Hirdetés feladása
Dömsöd
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. július 9
4.500.000 Ft
A motorba 520 üzemóra van, 6 évet raktárba állt, 8 évet volt használva. Érdeklődni a megadott telefonszámot lehet.
HORGÁSZCSÓNAK MOTORRAL ELADÓ!
Csónak
Duna és környéke
2020. július 5
Baja
470.000 Ft
Üvegszálas 5 méteresen horgászcsónak 8,5-ös motorral eladó.
Hajó reflektor
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. július 4
40.000 Ft
Hajóreflektor a képen látható állapotban eladó! Egyszer volt használva!
Motoros gumicsónak eladó
Csónak
Duna és környéke
2020. július 3
800.000 Ft
Évente egyszer a tengeren használt ( utána leápolt) gumicsónakom egyben elcserélném kisebbre. Kb. a gumicsónak 3,5m és a motor 9,9Kw lenne az ideális. Esetleg csak a motort is elcserélném kisebbre.
Eladó motoros kishajó
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. július 2
6300 Kalocsa Alkotás 7.
3.500.000 Ft
Eladó betegség miatt, a kiváló állapotban lévő 5 fő befogadóképességű családi kedvenc motoros kishajónk. A 4 ütemű motorban nincs összesen 10 üzemóra, a motorcsere óta. "Sajnos"! Hajtómű és motor olajak frissen cserélve! A hajó Műszaki érvényessége 2024. 05. A hozzá tartozó tréler közúti közlekedésben használható, forgalmi rendszámmal ellátott 2022. 05 -ig érvényes műszaki vizsgával rendelkezik. Bimini tető, fürdőlétra, VOXBOX VB 2000 digitális MP3- as FM rádiós autórádió, lejátszás USB SD, SDHC, MMC háttér-tárolóról, beépített 4 db MQR-100 hangszórókkal. A hajóálláson beépített mélységmérős halradar, szivargyújtós töltő, kormány és zenelejátszó található. Az ülőpadok kiválóan alkalmasak különböző anyagok tárolására, nagy helykihasználással. A középen lévő asztal leengedésével a padokkal egy szintben kiváló napozó alakítható ki! A motor alatti kármentőben elektromos fenékszivattyú, és üzemanyag tartály található.
Jogosítvány nélkül vezethetö hajó
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. június 29
Oroszlány
2.900.000 Ft
Jogosítvány, illetve hajólevél nélkül is vezethető 7 méter hosszú 2, 7 széles brutális belső méretekkel rendelkező hajónkat eladnám. A garanciális Tohatsu 10/20 4ütemű önindítós motor kőltség mentesen teszi a dolgát, haladási sebesség 14/15 km/h. A motor fogyasztásáról ne is beszéljünk. A hajó használatban van, Neszmélyem megtekinthető, a hozzávaló duplatengelyes futóval, aminek nincs rendszáma.
DRAGO 660
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. június 26
Vác
7.990.000 Ft
DRAGO Sport 660 típusú családi hajónk eladó,rendszámos utánfutóval, érvényes magyar hajólevéllel, teljes kötelező felszereléssel. Kiváló, megkímélt állapotban. Kabinos, 7 személy szállítására (5 alvóhellyel) alkalmas. Sportos családi hajó, melyet az igazi túrákra készítettek fel, azoknak akik nem egy éjszakát kívánnak a vízen eltölteni. Sportos, összkomfort érzés. Az alábbi felszereltséget tartalmazza: wc fülke, tengeri wc, mosogató, hűtőgép, üzemanyagtank+műszer, fenékvíz szivattyú, acél kikötőbikák, acél tréler szem, acél lábtámasz, navigációs fények, kabinpolcok, fürdőlétra, műszerfal, külmotortartó, elektromos horgonycsörlő, horgonykamra, GARMIN mélységmérő, halradar, ponyvázat (sötétkék, körben ablakokkal) hidraulikus kormány, szőnyeg, víztartály, zuhanyozó, tűzoltó készülék+box,kerek asztal, téli takaró ponyva Motor: Külmotor Gyártó: SUZUKI Típus: DF115 Gyártás éve: 2012 Teljesítmény 115 LE / 86 KW Üzemanyag benzin Súly: 188 - 199 kg Hajószállító: Minőségi galvanizált hajószállító / csónakszállító utánfutó Összsúly : 2000 kg Raksúly: 1600 kg Önsúly: 400 kg Tengely szám: 2 db Rendszám + érvényes műszaki + kötelező biztosítás Gyártó: TEMA Gyártás éve: 2017 KNOTT csörlő, közép görgő sor, méretre állítható 4db támasztó láb, mankókerék, Az utánfutó ráfutófékes kivitelű, maximálisan 6.8 m es hajókhoz. Utánfutó hossza: 8.300mm szélessége : 2.130 mm
K1 Fishermann Hirőshajó
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. június 22
Szentendre
550.000 Ft
Eladó a fent nevezett csónakom, egyszer volt vízen, közben a család létszáma növekedett így már kicsi. K1 csónak, orrbelépő, hátsó műanyag pad, középső pad, egyedi színezés, fartükör erősítés, belépő lezárás, hátsó szárny, kikötőbika 4 db. gumiszőnyeg. A csónak eredeti CE minősítéssel rendelkezik nem hamisítvány. Igazi stabil katamarán. A fenti felszereltség ára nyomon követhető a Hírőshajó honlapján, így a notorikus alkudozók kíméljenek. A csónak karcolás ás sérülés mentes. igény esetén motorral, de az alku tárgya. Az új ára ha mindent összeadsz 600.000 Ft. felett van. Erre azonban nem kell várni.
Tolna megye
Hajómotor
Duna és környéke
2020. június 21
7100 Szekszárd
1.300.000 Ft
Megkímélt, keveset használt, 134üó , 4ü, Suzuki DF 70Le külmotor eladó! Távkart, bovdeneket, vezeték köteget, furdulasz mérőt, és trim mérő műszert adok hozzá! A motor kb 2020.06.28.-ig kipróbálható! Jelenleg a hajón van érvényes hajóleveles!
Karburátor
Hajómotor
Duna és környéke
2020. június 21
28.000 Ft
Eladó egy 10 lóerős Evinrude/Johnson karburátor, tökéletesen működő képes.
#
Solymár Márta
+36202517282
riodekomadi@gmail.com
Duna és környéke

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Kikötő
Verhanovits István&Fia Diana Kft.
+36306967880
2626 Nagymaros Váci út 27.
iverhanovits@gmail.com
Duna és környéke Kikötő