Hirdetés feladása

Horgászcsónak, Ladik

Új folyami horgászladik eladó!
Csónak
Minden régió
2017. április 20
4030 Debrecen Álmos utca 1.
304.800 Ft
Erős, tartós, UV álló, új, üvegszál vázas poliészter. Bármilyen kérdése van, keressen bennünket bizalommal! Változatos színekben rendelhetőek! Az alsó rész és felső rész eltérő színben választható, variálható! Dupla légzsák, kikötőszem. Hosszúság: 4800 mm Szélesség: 1500 mm Súlya: kb. 110 kg. Légzsák térfogata: 120 liter Az evezőlapát nem tartozéka a terméknek. Az ár tartalmazza a 27%-os áfát is. Az ár nem tartalmazza a képeken látható motort. Webáruház: http://muanyagtermekek.com Üzletünk: 4030. Debrecen, Álmos utca 1, tel.: 52/471-707, Nyitva tartás: hétfő-péntek 9-16,30 óráig, szombat 9-12,30 óráig.
Alucsónak eladó
Csónak
Minden régió
2018. december 16
6331
200.000 Ft
Eladó a képen látható alucsónak. Szinte új, 3,5 m. 40kg ,könnyedén szállítható. Fix ár. Kérlek ne írj. Viber WhatSÄpp.
Balatonakali
Csónak
Balaton
2018. december 15
Balatonakali
120.000 Ft
Eladó egy balatoni dióhéj csónak, 3 szezont használt. Üvegszálas, két légkamrás. Hossz 3,9m, középszélesség 1,55m, farszélesség 0,95m. Jó állapotú, nem volt javítva. Elektromos motorral szerelhető.
3200 Gyöngyös
Csónak
Minden régió
2018. december 11
3200 Gyöngyös
200.000 Ft
Eladó horgászcsónak. Hossz: 4,7 m Szélesség 1,55 m oldalfal magasság 0,55 m Műgyantázott+nyír rétegelt lemez. PE dörzsléc , orcsiga , kikötőbikák. Két nagy vízhatlan tárolódoboz , elöl-hátul. Ideális 2 személyes pergetőcsónak.
Alu csónak 5m!
Csónak
Duna és környéke
2018. december 11
315.000 Ft
2015ben egyedi tervek alapján készült aluminium csónak eladó.Alul 1m,felül1,5m széles,5m hosszú,Elöl zárható tároló,hátul két légkamra,3db kivehetö pad, kivul belül festve.
4,2 méteres horgászcsónak
Csónak
Velencei-tó
2018. december 5
170.000 Ft
Eladó egy 4,2 méteres használt motoros csónak. Mérete: 4,2 x 1,8 méter 5 személyes súly: 200kg fartükör 40cm, rövid tribes Az orrborítás merev,erős 2 embert elbír, pergetni is lehet róla. Igény esetén levehető, ülés található alatta. Kialakítása V aljú, 10Le szépen siklatja 25-30km/h körüli sebességre képes. Tárolófedelek nincsenek meg. Csak a csónak eladó.
Mecsek katamarán gyártósablon
Csónak
Velencei-tó
2018. december 5
70.000 Ft
Eladó Mecsek katamarán csónak alsó héj gyártósablonja. Mérete: 3,15x1.3méter. A képen látható csónak gyártható belőle. Tel:209524886
Horgaszcsonak  5.65 hosz 1.77 szeles hulamalo V alju
Csónak
Minden régió
2018. december 3
Biharkeresztes
1.599 Euro
E lado egy 5.65 - 1.77 ujszeru alapotban levo horgaszcsonak szamalaval a tulajdononban levo, gyartotol vasaroltam a csonak kivalo siklasi tulajdonsagokal rendelkezik 8 le motoral siklasba hozhato de 5O le ig motorizalhato , harom zarhato rekeszel van elatva hajolevelezheto de idealis egy 9.9. 15 motoral hasznalni sulya 2OO KG egy komoj stabil csonak masziv darab . Sok kategoriaju motoral es szamos hejzetbenki ki let brobalva es minden esetben jol vizsgazot. Motor iletve kormanykonzolt nem tatartalmaza az eladas targyat.A csonak uj ara jelenleg 21OO EURO
eladó csónak
Csónak
Budapest és környéke
2018. december 4
0 Ft
Alumínium csónak, 2,5 méteres, új, áron alul eladó.
Csónak+Tohatsu 9.8
Csónak
Minden régió
2018. november 26
2120 Dunakeszi Eper u.16.
820.000 Ft
Üvegszálas, 3 szezont használt csónak+motor. Szép állapotban van, vigyáztunk rá. Motorban olajcsere tavasszal volt. Új állapotában vásároltam. Ami még az árban: üzemanyagtartály szintmérővel, evezőlapát, sólyakocsi, motorzár, motortartó a tároláshoz. A motor fűtött garázsban tárolt. Felületi sérülése befotózva.
Kereskedő
Krajcsovics Zoltán
+36305018199
4030 Debrecen Álmos utca 1.
krajcsovics67@gmail.com
Régió Kereskedő Bolt, webshop Horgászcsónak Ladik Kajak Kenu

Horgászcsónak
Előző levelünkben megírtuk a FeHoVa újdonságait, ezúttal számba vesszük a hagyományos programokat, melyek nélkül már nem is szervezhető FeHoVa: • Pergető medence (G pavilon, G11 stand) • Fárasztó-szimulátor (G pavilon, G1E stand) • MOHOSZ Horgász suli gyerekeknek (G pavilon, G3B1 stand) • A MOHOSZ standon lehet éves horgászjegyet váltani, illetve állami horgászvizsgát tenni (G pavilon, G3B1 stand) • Híres magyar horgászok élménybeszámolói, szakmai előadásai, termékbemutatói • Látványos vadászkutyafajta- és munkabemutatók, valamint vakvezető kutyák bemutatója a közönség bevonásával (A pavilon, 102C stand) • Solymászbemutatók és röptetés (A pavilon, 113 stand) • VKE Diana Vadászhölgy Klub szervezésében Gyermekfoglalkoztató arcfestővel és látványos kézműves foglalkozásokkal (A pavilon, 211B stand) Egyidejű rendezvények: • Íjász versenyek és bemutatók (A és C pavilon) A FeHoVa ünnepélyes megnyitója 2017. február 9-én 10 órakor kerül megrendezésre az A pavilonban, a Vadász színpadon. A vadásztársaságok, horgászegyesületek, erdészetek részére idén is kedvezményes csoportos belépőket biztosítunk. A szükséges kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Találkozzunk február 9-12. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Bővebb információ, online katalógus és részletes programok: www.fehova.hu
Csónak
A horgász-kiállítók, akik két évvel ezelőtt költöztek önálló pavilonba pillanatok alatt „belakták” a megnövelt teret. Számuk tavaly 30%-kal nőtt. Idén egy még nagyobb és modernebb pavilonban mutathatják be portékáikat, kínálatukat. A horgászat ma talán a legdinamikusabban fejlődő időtöltés Magyarországon. Az egy évvel ezelőtt életbe léptetett változásoknak köszönhetően több mint 70 ezerrel, 400 ezerre nőtt a regisztrált horgászok száma. Egyebek mellett ez indokolja a FeHoVa-n is a horgász tematika folyamatos bővülését. A Horgász Színpadon, az Óriás Akváriumnál és a Pergető Medencénél is számos ismert és sikeres horgász osztja meg élményeit a látogatókkal, köztük, Walter Tamás egyéni Európa-bajnok és csapatvilágbajnok, Csillag László világbajnok, és bemutatkozik a finomszerelékes magyar világbajnok csapat is. A hagyományos horgász programok mellett az idei év kiemelkedő eseménye a jubileumi FeHoVa Horgászverseny indulása lesz. Az egy éven át tartó különleges verseny összedíjazása 2 millió forint. A különböző kategóriákban az a versenyző nyer, aki egy évben az adott kategórián belül a három leghosszabb halat fogja ki 2017. február 9. és 2018. január 1. között. A FeHoVa hivatalos mérőszalagját a kiállításon szerezhetik be a horgászok. A kifogott és a hivatalos FeHova mérőszalaggal lemért halak képeit a verseny Facebook oldalán található applikáció segítségével vagy közvetlenül feltölthetik a verseny weboldalára. A versenyt három kategóriában rendezik: ponty-amur, ragadozó halak és egyéb. Minden más tudnivaló a jubileumi FeHoVa Horgászversenyről a verseny weboldalán érhető el: http://fehova.hu/hu/horgaszverseny A látogatóknak idén is lehetőségük lesz éves horgászjegyet váltani, illetve állami horgász vizsgát tenni a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) standján. A szervezők a gyerekekre is gondoltak: a hagyományos MOHOSZ Horgász suli mellett idén is itt lesz a Tiszai Pecasuli, és a G pavilonban más horgász utánpótlásképző programok is lesznek, mint például az először bemutatkozó horgásztáborok. Jöjjön el barátaival, kollégáival, családtagjaival, és nézze végig kiállítóink ajánlatait! Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján! A horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Bővebb információ: www.fehova.hu
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Kereskedő
Pfeifer Rikárd
+36202320023
pfeiferrikard@invitel.hu
Kereskedő Horgászcsónak Motor alkatrészek