Hirdetés feladása

Elektronika

Raymarine Evolution EV-150 hidraulikus robotpilóta rendszer - ÚJ!
Kiegészítő
Budapest és környéke
2019. június 25
482.000 Ft
Eladó a képeken látható Raymarine Evolution EV-150 hidraulikus robotpilóta rendszer, teljesen új, nem volt beépítve!!! Számlával - 2019.04.03án vásárolva!!! Angol nyelvű leírás: The EV-150 power pilot for power boats with hydraulic steering fitted with hydraulic rams capacity 80cc 230cc. The Evolution autopilot systems perceive their environment and instantly calculate and evolve steering commands to maximize performance. The result is precise and confident course keeping, regardless of vessel speed or sea conditions - Evolution autopilots steer so accurately they can save fuel and get you to your destination faster. Pack Contains : EV1 Sensor Core, ACU-150 Drive interface, p70s Control, Type 1 Hydraulic Pump and Evolution Cabling Kit.
Eladó új elektromos 45lb-s horgonycsörlő szett
Kiegészítő
Minden régió
2019. június 23
Szigetbecse
120.000 Ft
Eladó új elektromos 45lb-s horgonycsörlő szett. Néhány paraméter a teljeség igénye nélkül: -30m hosszú horgonykötél, -LED-es világítás, -tárirányítás, -leengedésnél szabadon futóval, -45lb-s horgonyhoz (20kg) -0,65t vízkiszorítású hajóhoz rendeltem amit közben eladtam, Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. A horgony a szettnek nem része.
Lowrance HDS-9 GEN3-as szonár (halradar) Totalscan jeladóval
Kiegészítő
Budapest és környéke
2019. május 31
Budapest
450.000 Ft
Eladó egy tökéletes állapotban lévő Lowrance HDS-9 GEN3-as szonár (halradar) Totalscan jeladóval, Navico Duna-Tisza térkép szoftverrel, kijelzővédővel, garanciapapírjával és a gyári dobozt is adom hozzá.
Mágneses GPS nyomkövető TK905
Kiegészítő
Minden régió
2019. május 30
Fót
16.500 Ft
Mágneses GPS nyomkövető TK905 Folyamatosan, akár 10 másodpercenként is képes az aktuális pozíció adatokat elküldeni. Erős mágnesének köszönhetően könnyen felhelyezhető bármely fém felületre. A készülék beépített GPS és GSM antennával, valamint extra nagy kapacitású 5.000mAh belső akkumulátorral rendelkezik, ami hálózatról és USB porton keresztül tölthető. Gyártó: TKSTAR
Televizió   Hajóba
Kiegészítő
Minden régió
2019. április 27
6000
12.000 Ft
Thomson szines kis TV. hajóba -lakókocsiba stb. 12 V/ 24 V / 220 V.
Jonson Martec Plus hőcserélő
Kiegészítő
Budapest és környéke
2018. április 19
28.000 Ft
Jonson Martec Plus hőcserélő eladó. Nekem Volvo Penta MD2-esen volt. Könnyen szerelhető, megbízható.
Compass,kompasz,gömbkompasz,kompass
Kiegészítő
Minden régió
2016. július 1
7.990 Ft
Gömbkompass; Csónakkompass; Hajókompass; Kompasz; Compass; Iránytű Fekete és Fehér Színben... Sea Marine Pioviting Kompass Hajóba, Csónakba, Lakókocsiba, Kamionba, Stb. - Megvilágított Pioviting Kompass - Vezeték A 12 V feszültséghez - Jól Látható Skála és Leolvasó Vonal - Praktikus Tartóval A Rögzítéshez - Napellenzővel - Lassú Rózsaelfordulás, Precíz Leolvashatóság - Korrózióálló - Vízálló És Hosszú Élettartamú - Mozgáskiegyenlítő Kivitel - 5 Féle Felszerelhetőség - Mágneses elhajlás utánhangolási lehetőség - Felhasználható: Motorhajó, Vitorláshajó, Lakókocsi, Lakóbusz, Terepjáró, Személyautó, Teherautó - Szín: Fekete és Fehér - Mérete: 124 mm X 115 mm X 93 mm - Súlya: 270 gr Ára: 11990,-Ft Nem Használt: Gyári dobozában A kicsi annyiban változik, hogy nincs napellenző és a mérete : 87 mm X 61 mm X 64 mm A Súlya: 105 gr Ára: 7990,-Ft
Egyéb szolgáltatás
Globe Electronics Limited
+14173835325
10001 Kent 256 Villa Road
colovicboris4@gmail.com
Budapest és környéke Egyéb szolgáltatás Elektronika, GPS, halradar

We deal in all kind of mobile phones and electronics original products with international manufacturer warranty
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?