Hirdetés feladása

Budapest és környéke

Amur-B
Motorcsónak
Budapest és környéke
2023. március 26
Szentendre
5.500.000 Ft
Eladó 2 db Amur-B orosz aluminium testű hajó. Ezt a típust vízsugárhajtású hajtóművel és Moszkvics motorral szerelték. Az egyik hajó teljes felújításon esett át: homokszórás, fényezés motor és hajtóműfelújítás stb. Mindkét hajó és futó hajóleveles és papíros, de ezek lejártak. Egyben eladóak!
5,8 m hosszú kajütös hajó , 9.9 le-s Yamaha motorral
Motorcsónak
Budapest és környéke
2023. március 17
Csomád
2.000.000 Ft
A képen látható angol gyártású 5.8 m hosszú műanyag kajütös hajó eladó . Motorja 9.9 le-s négyütemű , nagytolóerős , önindítós Yamaha . Felszereltsége : tolórudas kormánymű , akku , világítások , horgony , tároló rekeszek , parti áram csatlakozó , fenderek stb.....utánfutó nélkül , szállításban tudok segíteni .
sólyakocsi
Kiegészítő
Budapest és környéke
2023. március 1
85.000 Ft
Sólyakocsi Finn - hez vagy más 4 -6 m vitorláshoz (csak a felső eladó)
sólyakocsi
Kiegészítő
Budapest és környéke
2023. március 1
Menyhart
145.000 Ft
Sólyakocsi Harbeck mintára készült , vonófej , támasztókerék , teherbírás~300kg ,száll .hossz : 4-6 m ,VW kerékagy , állítható súlypont / NEM Papírozható !! Minta : fekete futón 4,6m es hajótest
Hille 475 , motorcsónak
Motorcsónak
Budapest és környéke
2023. március 1
Csomád
650.000 Ft
Hille 475 -ös motorcsónak eladó . A hajó foglalkozást igényel , ezért ennyi az ára . Érvényes magyar hajólevéllel .Az ár csak a testre vonatkozik , motor , sólyakocsi külön megállapodás kérdése .
Holland vas hajó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2023. március 1
Csomád
2.300.000 Ft
6,5 m hosszú holland gyártású vas hajó eladó . Motorja 10 le-s albin benzines motor , így engedély nélkül vezethető . Felszereltsége : fenderek , mosogató , wc , akku , tároló rekeszek stb.. a hajófestést igényel . Utánfutó nélkül, szállításban tudok segíteni .
Egyedi gyártású horgász fahajó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2023. február 22
5.500.000 Ft
.
SBPEM SAGA Kabinos Hajó Eladó!
Motorcsónak
Budapest és környéke
2023. január 23
1.400.000 Ft
Jó állapotban lévő 5x2m kishajó halradarral eladó!
ARCA 550 Külmotoros Open Eladó!
Motorcsónak
Budapest és környéke
2023. január 1
1.950.000 Ft
Középkonzolos,külmotoros hajótest Eladó! Sok tároló rekesszel.
Hajó katamarán tárroló tréler
Kiegészítő
Budapest és környéke
2022. október 4
BP XXIII
290.000 Ft
Hajó katamarán tárroló tréler . inkább egyenes aljú hajó tárólására alkalmas . mérete 9,50 m hosszú 3,50 m széles . 3,20 a lőcs hossza 50cm magas , szét szerelhető . 10 tonna a teherbírása . Dunaharasztiban . meg tekinthető .
Kereskedő
Balkánfer Kft
+36301617484
1191 Budapest Szabó Ervin u. 31
balkanfer@gmail.com
Budapest és környéke Kereskedő Motoros hajó 5m-től

Kedves Érdeklődő! Keress minket bizalommal a hirdetésben szereplő elérhetőségeink bármelyikén!
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
Bolt, webshop
Flexcom - nyomkovetes.net
+3617691005
2151 Fót Szent Imre u 94.
flexcomcohu@gmail.com
Budapest és környéke Bolt, webshop Elektronika, GPS, halradar

Mivel foglalkozunk? Térképes rendszerünk segítségével mindig tudni fogja, merre járnak járművei, szerettei, házi kedvencei, csomagjai. Olyan teljes körű rendszert kínálunk, amelyet üzleti és magán célra egyaránt használhat - mindezt hűségidő nélkül, megfizethető áron, vagy akár ingyenesen is. Szolgáltatásunkban - igény szerint - nyomkövető készülékeket is biztosítunk, de máshonnan vásárolt saját, meglévő eszközeit is használhatja. Mit kínálunk? A felnőttek, gyermekek, gépjárművek, kerékpárok, állatok, stb. számára testreszabott GPS készülékek által szolgáltatott adatokat azonnal vagy visszamenőleg, bármikor, bármilyen eszközzel (számítógép, tablet, mobiltelefon) megtekinthető. Az adatokat saját szervereinken tároljuk, biztonsági őrség által védett szerverparkban - így ahhoz illetéktelenek nem juthatnak hozzá. Szolgáltatásaink számítástechnikai műszaki hátterét az Invitech Solutions Zrt (Invitel csoport), a GSM hálózati működést a Vodafone Magyarország Zrt biztosítja. Egyedülálló módon mindegyik tarifacsomagunk ugyanazt a teljes körű szolgáltatást nyújtja. A szolgáltatás díját csupán az adatok tárolásának – szabadon választható és bármikor módosítható – időtartama határozza meg. Különböző típusú nyomkövető készülékeihez (gyermek, kerékpár, autó, kamion, munkagép, hajó, motor, állat, stb.) különböző adattárolási időtartamokat rendelhet, miközben ugyanazon a felületen követheti egyszerre valamennyit. Rendszerünket felhasználóink visszajelzései, igényei alapján folyamatosan fejlesztjük.