Hirdetés feladása

Duna és környéke

Kielboat
Kajak-kenu
Duna és környéke
2024. április 20
Szob
65.000 Ft
Eladó kielboat, jó felújítási alap. Szobon megtekinthető. Ára: 65.000.-
Honda 2.3
Hajómotor
Duna és környéke
2024. április 2
Pécs- Dunaszekcső
155.000 Ft
Honda rövidcsizmás 2.3 le csónakmotor. Minden tartozékával. Szerszámkészlet tartalék csiga. Nekem tartalék motor volt a hajón, nagyon keveset ment. Jó állapotú motor. Röpsúlyos kuplungal szerelt. Nagyon kényelmes a használata. Könnyű 13.5 Kg.
Egyedi készítésű fa evezős csónak
Csónak
Duna és környéke
2024. március 30
6500 Baja
1.000.000 Ft
Eladóvá vált kihasználatlanság miatt egy egyedi készítésű fa evezős csónak igény esetén egy 5LE-s 4 ütemű szintén újszerű állapotú Honda csónakmotorral. Az ára megegyezés szerint reális áron. Az érdeklődőket inkább telefonon várom.
Fourwins 265 Vista
Motorcsónak
Duna és környéke
2024. március 25
Tahitótfalu
7.500.000 Ft
Eladó a Panama nagyobbra váltás miatt! A teljesség igénye nélkül.: 10 személyes, hidraulikus trimlapok, gazdaságosabb fogyasztás mert hamarabb ugrik siklásba. 2 kabin, zuhanyzó, vc, konyha mosogató, hűtőszekrény, tűzhely, forgatható hátsó ülés, 2 akkumulátor, partiáram, új vízpumpa rendszer, olajcsere, tartalék csiga, új műszerek, garmin térkép plotter Duna Tisza térképpel. A hajóban a hátsó kabinban egy korrekt méretű franciaágy van, elől a szokásosnál nagyobb méretű ágy amiben 2 felnőtt 1 gyerek simán tud aludni. A kabinokban ledlámpák és szellőzés. Az árban nincsen benne de van egy gyári, törzskönyvvel rendelkező de forgalomból ideiglenesen kivont 2 tengelyes 3 tonnás utánfutó is. Külön megbeszélés tárgya. Magyar hajóleveles. A hajó már elég nagy méretű, de még közúton vontatható, tengeren sosem volt.
Kolibri KM PROFI 250-T
Csónak
Duna és környéke
2024. március 25
Tahitotfalu
130.000 Ft
Tavaly vásárolt párszor használt direkt légpadlóval rendelt Kolibri hegesztett profi gumicsónak eladó 2 db pad, 2 db. evező, pumpa, motortartó, zsákjában. Nem lukas nem ereszt, folt mentes. Nagyon stabil kis csónak. A légpadló miatt könnyű is. Külön megbeszélés tárgya lehet egy minnkota 30 librás elektromos motor de az nincs benne az árban. https://kolibricsonakok.hu/spd/K-250T-ZOLD-LAMELLAS-PADLOVAL-KOLIBRI-GUMICSONAK/Kolibri-K-250T-gumicsonak
Sportyak Funyak 200 törhetetlen polietilén csónak
Csónak
Duna és környéke
2024. március 25
Tahitotfalu
140.000 Ft
Sportyak Funyak 200 nagyon könnyű 18 kg 1 éves decathlonban vásárolt csónak eladó. Új ára 169.000. Paddal evezővel tényleg egy emberes eladó. Törhetetlen, katamarán jellege miatt stabil.
Rocsó 6m-es, új távkaros, önindítós, négyütemű 20LE-s motorral, trélerrel eladó.
Motorcsónak
Duna és környéke
2024. március 11
Ráckeve
2.300.000 Ft
6 m-es kormányállásos alurocsó, 2023-as vásárlású, négyütemű 20 LE-s Suzuki, távkaros, önindítós motorral eladó (még 20 üzemóra sincs benne). A csónak igényes, egyedi belső borítást kapott, benne kényelmes, háttámlás ülés található, zárható tárolóval. A csónak orrában szintén egy zárható tároló található. Dörzsgumi, fenékvíz szivattyú, légkürt, hátul beépített világítás. Elöl három, hátul egy db kivehető ülőpad található, festésük tavaly tavasszal megtörtént (plusz a hajószegély). A fotón látszik, ha nincsenek elöl benne a padok, akár négy kempingszék, vagy nyugágy is elfér. Rengeteg kikötőbika van szerelve a hajóra. A csónakhoz tartozik egy rendszámos hajószállító is. A csónak alkalmas akár horgászatra, akár túrázásra. Jelenleg tréleren van a csónak ponyvával védve, a motor leszerelve, garázsban tárolva. A test plusz a motor vételára 2.300.000.-Ft, a tréler vételára 500.000,-Ft.
Szerviz, javítás
Duna Hajók
+36301617105
9025 Győr Ikrényi út 14.
dunahajok@dunahajok.hu
Duna és környéke Szerviz, javítás Kereskedő Motoros hajó 5m-től Utánfutó, tréler Kül- és belmotor

Az 1991-ben létrejött vállalkozásból kialakult Duna belsőépítészet Kft. egy manufaktúra rendszerű asztalos üzem, amely a minőségi, egyedi és jól megtervezett asztalosipari belsőépítészetre, hajóépítésre, hajófelújításra szakosodott. 2016-ban elérkezettnek láttuk az időt egy saját fejlesztésű hajó, valamint egyúttal egy új magyar márka, a DUNA HAJÓK létrehozására. Cégünk 2022-ben partnerségre lépett a Magyar Suzuki Marine üzletágával. Az együttműködés eredményeként közös hajó - és hajómotor bemutatótermet nyitottunk Győrben. Vállalkozásunk hivatalos márkakereskedésként és szervizként hiánypótló szerepet tölt be a térségben.
Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Bolt, webshop
BIOKOPRI KFT.
+36305264805
6500 Baja Mártonszállási út 10.
info@biokopri.hu
Duna és környéke Bolt, webshop