Hirdetés feladása

Duna és környéke

SUGO 465 MERCURY 20LE (9.9)
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. szeptember 8
Baja
1.449.000 Ft
Eladó egy Sugo 465-ös csónak Mercury 20LE-es 4ütemű motorral. A csónak jelenleg érvényes hajólevéllel rendelkezik, de igény esetén akár 9.9-esként is használható! A test üvegszálas, lapos alj, méltán népszerű horgászatra, ill túrázásra. A motor folyamatosan szervizelt és teljesen üzembiztos. Télen-nyáron garázsban tárolt. A csónak elektromosan kiépített, kötelező felszerelésekkel és a hozzá tartozó horganyzott sólyakocsival együtt eladó, külön külön nem!
Váci 6m egyenes végű csónak eladó
Csónak
Duna és környéke
2020. szeptember 8
Dunaújváros
270.000 Ft
Váci 6 méteres egyenes végű aluminium csónak szép állapotban 3 zárható rekesszel eladó. Dunaújvárosi horgásztanyán várja új gazdáját. Telefonon érdeklődj! 06309-415-820
KOLIBRI 450 DSL
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. szeptember 7
Sződliget
1.500.000 Ft
Eladó egy tavaly újonnan vásárolt KOLIBRI 450 DSL gumicsónak + 9.9/15 Honda 4 ütemű külmotor kevés üzemórával (2004-es évjáratú) + 2019-es évjáratú tüzihorganyzott utánfutó. A gumicsónakhoz jár nagy bimini tető, gyári takaró ponyva, orrtáska, szőnyeg. Minden tökéletes állapotban van, kipróbálható Sződligeten.
Gyantázott, 6 méteres, masszív fa csónak
Csónak
Duna és környéke
2020. szeptember 6
Dunaharaszti
290.000 Ft
Masszív fa csónak, kívülről teljesen gyantázott, 6.2 méter hosszú, kb 230 kg. Folyamatosan használatban van, jelenleg is a vízen (RSD) van (kb októberig). A festése a fotókhoz képest kicsit megkopott, ezt mindenképpen fel kellene újítani, illetve néhány takarólemezt is le kell cserélni, de ezek csak esztétikai hibák. Egy 5 LE-s motor hajtja (ez nincs benne a vételárban). Ennyi elég neki, de evezni nehézkes. Igény esetén van hozzá kikötőhely Csepelen (hivatalos, éves díja van) vagy Dunaharasztin (okosban, ingyen). Adok hozzá egy mentőmellényt és egy horgonyt (kötelező tartozékok) illetve van hozzá egy komplett tetőrácsozat is, de ezt össze kell rakni, mert el lett bontva, nekem nem kellett.
Yamaha F40 Külmotor
Hajómotor
Duna és környéke
2020. szeptember 6
6500 Baja Duna u 10.
1.245.000 Ft
Yamaha F 40 FETL Kevés üzemóra, 2013 évjárat. Távkar, Multiműszer, távirányítós, Immobiliser (Gyári Yamaha) 12" Propeller, tartalék 11" Wakeboard, Nee bord, Tube, Si, stb, vontatáshoz.
Kil-Zugvogel vitorlás hajó
Vitorlázás
Duna és környéke
2020. szeptember 4
550.000 Ft
Kiel-Zugwogel vitorlás hajó, daysailer jó állapotban túrázásra , de akár versenyzésre is alkalmas azonnal használható hajó, minden tartozékával (árbóc veretek csigák, schottok,baum, kormánylapát,jó állapotú vitorlák stb…).Méretek a képen láthatóak, MESSBRIEF- el rendelkező hajó, az osztrák regisztrációból kivont igy akár itthon regisztrálható is ( dokumentációk rendelkezésre állnak). Kiel schwertes változat amit szállításnál föl lehet húzni, vagy ki lehet venni. Sólyakocsi az árban ( nem a képen látható, jelenleg részben szétszedett állapotban , így normál utánfutóval szállítható). A hajó és a sólyakocsi szállítása is megoldható. Infó csak telefonon, képeket e-mailban kérésre küldök. Ár: 550.000 Ft.
Szüksége van befektetőre?
Kajak-kenu
Duna és környéke
2020. augusztus 27
budapest
500 Euro
Szüksége van üzleti vagy személyes kölcsönre? Refinanszírozni akarja vállalkozását? További információkért lépjen kapcsolatba velünk E-mail: hollande123amelie@gmail.com
Honda BF90 injektor
Hajómotor
Duna és környéke
2020. augusztus 19
Pécs
1.670.000 Ft
Eladó egy 90 lóerős, injektoros Honda csónakmotor. 2010-es gyártású a motor, de számlával igazoltan 2013-ban volt eladva újonnan. Technikailag és esztétikailag is hibátlan állapotban van. Hozzátartozó távkarral, fordulatszám mérővel, trim műszerrel, Z-karral. További információ telefonon.
Johnson propeller
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. augusztus 16
26.500 Ft
Johnson 4-5 LE-s csónakmotorhoz csiga fém. Soha nem volt használva.
Üzemanyagcső
Motorcsónak
Duna és környéke
2020. augusztus 16
Dunakeszi
13.500 Ft
Suziki üzemanyagcső csatlakozóval. Új nem volt használva. Eladó
#
Solymár Márta
+36202517282
riodekomadi@gmail.com
Duna és környéke

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Kikötő
Verhanovits István&Fia Diana Kft.
+36306967880
2626 Nagymaros Váci út 27.
iverhanovits@gmail.com
Duna és környéke Kikötő