Hirdetés feladása

Horgászcsónak, Ladik

Új, dupla fenekű horgászcsónak eladó
Csónak
Duna és környéke
2018. április 23
Budapest 1164, Lucernás utca 22.
390.000 Ft
Új, dupla fenekű horgászcsónak eladó, Budapest XVI. kerületben. Méretei: 5,40 x 1,25 x 0,45. Anyaga: fenyődeszka, 2 réteg üvegszövet és poliészter gyanta bevonattal. Használható max. 20 LE motorral. A rajta lévő, kifogástalan állapotú 4,5 LE TOMOS motor 18 km sebességgel hajtja, óránként 2 l fogyasztás mellett! A motor üzembiztos állapotát garantálom. Eladási ár 390.000.- Ft kompletten. Érdeklődés esetén telefon: 06 30 9492 704 ​
Csónak eladó
Csónak
Tisza-tó
2018. április 24
85.000 Ft
Jó állapotú 2,4 m. hosszú 1,3 m. széles műanyag, gondozásmentes csónak eladó. far részén kis hibával ami a használatát nem befolyásolja, én is így vásároltam. Bojlisoknak behordásra, egy személynek pergetésre kiváló. 35lb villanymotorral használtam. Vízleeresztővel rendelkezik. Adok hozzá 2 db. ülésdeszkát és evezőket. Tavakra ajánlom, folyóvízre nem alkalmas.
Aluminium váci rocsó, csónak
Csónak
Minden régió
2018. április 20
121.000 Ft
A kisebb, 2 üléses/4 személyes váci aluminium csónak eladó. Lásd a képeket, a deszkázatot nem ártana cserélni. 1 vágóevezőt tudok mellé adni. Soltvadkert és Budapest között üzemanyagárban elszállítom.
Aluminium csónak
Csónak
Duna és környéke
2018. április 21
Bónifok
220.000 Ft
Eladó szegecselt aluminium csónak Bónifokon!Méretei:4,70m hosszú 1,20m fenék szélesség.A fa részei felujitásra szorulnak de maga a hajó test kitünö állapotban van.Hátul a motor jobb és bal oldalán légkamra lett kialakitva.két ülés alatt nagy tárhely.Az orrát teleszkóp nyitja.Az ár csak a csónakra értendő.Képet kérésre küldök még!
Eladó ponyvás váci rocsó
Csónak
Tisza-tó
2018. április 18
245.000 Ft
Eladó a képeken látható váci típusú alumínium rocsó. A csónak 5,5 m hosszú és egy masszív (nem bolti) eső- és nap ellen védő ponyvával van ellátva. A csónaktestben elrejtve vezetékkel van felszerelve, amelyhez krokodilcsipeszes megoldással akkumulátor, az orrban és a far részben konnektorral lámpa csatlakoztatható. A csónakhoz adom még a lábrácsokat és 2 db leszúró vasat. Megnézhető a Tisza-tónál.
Eladó csónak
Csónak
Minden régió
2018. április 18
0 Ft
Kétpár evezős vas horgászcsónak motorfelfogatással, 4,8x1,4, tárolókocsival eladó. Ugyanitt 2,4x1,25- ös kis műanyag csónak is eladó.
Dunaföldvár
Csónak
Minden régió
2018. február 16
245.000 Ft
Eladóvá vált laposaljú, folyami horgászcsónak, nem billegős, stabil, az alábbi paraméterű 4,95 * 0,5 * 1,4 m, fenyővázra épített, OSB táblás, dupla fenékkel, tölgyfa fartükörrel rendelkező, teljesen műgyantázott, üvegszövettel és paplannal megerősített horgászcsónak, 25 Le- ig motorizált, felszerelés nélkül, zárható orr- és hátsó résszel, ponyvával, ülődeszkáival, világításával. Csere kp.- re.
Úszóstég
Csónak
Budapest és környéke
2018. április 17
Úszóstég katamarán hajó
250.000 Ft
Nagy teher bírású 2 db 5, 7 M hosszú 560 mm átmérőjű 10 mm fal vastagságú Műanyag cső tartály . Rögzítő bilincsekkel aluminium felfogatási konzolokkal . Alkalmas úszóstég vagy hajó építésére . KB 30 -40 kg darabja .
Sirály vitorlás csónak
Csónak
Velencei-tó
2018. április 16
2030 Érd, Ercsi u. 15/b
100.000 Ft
Sirály vitorlás csónak árboccal, árbocrúddal, frissen felújítva, nagyon jó állapotban eladó! Csónaknak 4 személyes, leszúrókaró, evezőlapát, mentőmellény tartozik hozzá.
Üvegszálas leveles csónak 4m
Csónak
Balaton
2018. április 11
Nagykanizsa
149.000 Ft
Eladó balatoni leveles csónak, 4 méteres, új vörösfenyő széldeszkákkal, lábráccsal, jó állapotban, használatra készen. Az ár magában foglal 2 evezőt.
Kereskedő
Krajcsovics Zoltán
+36305018199
4030 Debrecen Álmos utca 1.
krajcsovics67@gmail.com
Régió Kereskedő Bolt, webshop Horgászcsónak Ladik Kajak Kenu

Horgászcsónak
Előző levelünkben megírtuk a FeHoVa újdonságait, ezúttal számba vesszük a hagyományos programokat, melyek nélkül már nem is szervezhető FeHoVa: • Pergető medence (G pavilon, G11 stand) • Fárasztó-szimulátor (G pavilon, G1E stand) • MOHOSZ Horgász suli gyerekeknek (G pavilon, G3B1 stand) • A MOHOSZ standon lehet éves horgászjegyet váltani, illetve állami horgászvizsgát tenni (G pavilon, G3B1 stand) • Híres magyar horgászok élménybeszámolói, szakmai előadásai, termékbemutatói • Látványos vadászkutyafajta- és munkabemutatók, valamint vakvezető kutyák bemutatója a közönség bevonásával (A pavilon, 102C stand) • Solymászbemutatók és röptetés (A pavilon, 113 stand) • VKE Diana Vadászhölgy Klub szervezésében Gyermekfoglalkoztató arcfestővel és látványos kézműves foglalkozásokkal (A pavilon, 211B stand) Egyidejű rendezvények: • Íjász versenyek és bemutatók (A és C pavilon) A FeHoVa ünnepélyes megnyitója 2017. február 9-én 10 órakor kerül megrendezésre az A pavilonban, a Vadász színpadon. A vadásztársaságok, horgászegyesületek, erdészetek részére idén is kedvezményes csoportos belépőket biztosítunk. A szükséges kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Találkozzunk február 9-12. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Bővebb információ, online katalógus és részletes programok: www.fehova.hu
Csónak
A horgász-kiállítók, akik két évvel ezelőtt költöztek önálló pavilonba pillanatok alatt „belakták” a megnövelt teret. Számuk tavaly 30%-kal nőtt. Idén egy még nagyobb és modernebb pavilonban mutathatják be portékáikat, kínálatukat. A horgászat ma talán a legdinamikusabban fejlődő időtöltés Magyarországon. Az egy évvel ezelőtt életbe léptetett változásoknak köszönhetően több mint 70 ezerrel, 400 ezerre nőtt a regisztrált horgászok száma. Egyebek mellett ez indokolja a FeHoVa-n is a horgász tematika folyamatos bővülését. A Horgász Színpadon, az Óriás Akváriumnál és a Pergető Medencénél is számos ismert és sikeres horgász osztja meg élményeit a látogatókkal, köztük, Walter Tamás egyéni Európa-bajnok és csapatvilágbajnok, Csillag László világbajnok, és bemutatkozik a finomszerelékes magyar világbajnok csapat is. A hagyományos horgász programok mellett az idei év kiemelkedő eseménye a jubileumi FeHoVa Horgászverseny indulása lesz. Az egy éven át tartó különleges verseny összedíjazása 2 millió forint. A különböző kategóriákban az a versenyző nyer, aki egy évben az adott kategórián belül a három leghosszabb halat fogja ki 2017. február 9. és 2018. január 1. között. A FeHoVa hivatalos mérőszalagját a kiállításon szerezhetik be a horgászok. A kifogott és a hivatalos FeHova mérőszalaggal lemért halak képeit a verseny Facebook oldalán található applikáció segítségével vagy közvetlenül feltölthetik a verseny weboldalára. A versenyt három kategóriában rendezik: ponty-amur, ragadozó halak és egyéb. Minden más tudnivaló a jubileumi FeHoVa Horgászversenyről a verseny weboldalán érhető el: http://fehova.hu/hu/horgaszverseny A látogatóknak idén is lehetőségük lesz éves horgászjegyet váltani, illetve állami horgász vizsgát tenni a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) standján. A szervezők a gyerekekre is gondoltak: a hagyományos MOHOSZ Horgász suli mellett idén is itt lesz a Tiszai Pecasuli, és a G pavilonban más horgász utánpótlásképző programok is lesznek, mint például az először bemutatkozó horgásztáborok. Jöjjön el barátaival, kollégáival, családtagjaival, és nézze végig kiállítóink ajánlatait! Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján! A horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Bővebb információ: www.fehova.hu
Csónak
Bizony, a hajózásnak, ahogyan minden más sportnak is – természetesen vannak szabályai. Érdemes ezekkel is tisztában lennünk, és alaposan utánajárnunk, hogy még véletlenül se kerüljünk kellemetlen helyzetbe. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatóját böngészve jutottunk el mi is az alábbi néhány információhoz, melyekről úgy gondoltunk, hasznos lesz, ha tájékoztatjuk olvasóinkat. Kezdjük most a csónakázás szabályaival. A csónakázás legfőbb szabályairól röviden Csónak vezetésére az a személy lehet jogosult, aki legalább a 14. életévét betöltötte, úszni tud, valamint a vezetésben is megfelelő gyakorlattal bír. Amennyiben több személy utazik majd a csónakban, ki kell jelölni egy vezetőt, aki már legalább a 16. életévét betöltötte, illetve ha gépi meghajtású csónakról, járműről van szó, akkor legalább 17 éves kell, hogy legyen az illető. Fontos szabályok vonatkoznak az elindulásra, illetve a kikötőből való kiállásra is. A parttól, illetve a kikötőhelytől való elindulásra illetve menetirány változtatására is akkor van lehetőség – szabályos keretek között – ha az nem zavar más, vízi közlekedésben részt vevőt, illetve úszót, aki a vízben tartózkodik – vagyis senkinek a testi épségét nem veszélyezteti. Fontos szabály, hogy ügyeljünk nagyon a kötelező felszerelésekre is: legalább egy db mentőmellény, legalább 1 db evező és horgony – ez utóbbinak meg kell haladnia a csónak horgony nélkül mért tömegének minimum az 5%-át. Ha nincsen speciális, szakszerű horgonyunk, akkor ez egy ideiglenes rögzítésre alkalmas, más, veszélytelen eszközzel is helyettesíthető. Valamint, kell még legyen a csónakban vízmérő, a kikötéshez alkalmas lánc vagy kötél, illetve egy elektromos lámpa, fényjelzés céljából, melyen több, egymástól függetlenül is működő led izzó, vagy dióda lelhető fel, de tartalék áramforrással is kell hogy rendelkezzünk a naplementétől a következő nap felkeltéig tartó időszakban. Tűzoltó készülék, illetve a csónak üzemben tartójának a pontos adatai és elérhetősége kell még, hogy velünk legyen az út során, amennyiben szabályszerűen szeretnénk csónakázni. Hamarosan folytatjuk!
Kereskedő
Pfeifer Rikárd
+36202320023
pfeiferrikard@invitel.hu
Kereskedő Horgászcsónak Motor alkatrészek