Hirdetés feladása

Flexcom - nyomkovetes.net

Bolt, webshop
Flexcom - nyomkovetes.net
2151 Fót Szent Imre u 94.
flexcomcohu@gmail.com
Budapest és környéke Bolt, webshop Elektronika, GPS, halradar

Mivel foglalkozunk? Térképes rendszerünk segítségével mindig tudni fogja, merre járnak járművei, szerettei, házi kedvencei, csomagjai. Olyan teljes körű rendszert kínálunk, amelyet üzleti és magán célra egyaránt használhat - mindezt hűségidő nélkül, megfizethető áron, vagy akár ingyenesen is. Szolgáltatásunkban - igény szerint - nyomkövető készülékeket is biztosítunk, de máshonnan vásárolt saját, meglévő eszközeit is használhatja. Mit kínálunk? A felnőttek, gyermekek, gépjárművek, kerékpárok, állatok, stb. számára testreszabott GPS készülékek által szolgáltatott adatokat azonnal vagy visszamenőleg, bármikor, bármilyen eszközzel (számítógép, tablet, mobiltelefon) megtekinthető. Az adatokat saját szervereinken tároljuk, biztonsági őrség által védett szerverparkban - így ahhoz illetéktelenek nem juthatnak hozzá. Szolgáltatásaink számítástechnikai műszaki hátterét az Invitech Solutions Zrt (Invitel csoport), a GSM hálózati működést a Vodafone Magyarország Zrt biztosítja. Egyedülálló módon mindegyik tarifacsomagunk ugyanazt a teljes körű szolgáltatást nyújtja. A szolgáltatás díját csupán az adatok tárolásának – szabadon választható és bármikor módosítható – időtartama határozza meg. Különböző típusú nyomkövető készülékeihez (gyermek, kerékpár, autó, kamion, munkagép, hajó, motor, állat, stb.) különböző adattárolási időtartamokat rendelhet, miközben ugyanazon a felületen követheti egyszerre valamennyit. Rendszerünket felhasználóink visszajelzései, igényei alapján folyamatosan fejlesztjük.
Jeanneau Esteou 630
2.499.999 Ft
+36303784810
Eladó diesel horgász/túra hajóm. Gazdaságos 2l/h fogyasztású tágas terekkel rendelkező strapabíró túra társam időhiány miatt új gazdát keres. Volvo penta motorral szerelt egyenes kihajtású örökkévalóságnak tervezett konstrukció. Sólyakocsija megbeszélés tárgyát képezi.
Arca 550 hajó 9.9 es Mercury motorral Eladó!
2.400.000 Ft
+36706038761
Középkonzolos Arca 6m hosszú,külmotoros hajó 9.9-es 4ütemű Mercury motorral vagy anélkül eladó!Külön a hajó:1950e a motor:480e ft.A test hajóleveleztethető 165KW-ig.Ebben a felálásban nem kell rá se vizsga se jogsi!A motor csak a kormányműre van rákötve egyébként karhosszabítóval működik! A konzol lehajtható így könnyen befér a garázsba is vagy befér a zsilip alá.A hajótest tele van zárható rekeszekkel.Biminije meg van csak ponyva kell rá.Utánfutó nem tartozék!
ELADO NEPTUN HAJOTEST 30LE MOTORRAL
450.000 Ft
+36202976150
Elado negy szemelyes hajotest egy oninditos 30Le vihar motorral, rendszam nelkuli sajokocsival. Ervenyes hajolavellel rendelkezik. Hossza:4,2m Szelessege:1,7m Melysege:0,7m Ar: 450.000Ft. Megtekintheto: Pest Megye Vac Erdeklodni:0036 202976150
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?
Bolt, webshop
Az online vásárlás őrületes fejlődése a kiskereskedelem minden területén megfigyelhető. Az e-kereskedelem évről-évre nagyobb szeletet követel magának a magyar kis- és nagykereskedelemből is. Ma már olyan árucikkek online felületen történő kereskedelme is teljesen megszokottá vált, amiről korábban el sem tudták képzelni, hogy lehetséges online értékesíteni. Az e-kereskedelmi láz természetesen a vízi világot is elérte, hajózási webshopok kínálják portékáikat a hajósoknak, itthon és külföldön egyaránt. Aki esetleg azt hiszi, hogy az online hajós boltokban csak a kiegészítő felszerelések, mint például cipő, mentőmellény, különböző kényelmi felszerelések kaphatók, az bizony téved. Egy korszerű hajós webshopot onnan lehet felismerni, hogy szó szerint mindent meg lehet vásárolni, ha belépsz, ha pedig valamit nem találsz, akkor azt optimális esetben minél hamarabb beszerzik neked. Legyen szükséged cipőre, vagy szél- és vízálló ruházatra, a kedvenc hajófelszerelési webáruházadban ezeket éppúgy megtalálod, mint a hajóápolási kellékeket, köteleket vagy éppen hiányzó alkatrészeket. A modern technikának és a törvényi szabályozásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem zsákbamacskát veszel, ha egy hajós webshopban vásárolsz. A fényképen, videón pontosan láthatod, hogy mi az, amit megrendelsz, ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, akkor pedig a webshopon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén keresd bátran az üzemeltetőket, segíteni fognak. Pánikra akkor sincs okod, ha nem úgy sikerült a rendelés, ahogy te szeretted volna, hiszen a hatályos magyar jogszabályok szerint pontosan 14 napod van arra, hogy elállj a vásárlástól. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy amennyiben neked bármilyen problémád van a termékkel, akkor visszaküldheted és visszakapod a pénzed. Tényleg szó szerint bármilyen probléma esetén, hiszen indokolnod nem kell az elállás okát, ha nem tetszik, amit rendeltél, akkor is kötelesek visszaváltani. Vásároljatok tehát bátran az online hajósboltokban, nem fogjátok megbánni, a nullával egyenlő kockázat mellett ugyanis általában kedvezőbb árakkal várnak, mint az offline boltokban.