Hirdetés feladása

Duna és környéke

GRANDE Golden Line G380 merevaljú RIB hajó (Kanada)
Motorcsónak
Duna és környéke
2021. június 21
Paks
5.200.000 Ft
Mindössze 21 óra üzemidő, éppen bejáratva. Szervizkönyv. Hajólevél 2028/06. Anyag Hypalon (olaj-, vegyszer- és napfényálló). Hossz 3,8 m, szél. 1,8 m, önsúly 160 kg, terhelhető 650 kg, 5 személyes. Motor YAMAHA F40 FETL, négyütemű, 3 hengeres, benzines, 96 kg. Kormánykonzol digitális műszerfallal. Beépített 40 literes tank. Fenékvízszivattyú. 3 db zárható tároló, napfénytető, navigációs fények, takaróponyvák. Hibátlan, kitűnő állapot. Eladó a kötelező felszereltségi csomaggal. Utánfutó Valkai V11.
HÍrös Yacht hy 5.0 fish 2021 07 HÓ Gyártás Új Több Darab
Motorcsónak
Duna és környéke
2021. július 26
Baja
1.160.000 Ft
HY 5.0 Vadi Új 2021.07 Gyártás, Orr görgő, 6 Személyes, Azonnal Vihető, Motor, Futó Nélkül Csak A Hajótest, CE Tanúsítvány, Hatalmas Tárolók, Több Darab, Fekete, Fehér, Szürke, Sötét Szürke
Norvég lakóhajó engedély nélkül vezethető.
Motorcsónak
Duna és környéke
2021. július 24
Leányfalú
2.650.000 Ft
Eredeti norvég túrahajó, kis fogyasztású yanmar dizel motorral, /2 liter óránként/ mélységmérő halradar, elektromos és kézi vízszivattyú, mentőmellények, zárható kabin, mosogató, vegyi vc, vasmacska, 8 személyes, hifi 4 hangszóróval. fürdötrepni létrával. Beülsz és mész.
Tahitóthfalu
Csónak
Duna és környéke
2021. július 23
Tahitóthfalu
2.920.000 Ft
Eladó Terhi nordic 6020 elsüllyeszthetetlen horgász csónak 10 lóerős négyütemű power trimes honda motorral ami kevesett fogyaszt. Horgászbot tartó, csalihal tartó, zárható rekeszek, teljes párnázat. Teljesen új rendszámos vizsgázott tüzihorganyzott utánfutó 450kg vizsgáztatva így bármivel vontatható. Most ár alatt eladó. https://www.youtube.com/watch?​v=Pec3SkM79E4
DRACO 2555 F. (Flybridge)
Motorcsónak
Duna és környéke
2021. július 4
8.500.000 Ft
Eladóvá vált minden kényelemmel és komforttal felszerelt, flybridges, szeretett családi túrahajónk, cruiserünk, 2025-ig érvényes magyar hajólevéllel, első tulajdonostól! Ára: 8,5 millió forint (HUF). Az árba beleértendő egy újnak mondható, alig használt kéttengelyes hajószállító tréler (Harbeck BT 3500 M) is. A motor: Volvo Penta 7,4 GSI/DPS benzines, injektoros, duopropos 420 LE/298kW teljesítményű, nagyon kevés üzemórát használva, kb. 200 óra. (Az új motor néhány éve került beszerelésre és beüzemelésre). A hajó csak édesvízben lett használva, és minden télen garázsban tartott! (a téli tárolóhely átvehető). Nagyon ápolt, üzembiztos, kiváló technikai állapotú. Frissen algagátlózva. Vizisielésre alkalmas! A hajó mind a kabinból, mind a felső fedélzetről (flybridge) irányítható, kormányozható. Satellite trim balance kiépítve. A felső fedélzeten a kormányállás mellett kétszemélyes napozó található. A hajóban 4 felnőtt és 2 gyermek részére alvóhely van. Fűthető kabin. A hajóban WC található kézmosóval. Melegvíz bojler. Pantry (főzőpult és tároló) hűtőszekrénnyel. Hátsó fürdőplatz zuhannyal. Elektromos csörlő. Parti áram fogadása 220 Volttal. Téli, nyári teljes ponyva. A kárpitok Al Cantara borítással. Függönyök. Rádió külső-belső hangszórókkal. Vizen megtekinthető a Ráckevei Duna ágon, és komoly érdeklődés esetén kipróbálható. Érdeklődni: 06-70-542-6888.
Norvég 21 lábas engedély nélkül vezethető lakóhajó.
Motorcsónak
Duna és környéke
2021. július 2
Leányfalú
2.650.000 Ft
Eladó ez a kis ékszer, nagyobbra váltás miatt. 8 személyes a Combi Camp magyar gyártású kishajó Norvég eredetije Sorszámozott modell Norvég anyag és tengeri minőségben. Beépített Yanmar dízelmotor aminek a fogyasztása 2 liter/óra magáért beszél. 2 fekvőhely a kabinban 2 a tető alatt. Alkalmas családi kirándulásra, horgászatra. Külön megállapodás kérdése egy hozzá való sólyakocsinak használt 2 tengelyes trailer AZ ÁRBAN NINCS BENNE!! Ha sietsz még kikötőhely leköthető családi kikötőben. Beülsz és mész még űzemanyag is van benne. Mellények, vascica, mélységmérő halradar, fűrdőlétra, konyha, mosogató, minden benne van teljes yanmar müszerezettség. 4 hangszorós hifi, kézi és elektromos vízszivattyú. Fürdőplatform, létrával természetesen rozsdamentes.
RIB 390
Csónak
Duna és környéke
2021. június 23
Kozármisleny
2.500.000 Ft
2021 februárban vásárólt 390 Rib csónak eladó SUZUKI 9,9 GARANCIÁLIS motor 5 órát ment egyszer a tengeren. Motor 15LE tud de 20LE is nyitható Teljes felszereléssel :5 mentőmellény-50m kötél-4 puffer-2 bólya-2 horgony -vízmérő-szapoly-evező-létra. Vizsgáztatott utánfutó. Motor -Csonak-Utánfutó minden új.
Motoros gumicsónak
Motorcsónak
Duna és környéke
2021. június 21
Nagyvenyim
700.000 Ft
Évente egyszer a tengeren használt ( utána leápolt) gumicsónakom egyben elcserélném kisebbre. 4 m-es gumicsónak és Yamaha 20 l. Kb. a gumicsónak max. 3,5m és a motor 9,9Kw lenne az ideális. Esetleg csak a motort is elcserélném kisebbre. Egyben el is adnám!
Ercsi
Motorcsónak
Duna és környéke
2021. június 21
Damjanich Utca 11
6.750.000 Ft
Eladó SeaRay 230 OV Mercuriser MCM 5.7 L motorral 191 Kw teljesítménnyel. Teljes motor felújításon esett át. 10 üzem óra van a motorban. Új dugók, hajtókarok, olaj pumpa, tömítések. Összes tömítés cserélve. A far lapon is cserélve lett a tömítés. Kábelezés teljesen átnézve, felújítva. Összes olaj lecserélve. Tavaj kapott új három levelű acél csigát. Új Generátor. Önindító felújítva. Új gyári benzin pumpa. Új gyári gyújtáskábelek. Új gyári gyújtás elosztó fedél. Uj automata fenékvíz szivattyú. Új Vízpumpa. Új Termosztát. Új váltóbóvden Új Csipogó. Karburátor teljes felújítás. Új Szervó cső. Motor csavarok, fém alkatrészek horganyzása más alkatrészek homok szórása, festése. Kabin kárpitok, párnák újra húzva. Utastérben amit kellett újra bőröztettem (háttámla, napozó) Három akkumulátor jár hozzá(két körös rendszer, plusz egy tartalék)szépen elhelyezve. Pioneer USB, kihangosító rádió LED világítás kiépítve, távirányítóval is működtethető. Gyári tartozékot is megvannak a hajóhoz (nagy bimini, cabrió bimini, asztal) Felsorolni sem tudom mennyi minden lett kicserélve a hajóban, műszakilag tulajdonképpen újnak tekinthető. Külföldre költözés miatt eladó a csónak, amúgy sosem válnék meg tőle, rengeteg idő és energia van a felújításában. Telefonon szívesen mesélek róla, több száz kép is van a felújításáról, ezeket személyesen meg is mutatom az érdeklődőnek. Aki nem alkudozik, az megkap minden pluszban vásárolt felszerelést a hajóhoz. Garmin GPS, mélységmérő. 65 Lb segédmotor. Kötelek. Pufferek. Összes kötelező tartozék. Mobil WC. Adok mellé még egy-egy gyári üzemanyag szűrőt, olajszűrőt, hajtómű olajat, szervó olajat. így a következő tavasszal csak motor olajat szükséges vásárolni az üzembehelyezéshez. Az utánfutó nem eladó. Szállításban tudok segíteni. Autó beszámítása lehetséges. Kérem csak komoly érdeklődők telefonáljanak. Előre is köszönöm Üdv
Tomos 4
Hajómotor
Duna és környéke
2021. június 18
Vác
70.000 Ft
Kitűnő motorikus állapotban lévő /felújított henger/ Tomos 4 motor eladó. Szintjelzős eredeti benzintankkal,és tartalék csigával.
#
Solymár Márta
+36202517282
riodekomadi@gmail.com
Duna és környéke

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Kikötő
Verhanovits István&Fia Diana Kft.
+36306967880
2626 Nagymaros Váci út 27.
iverhanovits@gmail.com
Duna és környéke Kikötő