Hirdetés feladása

Tisza és környéke

Hajó szállító utánfutó
Kiegészítő
Tisza és környéke
2020. augusztus 24
5120 Jászjákóhalma
449.000 Ft
Eladó egy rendszám nélküli hajó szállító utánfutó. (soha nem volt rendszáma) 7, 2 Hosszú stabil erő váz 7, 6x2, 5 1700kg lakó hajó volt rajta
STIP 63 TÍPUSÚ, KAJÜTÖS HAJÓ MOTORRAL ÉS UTÁNFUTÓVAL!
Motorcsónak
Tisza és környéke
2020. augusztus 17
Szeged
3.780.000 Ft
Eladásra kínálom fenti típusú, francia gyártású, magyar hajólevéllel rendelkező hajót. Hosszúsága 630/7,10 m, szélessége 2,3 m. Tartozéka egy DT150 típusú olajinjektoros kétütemű motor a hozzátartozó műszerekkel együtt, egy rendszámos közúti utánfutó valamint a kötelező felszerelések. Felszereltségét tekintve tartalmaz mindent, ami akár több napos túrához is megfelel. Így 2 fő részére kényelmes fekhely a kabinban, sok tároló rekesz, víztartály, mosogató, csappal és nyomáskapcsolós szivattyúval, kompresszoros hűtő, 2 üzemanyag tartály, mélységmérős halradar, elektromos horgonycsörlő lánccal, fenékvíz szivattyú, munkatér takaró ponyva, bimini, napelem, 1 munka és 1 fedélzeti akkumulátor, fürdőplatform, fürdőlétra, stb…. Értékegyeztetéssel kisebb, 5-6 méter közötti kajütös hajó cseréje szóba jöhet. Megtekintéséhez időpont egyeztetés szükséges.
2-személyes Puch túrakajak eladó
Kajak-kenu
Tisza és környéke
2020. február 23
Budapest
90.000 Ft
Eladó 2 személyes,szétszedhető Puch túrakajak, hordzsákkal, lapátokkal, vitorlával, sójakocsival, spricc-deckel, motorfelerősítővel.
Saver 650 Open
Motorcsónak
Tisza és környéke
2020. július 2
Szeged
6.500.000 Ft
Eladó Saver 650 Open eladó 200Le Mercury Verado motorral. A futó is a vételár részét képezi. Magyar hajólevelws Szegeden megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
Saver 650
Motorcsónak
Tisza és környéke
2020. június 25
Szeged
9.000.000 Ft
Eladó egy Saver 650 Open 200Le Mercury Verado motorral. A hajóhoz tartozik egy futó is. A hajóban 250 üzemóra van. Magyar papíros a hajó és a futó is! Megtekinthető Szegeden. Az ára fix és csere nem érdekel.
úszóház eladó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2020. június 15
Sárospatak
20.000.000 Ft
13x6,5 m alapterületű úszóház teljes berendezéssel, közművesítve eladó. helyiségek: hálószoba, nappali-étkező-konyha egy légtérben, nagy terasz, raktár,2 db fürdőszoba
Katonai rocsó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2020. április 30
Szeged
1.450.000 Ft
Eladó katonai rocsó, kabinos, 6 méteres, 15 LE-s négyütemű, 2008-as Yamaha önindítós motorral (első tulajdonostól), 2023. 11. 30-ig érvényes vizsgával, teljes kötelező felszereléssel, akkumulátorral, fenékszivattyúval, kormányállással, irányítókarral.
Honda BF 9.9 - 10 LE csónakmotor eladó
Hajómotor
Tisza és környéke
2020. február 7
1.100 Euro
Balatoni vitorláson segédmotorként használt, Tiszán 6 év alatt 20 üzemórát használt karbantartott, hibátlan csónakmotor Tiszaújvárosi tulajdonostól eladó.
Kiskunhalas
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. szeptember 3
6400 Kiskunhalas Erzsébe királyné tér 1/b.
350.000 Ft
Eladó vagy cserélhető YAMAHA két ütemű önindítós csónakmotorom hasonló agottságú 25 le csónak motorra lehetőleg önindítós legyen. A motor keveset futott, első gazdája vagyok.
Zedtech versenyhajó - Tiszaújváros
Kajak-kenu
Tisza és környéke
2019. augusztus 11
700.000 Ft
Nem az én tulajdonomat képezi a hajó, én csak a hirdetést adtam fel. Érdeklődni a leírás végén a Facebook messenger-en lehet. A címben szereplő hajómárka: Zedtech - Predator 75 Alapvetően a hajó maratoni súlyú, 7,5 kg. Súlyokkal síkvízi versenysúlyra be van lőve, a súlyok el vannak osztva a halyótest elején, közepén és végén. Maga a hajókonstrukció erőssége a NELO SCS anyagának megfelelő. A hajótest kívülről kerámia bevonattal van bevonva, amely könnyebb tisztíthatóságot és jobb siklást biztosít. Ahogy a képen látható ez egy egyedi, kézi festésű. A képen látható zöld színben van hozzá tok is, illetve ebben a színben a versenyeken használatos leszúrható hajótartó. Ezen kívül az ár tartalmaz két lapátot, egy Braca 4 mini-t 224-es teljess hosszal, és egy G-power Super Light 208-as hosszal. A Braca tollméret Kajner M, a G-power méret a Kajner M-L nek számítandó. Hajótesten használatból adódó karcok vannak, azonban még megjelenésben sem számottevő. Ezen kívül ha a használónak szükséges, neoprén kiegészítőket is tudok hozzá adni. Irányár: 700 ezer Ft, minden említett kiegészítővel. Érdeklődni Facebook messenger-en: https://www.facebook.com/messages/t/David.Garbacz01/
Egyéb szolgáltatás
WaterPlayGorund Kft. & InnerSysPlus Kft.
+36203189812
4031 Debrecen Kecskerágó utca 7/B
norbert.hajdu.mail@gmail.com
Régió Egyéb szolgáltatás

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Szerviz, javítás
Dopi Truck Kft
+36302066900
1134 Budapest Váci út 47/b.
molnar.istvan@boathome.hu
Régió Szerviz, javítás Motoros hajó 5m-től

Cégünk 2017-ben kezdte meg úszóházak és hétvégi házak gyártását és forgalmazását. Számunkra nincs lehetetlen, így minden elképzelését megvalósítjuk. Legyen szó úszóművel rendelkező horgászházról, vagy teljes öszkomforttal rendelkező vizi hétvégi házról, csak a képzelete szab határt.