Hirdetés feladása

Duna és környéke

Eladó 5m-es csónaktest
Csónak
Duna és környéke
2020. november 21
9071
540.000 Ft
Eladóvá vált egy Paál András által készített, gyakorlatilag másfél szezont használt csónaktest. A test hibátlan, sérülésmentes állapotú, 5 méter hosszú, 1,4 méter széles. Elöl nagy méretű vízmentes tároló hely, belül rögzítési pontokkal, az orron kötélfogóval ellátott orrcsiga. A készítés állapotához képest került bele a továbbiakban teniszpályarács, előre kétállásos bottartó, hátra egy 3 állásos. Hátul, két oldalt egy-egy dönthető, forgatható, kivehető bottartó teszi kényelmessé a lekötve való horgászatot. Került hátra egy dönthető szonárfej tartó, megbeszélés szerint adom csónakhoz. A csónakot egyedileg méretre gyártott, a motort is takaró vastag ponyva védi az időjárás viszontagságai ellen. Az eladás oka, alura váltás. További infomáció: + 36 70 451 0424
Honda BF 80 LRTU
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. október 24
2.900.000 Ft
Új Honda BF80 LRTU kompletten minden tartozékkal együtt, hajócsavar, távkar, motorkábel, 5-ös műszer szett. Érdeklődni 06209744588-as telefonszámon.
HAJÓREFLEKTOR
Kiegészítő
Duna és környéke
2020. szeptember 27
7633 Pécs, Berze Nagy J. u. 5/b
40.000 Ft
Egyszer használt hajóreflektor a képen látható szép állapotban eladó!
Gyantázott, 6 méteres, masszív fa csónak
Csónak
Duna és környéke
2020. szeptember 6
Dunaharaszti
290.000 Ft
Masszív fa csónak, kívülről teljesen gyantázott, 6.2 méter hosszú, kb 230 kg. Folyamatosan használatban van, jelenleg is a vízen (RSD) van (kb októberig). A festése a fotókhoz képest kicsit megkopott, ezt mindenképpen fel kellene újítani, illetve néhány takarólemezt is le kell cserélni, de ezek csak esztétikai hibák. Egy 5 LE-s motor hajtja (ez nincs benne a vételárban). Ennyi elég neki, de evezni nehézkes. Igény esetén van hozzá kikötőhely Csepelen (hivatalos, éves díja van) vagy Dunaharasztin (okosban, ingyen). Adok hozzá egy mentőmellényt és egy horgonyt (kötelező tartozékok) illetve van hozzá egy komplett tetőrácsozat is, de ezt össze kell rakni, mert el lett bontva, nekem nem kellett.
Harta, Navaho Ranch
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. augusztus 13
550.000 Ft
Eladóvá vált a képeken láthtó motorcsónak, kihasználatlanság és családi okok miatt.
Karburátor
Hajómotor
Duna és környéke
2020. június 21
28.000 Ft
Eladó egy 10 lóerős Evinrude/Johnson karburátor, tökéletesen működő képes.
Eladó külmotor
Hajómotor
Duna és környéke
2019. április 3
1115 Budapest, Fraknó utca 20/a.
400.000 Ft
Eladó a fotókon látható külmotor magyar hajóleveles csónakról levéve. A motor felújításon esett át, azóta még nem volt vizen. Egy új szektor is tartozik hozzá.
Mercury/Mariner/Mercruiser Cleaver 23
Kiegészítő
Duna és környéke
2016. január 27
95.000 Ft
Eladó 1db Mercury/Mariner/Mercruiser Cleaver 23" gyári "verseny" propeller kitűnő állapotban.
#
Solymár Márta
+36202517282
riodekomadi@gmail.com
Duna és környéke

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Kikötő
Verhanovits István&Fia Diana Kft.
+36306967880
2626 Nagymaros Váci út 27.
iverhanovits@gmail.com
Duna és környéke Kikötő