Hirdetés feladása

Maddison Marine Kft

Szerviz, javítás
Maddison Marine Kft
1108 Budapest újhegyi út 1
fodor24daniel@gmail.com
Budapest és környéke Szerviz, javítás

Üdvözlet! Szeretném bemutatni Önöknek a Maddison Marine KFT-t A Maddison Marine KFT egy agusztusban alapult cég. Ez egy háromszemélyes vállalkozás, amelyet Joshua Maddison Ben alapított. Josh hajóépítőként végzett Angliában, majd magyar feleségével Magyarországra költözött. Én a keszthelyi hajóépítő iskolában végeztem. Először Pálinkás Csabánál, "Piculánál" dolgoztam, majd Josh hívására jöttem a KFT-be dolgozni. A cégünk vállal kissebb-nagyobb hajóépítési feladatokat budapesti műhelyünkben -Hajófestés, -Ozmózisvédelem, -Teakfa burkolat készítés, -Hajószerkezeti felújítás, -Hajóátalakítás, -Teljes felújítás, -Farrtükör-megerősítés, -Egyedi hajóépítés. A felsoroltakon kívül természetesen minden felmerülő kíhívással igyekszünk megbírkózni. Üdvözlettel: Fodor Dániel-Maddison Marine KFT
Jeanneau Esteou 630
2.499.999 Ft
+36303784810
Eladó diesel horgász/túra hajóm. Gazdaságos 2l/h fogyasztású tágas terekkel rendelkező strapabíró túra társam időhiány miatt új gazdát keres. Volvo penta motorral szerelt egyenes kihajtású örökkévalóságnak tervezett konstrukció. Sólyakocsija megbeszélés tárgyát képezi.
Arca 550 hajó 9.9 es Mercury motorral Eladó!
2.400.000 Ft
+36706038761
Középkonzolos Arca 6m hosszú,külmotoros hajó 9.9-es 4ütemű Mercury motorral vagy anélkül eladó!Külön a hajó:1950e a motor:480e ft.A test hajóleveleztethető 165KW-ig.Ebben a felálásban nem kell rá se vizsga se jogsi!A motor csak a kormányműre van rákötve egyébként karhosszabítóval működik! A konzol lehajtható így könnyen befér a garázsba is vagy befér a zsilip alá.A hajótest tele van zárható rekeszekkel.Biminije meg van csak ponyva kell rá.Utánfutó nem tartozék!
ELADO NEPTUN HAJOTEST 30LE MOTORRAL
450.000 Ft
+36202976150
Elado negy szemelyes hajotest egy oninditos 30Le vihar motorral, rendszam nelkuli sajokocsival. Ervenyes hajolavellel rendelkezik. Hossza:4,2m Szelessege:1,7m Melysege:0,7m Ar: 450.000Ft. Megtekintheto: Pest Megye Vac Erdeklodni:0036 202976150
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!