Hirdetés feladása

Tisza és környéke

Hírős Yacht Fish Pro Yamaha 25 vagy Yamaha 9.9
Motorcsónak
Tisza és környéke
2021. szeptember 27
Tiszacsege
2.450.000 Ft
2019-es HY 5.0 Fish Pro horgászcsónak sok extrával, orrcsiga, gyors rögzítő, belső világítás, reflektor, fenékszivattyú, kapcsolótábla, el. motor tartó, zárható tárolók, bottartó, 2 helyen rögzíthető márkás forgószék, rejtett bikák, 2017-es önindítós új rendszerű EFI motoros, kategóriája legkönnyebbje, 25-s Yamahával, 2029-ig érvényes hajóleveles, vagy igény esetén 2020-s 9.9-s Yamahával eladó.
HONDA BF30 SRTU motort vásárolnék
Motorcsónak
Tisza és környéke
2021. augusztus 22
Szeged
1 Ft
VÁLJON MEG HONDA CSÓNAKMOTORJÁTÓL VAGY CSERÉLJE KISEBBRE! Megvételre keresek jó állapotú HONDA BF30 SRTU csónakmotort. Tehát távkaros, rövid csizmás, power trimmes (elektromos motorkiemelés) tulajdonságokkal rendelkezik. A vételárba esetleg beszámítható egy HONDA BF20-as önindítós, távkarosra szerelt motor, amihez adnám a gázszektort, és az eredeti kézi gázkart az összes kiegészítőjével. Ajánlata esetén kérem, szíveskedjen a motorról e-mail címemre fotókat küldeni.
Kiskunhalas
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. szeptember 3
6400 Kiskunhalas Erzsébe királyné tér 1/b.
350.000 Ft
Eladó vagy cserélhető YAMAHA két ütemű önindítós csónakmotorom hasonló agottságú 25 le csónak motorra lehetőleg önindítós legyen. A motor keveset futott, első gazdája vagyok.
Kereskedő
Medtech c&s
+447452273447
kaufstores@gmail.com
Régió Kereskedő Bolt, webshop Elektronika, GPS, halradar

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Egyéb szolgáltatás
WaterPlayGorund Kft. & InnerSysPlus Kft.
+36203189812
4031 Debrecen Kecskerágó utca 7/B
norbert.hajdu.mail@gmail.com
Régió Egyéb szolgáltatás