Hirdetés feladása

Tisza és környéke

Tiszaörvény-Szabics kikötő
Motorcsónak
Tisza és környéke
2022. május 24
Felsőtárkány
3.990.000 Ft
Eladóvá vált szeretet családi kishajónk kihasználatlanság miatt. Állapota kitűnő. Kezdő hajósoknak és túrázni kívánóknak ajánlom. Diesel motorral felszerelt (15LE). Fogyasztása nagyon alacsony. Jogosítvány nélkül vezethető.
Lakóhajó eladó
Motorcsónak
Tisza és környéke
2022. május 30
Jászberény
11.000.000 Ft
Eladó/ Kiadó 2021-ben vízre tett megkímélt lakóhajó eladó/kiadó! Felszereltség: -10Le új Honda motor 2021-es - Asztalba süllyeszthető kormány -Elektromos horgonycsörlő -Napelem -Hideg-meleg víz - Fűtés - Konyha: hűtő, mélyhűtő ,gáz tűzhely ,mosogató -Zuhanyzó, Wc -82-cm okos tv A hajó 4 személyes, 7x3méter, jogosítvány nélkül vezethető. Jelenleg Tiszanánán megtekinthető, kipróbálható. Telefonon minden kérdésre szívesen válaszolok. 06703810836 06706766665 Ár: 11M Ft Bérlés: 40.000Ft/nap
ÚJ ÉS HASZNÁLT ALKATRÉSZEK
Motorcsónak
Tisza és környéke
2022. március 12
Szeged
500 Ft
Eladásra kínálom a mellékelt fotókon szereplő alkatrészeket. Az ár megbeszélés szerinti. Postázást csak a vevő költségére vállalok, egyébként a termékek személyesen Szegeden vagy Budapesten vehetők át.
Kereskedő
Medtech c&s
+447452273447
kaufstores@gmail.com
Régió Kereskedő Bolt, webshop Elektronika, GPS, halradar

Duna és környéke
A vízitúra-szezon még egy kicsit várat magára, de sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést, hogy legalább lélekben ráhangolódjunk a nyárra, és persze a szabadságolást sem árt minél hamarabb elintézni. Vízitúrázni csodálatos és bármilyen korosztály számára lehetséges, a magyar vizek környéke pedig szinte kivétel nélkül gyönyörű. Magyarországon leginkább a Dunára és a Tiszára szerveznek vízitúrákat, most ezekkel a folyókkal kezdjük el a nyári ráhangolódást, szerintünk a két nagy valamelyikén érdemes elkezdeni a vízitúrázást. Az öreg Duna hatalmas és ésszel már-már felfoghatatlan, hogy mekkora mennyiségű víz zúdul a medrében napról-napra, a folyami hajózás mellett az indián kenus vízitúrázók is jól megférnek a szinte végtelen vízen. A hajómánia vízitúra-specialistái egyöntetű véleménye, hogy a Duna a mérete mellett a szerteágazósága miatt is a honi vízitúrázók paradicsoma, mindenki megtalálja rajta a számításait. Az Öreg-Dunán a teljesítménytúrázók falhatják a folyamkilométereket, a mellékágak békés csöndjében pedig akár alfába is lemehetünk, egy csobbanó teknősön, vagy vadászó sólymon kívül nem lesz, aki megzavarjon. A Tisza békésebb és lassabb folyású, mint a „nagy testvér”, viszont a vad kemping hívei szívesebben kenuznak itt, mint a Dunán. A keleti romantika sok helyütt tetten érhető a potenciális táborhelyek között, de természetesen szépen kiépített sátrazó helyekkel is találkozik a vízitúrázó. A Tiszához amúgy is valami furcsán erős kötődésünk van, a Tisza-túra fogalom és főleg a 18-25 éves korosztály jár ide előszeretettel kipihenni az éves fáradalmakat, no meg persze a vizsgaidőszak megpróbáltatásait. Ettől persze még korántsem nevezhető zsúfoltnak a Tisza környéke, és attól sem kell tartania senkinek, hogy úgy néznek ki a Tisza-menti települések, mint a budapesti belváros egy szép nyári estén. Jól megfér egymás mellett mindenki, és a helyiek mellett mi lennénk a legboldogabbak, ha egyre többen adnák a fejüket nyáron kenuzásra, felejthetetlen élményeket gyűjthetnek be a Tisza-túrázók egy-egy vízitúra alkalmával.
Egyéb szolgáltatás
WaterPlayGorund Kft. & InnerSysPlus Kft.
+36203189812
4031 Debrecen Kecskerágó utca 7/B
norbert.hajdu.mail@gmail.com
Régió Egyéb szolgáltatás