Hirdetés feladása

oladstonesall

oladstonesall
qsoo468@163.com

Alucsonak quicksilver410 15/9.9 le Evinrude 4ütem
799.000 Ft
+36203125524
Eladó Qucksilver gyári szegecselt alucsonak szép állapotba , 9.9/15 le Evinrude 4ütemü vízi motorral!
Fantázia csónak!
259.000 Ft
+36307687748
Eladó egy üres csónak melynek az építésére és használatára csak a fantázia szabb határt! 4.5 méter hosszú, kb.: 2 méter széles! Ez a test egy befelyezetlen projektje volt a szomszédomnak aki egy nagyon praktikus horgász csónakot szeretett volna csinálni belőle! De sajnos ő már nem tudja ápolgatni! Elektromos külmotort szeretett volna rárakni, beépített hűtőládát, a csaliknak külön álló kis tároló fakkokat, elektromos csörlőt és még sorolhatnám, hogy mennyi mindent csinált volna vele! A horgászbot tartók például bele is kerültek! Az ár irányár. A szállításban tudok segíteni! Több info telefonon!
Angel Marine
659.000 Ft
+36307687748
Eladóvá vált egy Angel Marine 430-as katamarán testű csónak 25 lovas Jhonson külmotorral mely önindítós! A hajóban található még rengeteg extra: gázkar, kormányállás, szintjelzős 25 literes tank, akumlátor tároló doboz, mentőmellények, evezők, horgony, csáklya, stb. Ami még nagyon pozitív, hogy a belsejében az ülő és napozó helyek kárpitozottak (BŐR), és fel is vannak újjitva! Kívülről körbe a hajón gumicsík található mely sérülésmentes, ebből kiindulva a testnek sincs semmi baja! Takaróponyva van hozzá és nem valami ebay-s himi humi, hanem a hajóra szabott méretpontos! Két évig ha volt időm mindíg csináltam rajta valamit és nagyon sok energiát öltem már bele, de munkahelyet váltottam és már nem lesz időm foglalkozni vele! Nekem az volt a tervem, hogy ha hazajövök akkor leginkább a Tiszán a családommal hajókáztunk volna! Sajnos ez nekünk nem valósult meg, de bízom benne, hogy valakiknek még nagyon sok örömött okoz ez a kis szépség! A hajó már el is lett nevezve Petrának a lányom után, de nem került fel a matrica! Az elszállításban tudok segíteni, az ár irányár, további info telefonon!
Motorcsónak
Ismét eljött a hajósok által „ gyűlölt” időszak, melyről sejtettük, hogy megérkezik, de most, hogy itt van egyenesen utáljuk… Itt az ősz, vége a hajós szezonnak mely oly sok kellemes élményt hozott számunkra. Sajnos ez már a múlt, ki kell vennünk kedvencünket a vízből, téliesíteni kell, és egy elhelyezni egy biztonságos helyen. Ha mindez rendben, már csak sóhajtoznunk kell a tavasz jöttéig… Addig is: A daru által történő kiemelésnél fokozottan ügyeljünk, hogy a gurtni ne tegyen kárt a hajótestben, adott esetben a drótköteleinkben. Mert a mozgó kötélzet ugye már rég egy zsákban van… Fokozottan figyeljünk a hajó kocsira ( melyet gondosan átnéztünk, kerekeit felfújtuk) történő elhelyezésre, rögzítésre. A parton alaposan tisztítsuk meg a hajótestet az algától. Legegyszerűbb módja a magasnyomású mosó. Ezek után tegyük a hajónkat a kikötőmesterek által előkészített helyre. Itt már kényelemesen el tudjuk távolítani a hajóbelsőben esetlegesen fellelhető vizet, ( wc, konyha, fröccshöz használt szódás üveg, stb ). A környezet fokozott védelme mellett töltsük fel motorunkat fagyállóval ! Ajánlatos az akkumulátort kiszerelni, és a tél folyamán időnként feltölteni. A belső munkálatok elvégzése után – ha van- gondosan takarjuk le ponyvával, melyet fixáljunk is a viharos szél ellen. Végül nem árt a kocsi alátámasztását ellenőrizni. Ha mindez megvan, hátradőlhetünk, és várhatjuk az első tavaszi napsugarakat.
Balaton
Október 31-én véget ért a viharjelzés a nagy vizeinknél. A Balatonon, a Velencei-tavon, valamint a Tisza-tavon rendszeresített viharjelzés április 1-én indult. A három tavunknál mintegy 2.600 órán keresztül működött a viharjelezés valamelyik fokozata. Ez a szám kb 400 órával több a tavalyinál. Sajnos megduplázódott a hirtelen, nagy sebességgel lecsapó viharok száma a tavalyi évhez viszonyítva. A legnagyobb szelet – 157km/óra- július 10-én mérték Balatonaligán. Sajnálatos módon a Vízirendőrségnek a vízimentőkkel karöltve 403 fürdőzőt és hajóst kellett kimenteni a Balatonból, húsz ember fulladt a tóba. A viharjelzés újraindításáig fokozott figyelemmel menjünk vízre, és figyeljünk ember társainkra !
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!