Hirdetés feladása
ELADÓ NAU330 HAJÓHELY opcióval
Vitorlázás
Minden régió
2022. október 30
21.000.000 Ft
Kényelmes családi túrahajó és a legnépszerűbb osztályban NAU330 yardstick előnyszám nélkül versenyezhetsz vele. Egyszemélyes vitorlázásra is tökéletesen alkalmas. Kategóriájában nyert Keszthely-Kenese versenyt és egyszemélyes tókerülőn osztályban 2. abszolútban 8. helyezett. Nem kell kompromisszumot hoznod a kényelem és a gyorsaság között. 5 vitorlával, tároló kocsival, szükség esetén Balatonkenesei hajóhellyel. Telefonszámom: +36 20 494 3809 e-mail: birot.patronus@datatrans.hu Biró Tamás
vitorlás kikötő hely bérbeadó
Kiegészítő
Minden régió
2023. május 27
Székesfehérvár
1.500.000 Ft
Balatonfűzfőn bérbe adó a 2023-as szezonra egy kikötő hely , érdeklődni: tel 709476049 email: novumiroda1@gmail.com
Katamarán Lakó hajó úszómű eladó .
Motorcsónak
Minden régió
2023. május 27
Budapest
25.900.000 Ft
Igényesen kialakított 12 méter hosszú lakóhajó rendezett papírokkal 225 le Honda motorral.450 üzem órával eladó. A test műanyag üvegszálból, a felépítmény aluminiumból és rozsdamentes anyagból készült, körben állítható színű led fénnyel 12 v, 220 v kiépített elektromos hálózat . Konyha, hűtő, mikró , tv, wc fűrdővel, hűtő fűtő klíma, bőr kanapé, fotelek . Hozzá tartozó tároló kocsival .Meg tekinthető Soroksáron (RSD).
sólyakocsi
Kiegészítő
Minden régió
2023. április 26
110.000 Ft
Csónak - vitorlás sólyakocsi Harbeck másolat .. kiegészitőkkel >csapágyas kerék , vonófej ,támasztó kerék , Új építés . 4-6 m hosszig , 250 -kg ig
Bavaria 34 exclusiv eladó
Vitorlázás
Balaton
2023. május 25
Balatonszemes
22.900.000 Ft
Családi okok miatt sürgősen eladó szeretett vitorlásunk. A hajó kiváló állapotban van, rendezseresen karbantartott. Legnagyobb merülése 1.35 m tavi tőke súlyos!! Így a Balatonon is minden körülmények közt használható. Deck 2022-ben felújítva, új borítást kapott. Belső rész teljesen felújítva, új kárpit, fényezés stb. Motor 3 hengeres Penta volvó, 2021-ben felújítva, néhány órát futott. Befogadóképessége 8 fő, Felszereltség: nappali, + két kabin, fürdő kabin, zuhanyzóval, külső fürdő trepni, zuhanyzóval, konyha gáz főzővel, két tálcás rozsdamentes mosogatóval. Vitorlák megkímélt állapotúak, fővitorla árbócba tekerhető. Teljes műszerezettség, szél mélység stb. sztereó cd rádió. Gyári spray hood, + cockpet takaró sátor, téli takaró, nyári napvédő takaró, + nagy teherbírású téli hajó tartó állvány van hozzá, az ár tartalmazza a teljes felszereltséget. Az ár tartalmazza az ez évi kifizetett kikötői díjat, valamint a Balatonszemesi kikötőhely további bérlési lehetőségét. Az ár: 22990000.- Ft kissé alku képes.
BAVARIA 890 eladó!
Vitorlázás
Balaton
2023. május 25
Balatonalmádi József Attila út 41.
8.200.000 Ft
Ideális hajót keresel? Bavaria 890 akkor ezt a hajót neked találták ki! Hajó adatok: - hossza: 8.90 méter - szélesség: 2.95méter - merülés: 1.65 méter Kitűnő állapotú túrahajó a magyar vizekre! 8 főre vizsgáztatva, de 6 személyes fekhellyel kitűnő választás CHARTER hajónak is! Szép belső és külső állapot. Vitorlák: Fock és Gross Motor: 2 hengeres Faryman diesel, azonnal indul. A hajó ára névre vizsgáztatva 8.2 m Ft. Hívjon vagy írjon! 0630 9100 533
Vitorlás kiadó Balatonon
Vitorlázás
Minden régió
2023. május 24
5 Ft
Keresek olyan vitorlástársat, akivel a vitorlásom használatát, üzemeltetését megoszthatnám a teljes szezonban, illetve hosszabb időtartamú bérlés is szóba jöhet. Célom megfelelő szimpátia esetén a vitorlás jobb kihasználása, illetve költségmegosztása. A hajó helyileg Balatonfűzfőn található. Jogosítvány megléte, és vitorlázásban való jártasság szükséges. Ár megbeszélés szerint!
Laser kisvitorlás
Vitorlázás
Minden régió
2023. május 19
420.000 Ft
Laser jolle vitorlás kitűnő állapotban eladó.Súlya 60 kg, tetőcsomagtartón is szállítható.Az árbóc nútos, két félből áll.A hajótest 423 cm hosszú x 143 cm széles , a vitorla 8 m2. Személyzet 2 fő. Szállítás megoldható.
Váci alu csónak
Csónak
Minden régió
2023. május 22
Szombathely
195.000 Ft
Kis Váci alucsónak eladó, hossza 330cm szélessége 120cm. A csónak összességében jó állapotban van, egy első pad igény esetén szükséges bele. Szállításban esetlegesen tudok segíteni.
5m hosszú ladik eladó
Csónak
Minden régió
2023. március 19
Szombathely
205.000 Ft
5m hosszú ladik, egy pár evezővel eladó. festése már nem a legszebb, szállításban esetlegesen tudok segíteni.
#
s.pintair@gmail.com

Balaton
Európa legrégebbi és leghosszabb (160km) tókerülő versenye július 14-én 9 órakor rajtol Balatonfüredről. Innen Balatonkenese a cél, majd Siófok érintésével irány Keszthely onnan pedig vissza Balatonfüredre.   A Magyar Vitorlás Szövetség vezetői remélik , hogy az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon idén is 500-600 hajó vesz majd részt. A táv légvonalban mérve 155 km. A szabályok szerint 48 óra alatt kell a vitorlázóknak teljesíteni a távot. A verseny célja a sport mellett, a balatoni vendéglátás és a vitorlás turizmus további fejlesztése és népszerűsítése. Egy kis töri. Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték. Nevét a leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt később átvették a gőzösök is. Ezután az európai nagy tavi versenyek győztese is árbóc csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. Az utóbbi években már több mint 500 vitorlás indult el a versenyen. A rendezők örömmel várják az érdeklődőket a füredi rajthoz, ahol szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket reggel 9 órától. Felejthetetlen élmény nyújt ugyanis, amikor várhatóan mintegy 5-600 hajó vág neki a távnak.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Április elejétől újra indul a viharjelzés tavainkon, és egészen október végéig tart. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat adja ki. Viharjelző berendezések működnek a Balaton mellett Velencei, a Tisza, valamint a Fertő-tónál . A Balatont a viharjelzések szempontjából három medencére osztjuk: • a Tihanyi-félszigettől keletre lévő keleti medencére. • a Fonyód és Tihany közötti középső medencére és • a Keszthelytől a Badacsony-Fonyód szorosig tartó nyugati medencére, A viharjelzés fokozatai medencénként eltérő is lehet a Balatonon. A többi tó esetében csak egy vihar jelzés lehet érvényben. • I. fokú viharjelzés – percenként 45 fényfelvillanás, a várható maximális széllökések sebesség eléri 40-60 kilométer/óra sebességet . A parttól 500 méternél távolabb úszni, csónakkal, mási vizi eszközzel nem szabad menni. • II. fokú viharjelzés – percenként 90 fényfelvillanás, széllökések sebessége meghaladhatja a 60 kilométer/órát. Vízben tartózkodni tilos. A jelzéseket a várható szélerősödés előtt másfél órával adják ki. Újdonság ebben az évben: fényjelző berendezések a tó közepén A Balaton körül negyvenhat „fix” viharjelző működik, a Tisza tavon öt, a Fertő tavon egy, a Velencei-tavon három viharjelző mellett újdonságként egy mobil lámpaegység üzemel. A nagyobb biztonság érdekében a már üzemelő jelző berendezések mellett ebben az évben néhány új viharjelző került telepítésre: Balatonszepezden, Balatonedericsen, Keszthely-Fenékpusztán, Balatonszárszón és Tihanyban. A Balatonon napelemekkel működő mobil jeladók üzemelnek. Mindhárom medencében a víz közepén Siófok, Szigliget és Keszthely térségében lettek elhelyezve, jól láthatóan a vízből kiemelkedve. Ajánlatos, mindenkinek a saját érdekében figyelni a viharjelzéseket, és betartani a szabályokat
#
JefferyHek
+87591499484
david@fairweather-assoc.com