Hirdetés feladása

Horvátország

Beneteau Antares 30Fly Horvátországi kikötőhellyel
Motorcsónak
Horvátország
2023. május 9
59.000.000 Ft
Eladó BENETEAU ANTARES 30 FLY Millenium típusú motoros hajó. Gyártási éve: 2018 Hossz: 10,22 m Szélesség: 3,39 m Merülés: 1,05 m Fixpont magassága: 3,6 m Vízkiszorítás: 5,88 t Motor: Volvo Penta D-6, 370 LE, Üzemóra: 530 óra (szakszervíz által szervízelve) Hajtás: egyenes tengellyel, 4 levelű bronz propeller Műszaki vizsga érvényes: 2031.09.22. Vizsga: C – 12 tmf tengerre vizsgáztatva! Befogadóképesség: 10 fő Kialakítás: Nagyon kényelmes, rendkívül jó kialakítású túrahajó, amely hosszabb utakra is kiváló. 6 fekhely. Alpi diófa bútorzat, barna laminált tölgy padló, szőnyeg minden térben. Hő és fény visszaverős belső függönyök. 2 hálókabin szekrényekkel, ágyak tengeri matracokkal, nyitható ablakokkal. Fürdő/WC. Csodás, világos, körpanorámás szalontér, emelt kormányállással, körbeülhető asztallal, utasüléssel a vezető mellett, Corrado bézs kárpitozás, üveg tolóajtó a hátsó teraszra. Konyha hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel és sütővel, mosogatóval. Hátsó félig fedett, körbe ponyvázható terasz teakfa asztallal és padlóval. Nagyméretű fürdőplatform teakfa burkolattal, fürdőlépcsővel. Kényelmes tetőterasz körbeülhető, leengedhető asztallal, napozóággyal, teljes űszerezettségű kormányállással, radarhíddal, Bimini Toppal. Az orrfedélzeten napozó szivacsok. Hitch Avalance kárpit a külső szivacsokon. Tágas csomagtartó a hátsó terasz alatt. Gépészet: 1000 W-os elektromos horgonycsörlő, orrsugárkormány, farsugárkormány, hideg/meleg vízrendszer a fürdőben, konyhában és a fürdőplatformon, Webasto állófűtés minden helységben, elektromos fűtés az orrkabinban, elektromos/mechanikus fenékvíz pumpa, tartályos szennyvízrendszer kihajózó szivattyúval, 4 db akkumulátor, automata akkumulátortöltő. Parti áram csatlakozó. 25 l-es bojler amely parti áramról és a motor hűtővízével is fűthető. Víztartály: 145 l. Üzemanyagtartály: 375 l. Szennyvíztartály: 88 l. Navigáció: Raymarine 77 LCD kijelzős kombinált műszer (GPS, plotter, mélységmérő, stb.), VHF rádió, 2 db kompasz Motor műszerek: fedélzeti számítógép, egyéb műszerek mindkét kormányállásban DVD-s TV az orrkabinban, Rádió/CD/MP3 lejátszó, kültéri/beltéri hangszórókkal Teak deck a hátsó teraszon és a fürdőplatformon Yamaha 240 AIR gumicsónak, Mercury 3,5 motorral (mindkettő 1 éves, garanciális)
Kereskedő
Medtech c&s
+447452273447
kaufstores@gmail.com
Régió Kereskedő Bolt, webshop Elektronika, GPS, halradar

Balaton
Európa legrégebbi és leghosszabb (160km) tókerülő versenye július 6-án 9 órakor rajtol Balatonfüredről. Innen Balatonkenese a cél, majd Siófok érintésével irány Keszthely onnan pedig vissza Balatonfüredre.   A Magyar Vitorlás Szövetség vezetői remélik , hogy az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon idén is 500-600 hajó vesz majd részt. A táv légvonalban mérve 155 km. A szabályok szerint 48 óra alatt kell a vitorlázóknak teljesíteni a távot. A verseny célja a sport mellett, a balatoni vendéglátás és a vitorlás turizmus további fejlesztése és népszerűsítése. Egy kis töri. Az első Kékszalagot 1934-ben rendezték. Nevét a leggyorsabb tengeri vitorlás árbócán viselt kék szalagról kapta, mely hagyományt később átvették a gőzösök is. Ezután az európai nagy tavi versenyek győztese is árbóc csúcsára köthette a leggyorsabbnak járó elismerést jelképező szalagot. Az utóbbi években már több mint 500 vitorlás indult el a versenyen. A rendezők örömmel várják az érdeklődőket a füredi rajthoz, ahol szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket reggel 9 órától. Felejthetetlen élmény nyújt ugyanis, amikor várhatóan mintegy 5-600 hajó vág neki a távnak.
Vitorlázás
A TKSTAR gyártmányú TK905 GPS nyomkövető eszköz amellett, hogy igen kedvező áron szerezhető be, számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes megvizsgálni a vízi jármű-tulajdonosok szemszögéből is e kicsiny eszközben rejlő nagy lehetőségeket. Tenyérben elfér, könnyen elhelyezhető a vízi járműben, beszerelést egyáltalán nem igényel. Strapabíró, porálló, ezért beltéri és kültéri elhelyezésre egyaránt alkalmas, fémrészhez akár saját mágnesével is rögzíthető. A nyomkövetés adta előnyök kihasználására is számos lehetőség kínálkozik a hajózás terén. A TKSTAR TK905 beépített GPS-vevője 5 méteres pontossággal képes meghatározni a hordozó jármű aktuális helyzetét, amelyről akár 10 másodperces időközönként adatot tud küldeni a felhasználónak, legyen szó akár egy vitorlás verseny hajóinak a valós idejű helyzet-meghatározásáról, szabadidős hajózás útvonalrögzítéséről, vagy akár vízi szállítás nyomonkövetéséről. A nyomkövetőhöz egy magyar nyelvű szoftverlicenc is megrendelhető, mely biztosítja a készülék asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel történő vezérlését és további hasznos funkciókat is. Pl. a nyomkövetővel ellátott hajó(k) aktuális helyzetét az okostelefonunkon megjelenő térképen kísérhetjük figyelemmel. A licenc nem keletkeztet hűségidőt, a felhasználó szabadon lemondhatja vagy szüneteltetheti , pl. ha csak a hajózási főszezonban szeretné használni a plusz funkciókat. Üzemidő tekintetében is élen jár a TKSTAR TK905, ugyanis 5000 mAh (3,7 V) kapacitású Li-ion akkuja akár 90 napig is képes újratöltés nélkül készenlétben tartani a kicsiny készüléket. Aki a magyar forgalmazótól rendeli meg és hozzá SIM kártyát is kér, beüzemelve és használatra készen kaphatja kézhez a nyomkövetőt, akár már másnap – ezáltal ajándéknak is ideális választás lehet.
Balaton
Április elejétől újra indul a viharjelzés tavainkon, és egészen október végéig tart. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat adja ki. Viharjelző berendezések működnek a Balaton mellett Velencei, a Tisza, valamint a Fertő-tónál . A Balatont a viharjelzések szempontjából három medencére osztjuk: • a Tihanyi-félszigettől keletre lévő keleti medencére. • a Fonyód és Tihany közötti középső medencére és • a Keszthelytől a Badacsony-Fonyód szorosig tartó nyugati medencére, A viharjelzés fokozatai medencénként eltérő is lehet a Balatonon. A többi tó esetében csak egy vihar jelzés lehet érvényben. • I. fokú viharjelzés – percenként 45 fényfelvillanás, a várható maximális széllökések sebesség eléri 40-60 kilométer/óra sebességet . A parttól 500 méternél távolabb úszni, csónakkal, mási vizi eszközzel nem szabad menni. • II. fokú viharjelzés – percenként 90 fényfelvillanás, széllökések sebessége meghaladhatja a 60 kilométer/órát. Vízben tartózkodni tilos. A jelzéseket a várható szélerősödés előtt másfél órával adják ki. Újdonság ebben az évben: fényjelző berendezések a tó közepén A Balaton körül negyvenhat „fix” viharjelző működik, a Tisza tavon öt, a Fertő tavon egy, a Velencei-tavon három viharjelző mellett újdonságként egy mobil lámpaegység üzemel. A nagyobb biztonság érdekében a már üzemelő jelző berendezések mellett ebben az évben néhány új viharjelző került telepítésre: Balatonszepezden, Balatonedericsen, Keszthely-Fenékpusztán, Balatonszárszón és Tihanyban. A Balatonon napelemekkel működő mobil jeladók üzemelnek. Mindhárom medencében a víz közepén Siófok, Szigliget és Keszthely térségében lettek elhelyezve, jól láthatóan a vízből kiemelkedve. Ajánlatos, mindenkinek a saját érdekében figyelni a viharjelzéseket, és betartani a szabályokat
Egyéb szolgáltatás
WaterPlayGorund Kft. & InnerSysPlus Kft.
+36203189812
4031 Debrecen Kecskerágó utca 7/B
norbert.hajdu.mail@gmail.com
Régió Egyéb szolgáltatás