Hirdetés feladása

RibstoreNet Marine Kft.

Kereskedő
RibstoreNet Marine Kft.
1037 Budapest Bojtár u. 58-62
z.sinkovicz@ribstore.net
Budapest és környéke Kereskedő Bolt, webshop Gumicsónak Csónak felszerelés Utánfutó, tréler Elektronika, GPS, halradar Kül- és belmotor

Készletről akciós áron azonnal elvihető,számos felfújható tömlős RIB hajó. Budapesti RIBhajó központunkban kiállított, 2-3 éve bemutatóként szolgáló hajóinkat akár 30% engedménnyel kínáljuk értékesítésre. Szeretettel meghívunk Budapestre és garantáljuk, hogy nem mész haza üres kézzel, ha mégis beszállunk a benzinköltségedbe. Foglalj időpontot egy találkozóra, vagy videóalapú személyes prezentációra! Vállaljuk a szállítást bárhová (Budapesttől Dél-Afrikáig). Többféle fizetési konstrukcióból választhatsz, akár lízingelhető is. Munkaidőn kívül is rugalmasan rendelkezésedre állunk.
HAJÓCSAVAR
25.000 Ft
+36205328802
115 lóerős Yamahán volt
Garmin zūmo XT2 és mások
550 Euro
+7389662740
Az Auto Navigator UK egy nagykereskedelmi Garmin Automotive GPS-navigátor üzlet az Egyesült Királyságban, sok éves kereskedési tapasztalattal. Egy hely, ahol az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra. Auto Navigator UK Burges Road 159 London E6 2BL Egyesült Királyság E-mail: autonavigatoruk@gmail.com Telefon: +447389662740 Garmin Tread XL - Baja Chase Edition: 10" - €1500 Garmin Tread XL - Baja Race Edition: 10" - €2300 Garmin Tread XL - Overland Edition: 10" - €1000 Garmin Tread - Overland Edition: 8" - €750 Garmin Tread - SxS Edition: 8" - Group Ride rádióval - €1000 Garmin Tread: 5,5" - Group Ride rádióval - €450 Garmin Tread – Base Edition: 5,5" – €400 Garmin PowerSwitch: €350 Garmin Overlander: €450 Garmin Catalyst - €500 Garmin DriveSmart 86: 8" – €280 Garmin DriveSmart 86: 7" beépített műszerkamerával - €300 Garmin zūmo XT2: 6" Group Ride rádiócsomaggal - €550 Garmin zūmo XT2: 6,0" – €400 Garmin zūmo XT: 5,5" - €300 Garmin dēzl LGV1010 - €500 Garmin dēzl LGV810 - €450 Garmin dēzlCam LGV710 beépített Dash kamerával – €380 Garmin dēzl fejhallgató 200- €280 Garmin dēzl fejhallgató 100 - €250 Garmin Instinct 2 – dēzl Edition – €280 Garmin RV 1095: 10" – €500 Garmin RV 895: 8" - €450 Garmin RV 795: 7" - €300 Garmin RVcam 795 beépített műszerkamerával - €370 Bármilyen nehéz is a terep. A Garmin robusztus tereptechnológiája az utazás minden szakaszához és bármilyen utazáshoz készült, beleértve a 4x4-eket, motorkerékpárokat, ATV-ket, motoros szánokat és még sok mást. A termékek vadonatújak, Garmin 2 év garanciával.
Eladó egy Yamaha F40 BETL csónakmotor
1.550.000 Ft
+36309900790
Eladó egy Yamaha F40 BETL típusú csónakmotor. Négyütemű, távirányítós, hosszú csizmás, önindítós, power trimes. Adok hozzá egy tartalék csigát is. Megkímélt szép állapotú, jelenleg hajón kipróbálható. Az ár irányár.
Budapest és környéke
Érkezz akár 10 perc alatt stílusosan a Fesztiválra a Sziget Hivatalos Hajós partnerével. Csak szállj fel az egyik belvárosi indulási ponton lévő hajónkra, és akár perceken belül szelheted is a habokat! SZIGET VIP BOAT 2017. augusztus 9. és 16. között újra várja a fesztiválozókat a Budapest Boat Show által szervezett Sziget Vip Boat! A Sziget VIP Boat a Sziget Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig várja az utasokat a város két pontján, hogy luxus motoros hajókkal vigye őket az ország legnagyobb fesztiváljára! A hajók közvetlenül a Sziget Fesztivál egyik belépési pontjánál kötnek ki, ahonnan séta és sorban állás nélkül juthatsz be a fesztiválra. Hogy lásd miről is van szó, nézd meg a videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rqpzt7gBJk4 A SZOLGÁLTATÁS Három különböző út közül választhatsz: Express Ha szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni a Szigetre, akkor a Batthyány téren vagy a Wiking Yacht Klub – Marina Parton szállj fel az egyik hajónkra, mely fél óránként jár és 10 perc múlva már a fesztiválon is lehetsz! VIP Ne osztozz idegenekkel ebben az élményben, bérelj egy saját hajót, ami felvesz téged és hét barátodat a hozzátok legközelebbi kikötőből, és már visz is titeket a Szigetre! VIP GRAND TOUR Nézzétek meg a várost egy fél órás dunai túrán, majd pedig irány a fesztivál! JEGYVÁSÁRLÁS Vedd meg a jegyedet már most a www.boatshow.hu vagy www.szigetvipboat.com weboldalon! A helyszínen Citypass kártyáddal 20% kedvezményre vagy jogosult!
Hajómotor
Előző számainkban megnéztük, hogy mit tehetünk hajónk meghibásodása esetén, és milyen javítási opciók, lehetőségek vannak. Most nézzünk szét egy kicsit részletesebben a hajó szíves és lelke – vagyis a hajómotorok háza táján! A Honda nem csupán autókat és autómotorokat – de hajómotorokat is gyárt, már több mint 40 esztendeje. A négyütemű külső hajómotorok, csónakmotorok gyártása terén az élen járnak. A motorok megbízhatósága és kényelme garantált, hiszen a Honda, mint márka elköteleződött a tökéletesség iránt. Aki új típusú, pehelykönnyű csónakmotort keres, érdemes figyelemmel követnie a Honda új fejlesztéseit. A Selva gyár szintén nagy, több évtizedes tapasztalattal bír a hajómotorok gyártása terén. A világszerte népszerű, alacsony fogyasztású csónakmotorok szinte minden igényt kielégítenek: 30 alapmodellt és 82 típust rejt a változatos, sokszínű kínálat. A Parsun egy olyan kínai gyártó, akik profi tervezőkkel, szakemberekkel dolgoznak együtt, és valóban magas minőséget állítanak elő. A gyártósorról kikerülő termékeik szigorú minőségellenőrzésen is átesnek, melyeknek a finombeállítás és a próbaüzem is fontos része. A Vetnus hajómotorokra szintén minden időben – napsütésben, szélben, vagy komoly viharosabb időben – éppen úgy számíthatunk. A belső motorok mellé pedig teljes készlet áll a rendelkezésünkre a motorokhoz kapcsolódó felszerelésekből, mint pl. kipufogó csövek vagy dobok. A Yanmar hajómotorokat értékesítő Monti Bt fő profilja – a vitorlás és motoros kishajók javítása és karbantartása – mellett mára már teljes szervizzel és hajómotor értékesítéssel foglalkoznak, a megbízható és rugalmas árfekvésű, hazai Beta Marine hajómotort kínálva. A Haswing pedig egy új márka a hajómotorok piacán. Amit ez a márkanév takar, az egy elektromos hajómotor, amelynek kedvező áramfelvevésű, innovatív kifejlesztésű propellerje elvágja az aljnövényzetet, így gyorsabb haladásra képes. Ami még nagyon fontos, országos szervízhálózat is elérhető ehhez a típushoz. Valójában igen széles a választék, és sokféle hajómotor kapható hazánkban is, kis kedvcsináló rövid összeállításunk pedig a teljesség igénye nélkül készült. Hiszen még mindig itt a jó idő, bátran vízre szállhatunk, és ha szükséges nem késő beruháznunk egy jó – használt, vagy új – hajómotorra, alkatrészre! Hajómotorokkal is foglalkozol? Keress minket és jelenj meg az oldalon cégként, akár ingyen. Írj nekünk az info@hajomania.hu címre!
Hajómotor
Eljön az az idő is, amikor a hajómotorunk egy kis javításra, karbantartásra szorul – és a hajós szakmában persze ezekre külön fogalom is létezik. Ilyen például a hajómotorok marinizálása, ami tulajdonképpen egyfajta átalakítást jelent. Nyugat-Európában már gyakori a marinizálás, erre már egész iparágak épültek ki – hazánkban azonban még csak most kezd ismertté válni ez a különleges eljárás, mely során az autómotorokat készítik elő olyan formán, hogy az hajótestbe beépíthetővé válhasson. Hogy miért is jó ez? Nyilván költséghatékonysági okok miatt – egy gyári hajómotorhoz képest jóval kedvezőbb áron jön ki egy ilyen marinizált motor, ám itthon ma még nem igazán elterjedt és nem is éri meg. Noha a dízel motorokból is lehet már marinizált hajómotort előállítani, ez a fogyasztás szempontjából még lehet, hogy meg is éri, hiszen itt kisebb lesz a fogyasztás a nagyjából azonos teljesítmény mellé. Azonban a marinziált motoroknál a kipufogó csonkot is hűteni kell majd, ez pedig a hajó közegében jelentősen meg fogja emelni majd a belső hőmérsékletet. Van tehát sok előnye, de persze, hátránya is ennek a különös eljárásnak, Azonban, az még korántsem elég, hogy beszereztük az így előállított hajómotort. Ezt utána majd folyamatosan üzemben is kell tartani, tankolni kell; és ez az, ami miatt nem annyira éri meg, és még nem is annyira elterjedt idehaza. Ami pedig még problémás lehet itthon, az pedig a hosszadalmas engedélyeztetési eljárás, és a hozzá tartozó jogosítványok beszerzése. Azért akadnak már kis hazánkban is cégek, akik kifejezetten erre az iparágra szakosodtak. Eleget téve a dinamikus fejlődés igényének, csónakmotorokat, más hajómotorokat állítanak elő különböző autók, és egyéb berendezések motoros alkatrészeiből. Emellett persze más szolgáltatásuk is van, hiszen csak a hajómotor marinizálásból még nem biztos, hogy meg lehetne élni hazánkban. Aki biztosra szeretne menni, azért jobban teszi talán – még ha csak használtra is van pénze – de valódi hajómotort választ. Aztán később hobbiból, vagy ha már nagyon penge a hajómotorok terén akkor esetleg érdekes lehet kipróbálni a marinizálást. De azt mindenesetre jó tudni, hogy már ilyen is van!