Hirdetés feladása

Wiking Yacht Club

Wiking Yacht Club
magyar.szilard@wiking.hu

Megamar 530
1.800 Euro
+40742998759
Elado egy 530 as megamar open ,kozepkonzolos hajo.Romaniaban cegtol vasarolt okmanyokkal rendelkezik.A hajot Nagylak-tol 20 km-re lehet megnezni.A hajo ara1800 euro.Kerem csak telefonon erdeklodjenek.
Honda Bf 10 Le motor
250.000 Ft
+36204190890
Honda 10 Le csónakmotor, olcsón eladó! Rövid csizmás kitűnő,karbantartott, új vízkerékkel , CDI gyújtásos ,csendes, erős, és keveset fogyaszt. 12 v. töltéskivezetés, tankjával 22L. A helyszínen kipróbálható. Szállítás megoldható
Eladó vitorlás kishajó
2.500.000 Ft
+36309426536
YPTON 22 hajó tartozékok Suzuki DF 6 négyütemű külmotor külső/belső üzemanyag tankkal Beépített Rhino RVX 54 elektromos segédmotor 90Ah akkumulátorral, automata töltővel, parti csatlakozóval Génua Fock vitorla Viharfock vitorla Grosz vitorla Lazy jack, persenninggel Fock persenning Evező 2 db Evező csáklyával, vízmércével Teleszkópos csáklya 2 db Tölcséres fenékvízmerő Fekete kúp Fekete gömb Fender 3 db Lobogók (nemzeti és „A”) Kürt Hajózási kézikönyv (Balaton és Sió csatorna) Csörlőkar Négykapás horgony 3 db (4,6,12 kg) Horgonykötél 10 fm Horgonykötél 40 fm Kikötő kötél 7 fm 4 db Fok shot, grosz shot kötelek Tartalék kötelek AEG solár panel töltés-szabályzóval, 55 Ah akkumulátorral Barométer Kvarcóra Termo és hygrométer Kompasz Humminbird 3D szonár (vízmélység, vízhőfok, sebesség kijelzéssel) Windmaster 2 kézi szélsebesség mérő Magellán kézi GPS Sztereó rádió 4 hangszóróval 8x30 távcső Kereső lámpa Windex széljelző Tűzoltó készülék Mentő patkó kötéllel Mentő mellények: (1 db 0-10kg, 1db 15-30 kg, 1 db 20-30 kg, 1 db 25-40 kg, 1 db 20 kg sport, 2 db SECUMAR L, 2 db BOOTER L, 1 db BOOTER XL) Nico signal jelző rakéta készlet 6-os tárral (1x6 piros, 1x6 zöld) Szerszámkészlet (csavarhúzó, villáskulcs, dugókulcs) Korlátra rögzíthető napernyő 2 db Ülőpárnák 4 db Vödör 2 db Yamaha motortartó kocsi Kéttengelyes hajótároló tréler
Motorcsónak
Ismét eljött a hajósok által „ gyűlölt” időszak, melyről sejtettük, hogy megérkezik, de most, hogy itt van egyenesen utáljuk… Itt az ősz, vége a hajós szezonnak mely oly sok kellemes élményt hozott számunkra. Sajnos ez már a múlt, ki kell vennünk kedvencünket a vízből, téliesíteni kell, és egy elhelyezni egy biztonságos helyen. Ha mindez rendben, már csak sóhajtoznunk kell a tavasz jöttéig… Addig is: A daru által történő kiemelésnél fokozottan ügyeljünk, hogy a gurtni ne tegyen kárt a hajótestben, adott esetben a drótköteleinkben. Mert a mozgó kötélzet ugye már rég egy zsákban van… Fokozottan figyeljünk a hajó kocsira ( melyet gondosan átnéztünk, kerekeit felfújtuk) történő elhelyezésre, rögzítésre. A parton alaposan tisztítsuk meg a hajótestet az algától. Legegyszerűbb módja a magasnyomású mosó. Ezek után tegyük a hajónkat a kikötőmesterek által előkészített helyre. Itt már kényelemesen el tudjuk távolítani a hajóbelsőben esetlegesen fellelhető vizet, ( wc, konyha, fröccshöz használt szódás üveg, stb ). A környezet fokozott védelme mellett töltsük fel motorunkat fagyállóval ! Ajánlatos az akkumulátort kiszerelni, és a tél folyamán időnként feltölteni. A belső munkálatok elvégzése után – ha van- gondosan takarjuk le ponyvával, melyet fixáljunk is a viharos szél ellen. Végül nem árt a kocsi alátámasztását ellenőrizni. Ha mindez megvan, hátradőlhetünk, és várhatjuk az első tavaszi napsugarakat.
Balaton
Október 31-én véget ért a viharjelzés a nagy vizeinknél. A Balatonon, a Velencei-tavon, valamint a Tisza-tavon rendszeresített viharjelzés április 1-én indult. A három tavunknál mintegy 2.600 órán keresztül működött a viharjelezés valamelyik fokozata. Ez a szám kb 400 órával több a tavalyinál. Sajnos megduplázódott a hirtelen, nagy sebességgel lecsapó viharok száma a tavalyi évhez viszonyítva. A legnagyobb szelet – 157km/óra- július 10-én mérték Balatonaligán. Sajnálatos módon a Vízirendőrségnek a vízimentőkkel karöltve 403 fürdőzőt és hajóst kellett kimenteni a Balatonból, húsz ember fulladt a tóba. A viharjelzés újraindításáig fokozott figyelemmel menjünk vízre, és figyeljünk ember társainkra !
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!