Hirdetés feladása

Tisza és környéke

K maxxi 30 Le Mercuri motorral, rendszámos futóval
Motorcsónak
Tisza és környéke
2023. március 27
2.550.000 Ft
Eladó K maxxi hajótest Mercury 30 EFI (négyütemű) motorral, futóval, ponyvával. Frissen cserélve olaj a motorban és hajtásban. Hosszú csizmás a motor, a test ennek megfelelően kialakitott. Orrkilépővel, korláttal, légkamra habosítással, fartükör erősítéssel,kormány állással. A test rendkívül stabil a katamarán kialakításnak köszönhetően, fánkot szépen húzza.Viszont a fogyasztása kicsi. Áprilisban műszaki vizsgázott az utánfutó. Lejárt hajóleveles, de mindenről van hiteles okmány. Ce papír, motorról számla.
Úszóház, befektetési lehetőség!
Motorcsónak
Tisza és környéke
2023. március 15
19.500.000 Ft
Elsősorban nem eladni szeretném, hanem egy befektetési lehetőséget kínálnék! Nincs helyhez kötve, saját motorral rendelkezik, ott kötsz ki vele, ahol a tökéletes nyugalmat megtalálod a vízparton. Teljesen önellátó, szinte minden alap feleszereltséggel. A méretei: 10 méter hosszú, és 4 méter széles. Egy 60 Le-s Mercury motor mozgatja. A fedett rész 7 x 4 m, tehát kb 28 m2. Szigetelt, igaz csak 5 cm-es hungarocell szigetelés van benne, de én aludtam benne -5 fokban is, egy szieszta kályha fűtött, nyitott ablaknál. És nem kellett a legnagyobb fokozaton égetni, és így is volt bent 21-22 fok. A lakható rész 3 különálló helységből áll. Egy háló fülke, elhúzható harmonika ajtóval két kényelmes ággyal, egy fürdőrésszel tuskabinnal és egy nappali helyiséggel amiben konyhapult, gáztűzhely, gránit mosogatós, egy harmadik kihúzható ágy van. Van led tv, wifi. A vizet a folyóból szivattyúzom, 3 lépcsős tisztítóberendezésen keresztül jut el a tusolóba és a mosogatóhoz. Ezt a vizet csak fürdésre, és mosogatásra lehet használni. A tusolóban van még egy bio wc Nem csak pihenésre lehet használni, hanem egy nagyon jól jövedelmező befektetésként is lehet rá számolni! De mindent személyesen, vagy privát üzenetben elmondok.
Kereskedő
Medtech c&s
+447452273447
kaufstores@gmail.com
Régió Kereskedő Bolt, webshop Elektronika, GPS, halradar

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Egyéb szolgáltatás
WaterPlayGorund Kft. & InnerSysPlus Kft.
+36203189812
4031 Debrecen Kecskerágó utca 7/B
norbert.hajdu.mail@gmail.com
Régió Egyéb szolgáltatás