), E15D (6B4), 4 ütemű F9,9C (66N), F9,9H (6CA), F13,5 (6P7), F15A (66M/69A), F15C (6AG), F20B (6AH), motorokhoz
Bolt, webshop
Cool4U Automotive Kft.
+36204189023
1097 Budapest Illatos út 7/a.
szabo.robert@cool4u.hu
Budapest és környéke Bolt, webshop Hajó felszerelés

Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Bolt, webshop
Az online vásárlás őrületes fejlődése a kiskereskedelem minden területén megfigyelhető. Az e-kereskedelem évről-évre nagyobb szeletet követel magának a magyar kis- és nagykereskedelemből is. Ma már olyan árucikkek online felületen történő kereskedelme is teljesen megszokottá vált, amiről korábban el sem tudták képzelni, hogy lehetséges online értékesíteni. Az e-kereskedelmi láz természetesen a vízi világot is elérte, hajózási webshopok kínálják portékáikat a hajósoknak, itthon és külföldön egyaránt. Aki esetleg azt hiszi, hogy az online hajós boltokban csak a kiegészítő felszerelések, mint például cipő, mentőmellény, különböző kényelmi felszerelések kaphatók, az bizony téved. Egy korszerű hajós webshopot onnan lehet felismerni, hogy szó szerint mindent meg lehet vásárolni, ha belépsz, ha pedig valamit nem találsz, akkor azt optimális esetben minél hamarabb beszerzik neked. Legyen szükséged cipőre, vagy szél- és vízálló ruházatra, a kedvenc hajófelszerelési webáruházadban ezeket éppúgy megtalálod, mint a hajóápolási kellékeket, köteleket vagy éppen hiányzó alkatrészeket. A modern technikának és a törvényi szabályozásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem zsákbamacskát veszel, ha egy hajós webshopban vásárolsz. A fényképen, videón pontosan láthatod, hogy mi az, amit megrendelsz, ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, akkor pedig a webshopon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén keresd bátran az üzemeltetőket, segíteni fognak. Pánikra akkor sincs okod, ha nem úgy sikerült a rendelés, ahogy te szeretted volna, hiszen a hatályos magyar jogszabályok szerint pontosan 14 napod van arra, hogy elállj a vásárlástól. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy amennyiben neked bármilyen problémád van a termékkel, akkor visszaküldheted és visszakapod a pénzed. Tényleg szó szerint bármilyen probléma esetén, hiszen indokolnod nem kell az elállás okát, ha nem tetszik, amit rendeltél, akkor is kötelesek visszaváltani. Vásároljatok tehát bátran az online hajósboltokban, nem fogjátok megbánni, a nullával egyenlő kockázat mellett ugyanis általában kedvezőbb árakkal várnak, mint az offline boltokban.
Bérlés
Vándor Miklós
+36204483333
vandormiki@t-online.hu
Balaton Bérlés Vitorlás felszerelés Hajó felszerelés

Üdvözlöm,Minden típusú hajóhoz rozsdamentes vereteket gyártok. Bimini,Orrkilépő,Farkilépő,Kiülők Orrkorlát, Horgony kiemelő,Pohártartó,és egyedi kérések,stb,amit kérésre fel is szerelek.A Balaton szinte minden kikötőjében referencia munkáim vannak. Balaton-25 hajók bérbe adásával is foglalkozok.