Hirdetés feladása

Globe Electronics Limited

Egyéb szolgáltatás
Globe Electronics Limited
10001 Kent 256 Villa Road
colovicboris4@gmail.com
Budapest és környéke Egyéb szolgáltatás Elektronika, GPS, halradar

We deal in all kind of mobile phones and electronics original products with international manufacturer warranty
Kraller német csónak,Yamaha motorral,műszakis utánfutóval
1.150.000 Ft
+36303388901
Kraller,német gyártmányú,eredetileg evezős,de motorhoz átalakított, jó állapotú csónak,hat lóerős,2015-ös Yamaha motorral,műszakis holland utánfutóval eladó. 545 cm hosszú,135 cm széles,nagyon könnyen futó csónak,stabil. Horgászáshoz,vagy hobbi célra kiváló. Egyben szeretném eladni.
Holland vas lakó , túra , horgász hajó eladó
1.700.000 Ft
+36304771406
Holland gyártású , Plantagina kajütös vas hajó eladó . 6,7 m hosszú , kb. 2,4 m széles , kb. 60cm merülésű . Belső része szép , beázásmentes , külső része felújítást igényel . Erediteg belmotoros volt , jelenleg motor nélkül eladó . 20 le-ig engedély nélkül használható akár külmotorral is . Lajstrommal nem rendelkezik . Utánfutó nem eladó , szállításában tudok segíteni .
ALU RIB - GALA 500 L - sok extrával
5.290.000 Ft
+36209211154
GALA 500L Alu RIB Gyári Új Rengeteg Extrával AZONNAL ÁTVEHETŐ!!!!!! AKICÓS ÁRON: br. 6.200.000 helyett br. 5.290.000.- A hajó alapfelszereltsége: • C-05 Kormánykonzol Nagyméretű Szélvédővel és kapaszkodóval • S-03 kettős ülés • Alapsúly 240 kg Extrákkal kb.360 kg • Terhelhető 1100 kg • Utas: 9 fő • Javasolt Motor telj: 50-70 LE A hajó extrafelszereltsége: • Műanyag belépő platform az orrban puha hátámlával • Komplett kormánymű kábelekkel • Wakeboard húzó torony • Kivehető napozóplatform az első kormánykonzol és az orrülés között • Csúszásmentes TEAKFA színű fedélzeti borítás • Elektromos csomag: áramtalanitó főkapcsoló, fenékpumpa,navi, fények az első platformon és a wakeboardkonzolon, kürt • Üléspárnák emelt minőségű Marine Vynil huzattal • Gyári védőponyva az egész hajóra • Gyári védőponyva a kormánykonzolra • Gyári védőponyva a kettős ülésre VAN HOZZÁ: Gyári új Garanciális 60LE Selva Dorado KÜL Motorral 8.290.000 + Összeszerelés Szállításra előkészítve Gyári kalodában. ​3​.​1​90.000,. Ft Összes tartozékkal: Csiga, Távvezérlő kar, Új tipusú digitális kombinált műszer, Gyári kábelek, Benzintank, Dokumentumok, Garancia levél. Tel: 0036209211154
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
Bolt, webshop
Érdemes? Mire figyeljünk oda ilyenkor? Ma már teljesen természetessé vált az online vásárlás, mivel az emberek, a háztartások zömmel már mind rendelkeznek internetkapcsolattal, illetve akár már útközben, mobiltelefonunk vagy már digitális eszközünkön keresztül tudunk vásárolni, illetve rendeléseket leadni az interneten. A webáruházak korát éljük tehát, és ma már egy jó webáruház tökéletesen kielégíti a kívánalmainkat a vásárlás terén. Mobilak, szisztematikusan rendszerezik a termékeiket, mellyel jelentősen megkönnyítik a keresésünket, és ha valóban jól van felépítve egy webáruház, akkor pontosan, termékkörök szerint mi magunk is könnyedén megtaláljuk, amit keresünk. Ettől függetlenül, a jó termékfotó és egy gyors, online ügyfélszolgálat persze elengedhetetlen, hiszen – pláne ha műszaki vagy komolyabb terméket vásárolunk – mint pl. a hajófelszerelések – akkor bizonyára lesznek a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseink, amikre jó, ha minél előbb választ kapunk az adott cégtől, aki a webáruházat működteti. Számtalan webáruház értékesít ma már hajófelszereléseket, azonban célszerű olyantól rendelnünk, akik kifejezetten ezt a profilt képviselik. Itt ugyanis tudatosan a hajós termékek, a hajófelszerelések kaptak helyet, és ha jól van felépítve az áruház szisztematikája, akkor ügyesen vannak rendszerezve a termékek is. Külön menüben illetve külön kis fül alatt a navigáció, illetve külön a hajómotorok, a hajó árbocok, a hajó elektromossága, illetve elektronikai alkatrészei, és a világításával kapcsolatos termékei, a kabin felszerelések, a kormányzáshoz tartozó termékek és alkatrészek, illetve a hajó kötelek is – hogy pontosan lássuk, és minél könnyebben megtaláljuk, amit keresünk. A jobb áruházak még a hajók típusa szerint is megkülönböztetnek, osztályoznak: ahogyan a hajomania.hu weboldalán is láthatjuk, hogy a csónak, a vitorláshajó, a horgászladik, vagy éppen akár a dragonhajó termékeket, alkatrészeket keressük-e. De választhatunk itt pl. úszó – és lakóhajókat, amiknek most a nyári szezon kezdetével igen nagy kereslete van, hiszen van-e annál romantikusabb vakáció a párunkkal, mint saját hajónkkal vízre kelni és országokat, világokat látni?