Hirdetés feladása
felhasznalasi-feltetelek

Hirdetési, felhasználási feltételek

A www.hajomania.hu oldalt a Bliszkó András EV. (székhely: 1183 Budapest, Gyöngyvirág utca 14, nyilvántartási szám: 51160748) üzemelteti (a továbbiakban Üzemeltető).

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személynek okozott jogsérelemért, illetve kárért.

Az Üzemeltető jogosult a közízlést- és a hatályos jogszabályokat sértő, valamint az oldal struktúrájába nem illő adatokat, képeket, fájlokat, megtévesztő hirdetéseket minden értesítés, előzetes bejelentés nélkül törölni rendszeréből, illetve az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a hirdetések, megjelentetéséről döntsön, esetlegesen már megjelent hirdetést utólag (is) töröljön.

Az Üzemeltető nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információ tartalmát valamint nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Az Üzemeltető nem felel a Weblapra feltöltött hirdetések által eladásra kínált termékek minőségéért, jogszabályi megfelelőségéért, biztonságosságáért, és nem köteles ezen termékek ellenőrzésére. Az Üzemeltető a Weblapon eladásra kínált termékek vonatkozásában nem tudja biztosítani az adásvétel tényleges létrejöttét. Bármely, a Weblapon közzétett hirdetés kapcsán kialakult vita esetén a Hirdető mentesíti az Üzemeltetőt minden igénytől, követeléstől és elfogadja, hogy vele szemben kártérítési kötelezettsége nem áll fenn.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az olyan közvetlen, vagy közvetett károkért, amelyeket technikai leállás, szünet, vagy harmadik személyek által elhelyezett romboló alkalmazások vagy programok okoztak.

Regisztrált látogatóink adatait harmadik félnek nem adjuk ki.

Az oldalra történő regisztrálással a Hirdető elfogadja a  hirdetési feltételeket és az adatkezelési szabályzatot.

Az oldalon való hirdetés magánszemélyek részére egy hirdetés feladása esetén ingyenes.

Vállalkozók, cégek, kereskedelmi mennyiségben hirdetők kérjük tekintsék meg médiaajánlatunkat a lap alján, vagy keressenek minket valamelyik elérhetőségünkön.

 

Bliszkó András

+3630 328 3162

info [@] hajomania.hu