Hirdetés feladása

Budapest és környéke

Crownline 225 CCR kabinos
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. október 3
4.000.000 Ft
CSAK EZEN A HÉTEN 4 Millió!Ára alatt eladó egy kabinos CROWNLINE 225 CCR kabinnos hajó. 7 méter hosszú hajó 260 LE Mercruiser motorral Friss hajólevéllel rendelkezik. Nagy napozós, kabinban kézmosó, platformon tusoló, sport üléses stb. ui: 2 tengelyes minőségi ASG hajószállító tréler igény esetén plusz 500.000 Ft. megvásárolható. Köszönöm. AZ ÁR FIX, CSAK FELFELÉ ALKUKÉPES!!!
Sólyakocsi
Kiegészítő
Budapest és környéke
2022. október 1
Dunakeszi
80.000 Ft
Alu sólyakocsi .profi alu ,hegesztett , extra könnyű , hátsó felfekvő ; 4,70 v. 4,20 ideális ,
Trimarán lakóhajó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. szeptember 27
3.300.000 Ft
Aluminium trimarán lakóhajó 7méter *2.2 m 20 le motorhoz Dunára tervezett hajó aminek súlya kb 450 kg eladó
Pörnyeszi indiánkenu eladó
Kajak-kenu
Budapest és környéke
2022. szeptember 20
220.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladó egy Pörnyeszi, Canadier 580 indiánkenu. Nem új, de nagyon jó állapotú, stabil gyors hajó. Anyaga üvegszálas poliészter, súlya 50 kg (tetőcsomagtartón szállítható). Jelenleg Telkiben tekinthető meg.
CSODACSÁKLYA - HOOK AND MOOR
Kiegészítő
Budapest és környéke
2022. szeptember 18
36.000 Ft
Csodacsáklya. Viharban is könnyű kikötést tesz lehetővé. Kezdőknek nélkülözhetetlen! Üvegszál erősítéses PA anyagból és kovácsolt alumíniumból készült. Összecsukott állapotában a hossza: 1010 mm, kihúzva: 1800 mm, a csáklyafej belső átmérője: 45 mm. A: karabiner záró/kioldó gomb, B: maximum 25 mm vastagságú kötéllel használható karabiner, C: forgó horog, ami körbehurkolja a kötelet a karikán/bakon , D: gombok a teleszkópos szárak széthúzásához/összecsukásához. Most féláron ! Új ára : 72.000.- Ft
Hille 475 , Tohatsu 50 le , sólyakocsi
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. szeptember 16
Csomád
1.200.000 Ft
Hille 475 -ös német gyártású félkabinos kis motorcsónak eladó . ( Ugyan az mint a Rybitva , Super pds stb... ) . Motorja 50 le-s 2t ,autolube Tohatsu , mely sajnos az előre menetet nem veszi jelenleg . Sólyakocsi + 250.000 ft . Szállításban igény esetén segítek .
Fisher Max 460 motorcsónak orrborítással + 2 hátsó rekesszel
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. szeptember 11
Kecskemét
921.800 Ft
A csónak rendelhető! LEÍRÁS (A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza) A nagyméretű zárható orrborításnak köszönhetően elfér a felszerelés legyen szó horgászatról vagy kirándulásról. Hátul a csónak két sarkában beépített zárható tároló rekeszeket építettünk ahol elférnek a csomagok, a horgász felszerelés vagy az akkumulátornak is helyet adhat a rekesz ajtajait lecsukva pedig 2 további ülőhelyet kapunk A két rekesz közötti részen egyszerűen megoldott a vízelvezetés és a tanknak is stabil helye van A rekeszek méretei variálhatók, az egyik rekeszt megnyújtva bottartót is kialakíthatunk, az ár a képeken is látható 55 x 80 cm -es 2 db tárolóra vonatkozik 1 db mozgatható műanyag pad jár a csónakhoz A katamarán jellegből adódóan rendkívül ellenálló a hullámzásnak bármely irányból Egy felnőtt biztonsággal ki ülhet a szélére nem billeg nem borul, biztonságos a mozgás a hajón A csónakot irányváltáskor két test vezeti meg a vízben így azonnal reagál a csiga szögének változására így bármilyen hajós tapasztalat nélkül könnyen biztonságosan irányíthatjuk Kedvező súlyának és a katamarán tulajdonságainak köszönhetően 4-5 lóerős motorral is élvezetes a csónakázás. Specifikáció: Súly: 160 kg Hosszúság: 4,6 m Szélesség: 1,7 m Magasság: 0,54 m Maximum merülés: 0,2 m Maximum motor: 40 LE Anyag: szálerősítésű műanyag Az ár tartalmazza: Ütköző gumi profil 1 db mozgatható pad Hátul 2db beépített zárható tároló 3 db vonószem Fartükörre rezgéscsillapítók Fedélzetvíz leeresztő dugó Színválasztás kívül és belül RAL kód alapján Trieb magasság állítás a motorhoz További szerelvények beépítése egyedi ajánlat része!
Fisher Max 460 horgászcsónak
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. szeptember 11
Kecskemét
963.600 Ft
A csónak rendelhető! (A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza) A nagyméretű zárható orrborításnak köszönhetően elfér a felszerelés, a szintén zárható bottartó amely nyitott az orrborításra biztos helyet ad a hosszú botoknak is . Hátul a csónak két sarkában beépített zárható tároló rekeszeket építettünk ahol elférnek a csomagok, a horgász felszerelés vagy az akkumulátornak is helyet adhat a rekesz ajtajait lecsukva pedig 2 további ülőhelyet kapunk A két rekesz közötti részen egyszerűen megoldott a vízelvezetés és a tanknak is stabil helye van A rekeszek méretei variálhatók, az egyik rekeszt megnyújtva bottartót is kialakíthatunk, az ár a képeken is látható 55 x 70 cm -es 2 db tárolóra vonatkozik 1 db mozgatható műanyag pad jár a csónakhoz A katamarán jellegből adódóan rendkívül ellenálló a hullámzásnak bármely irányból Egy felnőtt biztonsággal ki ülhet a szélére nem billeg nem borul, biztonságos a mozgás a hajón A csónakot irányváltáskor két test vezeti meg a vízben így azonnal reagál a csiga szögének változására így bármilyen hajós tapasztalat nélkül könnyen biztonságosan irányíthatjuk Kedvező súlyának és a katamarán tulajdonságainak köszönhetően 4-5 lóerős motorral is élvezetes a csónakázás. Specifikáció: Súly: 160 kg Hosszúság: 4,6 m Szélesség: 1,7 m Magasság: 0,54 m Maximum merülés: 0,2 m Maximum motor: 40 LE Anyag: szálerősítésű műanyag Az ár tartalmazza: Ütköző gumi profil 1 db mozgatható pad Hátul 2db beépített zárható tároló 3 db vonószem Fartükörre rezgéscsillapítók Fedélzetvíz leeresztő dugó Színválasztás kívül és belül RAL kód alapján Trieb magasság állítás a motorhoz
Fisher Max 460 motorcsónak zárható orrborítással
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. szeptember 11
Kecskemét
760.500 Ft
A csónak rendelhető!(A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza) A nagyméretű zárható orrborításnak köszönhetően elfér a felszerelés legyen szó horgászatról vagy kirándulásról. Mégis nagy terünk marad a szabad mozgásra a fedélzeten. 1db mozgatható műanyag pad jár a csónakhoz amiről kényelmesen vezethetünk, extra padot, padokat kérhet a csónakhoz A katamarán jellegből adódóan rendkívül ellenálló a hullámzásnak bármely irányból Egy felnőtt biztonsággal ki ülhet a szélére nem billeg nem borul, biztonságos a mozgás a hajón A csónakot irányváltáskor két test vezeti meg a vízben így azonnal reagál a csiga szögének változására így bármilyen hajós tapasztalat nélkül könnyen biztonságosan irányíthatjuk Kedvező súlyának és a katamarán tulajdonságainak köszönhetően 4-5 lóerős motorral is élvezetes a csónakázás. Specifikáció: Súly: 140 kg Hosszúság: 4,6 m Szélesség: 1,7 m Magasság: 0,54 m Maximum merülés: 0,2 m Maximum motor: 40 LE Anyag: szálerősítésű műanyag Ár tartalmazza: Ütköző gumi profil 1 db mozgatható pad 3 db vonószem Fartükörre rezgéscsillapítók Fedélzetvíz leeresztő dugó Színválasztás kívül és belül RAL kód alapján Trieb magasság állítás a motorhoz További szerelvények beépítése egyedi ajánlat része.
Viking 22 , kajütös hajó eladó
Motorcsónak
Budapest és környéke
2022. szeptember 8
Csomád
3.300.000 Ft
Viking 22 -es kabinos , külmotoros kialakítású , kabinos hajó eladó . A hajó belső része beázott egy kis törődést igényel . Felszereltsége : külön háló kabin , gumicsónak tartó konzol , wc , zuhany lehetőség , gáztűzhely , hűtőszekrény , rádió , rengeteg tároló rekesz stb .... motor , utánfutó nélkül . Szállításban igény esetén segítek . Az ár Fix
Kereskedő
Balkánfer Kft
+36301617484
1191 Budapest Szabó Ervin u. 31
balkanfer@gmail.com
Budapest és környéke Kereskedő Motoros hajó 5m-től

Kedves Érdeklődő! Keress minket bizalommal a hirdetésben szereplő elérhetőségeink bármelyikén!
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
Bolt, webshop
Flexcom - nyomkovetes.net
+3617691005
2151 Fót Szent Imre u 94.
flexcomcohu@gmail.com
Budapest és környéke Bolt, webshop Elektronika, GPS, halradar

Mivel foglalkozunk? Térképes rendszerünk segítségével mindig tudni fogja, merre járnak járművei, szerettei, házi kedvencei, csomagjai. Olyan teljes körű rendszert kínálunk, amelyet üzleti és magán célra egyaránt használhat - mindezt hűségidő nélkül, megfizethető áron, vagy akár ingyenesen is. Szolgáltatásunkban - igény szerint - nyomkövető készülékeket is biztosítunk, de máshonnan vásárolt saját, meglévő eszközeit is használhatja. Mit kínálunk? A felnőttek, gyermekek, gépjárművek, kerékpárok, állatok, stb. számára testreszabott GPS készülékek által szolgáltatott adatokat azonnal vagy visszamenőleg, bármikor, bármilyen eszközzel (számítógép, tablet, mobiltelefon) megtekinthető. Az adatokat saját szervereinken tároljuk, biztonsági őrség által védett szerverparkban - így ahhoz illetéktelenek nem juthatnak hozzá. Szolgáltatásaink számítástechnikai műszaki hátterét az Invitech Solutions Zrt (Invitel csoport), a GSM hálózati működést a Vodafone Magyarország Zrt biztosítja. Egyedülálló módon mindegyik tarifacsomagunk ugyanazt a teljes körű szolgáltatást nyújtja. A szolgáltatás díját csupán az adatok tárolásának – szabadon választható és bármikor módosítható – időtartama határozza meg. Különböző típusú nyomkövető készülékeihez (gyermek, kerékpár, autó, kamion, munkagép, hajó, motor, állat, stb.) különböző adattárolási időtartamokat rendelhet, miközben ugyanazon a felületen követheti egyszerre valamennyit. Rendszerünket felhasználóink visszajelzései, igényei alapján folyamatosan fejlesztjük.