Hirdetés feladása

Duna és környéke

Sólyakocsi
Kiegészítő
Duna és környéke
2022. október 2
Pécs
220.000 Ft
Eladó egy AL-KO hajós híddal épített, egyedi terveztetés alapján forgalomba helyezhető sólyakocsi. Pótkerékkel, alufelnis, jó állapotú gumikkal, csörlővel, mankókerékkel, működő világítás rendszerrel. Adásvételivel eladó.
Eladó Ultramar Shaft 600 Suzuki DF 150
Motorcsónak
Duna és környéke
2022. szeptember 26
Szigetbecse
7.990.000 Ft
Eladóvá vált egy kitünő állapotú Ultramar Shaft Cabin, DF 150 Le-s Külmotorral !! A hajó kitünő választás túrázásra, nappali hajózásra, horgászatra és az éjszakai szállásra egyaránt. A hajó hatalmas orr kiülőjén napozhatunk vagy akár pergető horgászhatunk is. A teljes hossza 6,4 méter, a szélessége 2,45 méter amely olyan harmonikus térelosztással van kialakítva mind a fedett, mind pedig a zárt és nyitott részeiben, hogy a család minden tagja élvezni tudja! Ezt a méretet még személyautóval is normálisan lehet szállítani közúton. A hajó könnyedén siklik a vízen ami annak is köszönhető, hogy a hullámokat a pilótaüléstől kicsit hátrább vezeti ki és ez által 50 tengeri csomós sebesség fölé tud menni. A hajó D-3tmf 6-os kategóriás azaz Tengeren 5,56km-es körzetben használható, amennyiben felszereljjük VHF rádióval amelynek a kiépítése meg van D- 6tmf-re azaz 11,12km-es körzetben használható Tengeren! A hajótestet 1994-ban Franciaországban a Chantier Naval ULTRAMAR gyárban készítették és egy új generációs SUZUKI DF 150 négyütemű motorral (a motor 2012/2015-ös )!! A hajónak és a motornak minden eredeti papírja meg van és Magyar hajólajstrom számmal rendelkezik. A hajótest teljesen ozmózis mentes és a SUZUKI DF 150 motor teljes szervize megtörtént idén év elején gyári olajakkal és alkatrészekkel, anódokkal (Csepregiéktől). A hajó a mai napig használatban van a családban. A hajó szinte minden extrát tartalmaz, teljesség igénye nélkül: Rozsdamentes acél orrkorlát, 4+2 bujtatott kikötő bika, 3 vontató gyűrű, fürdőlétra, komplett párnázat, beépített asztaltartó készlet asztallappal, 150 Literes acél üzemanyagtank, teljes fenékvíz szivattyú rendszer, 50 Literes édesvíztartály, cockpit zuhany, kivilágított compass (iránytű), hajótest ablakok, radarhíd navigációs fénnyel, segédmotortartó állvány, állítható pilótaszék, teljes elektromos kiépítés kapcsolókkal és egy Navigációs/halradarral, navigációs fények,LED-es kabinvilágítás, szervós kormánymű, zárható plexi ajtó a kabinon, csúszásmentes járófelületek, vízelvezetők a cockpitban, tároló rekeszek, oldal zsebek,Marlin 1500W elektromos horgonycsörlővel, horgony kivezetővel és vízelvezetős horgonykamrával, új dupla ú akkumlátorral, teljes variálható ponyvázat, cocpit takaró, teljes magyar felszereléssel,fenderek-fendertartók,horgászbot tartók, stb… Opcionális tartozékok: ráfutó fékes Valkai 21 hajószállító 1300kg teherbírással, A hajó irányára: 7 990 000.-FtElérhetőség: 06/30-949-5435 zoltan.liszkoczi@gmail.com
Yamaha propeller
Motorcsónak
Duna és környéke
2022. július 26
Mohács
70.000 Ft
Eladó a képen látható vadonat új 13 1/2X23 M Yamaha propeller
Állóhajó eladó
Motorcsónak
Duna és környéke
2022. július 18
1142 Budapest Szatmár utca 63/b
13.000.000 Ft
Az állóhajó ismertető: 27,85 méter hosszú 6,44 méter széles, lapos fenekű hajó, eredetileg is állóhajónak lett tervezve. Nagyon stabil a vízfekvése a lapos fenék miatt. Aknaszedő hajónak tervezték, ezért megerősített bordázattal készült. A belső tér 18 méter X 6 méter, belmagassága Kb. 2,4 méter. Rendezvényhajót szerettünk volna építeni belőle, el is kezdtük a felújítását, a jó referenciával rendelkező Bezdáni hajógyárban, kicserélték a fenéklemezt, és az oldallemezt 1m magasságig /5 mm-es fémlemezzel/ A felújítás, az anyagi források megszűnése miatt nem tudtuk folytatni. Ahhoz, hogy használható legyen, mind a fedélzetet, mind a belső teret, igény szerint ki kell alakítani. Ajánló: A hajónak új fenéklemeze van, ezért nem zsákba macska, hogy mi lesz egy-két év múlva. A hajó belső trében jól kialakítható terület van. Ha valaki most vesz egy hasonló hajót és ki kell cserélni a fenéklemezt, ennek az anyag költsége kb. 10 millió forint, plusz a munkadíj. A legnagyobb munka el van végezve, innen teljesen saját felhasználási igény szerit lehet folytatni a felújítást. A mellékelt rajzon látható a hajó eredeti kiosztása. A fenékcserének köszönhetően a bordázat kivételével a belső tér üres. A képeken a lemezcsere látható oldalról, valamint az alja.
Bolt, webshop
BIOKOPRI KFT.
+36305264805
6500 Baja Mártonszállási út 10.
info@biokopri.hu
Duna és környéke Bolt, webshop

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
#
Solymár Márta
+36202517282
riodekomadi@gmail.com
Duna és környéke