Hirdetés feladása
Riamar 480 Mercury 60 Kiváló fogyasztás!
Motorcsónak
Duna és környéke
2024. július 15
Vác
2.500.000 Ft
Riamar 480 GLS hajóm eladóvá vált. 60 lóerős Mercury motorral, rendszámos utánfutóval. Könnyű, 5 személyes, hatalmas tároló az űlés alatt, beépített tank az orrában. Sólyázás egyszerű a saját futójával. Fogyasztása maximum 10 liter/óra. Alkalmas kirándulásokra és vizisí húzásra is. 5 éve van a tulajdonomban. Magyar hajóleveles, tavaly volt vizsgázni, így 4 év van még rá. Motor elketromos trimmes és önindítós. Utánfutó idén volt műszakin.
műanyag vitorlás eladó
Vitorlázás
Balaton
2024. július 14
350.000 Ft
Műanyag testű vitorlás 5 méter 30 cm hosszú 160 cm széles kb 200 kg-s hajó minden tartozék megvan
optimist
Vitorlázás
Balaton
2024. július 14
200.000 Ft
optimist fa anyagú jó állapotú hajó minden megvan hozzá svert kormány stb egy személyes hajó
GLASTRON FUTURA 187 eladó
Motorcsónak
Duna és környéke
2024. július 14
Wien
7.000 Euro
Magyar papírokkal, forgalomból kivonva.
Topper Topaz Uno  toppersailboats.com/topaz-uno/
Vitorlázás
Balaton
2024. július 14
zamardi felso
800.000 Ft
Nagyon jó állapotban, egy tulajdonos, mivel új könnyen hajózható 1-2 vagy akár 3 főnyi legénységgel 170 kg összsúlyig. Nagyvitorla és fock vitorla Minden kötél, kormánylapát, kormányrúd, árboc, gém és minden, amire szüksége van. Csak vizre kell vinni. Könnyű (60 kg), így a gyerekek könnyen megtanulhatnak vitorlázni. Megjegyzés: A legénység összsúlya biztonsági okokból minimum el kell hogy erje a 70 kg-ot. Könnyen szállítható az autó tetőcsomagtartóján Szezon közben a kertben tárolható Beltérben tárolva október-április Könnyű, összecsukható alumínium indítókocsi, amely elfér az autóban Nehézsúlyú felső borítás Eredeti dokumentáció, beleértve a számlát is Új ár 2 millió Ft a gyártótól Tesztvitorlázás szívesen látjuk a Balatonon, vásárlási kötelezettség nélkül.
Laser Standard/ILCA7 vitorla
Vitorlázás
Minden régió
2024. július 4
85.000 Ft
Eladó versenyzésre is alkalmas MK2 Laser Standard/ILCA 7 vitorla: 85 000 Ft
HARKEN UniPower elektromos csörlő
Vitorlázás
Balaton
2024. július 14
Balaton
3.000 Euro
Tegye kényelmesebbé a vitorlázását, nagy vitorla felhúzásához, vagy ki-be tekeréséhez használjon elektromos csörlőt. ELADÓ egy teljesen új, gyári csomagolásban HARKEN elektromos csörlő. 700 Watt, 12 volt. Tartozékok: WLC 2000 vezérlő, automata biztosíték, pillanatkapcsoló. Beépítése minimális helyigényű. Áramkimaradás esetén csörlőkarral működik. Csörlő mérete: HARKEN 50. Irányár: 2950 euró. Információ: 70/542-7788
MARYNER csónakmotor
Hajómotor
Tisza-tó
2024. július 13
Kenderes
129.999 Ft
Ujszerű kifogástalan Mariner csónakmotorom 5.5 LE eladó. Érdeklődni 30 4084611 Kisköre
23 lábas Túravitorlás Eladó
Vitorlázás
Tisza-tó
2024. július 13
Kenderes
3.499.999 Ft
Vizsga és engedély nélkül vezethető kényelmes komfortos túravitorlás 6 fő-négy alvóhely. Svert a tőkesúlyba húzható. Nagyon kicsi merűlés 1.2m . Hosz 6.9m , szélesség 2,33 , súly 1000kg . Árbóc aluminium ,nagyvitorla ,orvitorla ,viharvitorla . Külmotor Mercuri 5.5 LE . Utánfutó 2000kg vizsga . Egyben vagy külön eladó . Abádszalók Érdeklődni 30 4084611
Mode 967
Vitorlázás
Minden régió
2024. június 24
Szárliget
14.900.000 Ft
Mode 967 vitorlás újszerű vitorlákkal eladó. 1,50m merülés, 3 kabin, szalon, fürdő. Vetus belmotor. A hajó a Kékszalagportban van. (Kikötő megbeszélés alapján.)
#
thristinatsonkova@gmail.com

Balaton
Európa legrégebbi és leghosszabb (160km) tókerülő versenye július 18-án 9 órakor rajtol Balatonfüredről. Innen Balatonkenese a cél, majd Siófok érintésével irány Keszthely onnan pedig vissza Balatonfüredre.   A Magyar Vitorlás Szövetség vezetői remélik , hogy az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon idén is 500-600 hajó vesz majd részt. A táv légvonalban mérve 155 km. A szabályok szerint 48 óra alatt kell a vitorlázóknak teljesíteni a távot. A verseny célja a sport mellett, a balatoni vendéglátás és a vitorlás turizmus további fejlesztése és népszerűsítése. Egy kis töri. Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték. Nevét a leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt később átvették a gőzösök is. Ezután az európai nagy tavi versenyek győztese is árbóc csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. Az utóbbi években már több mint 500 vitorlás indult el a versenyen. A rendezők örömmel várják az érdeklődőket a füredi rajthoz, ahol szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket reggel 9 órától. Felejthetetlen élmény nyújt ugyanis, amikor várhatóan mintegy 5-600 hajó vág neki a távnak.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Április elejétől újra indul a viharjelzés tavainkon, és egészen október végéig tart. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat adja ki. Viharjelző berendezések működnek a Balaton mellett Velencei, a Tisza, valamint a Fertő-tónál . A Balatont a viharjelzések szempontjából három medencére osztjuk: • a Tihanyi-félszigettől keletre lévő keleti medencére. • a Fonyód és Tihany közötti középső medencére és • a Keszthelytől a Badacsony-Fonyód szorosig tartó nyugati medencére, A viharjelzés fokozatai medencénként eltérő is lehet a Balatonon. A többi tó esetében csak egy vihar jelzés lehet érvényben. • I. fokú viharjelzés – percenként 45 fényfelvillanás, a várható maximális széllökések sebesség eléri 40-60 kilométer/óra sebességet . A parttól 500 méternél távolabb úszni, csónakkal, mási vizi eszközzel nem szabad menni. • II. fokú viharjelzés – percenként 90 fényfelvillanás, széllökések sebessége meghaladhatja a 60 kilométer/órát. Vízben tartózkodni tilos. A jelzéseket a várható szélerősödés előtt másfél órával adják ki. Újdonság ebben az évben: fényjelző berendezések a tó közepén A Balaton körül negyvenhat „fix” viharjelző működik, a Tisza tavon öt, a Fertő tavon egy, a Velencei-tavon három viharjelző mellett újdonságként egy mobil lámpaegység üzemel. A nagyobb biztonság érdekében a már üzemelő jelző berendezések mellett ebben az évben néhány új viharjelző került telepítésre: Balatonszepezden, Balatonedericsen, Keszthely-Fenékpusztán, Balatonszárszón és Tihanyban. A Balatonon napelemekkel működő mobil jeladók üzemelnek. Mindhárom medencében a víz közepén Siófok, Szigliget és Keszthely térségében lettek elhelyezve, jól láthatóan a vízből kiemelkedve. Ajánlatos, mindenkinek a saját érdekében figyelni a viharjelzéseket, és betartani a szabályokat
#
FŐHESZ
+36302407245
1138 budapest Váci út 200.
foheszov@gmail.com
Duna és környéke Motor alkatrészek