Hirdetés feladása

Tisza és környéke

Lakó és Túrahajó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. április 12
3.500.000 Ft
Váci hajógyárban épült, nosztalgia jelleggel felújított lakó és parti hajó. Horgászásra ideális választás, a hátsó treppni részből akár kutyogtatni is lehet. A hajón két háló kajüt található, egy kis nappali konyha fülke valamint szivattyús wc. A fedélzet orrán hatalmas napozóhely lett kialakítva. A kormányállás mögött kényelmes terasz található. A motor új, márkakereskedőtől vásárolt és beépített Beta Marine Dízel 31 Le. Eddig megtett üzemidő mintegy 100 óra. Fogyasztása 2-3 liter közötti óránként. A teljes gépészet 2015-ben teljes mértékben kicserélésre került. Kormánymű és bovdenek, fenékszivattyú, víz és üzemanyagtartály, folyóvizes mosogató, Volvo Penta Z hajtómű. Érdekességként megemlítjük, hogy Tarnavölgyi György újságíró ezzel a hajóval jutott el az Atlanti-óceánig 1992-ben, amiről könyvet is írt, Áthajóztam Európát címmel. Akkor egy 15 lóerős külmotor mozgatta a hajót.
scholtz 22  turing topp alapot
Vitorlázás
Tisza és környéke
2019. április 12
12.500 Euro
lift kiell kivitel uj fokc uj lezi bag gros keveset hasznalt , merkury 5 .5 eves , muszerek , uj karpit , gyari regisztralt utanfuto . tipp topp hajo .magyar okmanyok ara 12.500 euro +381641826234
tige rz2 mastercraft wakeboard
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 31
kiskunfelegyhaza
15.999.000 Ft
TIGE RZ2. Wakeboard hajó. Vortec 5700ccm motorral. 350 LE Tempomat, színes digitális kijelző, ballaszt tartályok, integrált torony, befordítható tartókkal, integrált bimini tető, gyári ponyva. TAPS 2 trim rendszer. Hatalmas zenével, gyári Led fedélzeti világítás(változtatható színben), led első világítás, hátsó platform, gyári TIGE extra igényes utánfutóval. Ritka igényes, modern hajó! Nem csak wakeboardozáshoz. Gyönyörű állapotban.
Személyszállító hajó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 31
3910 Tokaj Bodrog út 16
18.000.000 Ft
24Fő befogadásra képes hajó, mely folyamatosan karbantartott jó állapotban lévő eladó. A hajó 18 m hosszú 3.5 m széles ERCSi2 -tipúsú ,2 nyitott és 1 zárt utastérrel rendelkezik,VOLVO TD 63 E motorral szerelt ami 96 KW teljesítményű . Megtekinthető Tokaj Bodrog út 16 Tel: 30 4092485 Méder Gábor
Hajó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 26
Algyő
650.000 Ft
Eladó a képen látható 5m*1,7 méteres műanyag kajüttös kishajó 60 lóerős 2 ütemű olajinjektoros, powertrimmes yamaha motorral. A hajón belső kárpitozás szükséges. A hajóhoz tartozik egy utánfutó is, de az felújításra szorul.
Angelo Molinari 435
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 24
660.000 Ft
Angeló Molinari 435 ,felújított csónak eladó katamarán test ,kormánykonzolos széles sötétített szélvédő,kormány mechanikával,krómozott kilépővel. Hossza :435 cm szélessége :190 cm,súlya kb 150 kg. Igény esetén 8 Le vagy 9.9 Le 2-T vagy 4-T csónakmotor is kapható.A 9.9Le vel siklásba hozható. Tel:20 622 4496
Kikötő a Felső-Tiszán
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 20
100 Ft
A kikötő 1800m2, mely 3 saját tulajdonú beépítetlen telek, 1 beépített telek és önkormányzattól bérelt telekből tevődik össze. A kikötő drótkerítéssel körülvett terület. A terület 2 részre osztható. Az egyik felén történik a szezonális hajó tárolás és sólyázás. Itt található egy 50mx5m -es beton leeresztő sólyapálya és 2 db lépcsősor. Száraz és vízen való tárolás egyaránt működik a kikötőben, hiszen 2db engedélyeztetett 25m2-es modul rendszerű úszóstég van felállítva a Tiszán. A vendégház a kikötő területén található, mely 10 férőhelyes.Teljesen felújított, 2 fürdőszoba és 2 konyha lett kiépítve, illetve az alsó részén egy büfé műödik, a campingesek számára> Hivatalos kemping engedéllyel rendelkezik 250 fő befogadására, zuhanyzóval, mosdóval. A faház kiadás folyamatos. A kikötő területén található egy 210m2-es alumínium vázas sátor, ami tökéletes helyszínt biztosít esküvők, motoros találkozók … lebonyolítására.
Relcraft Saphire 23
Motorcsónak
Tisza és környéke
2019. március 17
Tiszalök
2.990.000 Ft
A mi családunkban nagy hagyománya van a hajózásnak, én magam is a Tisza partján születtem és nőttem fel. Ezt a hajót mi hoztuk Hollandiából körülbelül 10 évvel ezelőtt. Ott is nagyon gondos gazdája volt, minden szezon előtt cserélte az olajat, nagyon odafigyelt a hajóra. Édesapám is gondos ember volt, ez a hajó volt nyugdíjas évei alatt a szíve csücske. A képen látható hátsó horgász/fürdő platformot mi építettük rá saválló csövekből miután megvettük. Egy angol gyártmányú 4 hengeres, 4 ütemű Leyland-Thorneycroft motor hajtja. Jelenleg egy jó meredek csiga van rajta, ezzel olyan 2200-as fordulat a maximum, ezzel a hajó kimegy a világból, de édesapám 1500-1800 között használta. Az orrában egy nagy teljesítményű orrsugárhajtómű is van, így egy helyben tud fordulni, kikötéskor szélben nagyon nagy segítség. A hajóban 4 ember tud aludni, kettő nagy kényelemben az orrában kialakított ágyon, kettő pedig az étkező átalakításával. A felszereltség része egy mosogató és gáztűzhely, gázpalack, hűtőgép, ami működik parti áramról, akksiról és gázról is. Van benne külön wc helyiség kézmosóval. A hajó orrában van egy 250 Amperes tárolóakksi, amihez inverter kapcsolódik, így álló helyzetben is van 220 Volt a fedélzeten, természetesen partiáram csatlakozás is van, ez töltheti az akkumulátort. A fenékszívattyú autómata. Az indítóakkumulátorra semmilyen fogyasztó nincs kötve, így azt véletlenül nem lehet lemeríteni. Ez is gyakorlatilag új, Varta Silver tipusú, télen meleg helyen, rendszeresen feltöltve tároltam. A hajót 3 éve nem használjuk, téliesítve áll Tiszalökön. Egy-két dolgot rendbe kell szedni rajta, pár fa alkatrész is elbírna egy lakkozást, vagy cserét, de ez inkább a vezetőállásban van így, a kabin hibátlan állapotú. Ha én venném meg, ezeket pár munkaórával rendbeszedném. Az önindítót teljesen felújítottuk, a vízpumpa is gyakorlatilag új. Az olajcserét minden tavasszal elvégeztük rajta, a trimlap tartó csövet még most cseréljük savállóra, illetve egy gumiharangot is, így készen fog állni a szezonra. Ha komoly a szándék, adok hozzá egy Webasto gázolajos állófűtést is, amit nagyon könnyű beszerelni. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha van kérdésük, hívjanak nyugodtan! Köszönettel, Pataky Péter
5 Le SELVA eladó
Hajómotor
Tisza és környéke
2019. március 13
120.000 Ft
2 ütemű, 5 lóerős, nagyon jó állapotban lévő SELVA kültankos csónakmotor eladó, vagy értékegyeztetéssel 10 Le-re cserélhető. A belső tankja a helyén van, egy cső bekötésével visszaalakítható belső tankosra.
Csónak eladó
Csónak
Tisza és környéke
2019. március 13
70.000 Ft
Tavaly felújított, használt csónak eladó. Anyaga vörösfenyő, a fotók tavaly készültek a felújítás után.
Egyéb szolgáltatás
WaterPlayGorund Kft. & InnerSysPlus Kft.
+36203189812
4031 Debrecen Kecskerágó utca 7/B
norbert.hajdu.mail@gmail.com
Régió Egyéb szolgáltatás

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Szerviz, javítás
Dopi Truck Kft
+36302066900
1134 Budapest Váci út 47/b.
molnar.istvan@boathome.hu
Régió Szerviz, javítás Motoros hajó 5m-től

Cégünk 2017-ben kezdte meg úszóházak és hétvégi házak gyártását és forgalmazását. Számunkra nincs lehetetlen, így minden elképzelését megvalósítjuk. Legyen szó úszóművel rendelkező horgászházról, vagy teljes öszkomforttal rendelkező vizi hétvégi házról, csak a képzelete szab határt.